Header

"Kod för att importera min blogg till Nattstad: 3410631470"

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att plugga lite i "pausen"

Likes

Comments

Nu är jag på bussen på väg till stan och jobba!:) kyrkan gick också bra, lite segt på slutet bara för skulle inte ha något emot att åkt en buss tidigare men så blev det alltså inte.
När jag kommer hem sen ska jag fortsätta med en design till en annan blogg, som kommer bli min nya om allt går som jag vill och om inte fortsätter jag på nattstad och tar nig bara en paus från bloggen då men mer om det när jag kommer hem!

Likes

Comments

Yees, denna kvällen hr varit så sjukt seg verkligen! Var ju ensam hemma först och runt 5 kom mamma och pappa och alla andra som skulle komma hit. Alla åkte här ifrån vid 7 tiden och då åt jag bara lite och sedan gick jag ut med Mille. Gjorde inte så mycket medans dom var hemma heller, satt mest vid datorn. Och efter att vi hade varit ute satte jag på en annan film och strax efter det tog jag resten av min B&J som jag köpte igår och när jag började äta upp den var klockan inte mer än 8 typ. Tiden har varit så konstig nu på något sätt så jag kommer typ inte ihåg vad jag har gjort med typ kollat på tv, lyssnat på musik och så har jag kollat på Vine i typ en timme. Helt sjukt vad jag i alla fall kan fastna på det och å hittar man alltid massa profilgrejer som man typ inte varit inne på på jätte länge och massa verkligen.. 

Men nu ska jag ta och göra mig i ordning och sova tror jag, blir en lång dag imorgon. Först kyrkan som jag knappt inte hinner med men måste jag dit, nästan direkt efter det måste jag in till stan för jobb, sedan heem och plugga järnet (läsa, spanska, engelska och sånt..) så vi hörs mera imorgon!

Likes

Comments

Är ensam hemma nu med Mille och kollar på film. När mamma och pappa kommer hem sen så kommer massa gäster hit också för det är "cykelfest" fest idag så man ska cykla runt till några och bli bjuden på mat och sånt. Jag är inte på bra humör alls idag så jag är hemma då och så går jag ut med Mille, kollar film osv.
Annars var vi och fikade på lands innan och så köpte mamma bröd tills sen. Jag har typ inte gjort någonting sen vi kom hem där ifrån så har inte så mycket att skriva mer nu

Likes

Comments
Likes

Comments

Innan var jag och mamma och handlade lite och då köpte jag med mig en B&J hem, åhh världens goaste! Och sen dess har jag ändrat om i min garderob, kollat på tv och lyssnat på massa gamla låtar från min gamla spotify.. Yeppiyeppi, nu ska jag kolla på film och äta en del av min goding!

Likes

Comments

Okej, nu har jag gått i skolan i nästan exakt en månad och tiden går och har gått så fort! Helt sjukt verkligen.. Och så har jag ju varit sjuk 2 fredag också så jag har typ bara gått 3 fredagar sammanlagt än så länge. Det är liksom mitten av September nu typ och ändå känns det som att denna månaden nyss har börjat. Det känns som att detta året, eller denna terminen i alla fall kommer att gå väldigt fort. Så alla vet bland mina kompisar som läser min blogg så kommer jag att söka till Prolympia, och om jag kommer in där och helst höjer mig ett betyg i idrott så kommer jag börja där redan efter jul och så kommer jag antalgligen börja i Queens utveckling också så då blir det nog väldigt bra, tror jag i alla fall. 

 

Annars har jag gjort klart min so nu så skall bara skicka iväg det till min mentor som är min so lärare också och efter det ska jag gå upp och duscha för började med läxorna på en gång när jag kom hem! :)Likes

Comments

Instagram