Hur snyggt är det inte med Denim on Denim trenden! Har verkligen fallit för den, så snygg! Inne på H&M hitta jag verkligen massor med fina grejer som jag ska visa. Kan säga att jag fick med mig jeans jackan på bilderna hem. (hjärtögon)

Likes

Comments

  • Mat

Likes

Comments

Idag har jag gjort väldigt mycket! Fick sova ut och det var så skönt. Diska och fixat mig. Har varit på möte med jobbet där vi snacka om dem kommande månaderna. Efter det så har jag städat och fixat i lägenheten. Har verkligen bara levt här och känner att jag måste göra om nu efter ett år och jag älskar att ha massor med grejer framme för det är mycket inspo och så jag! Men känner att mycket lär bort och lät byta ut det. Så när allt är klart och fint så ska jag fota det så ni ska få se! Bjuder på tre detaljer just nu på de som jag har gjort om!

Likes

Comments

Några bilder från i somras när jag var i New York! Älskar verkligen den staden så mycket och vill då gärna åka dit igen. Så härligt var det!

Likes

Comments

Ett av dem bästa smink kit jag har köpt! Det är Cliniques Glam Camp. I den så fick jag Chubby Stick färgen 01. Det är en Cheek colour balm men jag har den på läpparna för det är en sån fin färg. En till Chubby Stick Moisturizing lip colour balm och dem är mer år rosa röda hållet i färgen. Nr 13 Mighty Mimosa. Chubby Lash. En Mascara som jag inte än har testat men den värkar jättebra!

Likes

Comments

Typ en av det bästa och att jag verkligen letar jämt efter är nya små väskor! Dem är enkla, snygga och man kan välja mellan silver och guld! Vill man ha färg eller inte. Några är från Nelly.com eller H&M. Två är från Teneriffa! När jag var i NY hittade jag ingen så när jag är i Paris så ska jag leta små väskor! Ha ni nå tips?

Likes

Comments

Gårdagens lunch med Johanna på coffee lounge i stan!

  • Mat

Likes

Comments

Michaela Forni, Nicole Falciani, Awa Santesson-Sey

Överallt just nu så är det, det ända man ser är bilder och snaps och instastorys från Sthlm Fashion Week. Ovan så ser ni några outfits som har fotats under gårdagen och hur snygga och coola är dem inte? Allt är verkligen maxat till max och jag älskar det! Färgen som man såg mest var rosa! Märker verkligen att alla nyanser av rosa kommer va inne i vår och sommar!

Likes

Comments

Har varit på stan idag och fick hem massor med fina grejer! PÅ bilden ovan ser ni några av de plaggen som jag fick med mig. Tänkte visa allt i ett inlägg senare i veckan. Hittade några rea guldkorn och även vårnyheter!

Likes

Comments