Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har jag haft sovmorgon. Det är verkligen något HÄRLIGT med att vakna av sig själv, att inte väckas av ett skränigt alarm. Såg till att äta god frukost (egen frukost är verkligen en av de grejer jag saknat enormt under resan, bananpannkakor i all ära men jag saknade att värmas upp av te och att äta youghurt) och åkte sedan in till Elin för att kompisdejta. Snacka ikapp oss och äta ännu ett bra mål mat av min vän konditorn.

Nu 17:04 fascineras jag över att solen skiner även en timma in på kvällspassen, när jag lämnade Sverige mörknade det innan fyra. I LIKE IT.

Likes

Comments

Ok glöm allt jag sa om kort lugg för nu har jag klippt den kortare. Var nog lite sugen på förändring ändå. Men nu sitter jag här på jobbet och väntar på att en tvätt ska bli klar med den här himla luggen i ögonen, uuuuh. Den lär bli lite problematisk i jobbet men JAJA. Nu ska jag flytta över kläderna till torktumlaren och cykla in till kontoret för MAT. Ä n t l i g e n.

Likes

Comments

Fick ikväll återförenas med ännu ett fint gäng vänner <3 Tänk så varm i hjärtat jag blir av er. Och ÄNTLIGEN befinner jag mig i temperaturer lagom varma för att dricka te, har till slut fått ro för min te-abstinens.

Startade i övrigt även denna dag sent, måste börja ta i tu med min jetlagade dygnsrytm. Kollade sedan Melodifestivalen i efterhand som den gamla mellofantast jag är (och kanske framförallt för att se Zaras framträdande i mellanakten). När Hedda sedan ringde och föreslog en promenad var jag lättövertygad, reunion och frisk luft kändes som två väldigt bra komponenter, och det var de utan tvekan. Så nu ska jag tvinga mig själv i säng innan klockan slagit elva och sätta ett alarm som får mig att gå upp tidigare än mitt på ljusa dagen.

Likes

Comments

23:38. Har märkt av min plötsliga strävan efter ordning, reda och renhet sen jag kom hem. Vill känna mig fräsch och att allt runt omkring mig ska vara rent. Började med att ta tag i mina naglar, klippa mitt slitna hår (och klippa luggen mer markerad än den varit på flera år) och färga mina ögonbryn som var så ljusa att jag blev galen. Sedan tog jag tag i min garderob och rensade ALLT. Från kläder och underkläder till böcker och prylar som låg i högar på golvet. Hela tre kassar med gamla kläder räckte jag över till Elsa nu när vi hade reunion hon jag, Emmy, Frida och Johanna här ikväll. Mitt känslosamma hjärta slog hårt över att få kramas med mina vänner igen<3

Nu ska jag försöka vända på min jetlagade dygnsrytm och gå och lägga mig i tid. Pöss.

Likes

Comments

Alltså jetlag. Detta med att jag i natt sov mer än jag sammanlagt gjort sista veckan på resan (typ) har ju rubbat mitt dygn lite. Att äta frukost mitt på dagen är dock något jag har vant mig vid under den senaste tiden, men att sova innan midnatt? Det känns lite ovanligt.

Försöker ta in, och kanske även acceptera, faktumet att mina eviga veckor fyllda med helgdagar ska bytas ut mot jobb, bilkörning och rutiner. Vill skrika LÄGG AV och vakna upp i sanden på andra sidan jorden i sällskap med Emmy. Istället ligger jag på min säng, iklädd den tjockaste tröjan jag har och fryser.

Likes

Comments

Gosh, jag är åter på svensk mark. Och mitt main problem är inte regnet, kylan eller att återvända till jobbet utan det är att inte spendera all vaken tid med EMMY?? Separationsångesten har slagit till på fullo, så snart får jag dra hem henne ifrån stallet och tvinga henne att flytta in hos mig. Aj hjärtat mitt.

Vaknade i alla fall utan att ha någon som helst aning om vart jag befann mig, för bara en timma sedan. Sömnbristen de senaste två veckorna till följd strecksov jag 14 timmar i min säng som visade sig vara vääääääääääärldens härligaste. Aldrig någonsin har jag satt lika högt värde på mina kuddar och mitt täcke. Att sedan stiga upp till MINA mjukiskläder, favorittröjan och min kära kitty Iris kändes som några av de större fördelarna med att faktiskt vara hemma igen. Men. En stor omställning är ändå vad det är, tar nog lite tid att vänja sig.

Likes

Comments

Det är ju egentligen inte klokt, för nu är vi i Bangkok. Vår sista anhalt innan vi återvänder hem till Sverige. Att ta sig till denna stad var dock inte så lätt som vi trott... I morse steg vi nämligen upp klockan 06:00 för att starta vår resdag, planen var först båt, sedan buss och sist flyg. Bara att vi anlände till flygplatsen en 20 minuter innan flyget skulle lyfta. Och dessutom fastnade Emmys väska i securitycheck för en powerbank som vi inte hade nåååågon aning om vart den var. Svettiga (och rätt arga?) var vi de sista som checkade in och fick höra att det inte var säkert att vi skulle hinna ombord. Så fort vi fått boardingpassen var det helt enkelt att springa hela vägen till boardingen där vi fick höra att final call redan var utropat. Så vi fick gott och väl springa ombord på flyget också. DET var verkligen att vara sista minuten. Ombord på flyget var vi 5 minuter innan avgång. High five till oss.

Efter en lökig bussresa för att ta oss till hostelet (som visade sig vara vårt fräschaste hittills<3) gick vi ut för att besöka MBK - eskorterade av en superglad tuktukförare. Och nu: 21:24 ska vi hem. Och sova. One day in Bangkok var tung på våran sömnbrist.

  • Resor

Likes

Comments