View tracker

Jacka: H&M // tights & skor: Under Armour, köpta på sportamore.se // linne: Massiveperformance

God morgon! Jag står på löpbandet för 30 min PW och 15 min löpning och jag har så mycket träningsvärk i rumpan från igår. Jag testade att superseta hip thrusters med donkeykicks, jag kände verkligen att jag levande kan jag säga.

Mitt pass igår:
Benpress m. miniband: 4x10
Benpress ett ben: 4x10
Hip thrusters ss Doneykicks: 5x20 m. miniband
Stela marklyft m. miniband: 4x8
Leg curl: 4x8
Statisk m. miniband: 5x30 sek
Krabbgång m. två miniband: 4x15 steg/sida

Låt oss fånga dagen med cardio och magträning!

Likes

Comments

God morgon! För mig är det inte alls en god morgon men vi kommer till det lite senare.

Denna helgen har jag ägnat till att bara ta det lugnt med Andis. I lördags efter gymmet lagade jag tacolunch och sedan hjälpte jag sambon med sin bokföring och i pausen åt vi semlor, mums! På kvällen kollade jag och Andis på Gladiatorerna men vi stängde av efter halva för att jag mådde dåligt och ville gå och lägga mig.

Söndag; ur mysig då hela familjen åkte till Bo Olsson för att handla lite nödvändigheter och efter låg vi bara hemma. Vi år godis och chips, kollade på Youtube och sedan kollade jag på en serie tillsammans med Karina, This is us. Den var så himla bra, helt klart värd att lägga en timme på.

Idag är det måndag och det är ingen god morgon, eller natt för den delen. Jag vaknade två gånger för att jag hade så ont i magen så jag låg och vred mig och när alarmet ringde kl06 beslöt jag mig för att fortsätta sova istället för morgoncardio. Min mage mådde så dåligt och det gör den fortfarande. Jag gick upp, duschade, stack hem och sminkade mig och helt plötsligt kunde jag inte stå upp, eller sitta för den delen så här ligger jag i soffan med smink för att jag inte tog bussen till skolan. Jag är verkligen ledsen för vi skulle arbeta med film idag..

Nu ska jag försöka äta någonting snällt och se hur det blir med träningen idag. Ha det fint!

Likes

Comments

God morgon! Anledningen till varför bloggandet har varit lite sådär denna veckan är för att jag inte har gjort speciellt mycket. Jag hoppade över mitt ryggpass (first time för jag älskar marklyft) i onsdags för att jag var lite ledsen och inte hade någon som drog dit mig och igår sket jag helt enkelt i det.

Men idag är det lördag, vilket betyder att Andis har morgonjobb på gymmet så jag hängde med för att starta dagen med cardio. Det som motiverade mig denna morgon var den nya Nocco som jag har väntat på att få smaka! Och ja, den smakade som den skulle- svartavinbär och ja, den var god. Den slår dock inte skumtomte, ååh vad jag önskar att den kommer tillbaks!
Vad står mer på schemat idag? Jag ska hjälpa min sambo med bokföring och ikväll blir det soffhäng med snacks och min underbara Andis.
Ha en härlig lördag!

Likes

Comments

God kväll! Idag har det varit torsdag och det betyder legday! Jag slutade kl10 så jag var på gymmet vid 12.30 och verkligen kramade ur alla mina krafter.

Leg and booty
Knäböj: 4x3
Squats i smiten m. miniband: 4x6
3D utfall: 4x10
Cable kickbacks: 4x12
Leg curl: 4x10
Cardio: 5 km
PW: 1 km, lut 8, 5.5 km/h
Intervaller: 20 minuter, 60/30 sek, 13 km/h
Miniband övningar
Donkeykicks ss sideraise: 4x10
Squats åt sidan: 4x10
Statisk m. miniband: 4x30 sek (man står i en squat & pressar ut knäna)

Likes

Comments

God morgon! Jag vaknade med tuppen idag för att börja mitt nya liv. Jag vägde mig och vågen står på 61.4kg, jag har redan gått ner 0.3kg sedan förra veckan- detta kommer bli så jävla bra! Jag är så taggad!

Idag står det 30 minuters PW, 15 minuters intervaller på schemat. Nu kör vi!

Likes

Comments

Idag är det måndagen den 16/1 2017 och det betyder att jag och min fina Andreas har varit tillsammans i sex månader. Jag har i ett halvår spenderat nästintill varje dag tillsammans med killen som jag älskar. Jag har förändrats så mycket, jag har både märkt det själv men också hört det från många håll. Jag är så glad för att jag har fått spendera mina dagar ihop med min egna Andis. Han har fått gå igenom några tuffa saker med mig i höst och jag har uppskattat varje sekund som han (och hans familj) har hjälpt mig.

Från en sak till en annan, jag har blivit sockerberoende. Detta är tack vore Andis som alltid vill mitt bästa och handlar bland annat choklad till mig när jag har mens. Denna veckan bor han hos sin pappa, alltså kommer jag inte sova med honom på flera dagar och jag är jätteledsen för det. Anyway, så har jag beslutat mig för att ta tillbaka min styrka mot sötsuget och börja med morgoncardio igen. Jag har kommit fram till att cardio gör att jag inte blir sötsugen på något konstigt vänster. Jag började idag och har klarat mig hittills. Jag dricker te utan socker, svinäckligt men det går ner. Jag måste verkligen vara stark nu när min sambo jobbar natt och inte kan säga till mig när jag är på väg till skafferiet för att ta något gott. Ush det är så svårt. Jag sysselsatte mig själv med att organisera min garderob och diska, som musik för själen.

Jag ska upp tidigt imorgon för att börja mitt nya, osockerfria liv. Jag är så taggad! Vi får se hur taggad jag är imorgonbitti. Ha det fint!

Likes

Comments

Godkväll! Jag sitter nu i soffan och ska börja göra det som jag har skolat hela veckan, mediaarbete. Jag ska skriva två nyheter som händer i Sverige bland kändisar och jag har valt att börja med bråket mellan Jocke och Chrille. Jag är en Youtube-fantast och tycker att drama är roligt så jag känner att detta ämnet verkligen kan fungera för mig.

Än har jag ingen söndagsångest och jag planerar inte på att få någon. Ikväll är det jag och Andreas som står för maten och det blir flygande Jacob. Jag är vrålhungrig och sur och Andreas är så jäkla seg men jag vägrar att göra maten själv så han kommer få stå ut med det., haha. Nu ska jag fortsätta med mitt arbete, ha det!

Likes

Comments

Tröja: Stadium, märket SOC // jeans: Gina Tricot, märket Molly- jag har storlek S i båda

God morgon everybody! Idag är en bra dag, jag är taggad på att göra allting som jag har skitit i denna veckan. Jag började min dag med att cykla till gymmet med Andis (han är på HLR utbildning) för morgoncardio. Nej det är inte för att jag har ångest för all choklad denna veckan, inte heller för att jag var peppad, det var för att Andis fick med mig. Men nu, efter 16 minuters PW och min nocco är jag glad och känner att detta kan bli bra!

Denna morgonen kickas igång med:
- 30 min PW
- 15 min intervaller, 30 sek sprint/30 sek vila
- Fem magövningar

Ha en bra söndag så hörs vi!

Likes

Comments

Godkväll! Bilden kan sammanfatta varje dag denna veckan, jag har ätit choklad fem dagar i rad. Men vet ni vad? jag mår inte ens dåligt över det. Jag har behövt chokladen, ja behövt.
Jag har inte bloggat och det är för att det inte har hänt någonting. Jag har legat hemma och klagat på livet. Ingen träning, bara choklad, serie och youtube- hur gött som helst!

Ikväll blir det dock ingen choklad utan det står popcorn på menyn tillsammans med Gladiatorerna. Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

Tights och Sportbh; Gina Tricot // Träningsjacka; H&M, barnavdelningen

God eftermiddag! Hur startade ni er morgon? Med att försova er kanske, som jag då alltså. Jag hade en väldigt bra första skoldag, väldigt chill med journalistik och gymnasiearbete som bara flöt på. Jag slutade redan kl11 och det ar då snöstormen drog igång. Sedan jag kom hem har jag suttit fast i lägenheten, jag bytte om till träningskläder men det tveksamt ifall jag kan ta mig till gymmet i snökaoset. Enda anledningen till att jag skulle ta mig ut är för att ta mig till en liten butik 100 meter bort för att handla något gott att äta, men inte ens choklad är värt det.

Övrigt som händer idag är att jag tänker ligga på soffan och kolla på Pretty little liars. Jag har nämligen satt igång pilotavsnittet och tänker inte gå ut i kylan för att träna.

Hoppas att ni kan ta er hem idag, jag hade tur att sluta tidigt så att jag kunde åka hem utan problem.

Likes

Comments