Ligger i min säng nu supertrött, ska bli skönt att få sova ut. Vart på gymmet och tränat men det var hafsat roligt och lite mysigt att göra tillsammans med älsklingen haha, när vi kom hem åt vi kött och pastasallad. Sedan tog vi en dusch tillsammans för att sedan ligga och prata lite bara. Men nu ska jag som sagt sova så jag blir pigg tills imorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Första dagen i gymnasiet, yeey! vi har bara haft upprop och gått igenom scheman för kommande vecka och det ordinarie schemat så det tog inte så lång tid. det var exakt lika stelt som jag föreställt mig haha. har knappt pratat med någon i min klass, men det bir bättre senare antar jag när vi börjar med lära-känna övningar och sånt. så vet inte riktigt vad jag tycker om klassen än, den kanske är jättebra eller lite sämre men får hoppas på det bästa. går samhälle och beteende med fotboll som individuellt val, så det hoppas jag blir roligt.

Efter skolan mötte jag upp min kompis i stan och vi åt subway, pratade lite och jämförde skolorna. sedan gick vi runt och kollade i lite affärer och jag köpte ett par yogapants som är supersköna,

för en stund sen kom jag hem och är redan supertrött även fast jag bara vart i skolan i 1,5 timme men man vänjer sig snart. skall om en stund till gymmet tillsammans med min kille och det ser jag absolut inte fram emot, är som sagt supertrött och har träningsvärk i hela kroppen efter matchen igår, men det är bara ett täcken på att jag måste träna mer och verkligen få upp min kondition nu!

Likes

Comments