View tracker


Jag kan: knappt bärga mig, nu är det inte dubbelsiffrigt mer tills Emmi kommer hem!! Endast 9 dagar kvar (snart bara 8!!)

Jag vill: att det ska komma mer snöö

Jag borde: använda glasögonen då jag kör bil, speciellt i mörkret. Glömmer alltid att jag har dem med i väskan då jag kör till skolan som resulterar i att jag kör utan. Jag ser sämre på långt håll, och därför kunde det vara bra att ha dem på.

Jag skulle: behöva städa rummet igen, speciellt dammsuga. MEN då orken, och viljan för den delen, tryter. Kanske hinner jag imorgon.

Jag gillar: att skida!! Imorgon kommer Robin och Diana hem och då tänkte jag och Robin dra iväg på en skidtur. Roligare att skida med nån.

Jag älskar: december, det är såå mysigt med all julpynt och tända ljus. Sen får man så julfeelis att köra igenom byn eller traska runt på stan, då alla har stjärnor och ljusstakar i fönstren.

Jag måste: pallra mig iväg till någon affär imorgon och köpa spolarvätska. Den är helt slut i bilen så idag har jag fått tvätta vindrutan med smutsigt lastbilsstänk (om man ens kan säga så). Ni kan ju gissa hur rena de blev...

Jag behöver: nya handskar, och förstås spolarvätska som jag redan nämnde. Men i övrigt så är väl allting under kontroll, eller jaa... jag behöver väl snart börja fundera på julklapparna, alltid så svårt att bestämma vad man ska köpa. Något man verkligen vill köpa för att man tror att det uppskattas, något som har en extra tanke bakom.

Jag får: vara med mina favoriter imorgon! Ser fram emot att busa med Kevin imorgon från morgonen, och sen med dem alla på kvällen. Har ju int sett dem sen tisda :o

Jag kan inte: sova, eftersom jag troligen fått nån frysarsjuka. Håller på frysa ihjäl och kan inte somna innan jag hittat en filt eller något liknande att sätta över täcket. Inatt har jag dock förberett mig och har dubbla täcken, för inatt vill jag sova!

Jag undrar: hur framtiden ser ut, om jag får leva och vara frisk. Hur livet ser ut om typ fem år? Tio år? Var man kommer bo och sånt.

Jag längtar till: lördag, då vi drar iväg på julklappshopping till Kärkkäinen. Ser fram emot det! Men sen ser jag också oerhört mycket fram emot Leviresan våren. Då är skolan i princip färdig, endast två veckor kvar då. Läängtar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker


Vilken kväll, denna känsla alltså! Spännade var det minsann kan jag säga.
Nu sover vi gott, och jag hoppas bara att jag på nått konstigt sätt lär mig om hjärta och kärl i sömnen så jag skulle bli godkänd i tenten imorgon. Har haft så mycket att göra så jag inte riktigt har hunnit läsa hehe.
Gonatt❤

Likes

Comments

View tracker


Idag var vi ett gäng som spenderade eftermiddagen vid Kokkolabacken där vi åkte pulka. Knappt så vi vågade oss högst upp heller, för i vilken fart det gick. Jag var typ mest taggad av oss alla hehe, nej men det där ska vi göra om!! Men tror nog vi alla sover gott i natt, efter allt spring upp och ner.
Kvällens planer är att läsa på tent och senare dra iväg med bror och passa på rådjur, wish us good luck!

Likes

Comments

Måndag igen och en ny vecka ligger framför. Jag känner på mig att den här veckan är en vecka att se fram emot! Som läseordningen visar nu så har jag endast två skoldagar denna vecka, två!! Idag jobbar jag från 14:30-20 och efteråt ska jag och lillebror på rådjursjakt, de blir skoj! Imorgon är jag helt ledig och då tänkte jag vara med Joel + att en skidtur skulle sitta bra, om då vädret tillåter det. Imorgon kommer också mamma hem från sin resa! :)
Sen på lördag åker jag med Joel, Benni och Lea till Kärkkäinen för lite julshopping!
Nu ska jag läsa lite på tent innan jobbet kallar.

Likes

Comments


NU får hon kom hem! En månad sen jag sa hejdå för sex veckor framåt. Aldrig förr har vi varit på sådär långt avstånd under sådär lång tid. Det har gått bra, vi har ju skype'at och så men nog har jag saknat våra tokmannikvällar, promenader, galna skidturer eller cykelresor, spontana roadtrips, att kunna prata med varandra i verkligheten och att bara veta att hon, min bästa vän bara är ett par hundra meter bort. För nog har vi båda älgat igenom skogen på trådi vår för att snabbt finnas till när det hänt nått. Efter 14-15 år så känner vi varandra inifrån och ut, kanske lite bättre än sig själv också. Jag kan vara hur arg och sur som helst på alla andra men så fort jag är med dig vänder humöret lika fort. Det går inte att vara arg på dig eller med dig, fast jag skickar arg smile'a ibland hehe.
Igår var det exakt två veckor kvar tills ni landar på finsk mark igen. Fast jag vet att en månad ändå gått relativt fort så vet jag inte hur jag ska klara två veckor ännu. Igår skulle jag gjort vad som helst för att få prata med dig på riktigt, känns som jag har så mycket att berätta åt just dig! Och som folk kanske inte förstår helt så är vi som två halvor, allt som händer dig känns som också händer mig haha. En del tycker väl att vi står föör nära varandra, att det är svårt att vara med oss båda på samma gång. För vi tänker lika, tycker lika, beter oss lika och säger samma saker på samma gång. Dessutom är vi lika dåliga på att sticka och virka, för att vi båda är vänsterhänta och ingen har lyckats lära oss riktigt bra.
För som lärarna alltid sa åt oss att vi är som kylskåp och magnet, finns det ingen vän som du. Om du sku pallra dig hem nu!!❤

Likes

Comments