Jonna Bjarneteg
Jonna Bjarneteg
Jonna Bjarneteg

Godmorgon, Hoppas att ni har sovit gott!

Det har jag, trots en eftermiddagsnap igår kunde jag som somna strax efter tio. Så fredagstrött! Nu har klockan nyss ringt, jag ska ta mig upp och göra mig i ordning för att åka ner till min lillebror i Halmstad. Äntligen! Jag har inte varit där sedan han flyttade dit så nu är det väl verkligen på tiden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ett projekt som jag har hållit på med i ett par veckor nu är vårat gästrum. Garderobsdörrarna har gått från furu till en mörkare grå nyans och golvet har även det fått en ny färg. Det var också i furu men har nu fått en vit färg. En sista strykning med lacken sen kan vi fixa nya gardiner och lite nya möbler. Längtar så tills det börjar bli klart för just nu ser vårar stora badrum ut som ett riktigt kaos! alla möbler som sängar, skrivbord, lampor med mera bor just nu där inne! Kommer såklart visa er slutresultatet när vi väl är där! :)

Likes

Comments

Som rubriken lyder så har jag haft ett litet break från bloggen pga att min dator fick sig en kyss av ett glas vin och stendog. Då kom kärleken hem med ytterligare en dator.. som fungerade bra i en dag! sen gav den ut signaler att det inte fanns något tangentbord eller någon styrplatta, så den fick åka in på koll. Nu har jag fått igång min förra dator fast med ett externt tangentbord. Ja det har varit en hel cirkus med det här, haha. Men nog om dessa problemen

Jag hoppas ni mår bra! Det gör jag, även om jag ikväll är sådär riktigt fredagstrött! Jag känner att veckan på jobbet har satt sina spår. Så nu ska jag verkligen försöka njuta av en långhelg och tanka upp energi av familj, vänner och vila!

Likes

Comments

Igår gifte sig äntligen min vän Alexandra sig med sin Jonathan. Mer perfekt par får man leta efter! Dessutom döptes deras underbara pojke August. Så mycket kärlek man kände under denna dagen är helt obeskrivligt, jag är så tacksam att jag fick dela denna dagen med dem!

Likes

Comments

vilka fantastiska dagar vi har haft i Lindvallen. En massa härlig åkning i backarna, afterski och framför allt massa tid med familjen. borta bra men hemma bäst får man nog säga ändå. Igår efter alla timmar i bilen var det väldigt skönt att komma hem, och sova i sin egen säng!


Likes

Comments

då mammas sambo fyllde 60år i söndags hade hon bokat en stuga i Lindvallen under veckan. Det var bara det att han trodde att det bara var han och mamma så han blev först överraskad när båda hans barn var här i söndags, och sedan när vi dök upp i onsdagskväll. Men det han inte vet är att det kommer ytterligare en överraskning ikväll. Men först ska vi njuta av ännu en skiddag. Jag har inte åkt sedan jag var 9-10 år så jag är impad av mig själv att jag faktiskt kan ta mig ner själv. Någon liten vurpa här och där och en tumme som inte mår så bra får man ta.

Likes

Comments

Efter allt som cirkulerade på nyheterna och sociala medier under gårdagen har hjärnan gått in i något konstigt läge. Tankar som snurrade hela natten som gjorde att man inte har sovit sedan strax innan 3 och att komma till jobbet där man dessutom har barn, föräldrar och kollegor som hade någon släkting/ vän/ granne med i den här olyckan. Det kommer så nära och man kan inte annat än bli fruktansvärt berörd! Jag sänder alla mina tankar till alla inblandade, alla familjer, vänner, grannar, släktingar, klasskompisar, lagkamrater som förlorat någon eller står i ovissheten om utgången efter olyckan. All kärlek!

Likes

Comments

När man vaknar en söndag och har en hel dag framför sig med plock och röj och bara hemma mys och läser den fruktansvärda nyheten om en bussolycka med ett gäng 8klassare. Efter en massa nyhetsläsning och nyheterna på tvn framkommer det att busen är full med lärare och ungdomar från Ängsskolan som ligger här i kommunen. Ja, man vet inte vad man ska säga. Allt bara stannades upp och man vill höra så att alla man känner till som går eller jobbar på skolan, kollegor som har barn på skola är i hemma eller oskadda.
Den här dagen med städ och röj har blivit en lite lugnare då vi båda kom lite i obalans av denna starten. Nu kommer snart världens bästa Mikaela hit på Våfflor. Så mysigt!

Likes

Comments

Igårkväll åkte vi ner till Simon och Johanna i Varberg för lite god mat. När vi kom gjorde johanna en så enkel och god drink som jag kommer göra fler gånger när det blir sommar! Innehåller bara sorbet och prosecco! Så fresch och god!

Likes

Comments

Alltså detta väder! Tack för påfyllningen av energi och d-vitamin!
Igår åt vi lunch ute efter att ha kört ett fullt släp till tippen och idag har jag njutit här ute nästan sedan jag gick upp. Med undantag för att ha målat en omgång på våra garderobsdörrar i gästrummet som skall bli grå, äntligen! Förhoppningsvis hittar jag en före-bild så jag kan visa vilken skillnad det blivit!

Likes

Comments

Instagram@jonnabjarneteg