Börjar vara ett bra tag sedan sist igen. Denna vecka har vi höstlov, vilket har varit obeskrivligt skönt!

Under den här tiden så har det faktiskt hänt en del. För längesen (känns det som) var vi en söndagkväll ut och äta till Kumars med E&M. Supergod mat!!Förra fredagen var vi lediga från skolan, då började jag och Joel dagen med gäddfiske. Det enda vi fick var i och för sig bara frisk luft, men det var perfekt höstväder 😍Senare samma dag var jag med syster och kusiner på en skogsutflykt till storträsket. Blev en suverän fredag och början på höstlov.Helgen gick i all hast, på lördagen kalasade vi i Vasa och jag jobbade söndag. På måndag efter jobbet körde jag iväg till Vasa igen för att tillbringa tre dagar där med Diana. Verkligen sköna dagar! Höll på ojja ihjäl mig, det var sååå vackert där med höstfärgerna!!

När jag kom hem igår (onsdag) hämtade jag först Leona, sen körde vi efter tre andra tjejer. Det var längesen vi hade träffats så det var riktigt kul! Leona sov sen över här.
Idag efter att jag kört hem Leona så drog jag iväg till jobb, 14:30-20. Direkt efteråt var jag en kort vända till Joels. Nu ska jag sova för imorgon väntas tredje skedet vid Kemora och sen kvällsskifte. Godnatt!

Likes

Comments


Jag har haft en toppen helg! Fredagen spenderades hemma hos J. Var sen barnvakt lördag - söndag, plus ett kvällskifte vid jobbet. På söndagskvällen var vi med Emmi och Mikko, gled bil och hade det bra!
Efteråt tittade vi på filmen a girl like her, verkligen ett filmtips om ni inte sett den!!

Hade skoldag idag från 9:55-11:10 istället för 9:55-16. skönt att i princip ha hela dagen ledigt. Jag har hunnit läsa på ett prov vi har imorgon, kokkolabesök med syster, besök till fammo och faffas och suttit nu senare ikväll och pratat med familjen. Blev en bra måndag! Blir nog en längre dag imorgon!

Likes

Comments

Två bilder från kusinresan vi gjorde i slutet av sommarlovet. Blev en så otroligt rolig resa, där höjdpunkterna enligt mig var Silverfallet och Narvikfjellet.


Bilden är tagen en kväll när vi hela familjen (mamma, pappa, alla vi syskon med respektive) var ute till havs. Drog ringen efter båten, hoppade ner i havet från taket och kaffepausade. En av sommarens finaste kvällar!


Kvällsfiske en fredagkväll. Samma fisketur fick jag min första gädda #stolt


Bästa vännen! Bilden är från i somras från en båtutflykt till Tankar.


Likes

Comments