Header

Kolla här vad goa, mysiga och härliga? Efter en bra helg där till och med Samuel åter landat på svensk mark var det rätt tungt att stiga upp vid 06:00 imorse. Mycket jobb och lite sömn, kombinerat med gött häng och vin har slagit ut mig ganska rejält. Men aja. Lite smällar får man ta.

Så nu har jag dykt ner i soffan, nördat in mig på Så mycket bättre och ätit apelsin. Bara "för att". Imorgon är jag ledig och då jävlar i min lilla låda ska här SOVAS UT. Mmmmmmm.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

GO MÖRRON. Har slängt mig på soffan, med en varm kopp te och sista (!!!:(((!!) avsnittet av senaste säsongen på Modern Family. Snälla någon, har ni inte plöjt igenom alla sju säsongen så är tiden kommen. Fantastiskt serie.

Igår fick jag återigen bevis på att jag har noll förmåga att hålla i pengar. Shoppade igen. Urk. Men jag hann också med att upptäcka sushi med Alina och en fika i Göteborg med Elsa. Så överlag = bra dag. Nu ska jag klappa katten min som lagt sig i mitt knä. Önskar er en fin fredag!

Likes

Comments

Men Gud kolla här. Det är ju nästan skamligt att jag klickar in såhär sällan? Var ju inne i ett bra flyt och nu ba: hej hej once in a week let's go. Och mitt i allt det här fick jag en ny följare på Nouw, så du ska få ett personligt förlåt: här lär inte mycket hända. Men VÄLKOMMEN!

Nu har jag kört tre jobbpass på raken och tar mig en liten helg mitt i veckan. Och efter att dessutom ha spenderar flera timmar sittandes på möte är jag fylld med en väldig mängd överskottsenergi. Urk. Så nu ska jag byta om till träningskläder, spänna musklerna och svettas floder (typ). Hör ni av mig i morgon mån tro? Spännande att se!!

Likes

Comments

KOLLA. Seeeeeer ni hur vacker hösten är? Knackade faktiskt på min nyinflyttade grannes dörr, presenterade mig och frågade den stackars småchockade människan om jag fick fota hennes träd. Eftersom att jag varje år blir helt förälskad i dem när hösten kommer krypandes. Äh.

Nu sitter jag i bilen med mamma och åker genom mycket fina orangegula landskap och försöker hålla huvudet över ytan mitt i denna bakfylla. Usch. Trivs inte alls med sömnbrist och huvudvärk men i vilket fall så var det väldigt kul igår. Vi var ute och firade Johannas födelsedag och jag insåg hur mycket jag saknat att skaka rumpa med mina fantastiska garls. Får väl minnas det när jag sitter här och är trö(ööööööööööö)tt.

Likes

Comments

I did my best med en härlig frukost i morse, och se: den blev god! Nu är mitt huvud all done, magen full med pasta från middagen och hela min kropp kall ända in i märgen. Så jag ska värma mig med en dusch och trösta min trötta själ med en film ifrån sängen.

Likes

Comments

Idag spenderar jag o så många timmar på jobb på min lediga dag. Håller på att ta mig igenom ett häfte inför mitt medarbetarsamtal och det tar minsann en viss tankekraft. Så jag ska mig en liten paus, klä på mig bra skor, ladda kameran och åka till den vackraste platsen jag vet här i området. Så ska jag promenera runt och försöka fånga höstens skönhet i kameralinsen.

Igår tände jag och Moa mängder av ljus, körde picknick inomhus och tog igen den senaste veckans samtalsämnen. Från mitt perspektiv: en mycket bra kväll. Nu ska jag shuffla förbi "I hate you, I love you" för det är minsann en av väääärldens långsammare låtar. Om jag får bestämma.

Likes

Comments

Vilken dag jag har framför mig? Den är inte mycket att skryta med: frukost, duscha, jobba. Kommer lätt ur rutiner när jag jobbar dag till 22, har jag märkt. Får i alla fall svårt att sova och idag var det svårt att sova ut trots att jag i skrivande stund är jäättetrött. Urk.

Så jag kokar mitt te, lyssnar på en podcast och bläddrar genom en tidning. Och det är grått på himlen, ynka 8 grader men trots det alldeles gult i träden och jag ÄLSKAR det. Älskade, älskade höst.

Likes

Comments