Det känns som det är mycket på gång nu men ska dra en liten genomgång av det som händer / har hänt under de senaste dagarna.

Fredag: Steg upp vid halv tio, var lite halvsur ännu från dagen före. Gjorde en smoothie som Joel fick provsmaka då han dök upp efter klockan 10 (folk blir snart galna på mig och mina smoothies hehe). Det slog mig efter en stund att Joel hade sagt kvällen före att han hade något att berätta och jag trodde jag hörde i syne då han äntligen fick ur sig det. Som alla andra Larsmoborskulle Joel vara tvungen att rycka in i militären först i januari 2018 (galet länge till dess), i hopp om att få det ändrat så han skulle få rycka in till sommaren istället så hade vi i början av januari lämnat in en ansökan typ, och han hade fått svaret en och en halv vecka efter vi skickat in det. Älskling får rycka in i juli 2017!!!Jag trodde aldrig det skulle gå att ändra och det var verkligen ett bönesvar! Kunde inte bli mycket gladare den dagen.

"Ty för Gud, är ingenting omöjligt." - Luk 1:37

Lördag: Sov till maten eftersom jag skulle ha vaknatt på praktiken mellan lördag och söndag. Efteråt for jag med Älskling på en skotertur på isen. Såå roligt! Vi var på en visit till Emmis villa där vi blev bjussade på kaffe och grillkorv. På kvällen kom Joel hit en liten stund innan jag körde iväg till praktiken.

Söndag: Sov några timmar. På dagen var vi till bönhuset och efteråt bara här hemma. Kilade iväg på en promenad när vi blev för rastlösa och spelade sen spel med familjen. En skön söndag blev det!

Måndag: Var till Kokkola på ett ärende på förmiddagen och sen spenderade jag hela dagen vid hallen med favoriterna. Jag och Minna funderade och planerade för fullt (på en sak som ännu är en hemlis) och sen tränade vi också. På kvällen tog jag och Emmi en Tokmannipäivä + att vi satt länge och pratade om allt möjligt. Verkligen en behövlig kväll, älskar att umgås med min fina!❤

Idag: Steg jag upp kring nio och gjorde ingenting vettigt fram till halv elva då jag gjorde mat (gissa vad... Lasagne!!). Bad Emmi att springa över och joina mig, tycker det är så tråkigt att sitta ensam och äta. Efteråt satt vi och pratade tills klockan blev så mycket att jag fick ställa mig till praktiken, där tillbringade jag resten av kvällen.

Har mycket skoj på gång och har massor att se fram emot! Om lite över två veckor får vi äntligen hämta hem vår guldklimp till hundvalp, lääängtar!!

Hinner inte heller ta några bilder (läs: skyller på det) så ni får nöja er utan. Sorry

Likes

Comments


Det är redan torsdag idag och snart har en praktikvecka gått. Igår var jag ledig så då storstädade och möblerade jag om i mitt rum, få se hur länge det hålls städat. Jag var också två vändor till Kokkola, en med Kevin och en med Joel.
Idag hade jag väckning på halv nio och en halvtimme senare körde jag till hallen. Jag och Minna möblerade om i gymmet och gjorde det mycket hemtrevligare där, det blir bara bättre och bättre. Efteråt tränade vi en bra stund. Det är mycket roligare att träna där nu när det finns mera rum att använda maskinerna och hantlarna på. Nu har jag duschat och ätit och ska bara ta det lugnt tills jag drar iväg till praktiken.
Ha en bra torsdag!

Likes

Comments

Jag har inga direkta nyårslöften, eftersom det efter några dagar slutar med att jag struntar i dem och intalar mig själv att man lever bara ejn gang. Istället har jag massor av förväntningar på det nya året, både på mig själv och saker omkring mig. En del saker händer och en del saker händer kanske inte. Förväntningarna är bara saker jag önskar, vill och hoppas få uppleva och känna under året.Sluta oroa mig länge på förhand

Fylla 19 år

Leviresan med familjen och kusinernaBli positivare, även vid utmaningar eller nya förändringar

Lära mig att bara köpa nödvändiga saker

Söderresa till något varmt och fint ställe med vänner eller familjenMånga roadtrips och små resor

Bli färdig närvårdare

Våga mer och våga tro på mig själv

Hämta världens gulligaste hundvalpFå jobb, och hoppeligen något längre vikariat

Ifall det blir av för dem, så besöka Kanada

Lära känna nya människor

1 års dag med Joel

Förhoppningsvis åka iväg på en till Norgeresa (i varje fall en någon sorts resa) med kusinernaSpringa Kokkola City Run igen, men också något som jag så länge velat:: springa Tjejmilen i Stockholm

Bli bättre på att ha städat rum och bättre ordning på mina saker

Läsa mer böcker och verkligen ta mig tid till detHållas motiverad till att träna regelbundet för att må bra

Jaga mer

Spara längre hår och få håret starkare och bättre
(Tips någon?)

Lära mig göra mer frisyrer/flätor på mig själv


Bilder från google, we heart it och pinterest

Likes

Comments

Genomdrev du någon stor förändring?
Det kan man nog säga, efter en väldigt jobbigt start på 2016 så har jag växt så mycket som person. Jag har lärt mig att hantera svårigheter på ett helt annat sätt och kan istället för att stänga ut människor under sämre dagar, som vi alla har ibland, prata med andra (speciellt mamma, Emmi och Joel) och på det sättet hantera de dagarna.

Vilket datum kommer du alltid minnas från 2016?
10.6, annars så är jag inte sådär jätte bra på att komma ihåg datum.

Hände något sorligt?
Jaa, tex när vi var tvungna att sälja hästarna. En stor del av mig och min vardag var plötsligt borta. Som tur så får vi hälsa på dem eftersom de inte är så galet långt borta ♥

Vilka länder besökte du?
Sverige och Norge

Bästa köpet?
Min bil och förstås körkortet

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Många saker har gjort mig glad, stora saker som små

Saknar du något under år 2016 som du vill ha år 2017?
En hund. Annars kan jag inte säga att jag saknade något men det finns saker som jag längtar till men som jag inte vet när händer.

Vad önskar du att du hade gjort mer?
Spontana saker och gjort mer saker med tjejerna. Träffas inte alls ofta... tyvärr

Vad önskar du att du hade gjort mindre?
Slösat pengar, men då jag är såå duktigt på det

Bästa boken du läst under 2016?
Jag har blivit jätte dåligt på att ta mig tid till att läsa, kommer inte alls i håg vilka få böcker jag läst under året. SKÄRPNING TILL MIG!

Största misstaget du gjort?
Misstag som är glömt och förlåtet låter jag bli att ens tänka på. Vi gör alla misstag då och då., ibland större och ibland mindre.

Hur tycker du att det gångna året har varit?
Som en berg och dalbana. Så mycket har hänt, både bra och dåliga saker. Nu ser jag fram emot ett nytt år med alla fina människor jag har omkring mig.

Jag vet vilka tankar jag har för eder, säger HERREN, nämligen fridens tankar och inte
ofärdens. För att giva eder en framtid och ett hopp.
Jeremia 29:11Likes

Comments