Header

Hej på er! Ledsen om jag är o aktiv men den ända " lediga tiden " är på kvällarna. Är i skolan sedan i stallet och så måste jag göra läxor också.. Men ska försöka skriva några inlägg idag så de kommer upp någon gång under veckan.

Men idag sov jag i alla fall bättre och jag var inte lika trött i skolan. Jag trimmade Lizzie lite i lilla ridhuset idag. Hon var pigg och spänd men hon har inte fått ridas trött de senaste dagarna. Är så himla svårt att motionera hästarna på vintern.. Vill att det ska bli vår så man kan börja rida i paddocken. Red med förbygeln idag också. Egentligen ska jag bara ha den i hoppningen ibland men eftersom jag justerat den lite till så ville jag se om det blev bra.

Först när jag kom till stallet så gjorde jag mat påsar. Lizzie hade nästan ätit upp så jag lät henne äta upp det sista. Sedan mockade jag. Hann inte mocka jätte noga och det var lite svårt att mocka när Lizzie stod i boxen. Det var fullt i gången satt.. Sedan gjorde jag iordning henne och red. Är jätte trött nu så sitter i soffan och tittar på TV.

Ha det bra!

Likes

Comments

Sitter i soffan och tittar på TV nu. Är jätte trött och hoppas att jag kommer sova bättre inatt.

Likes

Comments

Hej på er! När Lizzie kom in från hagen hade hon lite torkat blod på höger bak precis över hoven. Hon har nog bara trampar sig lite lätt med brodden och hon var inte varm eller något. Men annars var hon pigg och glad som vanligt!
Red ej idag utan gick med henne lite bara. Imorgon ska jag nog köra på lite i alla fall men inte så mycket för det är så himla kallt.

Har varit så himla trött i skolan idag. Kändes som att jag skulle somna på lektionerna. Genomgångarna var värst. Satt liksom och tänkte på annat hela tiden. Men sov typ inget inatt.. Har engelska glosor till på onsdag, tyska till på torsdag och engelska inlämnings uppgift till på fredag.. Årkar ej..

Men ha det bra!

Likes

Comments

Hej på er! Nu har vi 20 minuters paus och jag är alltså på grönt kort kurs. Slutar halv 3 och efter det ska jag rida Lizzie.

Inte så långt eller roligt inlägg men har inte så mycket att göra nu så ville skriva lite.

Ha det bra!

Likes

Comments

Hej på er! Ledsen för att det inte kommit upp några inlägg idag men har inte årkat lägga upp något.

Men red Lizzie lite idag barbacka. Idag markerade hon inte på bak så det var nog bara en sträckning. Ska rida lite ordentligare imorgon och kanske galoppera lite.

Likes

Comments

Hej på er! Är i stallet nu och väntar tills någon hämtar mig. Har gått lite med Lizzie och klippt hennes man lite. Eller där tränset sitter. Kolla på bilden så förstår ni.

Var typ 2 gånger så långt innan jag klippte det så det behövdes verkligen 😂

Likes

Comments

Nu tänkte jag göra en Hiss & Diss på Free Jumps stigbyglar. Har ett par och älskar de. De är även väldigt populära och är snygga. Så vi kör!

Hiss: De är jätte snygga. Tycker både att Pro och Lite är väldigt snygga. I Pro tycker jag de bruna är snyggast och i lite tycker jag de svarta. Om man har svarta i lite kan man liksom ha typ blå eller någon annan färg på " plattan ". De är även säkerhets stigbyglar så om man ramlar av lossnar utsidan på de. Även enkla att sätta på, på stiglädren.

Diss: Det finns inte så mycket dåligt men de tycker inte jag. Dock är de väldigt dyra. Men de är väldigt bra också så förstår att de är dyra. Men skulle nog uppskattas om de var något billigare.

Jag rekommenderar de absolut!

Vad tycker ni om Free Jumps stigbyglarna?

Likes

Comments

Här kommer en liten film från i Söndags när jag galopperade barbacka i snön.

Likes

Comments

Hej på er! Ännu en jobbig och lång dag i skolan har gått. Om några veckor har vi ett stort tyska prov och 2 svenska prov. Nästa vecka har vi veckans ord och engelska glosor. Även tyska glosor. Vet inte riktigt när nästa grönt kort kurs är men ska i alla fall ha läst några sidor i en bok innan dess också som jag INTE har gjort ännu..

Just nu har jag inte så mycket att göra när jag kommer hem. Lizzie har ju sträckt sig ( förhoppningsvis ) så jag ska skritta henne i några dagar så får vi se om det blir bättre snart. Om det blir bra ska jag börja köra igång lite lugnt igen. Behövs väl inte jätte lång igångsättning eftersom hon bara sträckt sig. Antagligen i hagen eftersom det är så halt och hon springer som en galning där. Det har ju inte gått så jätte smidigt för Lizzie och mig när det gäller tävla. Hon har varit skadad osv. Men jag ska vara med i laget och förhoppningsvis vara med i ÅRKs första tävling ( detta år ) i mars tror jag den är.

Men vi ska fortsätta att kämpa på så ska vi nog komma igång snart!

Ha det bra! :)

Likes

Comments

Instagram@jonnaelb