​Men vad ska jag göra med mitt liv, jag ligger FORTFARANDE i sängen i morgonrock och klockan är i skrivande stund kvart i sju. Vad ska jag göra om dagarna? Hjälp MIG. Asså uppskatta ert högerben, jag lovar er. Skulle älska att gå på promenader, KÖRA BIL, gå på stan hur snabbt och hur länge som helst, träna osv. Fy det här är det värsta någonsin, men det positiva är att jag nästa vecka är fri från denna skiten. Får väl fortsätta ruttna nu och ruttna lite till. 

Likes

Comments

Befinner mig nu i skateparken för att en viss person (inte jag) hade mycket energi och ville skatea. Men eftersom att jag är ledig hela sommaren så kan jag faktiskt offra mig, på med vinterjackan bara. Synd att alla mygg ska förstöra.

Ingenting som hänt idag heller, måste verkligen skaffa mig en hobby som inte är fysiskt ansträngande pga trasig fot. Vi var på stan en sväng och det var väl allt. Om någon har idé på något att göra om dagarna får ni tipsa. Kram

Likes

Comments

Hola fellas!

Hade ingen som helst lust att skriva något igår, mycket i huvudet nu. Gårdagen spenderades iallafall med lelle i några timmar. Sen drog jag och virre och åt pizza hos fader och avslutade det med lite findryck ända in på småtimmarna. Bra dag med andra ord.

Idag är det inte mycket som händer, har liksom ännu inte gått upp från sängen... Har fortfarande inte landat med att skolan är över. Tänker fortfarande på plugg och vilken uppgift jag ska börja med tills jag kommer på att jag aldrig mer behöver göra det. Både jobbig men ändå sååå jävla skön känsla. Jaja, senare blir det bio för våran del, myz.

På återseende

Likes

Comments

/kameraskygg

Bra dag som avslutades hos pappa med grillat serverat med färskpotatis, gotttt. Sitter nu på balkongen med lle love, öl och cheeseballs. Haha söte som säger "det här är livet" med munnen full av cheeseballs. Trevlig helg!

Ha en bra fredag, kramis.

Likes

Comments

Hej. Idag är jag trött och helt slut i huvudet, blir inte många knop idag. Ska vika tvätt och äta frulle, sen tillbaka till sängen igen. Min fot värker efter allt spring igår, så idag har jag en anledning till att inte behöva göra något. Ikväll kör vi nog, but for now - sova. Mvh Sveriges segaste människa.

Likes

Comments

Nouw Magazine