* Z är storhäst stammad. Han har en tvilling någonstans och när det blir två föl blir den ena mindre. Så Z är en förminskad storhäst, alltså har jag fått ändra min ridning helt och hållet.

* Han är 7 år men väldigt valpig. Är som en femåring att rida.

* samtidigt vill han alltid göra sitt bästa. Han försöker alltid att förstå!

* han är riktigt spänd på tävlingsplatsen och blir okontaktbar i vissa tillfällen. Men när mem sitter på honom blir det lättare.

* Han är född i österike men impoterad Polen. Har aldrig haft ett riktigt hem.

* han är ganska klumpig 

* han är 146cm hög

* eftersom han aldrig haft någon som riktigt älskat honom så har han väldigt mke kärlek att ge.. Han är så himla mysig och personlig!
Han har nog saknat någon att få lite kärlek av! Även att bli älskad av någon. De märker man.

* Han är världens bästa ponny ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag gick super bra!
Han va sjukt spänd och otålig hela tiden men väl inne på banan så blev han "trött" inte trött så men han va inte alls lika pigg. Han la helt enkelt all energi på framhoppnongen där de inte alls gick så bra .. Då han va jätte bakskygg (?)
Men iaf.
Vi hoppade två LC+ och i första nollade vi grunden och en riktigt fin runda sen till omhoppningen tappade han farten och jag benen så han rev tre.. Haha

Sen i lagklassen som var i samma höjd går jag in med en tuffare ridning. Jag tryckte av honom stort och han va liksom tvungen att lyssna på mig. Så de va kanske inte den vackraste rundan vi gjort, men den var mycket behövlig. Vi nollade den och det känns så sjukt skönt att han nollade. Min lilla bebis kan ju! ❤️Hahaha kul att jag tänkte ta massa kort men jag lyckades bara ta denna fina bilden! Bra jobbat av mig !

Likes

Comments

Tycker jag haft en tillräckligt lång blogg paus nu så ska försöka att blogga oftare nu.
Vet redan vad jag ska blogga om ikväll.
Efter skolan ska jag rida Z. Vi ska åka till JFK o rida där tänkte vi. Mamma och jag tänkte att det var bra o läste nån gång innan tävlingen på söndag. Hoppas att han är lugn idag.
Vi slutar fem över ett så då går jag hem o pluggar innan vi åker. En chill Onsdag iaf :)
Likes

Comments

Går ju as bra för mig att blogga.. Bra där.
Har varit sjuk i fyra dagar och har inte orkat tänka på att blogga alls. Denna veckan är det sjukt mke läxor på schemat. Missade ju mycket förra veckan så de blir mycke nu.

Idag: åka in till stan med Thea. Mamma ska rida Z eller så ska han masseras. Sover hos Thea och vi ska plugga as mycket ikväll.

Tisdag: rida Z och childa. Båda ska få rida ut en sväng. Z ska tränas intervaller tänkte jag. Har även popgrupp.. Ska plugga no.

Onsdag: rider Z ett pass på banan med mycket böj övningar eller va man kallar de. Ska även plugga spanska.

Tordag: han får vila på torsdag tror jag. Ska till kyrkan på kvällen med konfan.

Fredag: ett pass i ridhuset. Öva lite mer på tempoväxlingar. Sen vet jag inte.

Detta är min vecka som de ser ut nu iaf. Jag ska försöka blogga så mke jag kan. Vi hörs ❤️


Likes

Comments

Ska försöka att uppdatera med mer inlägg. Har varit sjukt mke nu det senaste.

Tävlade i söndags och han var sjukligt fin i första LC. Hoppar med godmarginal och blir istället lite för stark.. Eftersom han är så stor i galoppen och hoppen så får jag inte tillbaka honom riktigt. Så vi rev en oxer i linje.
Jag själv tror att han tycker det är lite för lågt.. Han behöver nog lite högre för att skärpa sig lite och börja lyssna på mig. Men vi ska såklart stanna på denna höjden ett tag till så vi får mer rutin.

Det som hände mellan klasserna i transporten kan jag skriva i ett enskilt inlägg. Blir för långt annars.

Idag och imorgon är jag hemma. Har feber och ont i halsen. Men det blir nog snart bra! Vi hörs!


Likes

Comments

(Testade att springa bara för o se vad han gjorde) godiset tog slut snabbt iaf men han ville inte lämna mig. Han fick en vilodag idag. Så jag tog med lite godis ut i hagen och bara mös. Han är så fruktansvärt mysig denna häst. Åh va jag gillar honom!!!

Likes

Comments

I helgen har jag tränat för Roberto Crisofoletti. Det har gått superbra, jag fick mycket bra tips som jag kommer tänka på framöver. 
Han sa också att min ponny var riktigt trevlig och hoppade fint, det är alltid kul att höra :) Han sa också att han är en liten storhäst att rida vilket jag med sagt :)
Han pratade engelska, men jag förstod honom bra. haha. var ganska nervös innan ;)

Idag är jag hemma och sjuk. sov inget inatt då jag alltid kände att jag var tvungen att spy.. men det gjorde jag aldrig så. Nu ska jag bara kolla film. haregött  


Likes

Comments

Varit trött hela dagen, verkligen sjukt trött.
Kom inte upp ur sängen imorse. Imorgon börjar vi 9 så en timme mer sömn..

Red Z direkt efter skolan, en timma ute i skogen med intervaller. Ett riktigt bra pass för honom som jag måste göra lite oftare.
Imorgon blir det en lång skritt runda i skogen med klättring.

Nu i kväll åkte jag fram o köpte godis sedan satte jag på vm hoppningarna och pluggade. Vi hörs imorgon! Säger godnatt nu ❤️


Kingen

Likes

Comments

Kom hem från skolan för en timme sen och nu kollar jag vm och pluggar lite. Idag ville mamma rida Z så jag ska alltså inte rida. Dagen kommer bli lång ;) Har verkligen inget att blogga om, drf jag har varit sämst på det de   senaste dagarna. Bebis <3

Likes

Comments

Sitter i skolan nu och ska snart ha svenska.
Vi har haft en chill fm, skulle göra något på ett papper som skulle upp på väggarna, hahaha.

Idag ska mamma rida Z. Så jag ska vara hemma o göra läxor.. Kul
Vi hörs ❤️


Likes

Comments