Imorse gjorde vi en supergod frukost med Acai pulver. Som att göra en smoothie fast med Acai i. Oj vad gott det var och konsistensen var helt annorlunda än vad jag trodde den skulle va. Nyttigt och gott! Kommer verkligen bli flera av dessa nu framöver. Hade mjölk, banan, blåbär och hallon i och lite honung. Blev Kiwi, chiafrön, kokos och banan som dekoration.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Färgen på detta Lip Kit är TAURA

En av mina fina julklappar som jag fick. När man va i Västerås så kollade jag så mycket på just den här. Vart så glad! Det är en snygg mörk rosalila färg. Med läpp penna och läppstift.

Likes

Comments

Nu har vi äntligen kommit hem från min första skidweekend och i bilen hem satt vi redan på att kolla på Sälen. Vill bara åka mer skidor! Är riktigt mörbultad i kroppen efter denna helg och känner att förkylningen inte försvinner. Har haft roligt bra där uppe i Åre. Nu väntas bara nya resor!

  • Resor

Likes

Comments

När vi åkte skidor uppe i Björnen så stannade vi alltid vid denna stuga mitt i en backa där vi åkte väldigt mycket andra dagen. Vi drack lite öl och åt. Väldigt mysigt ställe och familjevänligt.

Likes

Comments

Dröm köket i en stuga hade vi allt. Så stilrent och öppet. Vi hade en egen toalett i vårat rum, välbehövligt och att få ha det lite avskilt. Även inredningen gjorde så att man fick en stugkänsla. Hade även bastu i det stora badrummet. Två sovrum på övervåningen med.

Likes

Comments

Igår var det som på morgonen när vi gav oss iväg för att åka skidor. Här har ni två bilder från stugan där vi bor. Så vackert! Det var ungefär 14 minus igår och alldeles klart så man kunde se alla berg. Magiskt!

Likes

Comments

Dag två av skidåkning. Så himla roligt att man har fått igång åkningen och tycker det är kul. Får lite mer fart när man åker med. Idag bjuder Åre på sol dem få timmarna men oj va fint det är. Har åkt i flera backar och har inte än ramlat idag.

Likes

Comments

Kom upp igår kväll och hade en riktigt trevlig stund tillsammans! Med mat och dricka. Jättemysigt att basta och fixa lite i stugan. Idag har man åkt skidor och åkt lift.

Likes

Comments

Att man idag har åkt första gången på ett par skidor. Åkt i flera timmar och lärt mig massor. Har haft en underbar lärare till hjälp. Åkt i flera backar och såklart har man ramlat men med ett leende på läpparna. Har tyckt det har varit så roligt!

Likes

Comments

Sitter just nu i bilen och har åkt 5 timmar bil snart. Vi har stannat på Max i Sundsvall där hela gänget åt lite mat. Är verkligen så taggad på denna resa med bästa gänget. Sitter i en väldigt full bil med bästa vän och bröderna N. Några timmar kvar tills vi kommer upp till Åre.

Likes

Comments