Header

Godmorgon fina ni!

Vi har precis avnjutit frukosten tillsammans. Slängde ihop lite snabbt scones. Det var länge sen jag gjorde det och varit sugen på scones i flera dagar. Så idag fick det bli.

Vi får se vad dagen har att bjuda på mer än kvällsjobb.

Trevlig lördag på er 💖

Likes

Comments

Kappahl har just nu ta 3 betala för 2 på alla barnkläder, så igår köpte jag 2 tröjor och ett par byxor till Oskar. Köper en hel del av Oskars kläder på Kappahl.

Likes

Comments

Ja jag rivstartade efter semestern med en 6 dagars arbetsvecka och idag är den ända lediga dagen.

Vi har varit hos en vän och fikat och lekt en stund på fm och även veckohandlat.

Eftermiddag ska vi spendera utomhus i det goa vädret.

Likes

Comments

Visst låter det lite konstigt att åka ut en tur med fyrhjulingen och plocka svamp, men det var precis det jag och Oskar gjorde i eftermiddag.

Jag hade sett lite kantareller igår på ridturen så idag åkte vi ut och plockade dem innan någon annan hittade dem 🙂
Blev några goa mackor till mig och Fredrik ikväll.. mums..

Likes

Comments

Det bästa är att få åka grävmaskin med pappa tycker Oskar snart 2år. Så igår kväll innan sängdags fick han hjälpa pappa att flytta grävmaskinen från ett ställe till ett annat ställe. Överlycklig pojke 😍

Likes

Comments

Längre rast idag på strax över 1timme mellan mina jobb. Passade på att njuta lite extra i sensommar solen med en kopp kaffe.

Likes

Comments

Första dagen på jobbet idag efter semestern och dessutom ett långpass på 10tim. när jag kom hem kl 18 var jag rätt trött, Fredrik och oskar var redan hemma så vi satte oss direkt vid matbordet och åt middag, därefter bad och nattinging av oskar.

Förberett lite inför morgondagen och kollat till hästarna en sväng, blev ingen ridning idag det orkades tyvärr inte med ikväll.

strax blir det sängen och morgondagen blir ungefär det samma. upp strax efter 5 och sen jobba men "bara" 8,5h imorgon.

Trevlig kväll på er!

Likes

Comments

Jaha nu var denna semestern över. Imorgon är det jobb för min del. Dessutom ett långpass 7-17.30. Och Oskar ska till dagis. Jag lämnar vid ca 06.20 och sen hämtar F Oskar när han slutat. Men eftersom båda har enbit att köra till jobbet är O på dagis till 17. Så blir även en lång dag för honom på dagis första dagen.
Så skönt att jag jobbar lite oregelbundna tider så O inte behöver vara på dagis alla dagar. Denna vecka blir det 3st heldagar på dagis 🙂


Idag har vi fixat här hemma, tvättat många maskiner tvätt. Lagat mat så vi har lite matlådor till veckan.Lite kvällsmys med min fina 💖

Likes

Comments

Vi har haft en mysig familjedag i Borås djurpark idag. Lite regn men vad gör det gjorde att det inte var någon trängsel i parken, vilket var otroligt skönt.

På Måndag börjar vardagen Igen med dagis och jobb.. nu har våra 5 veckors ledighet varit och de försvann i en väldig fart.

Likes

Comments