Jonna Bjarneteg
Jonna Bjarneteg
Jonna Bjarneteg

Idag känns det verkligen att det närmar sig jul. 2.a advent och snön har lagt sig under dagen. Vilket innebär att marken är helt täckt av ett flera centimeter-tjockt lager snö! Det behöver dock inte komma så himla mycket mer, jag är ganska nöjd som det är idag! haha. men som pricken över i:et har vi firat pappa med julfrukost på två skyttlar och sedan bakat lite pepparkakor, julstämning deluxe!
i helgen har kärleken och Charlie varit i Borås för jakt och nu när söndagskvällen smyger sig på känner man av tomheten här hemma och längtan efter dem! Men tråkigt nog sitter kärleken med en skadad vän på akuten, hoppas att det inte drar ut allt för mycket på tiden utan att vi får lite tid tillsammans ikväll. Bilden ovan är från förra helgen när jag och Charlie hade mystid och julpiffade här hemma, här är nog en av han absoluta favoritplatser här hemma, framför öppna spisen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var det Black Friday, någon av er kanske gjorde något fynd eller klickade hem lite fynd på nätet? De flesta butikerna och sajterna har förlängt sin black Friday-kampanj till Black weekend, så än är det inte försent att göra små fynd! Jag själv gjorde inte några större fynd då jag jobbade sent och myste sedan hemma hos mamma under kvällen. Men en klänning till nyår (håll tummarna att den passar då!) från ASOS.com klickade jag hem. Eftersom att bulan på magen växer så vet jag inte vad jag kommer att kunna ha eller känna mig bekväm i resten av tiden så jag beställde hem en superfin som jag verkligen hoppas passar! Annars får den åka tillbaka.

Sen klickade jag även hem en julklapp, yes nu är vi i gång, äntligen! perfekt läge att börja spana på sånt och dessutom få ett bättre pris.

Likes

Comments

Då har det gått en tid sedan jag tittade in här igen, bloggen blir lite åsidosatt när livet kommer emellan. Jag försöker njuta av livet som gravid och att få känna lillans rörelser, hon rör sig hela tiden, och då menar jag HELA TIDEN! hon är inte stilla en sekund :) Nattsömnen som tidigare har varit väldigt bra har rubbats det senaste vilket troligtvis beror på att kroppen ställer om sig för att bli mamma, jag vaknar flera gånger varje natt. Någon gång för att gå på toa själv, någon gång för att släppa ut Charlie och endel gånger bara för "att vakna". Men försöker se det som att jag väntar på det finaste man kan få! :) och inte som förlorad sömn!

Bilder från när vi hade poppade nyheten för ett stort gäng vänner under midsommarafton <3

Likes

Comments

Idag är det alla pappors dag vilket jag självklart tycker att man ska uppmärksamma. Även om jag tycker att min pappa, svärfar, bonuspappa och bonussvärfar är helt fantastiska alla dagar om året så är det väl fint att de har en alldeles egen dag. All kärlek till er! ♡
Min kärlek är också är på väg att bli, vad jag känner redan nu den mest underbara pappan vårt barn kan få. Hur fint är det inte, att få titeln pappa! Och att få bli vår dotters första och bästa manliga förebild.

Idag ska vi i vilket fall uppmärksamma våra pappor. Nu blir det senfrukost hos min pappa där jag hoppas på lite tjuvstart i julstämningen med lite pepparkaksbak.
Hoppas ni alla pappor får en fin dag som bara är er!

Likes

Comments

Vecka 26 (för oss) har swishat förbi, och vi har fått besöka barnmorskan för att lyssna på skorpans hjärta vilket lät väldigt bra. Vi tog även ett par prover och allt såg bra ut med både mig och lillan, tack och lov! Så nu ska vi njuta på tills nästa besök som blir i början på december. Förutom proverna och allt så har magen hunnit växa endel sedan sist jag postade en bild och det är också ett gott tecken!
Vi längtar efter dig! ♡

Likes

Comments

När jag var yngre var handbollen och allt som hörde till sporten mitt liv. Jag tränade flera gångerna veckan, spelade match varje helg och hade ett flertal cuper per säsong. Men en av de största höjdpunkterna som jag minns, förutom alla matcher och cuper det vill säga.., var när vi i laget fick prova ut årets dräkter och träningsoveraller och bestämma vad man ville ha för namn tryckt på. Dessa roliga minnen är ett skälen till att jag ville skriva detta med Alltryck. Ofta blev det en siffra och sitt förnamn eller efternamn på tröjan. Och sedan när de väl kom var man alltid så nöjd och stolt över att bära likadana som resten av klubben.

Att hela klubben hade likadana overaller och samma modeller på dräkterna gjorde oss igenkända och sammankopplade fast att klubben hade ett stort spann på åldrar. Så kul! Men något vi saknade i klubben var likadana vattenflaskor , några av lagen hade köpt in likadana till alla spelare i laget men hur läckert hade inte det varit om hela klubben hade likadana varje match! Hos Alltryck kan man hitta massor av produkter att trycka upp till exempel sin lag-logga på, perfekt för en klubb att spana in


Jag valde att sluta med sporten efter ungefär 10 år som aktiv men det är just den sammanhållningen vi hade i laget och inom klubben som man kan sakna då och då och längta tillbaka till!

När jag nu väntar mig en liten skorpa så kommer jag stötta hennes val av intressen men jag hoppas att hon någon gång kommer att vilja prova på en lagsport för jag anser att man har väldigt stor nytta av allt som kommer med det och jag vet hur mycket det har betytt för mig.Likes

Comments

Vad tiden går.. imorgon går vi in i vecka 25 och har idag 112 dagar kvar till beräknad födsel, vi har idag passerat 60% av graviditeten. Den här hösten har bokstavligt och bildligt talat sprungit förbi och snart ska vi försöka komma iväg och spana in de viktigaste stora sakerna till skorpan så som spjälsäng, skötbord, bilstol och barnvagn. Så att vi har allt det och lite annat klart när skorpan väljer att titta ut.

Överallt finns det listor med saker man behöver ha hemma när bebisen kommer.
Har ni några tips på saker som vi inte får missa att köpa?

Likes

Comments

Nu börjar jag få en sån där riktig längtan efter jul och allt mys som kommer där till. I veckan fick jag hem dessa fina julstrumpor nedanför från Boligheter så har min jul och pynt-längtan bara blivit större. Hur mysigt är det inte när man får börja plocka fram adventsljusstakar, stjärnor och plocka in granris och andra julblommor.
men till den stora frågan, när är det okej att börja pynta och lyssna på julmusik enligt er?

Likes

Comments

Skorpan håller redan på att bli bortskämd! Igår när jag hälsade på hos pappa och familjen hade de köpt med sig dessa underbara strumpor och små tofflor från Vilnius, för inte ska skorpan frysa när hon kommer till världen!

Likes

Comments

Sist vi var hos barnmorskan för ultraljud så sköt de fram datumet för beräknad födsel med 3 dagar. Så idag går vi in i vecka 22 och skorpan där inne har disco från morgon till kväll! Var lite orolig efter att jag vurpade i lördags och slog både armbågar och knän, har dock inget minne om jag slog i magen i den största dunsen. Men efter att någon timma gått och ett litet Googleförsök på hur illa det kan gå.. och tankarna enbart på hur skorpan mådde så började hon röra sig igen, tjoho! Och hon verkar trivas som fisken i vattnet vilket känns otroligt bra.

Likes

Comments