Header

Det känns väldigt tydligt i hela min kropp att detta inte lär bli en lika trevlig dag som när jag och Hedda drack bubbel i Vasastan. Inte på hästlängder. Idag är jag snarare snörvlig, hostig och ungefär lika grå som vädret utanför mitt fönster. Så fram tills att jag ska ta bilen in till jobbet vid ett så ska jag dricka te, röja undan i mitt rum och se på Netflix ifrån min renbäddadd säng. Mhhmm.

Likes

Comments

Höst mitt i vintern eller vinter mitt i hösten? I vilket fall så har jag med kameran i högsta hugg samlat på mig såväl selfies som omgivningsporträtt i alla årstider.

Idag har jag hållit mig hemma, och ärligt talat mest av allt stationerad i vardagsrumssoffan. Har plöjt igenom hela senaste säsongen av New Girl med förkylningshuvudvärk och massa reseplaner igång på mobilen. Fick idag nämligen bokat !!första natten på Bali!! Goshhhh, det är så snart och så VERKLIGT nu. Om ynkapynka 16 dagar (note: om 15 dagar inom 1,5timma) sitter jag och Holmström nervösa på Landvetter och väntar på att få gå ombord på planet. Förhoppningsvis har vi en vettig packning incheckad vid det laget, det kan man ju i alla fall få hoppas på.

NU så ska jag sova bort förkylningsbacillerna och teleportera bort min huvudvärk med hjälp av tankekraft. Urk.

Likes

Comments

...vet jag inte vad som är. Världens bästa lillebror och kitty<333

Idag har jag och Elsa testat oss fram till en thaigryta med perfekt smak, jag har shippat tillbaka dåligt sittande badkläder till England och trängts på ett yogapass med fokuserade medelålders kvinnor. Häj.

Likes

Comments

Och det passar alla. Idioter, genier och naiva 19-åringar.

Likes

Comments

Gosh, vad gör ni här? Jag är tråkig och saknar självdisciplin. Nej men överdrift å sido, om tre veckor lämnar jag Svea rike och droppar förhoppningsvis bättre avtryck på bloggen ifrån varmare breddgrader.

Vad som händer just nu? Jag kramar om min kudde efter att ha jäst igenom Sex and the city "the movie". Är skakigt orolig för att ha fått influensasmitta från mina vänner och visualiserar mig själv med 40graders feber när jag vaknar i morgon. Man blir ju lite hypokondrisk av att trängas i bil med någon som sedan åker hem och knarkar alvedon. Utöver detta låter det som att det SKJUTS utanför mitt fönster och jag vågar inte dra upp rullgardinen för att se efter om det är fyrverkerier. Är i övrigt lite tunnhudad och sånt där man kan bli på en lördagkväll om man stannar i sängen. Äh.

Likes

Comments

Vad jag gör? Knåpar ihop en redig packlista inför resan. Vad jag tänker på? DESSA SKOR!! I en annan tid, med en annan budget (som inte präglas av resesparande) hade de varit mina på direkten. Föll snabbt och hårt i förälskelse för dem. Men JAJA.

Vad jag inte skröt om igår men vad jag gjorde var att svettas på ett träningspass. Har fortsatt den fullständigt härliga trenden att träna gympa på Friskis med hurtiga pensionärer. Härlig motivation att försöka svettas mer än 65åringar och att sänka medelåldern med sisådär 45 år. DOCK ska ni ha klart för er att jag båda gångerna utan tvekan varit sämst i rummet på att följa efter i programmet. Väldans imponerad av mina gråhåriga träningskompanjoner.

Likes

Comments

Fortsätter med den pågående trenden att skryta om mina vänner. Ser ni så fantastiska? Och framförallt (Sry Elin och Alina) VILKEN FANTASTISK TÅRTA!!!!! Förstååååår ni sensationen av chokladtårta med hallonmousse? Mina smaklökar sjöng av glädje och jag hoppade runt i en glädjedans över att jag numera har en vän som pluggar till konditor.

Så vad gör jag nu när jag inte uppdaterar bloggen? Jobbar, jobbar, jobbar och planerar inför resan som går av stapeln OM MINDRE ÄN EN MÅNAD. Gaaah. Gör stressiga, mentala checklistor i sängen innan jag somnar varje kväll. Längtar bara efter semester och ledighet. Och då ska ni få follow me bland klarblått saltvatten och kokosnötter.

Likes

Comments

Som så ofta förut delar jag hellre med mig av bilder på mina snygga vänner än på mig själv. Så här har ni. Tre assnygga brudar som inte är jag strax innan tolvslaget. Ni får väl helt enkelt hålla andan i väntan på att få se skymten av mig och de glittriga strumpbyxorna (hur fantastiskt?) som prydde mina ben i lördags.

Likes

Comments