I torsdags fick jag äntligen det efterlängtade sommarlovet. Så välbehövligt. Denna veckan i "skolan" var väldigt chill, inga lektioner. Såhär såg skolveckan ut!
Tisdag: Vi spelade minigolf och åt pizza. Mysigt, och vi hade tur med vädret också.
Onsdag: Vi övade på hur avslutningen skulle gå till och sådär. Sedan åt vi glass på skolgården, Gott.
Torsdag: Övade på låtarna vi skulle sjunga, sedan åt vi pizza igen, haha. Men vad gör det liksom?

Vi hade avslutningen på kvällen, så vi fixade i ordning oss hos Alida innan. Vi blev riktigt snygga. Hihi. Jag hade på mig en vit klänning från Nelly.com, ett silvrigt diadem från Åhléns, och ett par svarta ballerina ifrån H&M. Efter skolavslutningen, så beställde vi pizza... IGEN! Det är ju så gott. Vi drog iaf till en sjö och firade in lovet. Jag vågade på mig att bada. Det vart behagligt i vattnet faktist! Trodde det skulle vara iskallt! Men solen har ju legat på i några veckor nu, och sjön är ju inte så stor och då blir den ju "varm" snabbt.

Idag ska jag rida, och det står hoppning på schemat! Tidig lektion idag, 9.00 :/ Men det ska bli kul att hoppa. Ska bara få något i magen, sen drar vi. Vi ska hoppa på onsdag också! Vi skulle hoppat i fredags med, men ridläraren behövde göra något akut i skolan, så vi fick ha "vikarie" så därför blev det en uteritt ist. Buhuuu. Men det var mysigt med. Men vill hellre hoppa. Hoppa, hoppa, hoppa. Skrev väldigt mycket "hoppa" i denna texten?

Puss på er.

Likes

Comments

I fredags så åkte jag och några av mina vänner till Liseberg efter skolan. Verkligen så kul! Bara att massa småkillar "raggade" på oss? Hahah. Vi hade iallafall sjukt kul, jag åkte uppswinget för första gången! #wow #stolt

Blev mycket skratt! Är så lyckligt lottad som har mina fina vänner.

Bilderna kommer ifrån @alidaolofsson blogg. Kan varmt rekommendera hennes blogg, nystartad, och helt jättegrym.

puss!!!

Likes

Comments