By day and night! Hur coolt, igår på dagen var vi och kolla på Eiffeltornet men inte så roligt när det är så grått ute, sen på kvällen igår när vi gick hem från restaurangen vi hade ätit på så började tornet att glittra, om ni följer mig på snapchat: Jonnafridateres där så får ni se! Så vi tog en taxi dit och fota några bilder.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • Foto, Resor

Likes

Comments

Oj igår hade vi verkligen fullt upp, ni ska få se massor med bilder i nästa inlägg, frukosten på hotellet är väl inte världens bästa men funkar, jag har verkligen haft cravings på croissant med Nutella! Så gott!

  • Mat

Likes

Comments

Så nu ligger vi redan nerbäddade i sängen efter ett dygn med lite sömn och mycket resa! Skönt att vi är framme och börjar komma in i denna fina miljö och stad. Superfint och lugnt ändå, har sett så många polisbilar och poliser som har patrullerat, känns väldigt lugnande! Har massor med bilder på kameran, men dem visar jag när jag kommer hem! Blir mobil bilder så länge.

  • Resor

Likes

Comments

Äntligen är vi framme i Paris! Helt slut redan, har gått runt om hotellet för att hitta vart allt finns, har så mycket att se fram emot! Även fast hotellet var en liten nedstämmande prick så ser vi allt på den ljusa sidan att vi ska ha så jäkla kul! Har sett de triumf! Så vackert!

  • Resor

Likes

Comments

Gula - HÄR Rosa - Slutsåld

Hur snygga är dem inte? Även fast dem bara är från H&M så har dessa eskalerat på sociala medier, alla har färgade solglasögon just nu! Såg att inte dem rosa finns på hemsidan men vet att dem finns i affär än. Håller på att packa för fullt nu. Att det var nyss 3 månader sedan vi boka resan och nu är den bara runt hörnet!

Likes

Comments

Glad påsk alla! Idag så har jag jobbat från 05.30 i morse till 13! Helt slut, tog en powernap! Efter de så fixa jag mig och åkte till familjen för att fira lite påsk. Åt hemma hos mormor och drack lite bubbel. Sen vart det hockey för hela slanten och lite ost och kex till det! En riktigt härlig långfredag! Har precis kommit hem och ska nog sova på en gång, så trött! Puss

Likes

Comments

Snapchat ballar ut nu! Älskar nya filtren + så har jag gjort om min Bitemoji. Ni som vet ni vet! Det är en emoji som man kan göra så att den liknar sig själv. Kommer börja använda min riktigt flitigt nu när jag har uppdaterat den! Pizza i sängen var verkligen inte helt fel heller nyss, har hållit på att städa hela lägenheten innan så tyckte jag hade förtjänat det! Till de kommande ja senaste avsnittet av Prison Break, så bra!

Likes

Comments

Före:
Efter:

Sån stor förändring har jag nog aldrig gjort på mitt håret! Har alltid haft längden kvar på håret och färgat men inte nu. är verkligen sååå nöjd! Va på Solo Hårstudio som ligger på Nygatan 40 i centrala Gävle! Även fast det tog runt tre timmar så var det helt klart värt det.

Likes

Comments

The love box, Mudmasky en ansiktsmaskav marockansklera. Parfym Jeanne Arthes - L'Eau de Rose. Fransböjare från Pick and Pinch. Mascara från Maybelline. Lip Balm beauty Madde easy.

Likes

Comments