Första provet skrivet för denna provperiod men sista provet för denna vecka. For till skolan till kl.9 imorse för att skriva fysikprov, som jag för övrigt trodde att skulle gÄ sÄ mycket bÀttre Àn vad det gjorde. Ha kÀnt mig helt sÀker pÄ vad vi hÄllit pÄ med pÄ lektionerna under hela perioden och har kÀnt att jag kunnat i stort sÀtt allt ganska bra, men nÀr jag skrev provet sÄ kÀnde jag mig inte alls lika sÀker som jag kÀnt mig under lektionerna. GodkÀnd Àr jag nog iaf, huvudsaken de. Skoldagen slutade nÀr jag lÀmnade upp provet och lÀmna klassrummet, jag slutade alltsÄ runt kl.10 och min första buss hem gick först kl.14, vilket resulterade i en hel del dötid. Trots nÀstan 4h dötid sÄ fick jag endast en "vettig" grej gjord. Jag skrev pÄ mitt arbetsavtal, frÄn och med tisdagkvÀll nÀsta vecka sÄ kommer jag att jobba varje tisdagkvÀll fram tills slutet av november inom folkhÀlsan. Jag hoppas att jag kommer trivas bra och kÀnna mig bekvÀm med gruppen relativt snabbt.


Ni fÄr fyra sommarbilder frÄn kvÀllar som var extra bra nu bara för att jag saknar sommaren och ledigheten.

//Jonna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mycket har hÀnt under tiden som bloggen har legat orörd och nÀstintill bortglömd. Mycket bra saker och en del sÀmre. Det har hÀnt saker inom de flesta fronter ocksÄ. I och med att det Àr sÄ pass mycket som hÀnt sÄ kommer jag inte gÄ in nÄ mer specifikt pÄ vad, det fÄr duga med att det Àr en del skillnad bara.

Skolan har börjat igen och det Àr ungefÀr en och en halv vecka kvar av första perioden. Trots att det bara gÄtt en period sÄ Àr jag redan vÀldigt skoltrött, vi har ju haft huth denna period och det gÄr sÄ fort fram och vi gÄr genom sÄ mycket nytt pÄ sÄ kort tid sÄ jag Àr vÀldigt trött pÄ det och lÀngtar sÄÄÄ till nÀsta period nÀr vi kommer tillbaks till Sos. Det kÀnns ju extra tungt just nu ocksÄ nÀr provperioden har börjat, dock har vi inte mycket prov, endast tre stycken dÄ vi haft tvÄ stycken tidigare i perioden. Det ska bli skönt att komma tillbaka till Sos nu ocksÄ eftersom vi bara nÄgon vecka in i perioden skall pÄ praktik och det borde vara pÄ dagis denna gÄng, vilket jag trivs bra med sÄ det lÀngtar jag efter. Jag mÀrker sjÀlv att jag mÄst fÄ lite variation och komma bort frÄn skolmiljön lite och faktiskt göra nÄgot mer praktiskt.

//Jonna

Likes

Comments

1. Namn? Jonna Charlotte Engström

2. StjÀrntecken? Skorpion

3. Tre rÀdslor som du har - Har nÄn slÀng av fotfobi men annars e de vÀl mörker och obehagliga ljud nÀr det e mörkt

4. Tre saker som du Àlskar?

5. Har du en bÀsta vÀn? Har mÄnga bra vÀnner, vissa lite nÀrmare Àn andra

6. Hur lÄng Àr du? 168cm

7. Vad saknar du just nu? SommarvÀrme!

8. Din favoritfÀrg? Pastelliga fÀrger och typ vitt & grÄtt

9. Favorit film? MÄste nog sÀga Harry Potter filmerna, Titanic och LoL

10. Drömresa? Finns mÄnga stÀllen jag skulle vilja besöka men ett exempel e att jag skulle vilja fara till Frankrike i 1Är bara för att uppleva det och framförallt lÀra mig sprÄket

11. Favoritplats? Har inte nÄgon direkt favorit plats

12. Favoritmat? Oxfilé

13. Är du nĂ„gon gĂ„ng sarkastisk? Allt som oftast haha

14. ÖgonfĂ€rg? Ja alltsĂ„ grön/bruna kanske?

15. HÄrfÀrg? Brunt

16. Komplex? Jo men inget jag gÄr in pÄ nu

17. Favorit sak i ditt rum? SĂ€ngen

18. NÄgon du Àlskar? Finns mÄnga

19. Tatueringar/piercingar du vill ha - Vill ha tatueringar men inte nÄn stor, heller fler smÄ med nÄgon betydelse

20. Har du nÄgonsin kysst personen du senast SMS:ade? Jo

21. NÀr höll du senaste handen med nÄgon? Lördagnatt

22. LÀngtar du till nÄgot? Jo, helgen

23. KÀnner du nÄgon av motsatt kön du kan berÀtta allt för (pappa rÀknas ej)? Jo

24. NÀr kramade du nÄgon senast? IgÄr

25. Har du gÄtt in i en dörr? Inte sÄhÀr som jag kommer ihÄg men troligtvis

26. Har du ramlat ner för en trappa? Haha jo

27. Föredrar du att vara bakom eller framför kameran? Bakom, alla gÄnger!

28. Spenderar du pengar eller sparar du dom? Jag e vÀl ganska bra pÄ att spendera pengar...

29. Har du varit olyckligt kÀr? Jo

30. Favoritcitat - Finns sÄ mÄnga otroligt bra sÄ har ingen favorit


//Jonna

Likes

Comments

Denna dag har varit en ganska seg och slö dag dÄ vÀdret inte har varit det bÀsta. Jag hade inte nÄgra direkta planer för dagen heller dÄ jag haft fullrulle varje dag sen i torsdags och tÀnkte att det kanske skulle vara skönt med en dag utan planer för att bara vila och ta igen den sömn jag missat under helgens aktiviteter.

Jag började dagen med Youtube och kissemys meeen efter nĂ„gon timme blev jag alldeles för rastlös och for till godby nĂ„n timme. Nu ikvĂ€ll sĂ„ har jag gĂ„tt genom min garderob och verkligen rensat bort! KĂ€nns som om jag rensar ur garderoben hela tiden men det Ă€r alltid lika mycket klĂ€der som försvinner. Fick ihop relativt mycket oanvĂ€nda klĂ€der som jag provar att sĂ€lja nu som extra inkomst dĂ„ jag bara ska jobba tvĂ„ veckor i sommar, som det ser ut nu iaf, extra pengar uppskattas alltid speciellt nu nĂ€r sommarlovet har kommit. 

//Jonna 

//Jonna

Likes

Comments

Gör ett nytt försök med denna blogg, startar med att summera vad som hÀnt pÄ senaste.

​//Jonna​​​

//Jonna

Likes

Comments