1. Symphony
2. Sunset lover
3.paris
4. Glad då

Dessa låtar just nu är de enda som spelad i mina hörlurar. Jag blir på nått sätt lite taggad av dem även om de ej är så peppande kanske. Och sunset lover gör mig ju bara lite taggad på dem kommande sommaren.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

allmänt

Hej på er idag är det torsdag och jag ligger i soffan och myser med min lilla Doris som är här och hälsar på från Stockholm. Doris och hennes lillasyster kom hit igår så det har varit full rulle här hemma hos oss ända sen dom kom.

Kvällen innan så var mina föräldrar i Stockholm så jag hade huset för mig själv. Så då passade jag på att bjuda hem mina fina tjejer på en tjej middag vi hade en jätte trevlig kväll med god mat.

Likes

Comments

allmänt

Hej på er nu ligger jag i min säng nöjd efter en härlig dag med gym sol och jullan såklart. Jag vaknade rum 11 idag och då gick jag upp och åt frukost sen solade jag fram till att jag och Julia skulle iväg och träna. Var på gymmet i typ 1 och en halv timme sedan åkte jag hem och solade lite till. För att sedan äta en mysig middag med min kära mamma och pappa. Och sen kom mina kära vän Julia hem till mig och vi har bara haft det mysigt.

Likes

Comments

foto

Hej på er här kommer en till foto bomb jag gillar att göra såna här inlägg för det känns som ni får en liten uppdatering om vad som händer i mitt liv. Vissa bilder har ni sett men alla är ifrån juni sen jag gick på sommar lov. Så här kommer junis foto bomb.

Likes

Comments

mode

Dagens outfit för Putte i parken är

En svart byxdress från pepercorn
En bomber jacka från vila
Halsband h&m
Väska h&m
Skor Nike

Likes

Comments

resor

Jag tog mitt namn JONNA och utifrån det fick jag fram fantastiska delar av våran värd som jag skulle vilja resa till. Jag fick inspirationen till detta av foki och jag tycker ni borde testa detta ni med det var väldigt roligt att sitta och klistra ihop detta. Och jag menar kolla alla fantastiska ställen man kan resa till helt underbart.

Likes

Comments

allmänt

Hej på er idag vaknade jag runt 11 för jag var trött idag för jag kom inte hem förens runt halv 3 inatt då jag och mina kompisar hade varit på en festival som heter Putte i parken. Det är en tredagars festival som är i våran grannstad Karlstad. Igår var vi inne för att titta på Norline & kkv som spelade halv 9 och sen klockan 12 inatt spelade Petter och det får man ju inte missa. Vi kommer att åka in ikväll med för att se John de sohn som spelar 12 inatt. Se det kommer bli kul jag har faktiskt sätt John 2 gånger innan detta blir tredje gången.

Likes

Comments