Halloj! Jag är i stallet och har ridit darky. Han va seg i början men sen blev han super pigg! Det är typ 15-16 grader + strålande sol! Så han va lite seg i början tills han hade kommit igång.
Jag sitter och väntar på att erik ska komma och hämta mig nu så ska jag hem och äta!
Ska uppdatera mer nu med bilder mm för suger verkligen på att blogga haha!
Puss


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sitter och fikar på Magiamo med mamma mysigt mysigt!


Likes

Comments

Hej! Sitter på gymmet nu och ska snart gymma. Såååå skönt att äntligen få komma igång igen. Jag får ju äntligen rida och gymma igen (fast jag började rida typ 2 veckor för tidigt haha😁) det ska bli så skönt ska även förlänga kortet snart snart.
Ska börja gymma med Linnea på torsdagar sen så kommer jag även gymma typ 2-4 gånger till. Ska även försöka gå ut och springa nån/några gånger i veckan. Kommer gymma så fort jag inte har stallet eller läxor.
Kommer bli lite svårt nu nästa vecka för vi har 2 prov och 2 läxor. Vi ska läsa en bok på engelskan. Den jag har är väldigt svår läst och tjock så kommer få läsa en hel del om jag ska hinna läsa ut den.
Helgen blir en plugg helg med paus i stallet.


Likes

Comments

Idag känner jag mig som en levande sombie, Jag ser ut som skit och mitt hår är skäckigt så det finns inte! Idag är jag tillbaka i skolan igen efter 1 vecka ledigt. Jag är så sjukt trött nu sov typ bara 2-3 timmar i natt.

Orkar inte skolan.. Vill bara ha sommarlov!!!!!!!


Bästiiiiie!!!!
Likes

Comments