Hälsa och vardag

Pratade precis med mamma och gnällde lite. Fick ett tips av henne (som hon sa för flera dagar sen men glömt bort) att jag kunde koka upp kycklingbuljong, tillsatte lite morötter med. Känslan att tugga är helt magisk!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hälsa och vardag

Nu har jag bara 8 dagar kvar! Igår hade jag ingen bra dag när jag kom hem från jobbet. Mådde så fruktansvärt illa och hade huvudvärk så la mig ganska tidigt och har sovit över 12 timmar tror jag.

Ställde mig på vågen för någon timme sen och då stod det 59,5 kg. Alltså har jag gått ner 4,9 kg på 8 dagar. Det är ju riktigt bra! Undrar om jag lyckas få ner 10 kg när dag 16 har kommit. Skulle ju vara underbart.

Likes

Comments

Hälsa och vardag

Det här med att sälja godis om dagarna när jag varken får äta det eller mat så är det väldigt jobbigt ibland. Det är frestande men har full diciplin och motivationen att klara detta.

Jag ser det som terapi!

Likes

Comments

Hälsa och vardag

Godmorgon denna kalla torsdag!

Idag var bilen som en isbit och kristallhalt på vägarna. Fick ta det lugnt i rondellen för att inte snurra runt.

En vecka sen. Hela sju dagar sen jag började med dieten. Alltså jag är imponerad måste jag säga att det går så fort och lätt.
Glömde väga mig imorse då jag bestämde i sista sekund att åka direkt till jobbet efter lämnat av Andreas innan sju.
Snart börjar jobbpasset. All pulver till 3 shaksen är med så får se hur det går.

Likes

Comments

Hälsa och vardag

Hej! 😁

Idag är det 10 dagar kvar tills jag ska sluta dricka shakes. Kan vara helt ärlig och säga att detta börjar bli tröttsamt nu. Samtidigt som det går väldigt bra så har det varit någon dag det var jobbigt. Ont i huvudet och väldigt trött.

Idag bestämde jag mig att jag skulle sova tills jag vaknade, det blev runt 11 tiden. Det blir kattmys till 12 tiden och sen gick jag upp för att dricka min första shake. Igår blev det nog bara 3 för jag mådde inte så bra.

Likes

Comments

FÖRLÅT för en väldigt dålig uppdatering men idag blev det eftermiddags jobb och sen när jag kom hem så var jag hel slut. Bestämde mig för att sova en stund men blev hela kvällen.

Nu har jag vaknat och ligger soffan med Andreas och kollar serie. You're the worst heter den! 🌟 Toppen serie.

Imorse ställde jag mig på vågen igen då jag såg en liten förändring i spegeln spritt naken och jag har gått ner till 61.0 kg. Helt ärligt kan jag inte minnas sist jag vägde 61.0 kg.

Jag är stolt över mig själv!

Likes

Comments

Nu har vi sett det senaste avsnittet av The Walking Dead. En av mina top 3 serier.

Har ni någon/några favoritserier?

Likes

Comments

Hälsa och vardag

Hur var eran helg?
Min har bestått av massor av prövningar kan jag säga. Kan med hakan högt säga att jag har klarat dom allihopa. Speciellt igår var vi i Kristdala hos Familjen Fallemark då karlarna skulle komma hem från Kalmar med ny dator och dom hade köpt pizza/kebab.
Alltså den lukten var så tjock att jag kände det i flera timmar efteråt.
MEN jag klarade att motstå!

Idag går jag in på min 5e dag med shakes. Har öppnat påsen med jordgubbs smak och det är något av det äckligaste jag smakat for real. Men det är mat som jag bara sveper och sen ett stort glas vatten.
Bästa av allt, min sambo är så himla stolt över mig att jag gör detta och det sporrar mig ännu mer också.

Hur var eran helg?

Likes

Comments

Hälsa och vardag

Grattis på farsdag bästa pappa. Jag älskar dig!

Likes

Comments

Hälsa och vardag

Godmorgon!
Vaknar till strålande sol och katterna sitter vid köksfönstret för nu har småfåglarna hittat matbollarna i grannens träd. Underbart!

Idag går jag även in i dag nummer 4 med shakes. Måste säga att det går förvånadsvärt bra, det var bara igår som det var lite jobbigt. Idag kommer det gå bättre känner jag.
Ska blanda min shake och titta på tv.

Likes

Comments