Happ då har man varit inaktiv i över en vecka känns sådär. Har tyvärr inte hunnit med att lägga ut fler bilder bl.a. heller. Alltså hur kul är det att läsa en sådan här blogg? Det händer ju inget! förstår jag att någon tänker. Well well. ska försöka skriva åtminstone en gång i veckan. Helst fler... men det får vi se hur det slutar.

Sitter just nu och myser på sängen i mitt ommöblerade rum sen igår. Med ett ljus som doftar banan. Mmm älskar banan. Städade dessutom!

Fick sluta tidigare idag då vi ska ha praktisk massage hemma istället, gött ;) Tänkte även ge förslag till något gott såhär års: http://blogg.amelia.se/lindalomelino/category/dryck/ Enjoy :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gjorde äppelmos igår. Av fallfrukt från trädgården. Provade ett nytt sätt. Bakade av äppelklyftor i en långpanna (med lite minipäron) på 200 grader i ugn ca 35 min. Tog ut, lät svalna lite och mixade sedan i min Min'n'Go. Skakade hett vatten med lite natriumbensoat i burken för att sterilisera den, hällde ut. Rörde ut lite av moset i natriumbensoat, blandade i det som fick plats, på med lock och in i kylskåpet. Resten lade jag i en påse och frös ned. Enklare en så kanske det kan bli men bra när man har mycket frukt, fallfrukt går bra, gärna lite syrligt. :) 

Likes

Comments

​Härliga kvällsbilder hemma hos mig från i torsdags. 

Likes

Comments

Detta är första gången jag skriver på en blogg. Min egen. Ska bli kul. Först och främst vill jag nämna att jag antagligen inte kommer skriva långa texter eller föreläsningar här i min blogg. Känns lite onödigt. Det blir jobbigt i längden för de som vill läsa... I alla fall så kan jag känna när jag läser andras recept exempelvis. Orkar inte med att läsa alltihop! Så för er som hade tänkt koppla av med en lång härlig stunds läsning, rekommenderar jag inte min blogg. Men det får ni själva bestämma. Nån gång kommer det nog bli lite mer av den varan kan jag varna er andra för. Och varför ska man överhuvudtaget läsa min av alla miljontals bloggar då? Själv har jag ingen aning men mitt äventyr startar här; just nu...

Likes

Comments