Header

Skönt och få sova tills man vakna. Dags för lite kaffe

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jobb til 13.30, ut på promenix och så somna jag haha... men tog mig hem vid 18, så har solat, handlat och precis gjort våfflor. Så nu blir det Soffmys för min del innan läggdags.

Likes

Comments

Vart sjukt trött på jobbet o efter. Men inge vila efter jobbet idag inte. Skönt det! Känns så jävla dumt o gå & lägga sig efter jobbet.
Spenderat några timmar hos mormor efter jobbet, så nu ör jag hos brorsan och chillar i soffan

Likes

Comments

Tisdag och känner mig med död än levande. Somnade ring 01 igår och vaknat två gå ger inatt, låt denna tisdag gå snabbt 😴

Likes

Comments

Blev att hänga hos morsan lite förut, käka smörgåstårta och äpplepaj. Men nu ligger jag nedbäddad i soffan och ska snart försöka sova .

Likes

Comments

Igår blev det att chilla hemma med någon öl och så kom Tobbe förbi. Fick för oss att dra ut, men hade inte en jäkla aning om att klockan ställdes om haha.. så där blev det inget.
Idag har jag bara tagit de lugnt, småpulat här hemma med tvätt, disk osv. Det gamla vanliga typ

Likes

Comments

Slutade 20 igår, hem och fixa mig för att sedan möta upp några kollegor. Lion bar och Wasa vart det för våran del, bra kväll faktiskt!
Idag har jag mått bra, så jävla skönt. Tvättat och städat, känns bra att må bra och göra lite nytta istället för att bara dö i sängen en hel dag.

Likes

Comments

Dusch, promenad och spendera några timmar hos mormor. Käka frukost, baka äppelpaj och snacka en massa skit på altanen. Underbart väder må jag säga. Så nu är det dags att bege sig mot jobbet, känner mig lagom trött nu faktiskt haha... typiskt

Likes

Comments

Tvättat tre maskiner, startat diskmaskin, dammat, dammsugit och vart ute med doggen. Skönt och gjort lite nytta iaf 😅
Man hinner ju faktiskt med en hel del innan jobbet bara man tar tag i skiten

Likes

Comments