Känslan att veta att ens bästa väns mamma ligger på sjukhus med en bortopererad bit av magsäcken mellan lungorna oroar en fett mkt!!

Den bortopererade biten av magsäcken sprack i lördags eftermiddag och magsyra flöt ut, hennes mamma fyllde nämligen 50 idag och Ida ( min bästa vän då ) har varit jätte ledsen hela dagen idah..

Om ngn har ngt tips för att muntra upp henne får ni gärna lämna en kommentar elr ngt!!

Tack på förhand❤❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Robin Bengtsson, årets mellovinnare.

Vad tyckte ni om resultatet, själv tyckte jag att Nano med Hold on skulle ha vunnit, men han kom 2:a iaf.

I början så total älskade jag låten, men tillslut blev den lite uttjatad. (som typ men alla låtar)

Något som jag reagerade över var att dom hade höga blåvit prickiga strumpor på sig, e d bara jag elr ser det lite roligt ut haha;)

En annan sak jag reagerade över var att ibland så sa/sjöng dom/han freaking och ibland f*cking beatyful, om någon vet varför so skriv gärna d i kommentarerna!

Vad tyckte ni om låten, vilket land hejar ni på i ESC, kommentera gärna!

Hejdå alla!!


Likes

Comments

hej!

Om du inte redan visste det så är det Jonna, är en 12:årig tjej från sommarstaden Halmstad, men just nu bosatt hos min pappa i sjöbyn Bua norr om Varberg.

Då mina föräldrar är skilda sedan några år tb, och de båda hittat nya partners har jag fått många nya syskon. men från start så kar jag 3 syskon, 2 systrar och en bror, själv e jag minst i klanen.

Har alltid setts som en glad, positiv och dansant tös då jag ofta går med ett stort leende på läpparna. hela mitt liv har jag älskat att röra på mig och speciellt att dansa, då jag har både har varit gymnast och dansare tycker många att jag ska börja på cheerleading, på sportlovet fick jag äran att vara med på en träning, ni kan inte fatta hur kul det var asså!!! så för er som oxå tycker om att dansa och gymnastisera en, så rekommenderar jag verkligen cheer!

Hoppas att ni fortsätter följa min nya blogg

HEJDÅ<33

Likes

Comments