Header

Godmorgon! Var sjukt segt att gå upp idag då det var hur varmt som helst i mitt rum igår kväll. Kunde knappt somna så nu är jag jätte trött. Kommer nog komma igång snart i alla fall för vi har gympa nu på morgonen, tror vi har fotboll.

I alla fall ska jag trimma Lizzie lite när jag slutat skolan. Inte överdrivet långt pass men ändå så hon får jobba lite.

Hoppas ni får en bra dag! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Strax efter maten åkte jag ut till stallet. Jag red till en liten sjö som ligger cirka 40 minuter bort från stallet om man rider. ( i lugnt tempo ). Jag skrittade och travade mest då Lizzie körde hårt igår och jag ville ändå att hon skulle få röra på sig idag.

Både jag och Lizzie älskar verkligen att rida ut. Denna runda är verkligen hur mysig som helst!

Likes

Comments

Godmorgon! Gick upp runt 9 idag och jag känner mig så himla seg. Det tog på krafterna igår att ha stalljour. Idag har jag inget speciellt inplanerat. Lizzie ska trimmas lite och själv ska jag bara njuta av att det är Söndag.

Vi går bara 2 dagar i skolan den kommande veckan, hur skönt som helst. På Onsdag är det studiedag, torsdag och fredag är det Lov! Känns som dagarna kommer rulla på och innan man typ hunnit med något kommer det vara helg igen.

Håller inte koll på hur lång tid det är kvar tills sommarlovet, det ända jag vet är att det är så himla nära nu. Mellanstadiet har gått så sjukt fort. Efter sommarlovet börjar jag högstadiet. Känns verkligen att det snart är sommarlov, kan ej koncentrera mig i skolan, händer lite roligare grejer osv.

Längtar så sjukt mycket!

Likes

Comments

Det var några veckor sedan Lizzie hoppade sedan pga hovböld men nu är hon bra för någon vecka tillbaka så jag kände att jag ville hoppa lite ordentligt idag. Åkte på morgonen ut till stallet, runt halv 7 för att vi har stalljour idag. När vi släppt ut hästarna osv red jag bort till en ridbana en bit från stallet. Stod lite hinder framme så jag tog några skutt. Uppvärmningen gick bra, hon var lite spänd men lyssnade bra. Hoppade fram lite och hon taggade till. När jag skulle fatta galopp så gjorde hon tendenser till att stegra flera gånger, hehe. Annars flöt det på fint, blev några riktigt stora språng där vi kom lite konstigt men aja. Blev riktigt nöjd med en linje som jag hoppade på slutet. Hon hade taggat ner lite och hela linjen blev inte så hetsig.

Film finns på min Instagram, JonnaElb.

Nu taggar vi för Pay'n jump på Torsdag!

Likes

Comments

Hej på er! Jag har varit jätte o aktiv på bloggen nu men jag vill inte skriva om ointressanta saker och jag har inget intressant att skriva om. Lizzie har varit skadad men förhoppningsvis är hon bra nu, ska pröva rida henne imorgon. Gör inget annat roligt på fritiden heller som jag kan skriva om. I skolan händer det inget speciellt de sista veckorna, matte prov och no prov bara men annars är det nog lugnt. Skönt att de nationella proven är över också. Längtar så sjukt mycket till sommarlovet men ändå inte. Kommer ha så sjukt tråkigt på sommarlovet om Lizzie inte blivit bra till dess. Men när Lizzie blivit bra ska vi börja leta efter en ny häst. Antagligen en maxad C - ponny denna gång. Jag hoppas på att jag kan få hem någon innan eller i början av sommarlovet så jag har ett litet projekt över sommarlovet som jag sedan kan tävla med i höst.

Men sedan när jag fått iordning på häst osv kommer jag börja blogga som vanligt igen. Jag har liksom gjort en liten omstart, tagit bort alla inlägg och tänkte börja om på nytt eftersom det blivit som det blivit. När vi börjar prov rida häst kommer jag nog börja blogga igen för då kommer lite spännande inlägg, kanske lite vloggar.

Men ha det så jätte bra tills dess så hoppas jag på att jag kan börja blogga igen så snart som möjligt.

Likes

Comments

Instagram@jonnaelb

Nouw Magazine