Header
View tracker

Men herregud vi har inte pratat om det här? I fredags stod jag och bror min ungefär så långt upp man kunde komma i Scandinavium. Trots att vi var fängslade vid sittplatser tyckte vi att det givetvis var mycket rimligare att stå upp och svänga på höfterna när självaste HÅKAN brilljerade där nere på scenen. Och som sig bör så fick jag biljetter till ullevi när han spelar där i sommar och DÅ, kära vänner, ska jag minsann knö mig allra längst fram. Skål för det!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

I fredags kunde man få hitta mig i en fåtölj hos Moa, med ett glas vin i handen. I lördags hittade man tyvärr mig i samma fåtölj KALLSVETTANDES och bakis. Men äh.

Vaknade denna tisdag härligt nog till ljudet av grävmaskiner utanför mitt fönster, tryckte kudden över huvudet och försökte somna om men fick ge upp när klockan slagit 08:30. Så nu, efter den här hårda starten på dagen har jag slagit mig ner i soffan med min Kitty och kollar på Så mycket bättre från i fredags och har förlorat den lilla kärlek till Tommy Nilsson som jag och Emmy byggt upp ihop. Aja. Om en stund ska jag in till stan för att jobba SAMT tvinga Karin att ta över boken jag precis läst ut, Flora Wiströms "Stanna" som var fin fin fin och vackert skriven.

Likes

Comments

View tracker

Fast hej. Klockan slår nio och jag ska väl snart gå och lägga mig, för att vakna upp till sovmorgon. Och vet ni vad? Efter jobbet idag har jag varit förbannat duktig och gjort alla "skittråkiga grejer som MÅSTE GÖRAS". Typ som att betala fakturor, dammsuga bort dammråttorna för att slippa få astma och byta lakan i sängen. Så med frasiga lakan och cocosdoftande hår ska jag snart krypa ner i sängen och läsa ut min bok. Ta mig rätt till den där söndagskvällen som jag inte fick igår. Måndag eller ej.

Och vet ni vad? Jag har till och med varit så tråkig att jag gjort en budget inför kommande månad, gosh vad jag måste bli bättre på att hålla i mina pengar.

Likes

Comments

Godkväll,här är jag tillbaka. Om så trött och bakfull, även om en dag på Öckerö lindrade dessa besvär gott och väl. Har det alltid så fint med mina kära kusiner och särskilt i såhär fina omgivningar.

Har haft en rätt så jobbspäckad vecka och ännu en sådan börjar i morgon. Så här ligger jag i soffan, med reprisen av idol och med min katt i famnen. En bra sysselsättning en kväll som denna.

Likes

Comments

Well hello. Har kladdat på mig en ny foundation och målat mina ögon medan jag sitter här och lyssnar på podden "Vad sa hon?". Har också druckit te, plockat i mitt rum och klappat min katt under de tre avsnitt jag playat. En ledig onsdag mitt i veckan helt enkelt.

What I'mma do now är att blanda ihop ingredienserna till en kladdkaka och skjutsa in i ugnen. Bara sådär. Blöta kyssar till er.

Likes

Comments

H E R R E G U D. Min kropp är helt slut, kapish, done och nästintill död. Landade i sängen efter jobbet och känner mig överkörd av min egen trötthet. Uuääk. Lätt hänt efter ett kvällspass+morgonspass tätt i följd, man hinner liksom inte riktigt sova däremellan. Men lyxigt nog är jag ledig i morgon, vilket betyder att jag kan tillbringa kvällen med popcorn och en film för att sedan sova ut i morgon bitti.

Min plötsligt lediga onsdag kommer bli finfin för på förmiddagen ska Alina dyka upp hemma hos mig och lite senare kommer Moa och Elin att ansluta. Blir soppa, kladdkaka och en till chans för mig att mjölka ur lite mer firande av min födelsedag höhö. Men nu: POPCORN.

Likes

Comments

Idag är en sådan söndag då jag inte vill byta om från mjukiskläder utan stanna i sängen tills det blir kväll igen. Men jag ska byta raggsockorna mot jobbskor och in till Alingsås alldeles strax. Och om jag har tur och alla där ute håller tummarna för mig så kanske regnet låter bli att ösa över mig och min cykel under kvällspasset.

Likes

Comments

Mysiga vänner = mysiga presenter. En bok att fastna i, ett skal att klä min telefon i samt en behå och ett presentkort att smycka mig själv i. Mmmm. Och något så härligt som en rattmuff av Karin. Nu ska jag luta mig tillbaka i sängen och börja bläddra i Stanna.

Likes

Comments