Header

Knackade på dörren till Moas EGNA lägenhet med Pizzaingredienser. Sedan fixade vi ihop en pizza med mängder av mozzarella och skålade med Cava. Så himla fin kväll och så himla FINT hon kommer vi där! Åh. Nu ska jag checka av några timmars jobb för att sedan dra på grillpartaj ikväll. Ha en fin lördag grabbar<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fastnade i Netflix-serien Girlboss och fick ett kreativt slag. Rev fram akvareller och vattenfärger ur skåpet i källaren och satte mig och kladdade på papper. Avkopplande och tillfredställande för en rastlös 19 åring a la Moi. Nu ska jag gå och lägga mig i tid for the first time in forever.

Likes

Comments

Snart blir jag försenad till jobbet.

Likes

Comments

Mitt hjärta är mjukt efter helgens alla härliga häng men kroppen är helt slut efter för mycket jobb och för lite vila. Har spenderat hela dagen med att vända mig från stress och försökt lyssna på musik, musik och musik. Har så mycket favoritartister som släppt nytt nu så det har varit en bra tröst, så som vackra låtrader alltid är.

Likes

Comments

Idag sitter jag och är filosofisk över begreppet "Lycka". Jag märkte nämligen hur jag i ett samtal igår hänvisade lycka till att vara något jag upplever när jag har kämpat för att nå det. Efter lite fler svängar i ämnet (och efter att ha läst en bok som grep tag i mig) tror jag såhär: jag upplever två olika sorters lycka - den spontana och den ospontana lyckan.

Den ospontana lyckan är den jag först tänkte på. Det är den typen av lycka som infinner sig när jag väl befinner mig där jag så länge velat vara, den handlar om förväntningar. När jag når något jag har längtat efter, när jag känner mig nöjd och tillfreds precis där jag är. Strävan efter den lyckan är genomgående i mitt liv. Det är vad som ger mig ambition och drömmar. Den typen av lycka är det jag kämpar för. Den spontana lyckan är den som drabbar mig, bara sådär. Den består av sinnesintryck. När jag hör musik, läser text, berörs av människors godhet eller upplever konkreta saker eller omvärlden som vacker nyper det till i mitt hjärta som bara den. En lycka som när som helst bara kommer över mig. Jag behöver tänka på sådant här ibland.

Likes

Comments

Min livskompanjon.

Ännu en majdag som fick vara sommar för mig. Har varit ledig hela dagen och började med FRUKOST PÅ ALTANEN!!!! Utomhus!! Med Moa redan vid halv tio. Det är ju inte klokt hur fint vädret är när möjligheter som dessa uppenbarar sig i självaste Sverige. Fortsatte sedan med härligheter som att börja läsa om min favoritbok och skriva lite sådära allmänt.

Och nu ikväll har vi samlat hela gänget för att köra årets första grillning och snacka skit på Elsas balkong tills solen går ner. Så himla fint så att det nyper till i hjärtat.

Likes

Comments

<3Moa<3

Idag har jag och Frida fika-tourat i Göteborg och njutit av det plötsligt fantastiska vädret. Jag har redan bränt mig i solskenet, men är egentligen bara glad att solen ens visar sig här i norr. Att ha en hel eftermiddag till att bara äta gott och prata igenom allt möjligt är väl egentligen det bästa som jag kan tänka mig just nu, så imorgon ska vi grilla hos Elsa - och göra precis allt det där. ÄLSKADE MAJ!!

Likes

Comments