Hej alla mina små chokladbitarna😂
Nä jag skoja, ska inte sno Tova Helgessons grej.

Men hej alla fantastiska människor! Hur har eran dag varit? Själv så har min dag varit så sjukt tradig, har knappt kunnat sitta stilla eller något!!
Idag så har jag varit i tingsrätten med skolan
😱😓 nog det tråkigaste jag någonsiiiiinnnnn varit med om...

Men idag så samlades vi på skolan 7:30, inga problem för mig. Då jag är på skolan varje morgon 7:30. Samlades där och sedan åkte vi till Helsingborg, till tingsrätten, tillsammans med skolan...

Ja... Hmm alltså jag kunde verkligen inte sitta still. Medans alla andra var nere i direkt live och såg allt, så satt jag i ett annat rum med 2 andra klasskompisar och Niclas (han är domare, men han var vår "guid"). Vi tittade på rättegången men på en duk. Och när jag satt där inne så tittade jag och fick gå runt lite för att röra på mig.

Sen till lunch så gick vi på resturang ca 1-2min där ifrån. Det var lunchbuffé!! Alltså så himla nice
😻😻 det fanns sushi, grillade kycklingben, friterad kyckling, det fanns allt. Sedan fanns det friterade bananer, glass. Det fanns verkligen allt, det var som en kompis av Rosegarden.

Efter lunchen så skulle vi titta på resten av rättegången. Så jag valde att sitta kvar i det rummet jag var i innan. Denna gången så var jag den enda eleven, men två av mina lärare satt med där och Niclas igen.
Amen rastlösare människa än mig får man leta efter
😂😂

Sen vi 3 åkte vi hem. Och nu så är jag hemma och tänkte bara ta det lugnt och titta på film.

Men vi kanske ses senare, men annars puss & kram
😘😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 11 readers

Likes

Comments

Hästar , Ridsport , Tävlingar/träningar

😘Hej alla!!

Tävlade ju i Trolleholm idag med Titti. Gick super bra!! Bara jätte ledsen att jag inte hade med mig Bailey också. Men iallafall innan jag berättar hur det gick så ska jag bara snacka lite om Bailey. Under denna veckan så ska han bara skrittas ut och ta det lugnt tills torsdag. För att då kommer Lisa och ska titta igenom han (Lisa är IR-terapeut). Jätte tråkigt, men jag känner att det är bättre att hon kommer än att vi utsätter mig, men främst han för fara.

Men nu om Titti!!

Idag så red jag två klasser en LD och en LC. Både rundorna var super fina, men i sista klassen fick vi fyra fel. Eftersom hon inte är så van vid att gå två klasser. Men i LD:en hon hoppade så grymt. Hon är så högt över (kommer bilder) så det är sjukt. Vissa hinder kom jag nära på men de tar jag på mig själv. Sedan fick hon rida ärevarv för första gången. Det märktes att hon tyckte det var kul att galoppera efter de andra hästarna.

Sen i LC:en så fick vi fyra fel, hon rev en oxer. Jag det felet på mig själv. Eftersom att på den linjen skulle det vara 7 steg tror jag det var? Men jag red på 8, jag höll tillbaka henne skulle ridit fram henne. Men det kommer. Men hon hoppade jätte fin. Sen på 7:an så blev hon lite vinglig, men det var bara på grund av mig. Det var en väldigt svår bana för att vara LC, eller jag tyckte det. Väldigt mycket bågar och så, teknisk. Men vi funderar på att hoppa nån LC:e till sedan testa hoppa en LB för att se att hon klarar det och sedan gå ner igen.

Men är så grymt nöjd över dagen med Titti!!

Sen så skrittade jag ut Bailey en liten runda, för att han skulle får röra på sig lite. Sen i morgon ska han villa.

Jag tror vi hörs i morgon, puss & kram😘

Likes

Comments

Hästar , Ridsport , Tävlingar/träningar

Ja... En väldigt massa tårar och oro som väcktes till liv idag. Bailey och jag är avanmälda i morgon, så det blir bara Titti i morgon. Men jag känner mig ändå glad att jag får åka och tävla.

Men Bailey har förmodligen stärkt sig i hagen när han bockat eller sprungit som en galning. Men idag så när jag skulle rida han så började jag trava han. Och det vara bara, jag vet inte. Allt blev helt svart i huvudet. Jag sa bara till mamma "Han känns inte ren, han går inte som han brukar göra", så säger mamma bara "Sluta, inbilla dig inte". Men det gjorde jag inte heller för att mamma såg sen att han bröt av konstigt. och sa till mig "Du har rätt. Du känner han väll och han ser inte fräsch ut". Och just nu under denna perioden så brukar han fläcka sig i hagen. Så det blir bara att skritta ut i några dagar och ringa dit vår IR-terapeut. Väldigt tråkigt... Men det är bara att ladda om och ta nya tag till nästa tävling.

Titti var super fin idag när jag red. Framåt och pigg, så känns jätte skönt tills i morgon. Så hon är knoppad och fin!!

Sedan nu kl 19 så anmälde vi oss till sommar ridläger hos Eva & Johan. Och vi = Mig, Ellen (lillasyrran) & Clara. Och vi kom med😱, super kul!!!

Men ja det var allt för idag, så hörs vi i morgon om hur det gick med Titti!!

Puss & kram😘

Likes

Comments

😘😂Äntligen fredag igen... Efter en hel veckas skolgång är jag helt slutkörd😖, men det stoppar mig inte från att gör något annat Hahhah. Men denna veckan har varit väldigt, eller väldigt och väldigt kan jag väl inte säga. Men det har varit en jobbig vecka, dock så började vi i tisdags och igår slutade jag halv 12 för utvecklingssamtal.

Men i onsdags så jag vet inte direkt vad som hände... Allt bara blev helt svart i huvudet och tårarna bara rann. På svenskan så skulle vi göra en bokrecension om en bok vi läst under några veckor, nähe säger du det?😂 Nä, men jag hade lagt ner en hel vecka på att det skulle bli bra. Och när jag vill att ett arbete ska bli bra så tar det lång tid. Men så fick jag tillbaka det i onsdagskväll. Så har läraren bara kommenterat sönder den, (hoppas ni fattar va jag menar) och skrivit det ska bort, det ska bort, nån som inte har läst boken ska kunna fatta va du skriver mm. Och jag blev så sänkt av detta så ni förstår inte, Jag har svårt i skolan jag har koncentrations svårigheter mm, så det blir dubbelt så jobbigt för mig och ta han om detta. Så jag sa bara till mig själv, I HELVETE HELLER. JAG GÖR FAN HELLER INTE OM DEN. Och känslan är ju inte det bästa när man ska utvecklingssamtal med den läraren på måndag...

Sen igår var det hoppträning. Gick jätte bra!! Innan när jag hoppade så tyckte jag hindrena var super stora när de låg på 1m. Men nu så tycker jag det är super enkelt att hoppa. Så det känns jätte bra. Sedan känslan när tränaren säger i slutet att han kanske kommer på söndag och tittar på mig när jag ska tävla, är rätt sjuk känsla.

Idag har det varit en väldigt chilldag. Tagit det lugnt i skolan. Sedan skrittade jag ut Bailey en runda, sen så red jag Titti. Gick super bra med hästisarna <3 <3.

Puss & kram så hörs vi i morgon😘😘

Likes

Comments

Hej alla underbara!!
Jag är tillbaka, "eller no shit" att jag är tillbaka annars skulle jag ju inte skrivit
😂😂
Men nu så har mitt underbara påsklov tagit slut. I morgon börjar helvetet igen... vill verkligen inte, men ajja så är det.
Men under de senaste dagarna så har jag ridit väldigt mycket markarbete mm. I fredags så var det hoppträning för Johan, gick super. Det var markarbete och hoppning, så super bra träning. Sedan så igår tror jag det var så villade Bailey och så red jag ut Titti en runda. Jätte taggad och pigg. Det var så här jätte mycket vattenpölar så hon fattade galopp och hoppade över dem. Så det var väldigt roligt
😂❤️
Sedan idag red jag Bailey, han har blivit så jäkla fin. Super stark men aja. Sen vid 5 tiden var vi nere och byggde bana eftersom att det är p&j på onsdag. Ska kanske ditt en klass med Titti, som en träning eftersom jag ska tävla både B & T på söndag i Trolleholm.
Så på söndag ska jag rida en LD avd b med Titti & en LC avd b. Sedan en A:0-A:0 men Bailey i LC. Så super taggad
😻😻👌🏻
Puss & kram så hörs vi
😘😘

  • 56 readers

Likes

Comments

Mysig dag med Bästii!
Började dagen med att jag skulle åka ner till dagiset och prata om prao nu under våren. Men hon jag skulle snacka med var inte där idag, så det blir en dag i nästa vecka
😪👌🏻
Sen så åkte jag upp till stallet, gick över till en kompis. Gården mitt över oss, Ellen tyckte det va lite obehagligt att vara där själv. Så gick över där en 30min-1h. Tills Malin kom hem efter tandläkaren. Bestämde att vi skulle rida ut en runda, men dock så skrittade vi mest intill halva tiden
🤣🤣
Men gick super bra, red ner till ridhuset och tog lite galopparbete, efter som det regna. Sen så red vi hem, fixa hästisarna. Sen en liten stund efter kom Melin över till "mitt stall"
Vi åkte hem och ska sova över nu!! Fan va kul
💞 men nu under kvällen så har vi hoppar hinder i trädgården och nu tittar vi på film. (Om nån undrar är det "the 100" & "Conjuring"
Puss & kram så hörs vi
😘😘

  • 63 readers

Likes

Comments

God morgon!!
Just nu ligger jag i min säng, ska snart gå upp. Eftersom att Ellen (syrran) ska till tandläkaren. Så jag ska ta bussen ut med henne 10:07!
Sen så ska vi gå bort till SabWay och äta där. Sen så fortsätter vi nog vidare till Center Syd och går där en lite stund innan bussen kommer igen.
Och när vi ska hem så tror jag att jag ska gå ner till dagiset & snacka om praktikplats där
😱, eftersom jag har praktik v.19! Så super taggad!!!!
Men idag ska vi också rida, om vädret tillåter så ska vi nog rida ut lite. Vi får se!
Vi hörs ikväll!!
PUSS & KRAM
😘😘

  • 76 readers

Likes

Comments

Hej alla!

Rubriken berättar väldigt mycket som hänt idag... Tårarna som kommer, hjärtat som bara slår och slår, rysningarna i kroppen. Idag har det varit en väldigt jobbigt men väldigt roligt, eller roligt och roligt har bara tappat orden.

Idag åkte jag upp till stallet för att fixa lite, städa, putsa mm. När jag sitter och putsar mina chaps så hör jag bara tunga steg ovanför mig, jag känner hur tårarna börjar komma... Då det blev tyst, men plötsligt börja knacka. Paniken kom att jag inte var ensam längre. Och allt jag visste var att jag måste ringa nån, jag tog luren och ringde Malin, då satt jag i panik, dock hördes det inte, men jag darrade så fruktansvärt mycket. När jag plötsligt hör tunga steg i stallgången. Det ända Malin sa var att jag kunde komma över, så jag över till Malin och vi var där i några timmar.

Men sen gick vi till stallet igen för att jag skulle ha Hidde och Bailey klara. Jag ville bevisa för Malin att det var något som var där. Och det dröjde inte länge innan hon var rädd. De tunga stegen på vinden, stegen utan för dörren och stallgången. Jag reagerade väldigt tydligt på en sak. Malin stod upp när jag plötsligt hörde ett ljud, nån som drog fingertopparna över Malins jacka. Hon kände inte det men hon hörde det. Jag bad personen eller vem som nu var med oss göra det en gång till. Men denna gång så kände Malin det, hon skrek och reste sig upp. Tårarna från mig flöt, jag satt där i total chock... Vi hörde många ljud och såg skuggor i rummet. Grimskaft som börja röra sig utan anledning... 

Många av er kommer inte tro på detta, men ni kan hålla det för er själva OKEJ?! Jag tror på detta och jag vet att det finns. Som sagt en väldigt händelser som kommer sitta i hos oss, men väldigt kul!! 

(Läs Malins blogg. http://nouw.com/malin_persson

Puss & kram😘   

Likes

Comments

Hästar , Ridsport , Tävlingar/träningar

Ett retligt pet i debuten i LC:en!
Ja, idag då var jag och syrran på Pay&Jump. Super fina rundor! En från syrran och en från mig.
Hidde och syrran fick till en super fin felfri runde i 50cm. Hennes andra start i 50. Så super stolt och glad tjej!
Sedan så kommer vi till mig! Man kan inte alltid ha bommarna på sin sida. Men just idag så gör det inget, då i slutet av banan hon blev väldigt trött och slö, men hon fortsatte jobba på fint.
Men hon kom för nära in på nummer 8 (ett räcke). Det var en rättså grov rivning, men hon var trött. Men sen så resten av banan va hon super fin och villa språng hon läger på oxarna. Och sedan nummer 4:a var en solfjäder, första gången jag hoppar det, men det sköte vi super bra.
Men det är bara att ta nya tag och rida vidare!!
Puss & kram
😘😘

Likes

Comments

Hästar , Ridsport , Tävlingar/träningar

Hej alla!!
I morgon blir det inte någon tävling
😖, men det är bara för att vi känner att vi måste villa en helg, då jag tävlat varje helg. Men i vilket fall som helst, så åker vi till Lödde ridklubb en klass med Titti!😻 Så vi "debuterar" där istället😂 en LC (70cm). Så i morgon så startar pay&jumpen börjar kl 12, tror jag det var? Men såpbubblan dess ska jag ha varit ute och sprungit en runda, eller försöka. Sedan ska jag nog rida Bailey innan, annars så tar jag en runda efter.
Men vi hörs!!
Puss & kram på er
😘😘

Likes

Comments