Om ni inte har sett Gina Tricot kampanj just nu som heter Claim Your Party Rights. Så har ni verkligen missat något! Det finns så mycket snyggt. jag som älskar trenden att ha en bas topp under och sen en klänning/linne över. finns så mycket plagg till just den locken. Tycker verkligen ni ska in och kolla! Tryck på bilden i mitten så kommer ni direkt dit!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hur exalterad är ni inte för att se alla snygga kläder från KENZO x H&M. I går fick man se hela deras runway show på snapchat. Kläderna är så coola och har hittar lite saker som jag tycker är to die for och som man måste ha när kollektionen släpper den 3 november. Håll koll, för ni vill verkligen inte missa detta!

Likes

Comments

Var på vinprovning igår och tyckte det var så roligt! Fick smacka massor från Italien och sen blev vi bjudna på riktigt god mat med! Hade en riktig mysig kväll med mamma. Tänkte göra ett riktigt grundligt inlägg med massor av bilder som jag har än på kameran.

Likes

Comments

​När jag var i New York i somras så köpte jag väldigt mycket smink och tänkte visa er två produkter som jag älskar och använder hela tiden! Det är Melted Liquified Lipstick från Too Faced i färgen SUGAR. Sen en produkt från mitt bästa märke Benefit. The Pore fessional License to blot. Den är så bra, täcker allt! 

Likes

Comments

Att man är ledig idag är ju så underbart! Har massor med planer, det ska bli riktigt roligt! Ett stort plus är att jag ska mata bloggen idag med inlägg, efter min dåliga uppdatering igår så förtjänar ni alla det! Om ni följer mig på snapchat där jag heter: JONNAFRIDATERES Så får ni följa min dag ännu bättre. Just nu dricker jag te och redigerar bilder. Puss!

Likes

Comments

Rött på läpparna blir bara mer och mer nu under hösten och vintern. Även så är röda detaljer som röda naglar så fint. Här har ni lite tips på läppstift som finns i den röda tonen. Vet att Mac har så snygga färger och Red Satin är en stor favorit av många. Chanels nagellack i den röda nyansen står på ens wishlist. Blir ett inköp snarast. Även YSL är en av mina favoriter. 

Likes

Comments

En riktig myskväll blev det! Gossip Girl, modetidning, bästa sängen och Ben & Jerry! Det var så länge sedan jag hade en lugn och mysig kväll, utan jobb och allt! Nu väntas det bara bra sällskap så är det perfekt. Hoppas ni får en mysig kväll! En riktig höstkväll blev det, med ljus! Puss

Likes

Comments

​HUR snygga är inte dessa toppar från Zara? Hittade dem när jag var i Sthlm sist och de kostar under 200 lappen, hur bra är inte det? plus är velvet så inne just nu och själv tycker jag om materialet för det riktigt skönt att bära och påminner om ens barndom lite för då vet jag att man alltid hade velvetklänningar på julafton! Ska fixa en outfit när jag har någon av topparna på mig inom snar framtid så ni får se hur de sitter på! Puss 

Likes

Comments

Topp - H&M, Keps - H&M, Jacka - Vila, Jeans - Dr Denim, Väska Mango, Skor - Nelly.com

Likes

Comments

Hur snygga jackor har det inte på NA-KD just nu? Gick in och kolla och hittade dessa snygga. Den gröna pälsen hade ju inte varit helt fel. Har verkligen försökt lagt lite mer tid och pengar tyvärr, på jackor och skor denna höst/vinter men tycker det är så värt det och att ha en snygg vintergarderob är ju a och o!

Likes

Comments