Hej igen! Åhh blir så trött på mig själv. Är jättedålig på att hemma ihåg att skriva inlägg och när jag väl kommer ihåg så vet jag inte vad jag ska skiva. Det är äntligen lov men vad hjälper det när jag ändå jobbar haha, vet faktiskt inte vad som är värst, jobb eller skolan? Jobbet kan jag ändå motivera mig själv med att få lön till skillnad från skolan. Men kunskap då? Det lärare jämt säger, det är bättre en pengar. Och absolut kommer man långt med kunskap men snälla, att rita grafer av andragradsekvationer? Nejtack haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan, de va någon dag sen jag sist skrev men jag har haft otroligt mycket att göra och vart supertrött så har även somnat direkt när jag kommit hem ifrån skolan. I förrgår natt sov jag kanske 4 timmar och för mig är det otroligt lite, jag behöver minst 8 timmar sömn haha annars blir jag helt lost och huvudet börjar dunka. Som "tur" va blev fotbollsträningen inställd, inte för jag inte tycker om att träna utan för att jag hade inte alls kunnat fokusera. Istället tog jag mig till gymmet och körde ett litet ben/rumppass. Vet inte om de va för att jag va trött eller och om jag bara blivit svagare för kunde inte ta samma vikt som jag brukar göra i squats, men hoppas de bara berode på dålig dag med en dålig kost! Men de lär jag ju märka nästa gång haha!

Idag har jag inte alls gjort något viktigt, vart i skolan bara. Hem tog de en timma extra för att komma hem då tågen hade ett växelfel IGEN.. ska sätta mig pch skriva min hemtenta som ska in imorgon i ekonomisk historia!

Likes

Comments

I helgen var jag och en kompis i frölunda torg för att köpa lite nya kläder, och som vanligt hittade jag allt jag ville ha på new yorker! Favoritaffären<3

Först av allt, en supersnygg vit t-shirt för 69kr

Nästa är en söt spetsbh som jag tycker väldigt mycket om och som jag tänkt köpa väldigt länge men aldrig fått tummer ur och gjort! 149kr

Och sist är en stickad tröja jag köpte för att hälla mig varm nu i vinter! 179kr

Likes

Comments

Hejsan! De var ett väldigt långt tag sen som jag skrev ett inlägg senast men ska verkligen försöka starta igen. Tog bort de senaste inläggen jag gjort för att få en bättre nystart på bloggen! Hoppas ni tycker det är roligt att följa och kan hitta något intressant att läsa här iallafall även om de kanske inte passar alla!

Likes

Comments