Tävlingsdag!!

Titti var super fin idag på tävlingen. Vi var och tävlade i Åsbo i en LC & LC +.
Vi debuterade LC+ med 0fel!!

Men vi spolar tillbaka till LC:en!
Framhoppningen: Titti var lite sjövild om vi säger så. Hon taggade som f*n mot hinderna framhoppningen. Stod nästan på ett och samma ställe. Sedan så hade Jon svårt att stå stilla, ställde sig och bocka
😂😂

Super fin var hon, men den var inte lika bra som LC+:en. Men i vilket fall som helst. Så det var en väldigt bra runda. Vissa av sprången var inte så bra, men det ska jag i te fokusera på utan det som är bra.

LC+ debuten gick jätte, jätte bra!! Vilken häst!!
Super bra tempo ovh allt var helt perfekt
👌🏻👌🏻
Det var bara, jag vet inte. Det går inte beskriva med ord!!
(LC hinder från:5-8 LC+ hinder från 1-6)


På lördag blir det tävling med Bailey i Åstorp!!
Så det kommer ett nytt inlägg då, om inte i morgon.

Puss & kram
😘😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 9 readers

Likes

Comments

Hej alla!!

Jag har haft en liten paus i snart 2 veckor tror jag från bloggandet. Men det är inte för att jag inte tycker att det är kul. Utan för att jag haft så mycket att göra och inte hunnit. Älskar verkligen att skriva. 

Idag  så är det den 24 maj och om 2-3 veckor slutar vi skolan. Men idag är jag hemma för att jag mår inte alls bra. Det började med att igår fick jag solsting och höll på att svimma flera gånger. Sedan blev jag hämtad av pappa och då höll jag på att spy. Huvudet bultade av smärta, tårarna börja rinna och jag kände bara hur mitt huvud höll på att explodera. Hela min värld var upp och ner, kunde inte koncentrera mig eller något. 

Men i morse när jag vaknade hade jag fortfarande huvudvärk och har det ännu. Så idag så ska jag bara ta det lugnt tills mamma och Ellen kommer hem. För du ska vi upp till stallet och fixa hästarna. 

För att i morgon så ska jag och Ellen åka till Åsbo och tävla. Ellen ska rida 2 klasser med Hidde, de ska rida LE (50cm) och LD (60cm). Jag ska rida Titti i 2 klasser också. LC (70cm) och LC+ (75cm). Men hon känns super fin.

Så både Hidde och Titti ska få bada ordentligt idag. För Titti är mer grå än skimmelskäck😌 Men nu under de senaste dagarna så har HIdde och Titti fått gå utan täcken. Så de har gnidit in massa grus mm. 

Sedan Bailey har också varit super fin under de senaste dagarna. Det blir tävling för han på lördag i Åstorp. En LD och vi kanske efteranmäler till LC:en, vi får se. Men vi går ner bara för att jag ska få mer kontroll över han, eller inte kontroll. Har bara tappat orden. Men skola han och utbilda han till att gå rätt. För att när han kommer ut på stora tävlingsplatser stora ridbanor, så efter hindarna så darra han bara iväg med mig, och istället för att han lugnar ner sig, så blir det en dragkamp mellan oss. ( Hoppas ni fattar ).

Men ville bara berätta lite vad som hade hänt under dagarna mm. 

Men vi hörs kanske ikväll, om inte så hörs vi i morgon!!

Likes

Comments

Hej alla!!
Alltså förlåt förlåt!! Att jag inte uppdaterat!!

Lovade ju er ett inlägg en morgon och ni ska veta att jag skrev ett! Jag var nästan klar med det. Men så stänger min mobil bara av & när den startar så är allt borta. Så jag sket i det för jag hade kommit så långt, jag orkade verkligen inte göra om det igen!

Men shit vad jag kommer sakna detta!! En helt fantastiska vecka! Som jag jobbat på, slutar aldrig förvåna mig själv, fast jag är som tröttast så fortsätter jag ändån.
Nä, men ni förstår nog inte hur trött jag har varit efter varje dag!
I morgon så är det sista dagen med dessa underbara barn! Alltså kommer verkligen sakna dem och lärarna!

Jag har haft det så sinnesjukt roligt under denna veckan!Denna veckan har Bailey varit super fin! Han har jobbat på och varit jätte framåt & pigg!
Och igår så hoppade vi några språng eftersom han ska tävla på lördag!
Kan snacka lite om planen i morgon om lördag.
Men sak samma så var han jätte pigg och blev stark, jätte jätte stark. Men det var bara kul att han var glad! Så jag är jätte taggad tills lördag.

Titti har också jobbat på super bra!
Så det känns jätte bra med henne med tills lördag.

Sedan nu har det bara varit väldigt chill! Så jag ska villa upp mig tills i morgon, så jag är pigg tills sista dan på praon och för att rida 2 hästar!

Puss & kram på er
😘😘  • 44 readers

Likes

Comments

Hello my friends!!

Shit som jag längtat tills denna vecka. Man är ju lite små nervös men va fan... det tar man med en klackspark!!

Nä, men ni förstår nog inte! I morgon börjar min prao
😱😱
Skit taggad.

Men detta känns så j*vla bra så det är sjukt. Dock så måste jag intervjua lärarna/läraren och skriva en praodagbok... Fråga inte?!
😂😂

Men jag tänkte försöka skriva ett inlägg i morgon, hur jag fixar mig mm. Nä, men ni vet
😂😂❤️

Puss & kram på er
😘😘


  • 68 readers

Likes

Comments

Hästar , Ridsport , Vänner

Hej alla!!

Nu är jag tillbaka. Alltså jag ber verkligen om ursäkt om jag inte uppdaterat som innan.

Men iallafall, en så fruktansvärt fin dag. Mycket skratt och sol. Dagstorpsgänget var på uteritt vid sjöarna. Jätte kul!! Efter ett jätte långt tag så träffade jag äntligen Linnea igen. Vi red runt först "Anksjön" eller vi kallar den det. Men skit samma, vi skrittade runt den. Sedan så red vi runt den stora sjön. Vi red i strandkanten, och det tyckte Bailey var kul. Jag både skritt, trava och efter drygt 2 veckor utan att galopperat han så tog jag min första galopp. Det var super kul. Några bocksprång så.

Sedan så fick jag hoppa upp på Titti också. Hon ville inte gå ner i vattnet, men efter ett tag så fick jag ner henne. Fina fina Titti <3. Och så red vi bort till släparna och fixa hästarna. Sen så gick vi alla och åt lunch. Man skulle han med sig picknick. Jätte mysigt.

Och idag så kom Lisa. Bailey hade sträckt inner fram och inner bakben, låter jätte konstigt, I know. Men ni fattar nog vad jag menar. Så i morgon så ska jag bara gå med han. Sedan får jag börja rida han. Och så ska jag hoppa något spprång här i veckan innan lördag. Efter som vi ska tävla på lördag i Frosta.

Ja, det var väl allt för idag! Ska försöka skriva ett inlägg i morgon.

Puss & kram 😘

Likes

Comments

Fotografering, Vänner

Idag så har jag varit "fotograf" ahhahahhah, nä. Men jag har tagit några bilder. Hoppas att ni tycker dem är fina, kanske inte världens bästa kvalité, men skit samma. De är tagna på min telefon.


​Modell: Hanna (kan följa henne på instagram: hanna_b.19)

Och ni får jätte gärna gå in och prenumerera på min blogg! Länken finns i sidan vid min profil. Lägger länken också!

Länk: https://blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=854697&mid=221503&f=true

Puss & kram på er så ses vi😘


Likes

Comments

Drömmar, Hästar , Ridsport , Tävlingar/träningar

Hej alla underbara människor!!

Alltså just nu känner jag mig riktigt taggad, under denna och nästa vecka. Och, alltså tänk det är 1 maj. Om en månad slutar vi, eller jag tänker iallafall gå på mitt sommarlov. Jag slutar 13 juni. Men alltså, jag måste bara ta upp en allmänt sak. Tänk, efter sommaren så ska jag egentligen gå i nian... Det är helt sjukt för mig. (för er som inte vet, så går jag om sjuan). Och jag fyller 15 år i december, vist det är ju nästan mer än ett halvår ditt, men ändå.

Och en jätte tråkig ska, när jag bara tänker på det, så blir jag ledsen... Jag har bara tre år kvar på ponny😭. Blir verkligen jätte ledsen. Men så är det, med denna sport. Man måste säga hejdå en dag till sin bästa vän, fast det gör ont. Men jag kommer verkligen att ta vara på de sista åren jag har kvar på ponny. Och uppfylla mina mål.


Vecka. 18

Eftersom att jag har börjat trava Bailey och sedan på lördag kommer Lisa och kollar igenom han. För i torsdags så kunde hon inte fixa han finns anledningar, men vill inte ta upp dem här. På torsdag så är det hoppträning för Johan med Titti.

Vecka. 19

Sedan nästa vecka så börjar min prao nere på dagiset. Jätte taggad, så slipper att va i skolan. Och sedan så på lördagen så är det tävling Frosta med Bailey och Titti.

Bailey ska gå LC - LC+ (cuperna/cupen). Eller, eftersom jag inte hoppat han typ på två veckor så ska jag hoppa några språng nu i veckan. Men på lördag så hoppar jag LC:en, känns det bra så kör vi LC+:en också, om det inte känns bra så skiter vi i den klassen. Men så efteranmäler vi Titti till den klassen i stället. Hoppas ni fattar. Men sedan så är det också för att jag ska debutera Lc+ med Bailey.

På söndagen så ska jag åka och bowla med min klass. Ska ändå bli kul.

Men ja det var det!!

Vi hörs😘

Likes

Comments

Hello my friend! Hahahah😂

Tänkte snacka om mina mål för detta året. Och det kommer bliv mitt och Baileys år. Känner det på mig!

Men ja, va tycker ni. Ska vi dra igång?

1. Frosta cup!
Hoppas ni fattar vad jag menar. Men jag ska rida 1-2 cuper med Bailey, dom jag ser framemot jätte, jätte mycket. Och cupen/cuperna går i LC - LC+. Jätte taggad, för att det blir också vår LC+ debut, som kommer gå jätte bra.

2. Svenskt ponny derbyt!
Ska vara med där med Bailey i LC rundan. Och sedan så om jag inte blir för lång för Titti tills sommaren så ska jag rida nån klass där med henne!

3. Debutera LB kanske LA!
Mm, till hösten är mitt mål att kvala/debutera LA. Och LB så snart som möjligt, eller snart iallafall. Ska ta det lugnt, så mina nerver håller dig i schack.

Alltså jag vet inte? Men det är iallafall 3 mål just nu. Finns fler, men kommer inte på de just nu!

Juste jag tänkte köra en frågestund här på bloggen! Så bara bomba med frågor. Antingen här på bloggen, Instagram (jonna_boklund) & Snapchat (PlutoBoklund).

Sedan lämna jätte gärna en tumme upp & en kommentar om vad ni tycker om bloggen & vad ni vill läsa mer om här!!

Puss & kram på er
😘😘

  • 107 readers

Likes

Comments

Hej alla mina små chokladbitarna😂
Nä jag skoja, ska inte sno Tova Helgessons grej.

Men hej alla fantastiska människor! Hur har eran dag varit? Själv så har min dag varit så sjukt tradig, har knappt kunnat sitta stilla eller något!!
Idag så har jag varit i tingsrätten med skolan
😱😓 nog det tråkigaste jag någonsiiiiinnnnn varit med om...

Men idag så samlades vi på skolan 7:30, inga problem för mig. Då jag är på skolan varje morgon 7:30. Samlades där och sedan åkte vi till Helsingborg, till tingsrätten, tillsammans med skolan...

Ja... Hmm alltså jag kunde verkligen inte sitta still. Medans alla andra var nere i direkt live och såg allt, så satt jag i ett annat rum med 2 andra klasskompisar och Niclas (han är domare, men han var vår "guid"). Vi tittade på rättegången men på en duk. Och när jag satt där inne så tittade jag och fick gå runt lite för att röra på mig.

Sen till lunch så gick vi på resturang ca 1-2min där ifrån. Det var lunchbuffé!! Alltså så himla nice
😻😻 det fanns sushi, grillade kycklingben, friterad kyckling, det fanns allt. Sedan fanns det friterade bananer, glass. Det fanns verkligen allt, det var som en kompis av Rosegarden.

Efter lunchen så skulle vi titta på resten av rättegången. Så jag valde att sitta kvar i det rummet jag var i innan. Denna gången så var jag den enda eleven, men två av mina lärare satt med där och Niclas igen.
Amen rastlösare människa än mig får man leta efter
😂😂

Sen vi 3 åkte vi hem. Och nu så är jag hemma och tänkte bara ta det lugnt och titta på film.

Men vi kanske ses senare, men annars puss & kram
😘😘

  • 121 readers

Likes

Comments

Hästar , Ridsport , Tävlingar/träningar

😘Hej alla!!

Tävlade ju i Trolleholm idag med Titti. Gick super bra!! Bara jätte ledsen att jag inte hade med mig Bailey också. Men iallafall innan jag berättar hur det gick så ska jag bara snacka lite om Bailey. Under denna veckan så ska han bara skrittas ut och ta det lugnt tills torsdag. För att då kommer Lisa och ska titta igenom han (Lisa är IR-terapeut). Jätte tråkigt, men jag känner att det är bättre att hon kommer än att vi utsätter mig, men främst han för fara.

Men nu om Titti!!

Idag så red jag två klasser en LD och en LC. Både rundorna var super fina, men i sista klassen fick vi fyra fel. Eftersom hon inte är så van vid att gå två klasser. Men i LD:en hon hoppade så grymt. Hon är så högt över (kommer bilder) så det är sjukt. Vissa hinder kom jag nära på men de tar jag på mig själv. Sedan fick hon rida ärevarv för första gången. Det märktes att hon tyckte det var kul att galoppera efter de andra hästarna.

Sen i LC:en så fick vi fyra fel, hon rev en oxer. Jag det felet på mig själv. Eftersom att på den linjen skulle det vara 7 steg tror jag det var? Men jag red på 8, jag höll tillbaka henne skulle ridit fram henne. Men det kommer. Men hon hoppade jätte fin. Sen på 7:an så blev hon lite vinglig, men det var bara på grund av mig. Det var en väldigt svår bana för att vara LC, eller jag tyckte det. Väldigt mycket bågar och så, teknisk. Men vi funderar på att hoppa nån LC:e till sedan testa hoppa en LB för att se att hon klarar det och sedan gå ner igen.

Men är så grymt nöjd över dagen med Titti!!

Sen så skrittade jag ut Bailey en liten runda, för att han skulle får röra på sig lite. Sen i morgon ska han villa.

Jag tror vi hörs i morgon, puss & kram😘

Likes

Comments