Header
View tracker

Nu mår jag bättre så nu kommer jag nog börja uppdatera som vanligt igen. Eftersom jag inte varit aktiv så är jag nu på 17 plats på ridsport ( Östergötland). Förut var jag 9:a men kanske kommer upp dit snart igen eftersom jag är aktiv igen.

Idag red jag ett 60 minuters långt pass på Lizzie. Lite små hinder i trav. Om en månad är det träning för en jätte duktig hopp tränare, hoppas Lizzie kommer igång nu så vi kan vara med!

Godnatt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har inte varit så aktiv här på bloggen de 2-3 senaste dagarna och det beror på att jag inte vetat vad jag ska skriva om, är trött och förkyld och årkar inte skriva blogginlägg helt enkelt men jag försöker. Kommer nog upp lite mer inlägg snart.

Kram! <3

Likes

Comments

View tracker

Nu ska jag ladda upp en film med bilder på Aslan på min Youtube kanal. Kolla gärna in den, jag heter Jonna Elb 🎬

Likes

Comments

Första Pepparkaks baket detta år! Luktar pepparkaka i hela huset nu. Egentligen gillar jag inte bakade pepparkakor men jag gillar att göra de.

Klockan 4 ska jag åka ut till stallet, mocka, göra hö påsar och sedan rida Lizzie. På kvällen har jag hopp träning med Lady.

Vad ska ni göra idag, eller har gjort? ❄️

Likes

Comments

Några bilder från imorse. Red Lizzie i ridhuset imorse innan lektionerna började. Tränade galopp om byten med en bom i mitten. Kan väl inte säga att det gick jätte bra. Men hon klarade det 1 gång i alla fall. Tänkte börja träna lite galopp om byten några gånger i veckan så hon lär sig. Några tips på vad man kan tänka på?

Likes

Comments

Hej på er! Jag kom nyss hem från stallet från att ha galopp tränat Lizzie lite. Plockade fram 2 sockerbitar och 2 bommar och la upp det som ett kryss. Kom i galopp och svängde in några meter innan hindret och hoppade. Väldigt bra för Lizzie då hon får träna på att hålla ihop galoppen. Men dock så börjar hon typ rusa när hon märker att vi ska hoppa. Men det var roligt och jag är jätte nöjd med henne. Nu ska vi nog börja köra lite galopp intervaller ibland så vi stärker hennes kondition igen efter skadan. Hoppas att jag snart kommer kunna hoppa lite högre på henne snart igen. Vill ut och tävla!

Nu sitter jag framför datorn i mys kläder och väntar på att maten ska bli klar. Lite tidigt att äta ännu men är så himla hungrig.. Sov knappt någonting i natt för jag håller på och bli förkyld. Jätte jobbigt att gå och lägga sig när man hostar hela tiden och näsan bara rinner. Men det har blivit lite bättre under dagen i alla fall.

Kram! <3

Likes

Comments

Nu har jag gjort mitt pepparkakshus. Jag gjorde ett eget och min lillasyster gjorde ett eget.

Mitt blev inte jätte bra men rätt nöjd! Har ni gjort pepparkakshus ännu? ❤️

Likes

Comments

Fick detta idag. Ett häst balsam och ett svans och man sprej så det blir enklare att borsta ut + att svansen och manen blir lite lenare.

Har ni något sånt, tycker ni att det funkar bra? 🐴
Själv har jag ett man och svans sprej sedan innan som börjar ta slut och jag rekommenderar det starkt. Jätte bra till toviga häst svansar.

Likes

Comments

Varit hemma från skolan idag för jag var på sjukhuset och röntgade min handled bara för att vara säkra på att det hade läkt ordentligt. För lite mer än ett halvår sedan så bröt jag handleden när jag provred en häst. Detta var bara en kontroll röntgen så allt såg bra ut. Var så himla lång väntetid men sedan när man väl kom in så gick det jätte fort. Allt såg jätte bra ut men de skulle höra av sig.

Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments