Har precis klickat hem dessa skönheter till min lägenhet, är sååå kär i mormor.. Nu är det bara att vänta tills dem kommer hem till mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Min helg har varit den bästa på länge. På fredag gick då jag & Wilma på bandyn samt på lördag, vilket var sjukt mysigt och trevligt att träffa så pass mycket folk. Sedan på lördag innan bandyn tog jag & min lillasyster bussen till Gävle för lite mys. Jag köpte ingenting åt mig själv utan bara åt min lillasyster, gissa om någon blev glad. Igår hade jag och min pojkvän Edwin en myskväll, vi tog det lugnt och bara myste hela kvällen. Ikväll ska jag & Elin på gymmet och köra lite, kanske bloggar lite mer ikväll när jag kommit från gymmet.


Likes

Comments

Hur skönt är det inte med fredag?! Har precis kommit hem ifrån jobbet och väntar på att Wilma ska komma hem till mig, vi ska nämligen gå på bandy ikväll. Bara hon kommer ska vi gå & köpa mat sedan drar vi oss vidare till bandyn. Ha en bra fredagskväll så hörs vi! 

Likes

Comments

Jag heter Jonnah Tönners & är 18 år fyller 19 den 17 december, bor i en liten by som heter Ljusdal. Jag tog studenten i somras, gick ekonomiprogrammet & sedan dess har jag jobbat på ICH Health Support. På fritiden spelar jag fotboll & om jag inte gör det är jag med mina vänner & familj. Mina inlägg kommer mest handla om min vardag samt mycket träning & såklart massa annat också. Ha det bra så hörs vi i nästa inlägg. 

Likes

Comments

Välkommen till min blogg.

Likes

Comments