Header

Förlåt för att jag inte uppdaterade något igår kväll eller har uppdaterat något idag ännu men aa, här kommer anledningen.
Igår kväll var vi flera timmar i stallet på kvällen för att knoppa Lizzie, rida, packa allt osv till tävlingen som har varit idag. När vi kom hem var jag så himla trött att jag bara ville lägga mig i soffan och chilla (och äta förstås). Orkade helt enkelt inte att uppdatera igår kväll.
Imorse ringde väckarklockan vid 6 och det tog verkligen emot att gå upp. Sedan var det stallet som gällde, vi packade klart det sista och packade in allt i transporten och fixade till de knoppar som lossnat. Sedan lastade vi. Lizzie fick åka med en annan häst från samma lag och det gick väldigt bra även fast de inte kände varandra.
Tävlingen var i Finspång, det tog cirka 1 timme att åka dit så inte jätte farligt. När vi kom fram anmälde vi oss och sedan lastade vi ur hästarna, gjorde de iordning och sedan red vi fram. Lizzie var jätte fin på framridningen men blev lite för taggad inne på banan. Förutom det gick det hyfsat bra och jag är jätte nöjd över både mig och Lizzie eftersom det var våran första dressyr tävling. Det slutade med att jag fick 59.800% och det är jag nöjd över. Nästa gång satsar jag på att få över 60%.

Det var inte alls lika stressigt som på en hopptävling, nu visste man när man skulle komma in på banan och det var mycket lugnare. Fast jag tror ändå att jag håller mig till hoppning. Nu får vi ladda om till lagtävling i hoppning nästa vecka i Rapesta. Jag är så sjukt taggad på det, kanske kan försöka vlogga lite då men vi får se.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kände bara för att skriva lite nu. Satt och pluggade på SO provet vi har på måndag men känner att jag måste pausa lite med det då jag konstant är påväg att somna. För mig är pluggandet som ett slags sömnmedel. Bara jag som blir så sjukt trött när jag pluggar. Funkar lite bättre om jag är ute då jag får lite mer energi. Kanske ska sätta mig ute och plugga lite sen om vädret tillåter, blåser lite nu så vi får se hur det är sen. Måste verkligen plugga eftersom provet är på måndag och jag har knappt pluggat någonting. Snart har vi även matte nationellt prov.. I skolan har jag inga problem med att koncentrera mig förutom när jag är riktigt trött då men annars jobbar jag på så jag slipper göra så mycket hemma. Men hemma har jag så himla svårt för att koncentrera mig. Känns som om det är onödig tid och jag har viktigare saker att göra fast det inte är så.

Men nu ska jag snart äta lite taco rester från igår. Efter det ska jag nog förbereda mig för stallet.

Likes

Comments

Nu har denna blogg stått tom ett tag vilket har beror på många saker. Känner en så sjukt stor press i skolan just nu då det är överdrivet med prov och läxor. Det har hänt en del sedan sist och jag ska försöka uppdatera er så mycket som möjligt. Jag slutade blogga utan någon direkt förvarning men nu är jag tillbaka och är mer taggad än någonsin. Ska försöka skriva mer texter och sluta uppdatera om ointressanta saker. Nu känner jag att jag hellre lägger ner lite tid på mina inlägg än att lägga upp flera inlägg om dagen och att de är lite halvt slarv skriva. Kommer nog inte göra så många förändringar på blogg designen då jag tyckte den var hyfsat bra innan.

Kan skriva lite kort om vad som händer denna helg bara. Idag har jag inte gjort något speciellt ännu och det kommer inte hända så mycket idag heller. Imorgon är det dressyr tävling med laget. Aldrig tävlat dressyr så det ska bli spännande, kanske finns en anledning till det också. Varken jag eller Lizzie är särskilt duktiga på det och ingen av oss tycker det är jätte kul heller men jag erbjöd mig att vara med så det kunde bli ett lag. Men förutom det tror jag det kommer bli rätt kul och väldigt lärorikt. Men i eftermiddag ska laget träffas och vi ska bara rida igenom det nån gång så vi är redo inför imorrn. Efter det ska jag putsa utrustningen, knoppa Lizzie, kanske duscha henne osv. Bara fixa allt tills imorgon helt enkelt. Tyvärr hade ju jag största hästen så då blir det ju jag som rider först.. Inte jätte taggad på det men, men.. Hade varit lite enklare om jag fått vara efter någon så jag bara hade kunnat hängt på. Nu måste jag liksom vara fokuserad på hur banan går, min sits och vart jag har Lizzie så hon inte springer iväg. Men det ska nog gå bra.. hehe :)

Här kommer lite vårbilder från i torsdags. Så himla skönt att det ÄNTLIGEN är vår! Eller vad tycker ni?

Likes

Comments

Instagram@jonnaelb

Nouw Magazine