View tracker

Min morgon i bild. Fick en skön sovmorgon som jag verkligen behövde. Gjorde en grön juice med ingefära och mango. Så gott! Känner att jag behöver en liten boost. Kollar i Veckorevyn efter lite inspo och snart ska jag ta mig till gymmet!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår så var jag och kolla bocken inne i Gävle med familjen. Hade det jättemysigt även fast det var så kallt ute! Vi hann se bocken innan den brann upp i natten sen. Så tråkigt! Shoppade lite små grejer med som jag kan visa er i ett annat inlägg. När vi va hemma sen så åt vi julskinka, pepparkakor och drack glögg!

Likes

Comments

View tracker

Happy Friday Everybody!! Har suttit nu i en halvtimme och försökt fått tag i Biljetter till Håkan och äntligen så har jag dem beställda!! Ska bli så roligt, 16 Juni i Gävle! Äntligen har man något att se fram emot i sommar, ska börja planera in massor med roligt nu under vinter och våren så att den ska va fullsmockad med händelser och upplevelser. Resor med vänner kommer det absolut bli! Musiken av Håkan har jag börjat lyssna på de senaste året och den har fått en stark betydelse och hur mitt liv har förändrats de senaste året. Så det ska bli riktigt kul att få se han live.

Likes

Comments

Hade riktigt roligt förra torsdagen när jag var på workshop med jobbet på Allstar för RedBull. Fick testa alla smaker och fick lära oss lite om historien bakom drycken. Sen även smaka olika drinkar med dem olika redbullsmakerna. Favorit är ju fortfarande vanliga smaken.

Likes

Comments

Linnea har precis gått efter en riktigt mysig kväll med middag, vin och massa tjejsnack! Bjöd över henne tidigare idag för ville laga en riktig middag och vem bjuder man inte över än en riktgt bra tjejkompis. Perfekt verkligen! Vi har pratat i timmar lagat mat och druckit vin ur mina fina Carolina Gynning glas! Fick en fin blombukett av henne, så söt! Hade en riktigt lyxiga dag för att va en måndag men så perfekt!

Likes

Comments

Två par super snygga Jeans från H&M. Dem blå kanske ni känner igen ganska mycket! Alla har typ just dem just nu! Ska försöka få en outfit med dem i veckan om vädret vill samarbeta med mig! Det snöar och regnar och är grått här varje dag! Men även dem svart är hur sköna som helst! Längtar till vår när jag kommer leva i dessa! båda är under 100 lappen. riktiga kap!

Likes

Comments

Att jag känner mig så ensam i denna perioden av mitt liv är så konstigt egentligen. Men nu när jag tänker efter så har jag känt exakt samma känsla om ensamhet för ungefär ett år sedan.

Då jag blev ensam efter ett förhållande som jag trodde skulle hålla för alltid. Man kan verkligen inte beskriva det, för jag har verkligen allt annat, familj, vänner och jobb. Men när jag inte är runt omkring det så känner jag mig som ensammast i världen. Det kanske är vanligt? Vem vet?

Men tror att många känner sig ensamma och just nu känner jag mig ensam. Jag vet inte om det är för att jag saknar något som kärlek, att bli älskad! Fast jag har så mycket kärlek i mitt liv fast inte just från en speciell person och jag vet att jag klarar mig själv. Vill inte känna det jag känner, men det har blivit en vana. Just nu känner jag mig ensam

  • Text

Likes

Comments

Var här om veckan på Pinchos med Johanna och det är så mysigt och fint där. Supergod mat och drinkar. Min surrem drink som ni ser ovan var så god. Hade riktigt roligt! Om ni inte har varit där så tycker jag verkligen ni måste det! Att man beställer allt på en app och man får själv gå och hämta maten när den är klar. Så gulliga tapas rätter! Speglarna nere på toaletten nere är så fina!

Likes

Comments

Idag så blir det verkligen bara jobb relaterade saker! Var på mitt jobb tidigt idag och gjorde jobbundersökning, för att se hur jag trivs med allt på jobbet! Sen hem och äta sen tillbaka för att jobba 8 timmar. När jag slutar kl 23 i kväll så ska jag ner på nattklubben för att mingla och se så alla har det bra! Det kommer blir en riktig fest på Entourage. Ska bli så roligt! Hoppas timmarna går fort!

Likes

Comments

Vid matbordet?
Hemma med familjen äter jag nog långsammast och pratar väldigt mycket! Äter väl alltid ordentligt Hahah :)

På nattklubben?
Oj! Jag är väl överallt! Älskar att dansa, så där ni ska kolla först om ni vill få tag i mig är på dansgolvet. Tycker även om att mingla väldigt mycket så att stå i baren och prata är väldigt vanligt. Om jag är med mycket vänner så sitter vi alltid vid ett stort bord och tar shots!!!

På efterfesten?
När det blir efterfest så drar jag alltid igång en lek eller ser till så att musiken är på och alla har något i glasen!

På stranden?
Den som ligger och steker i solen med olja! Med en podcast i lurarna! Finns inge bättre.

I klädbutiker?
Kan gå i timmar i klädaffärer! Brukar oftast prata mycket med butiksbiträde spec inne på Bikbok för älskar deras stil på kläderna! Och kolla med storlekar och fråga om plaggen! Kan mitt mode!

Hemma hos andra?
Hos vänner är jag alltid för bekväm! Sätter mig i soffan och slappar, kan prata högt! Hos andra som man inte känner då bra är jag kanske lugn och sitter stilla!

På flygplan?
Alltid den som beställer vin först, sätter på en film och somnar! Hahah! Semester är semester ;)

Hemma en chilldag?
VS myskläder, Thaimat och film i sängen men sällskap är det bästa!

I ett förhållande?
Alltid den som visar mina känslor och är väldigt romantisk av mig!

Likes

Comments