Jonna Bjarneteg
Jonna Bjarneteg
Jonna Bjarneteg

Här har ni den.. kärlekens dovhjort som numera hänger på väggen. Jag känner mig nöjd och stolt över att den hänger just där den hänger. Men skjuter han något större, kanske en älg med fina horn, skulle jag kunna tänka mig att byta och hänga den på denna hedersplats och doven på någon annan plats.. utrymmet kanske?

​Vad tycker ni om trofén?

Likes

Comments

väggkonst

Kärleken kom hem med ny väggkonst häromdagen.. nämligen hornen från en dovhjort som skall upp som en trofé. men även om jag egentligen inte är så förtjust i att ha en massa horn och djurkranien på väggen känns det ändå okej att sätta upp denna som är en av hans första och dessutom lite större återkommer när den väl är på plats! men där vi pratat om att sätta upp trofén har vi i dagsläget mina två tavlor från Vee Speers som med andra ord skall få hitta en ny plats i huset. frågan är bara vart..?

Likes

Comments

christmasfeelings

en stor nackdel med hösten är att det blir så dystert när det regnar. just det gör det idag! då får jag automatiskt en längtan efter julen. när jag smygstartade med julmusiken fick bannor av kärleken som tyckte att jag borde vänta åtminstone tills 18e november när jul på liseberg öppnar, då är det officiellt okej att ha julkänslor så ja, en månad kan jag nog hålla mig från julmusiken (åtminstone när jag inte är ensam!)

Likes

Comments

Hoppas att ni har haft en fin helg! <3

Min helg blev en toppenhelg trots att loppet inte blev som jag hade hoppats på. Jag och pappa sprang Halmstadmilen förra året och igår var det dags för min revansch mot honom i Running lights i alingsås. Även om jag inte tränat som jag borde inför loppet så kändes det så bra när startskottet gick. men när 400 löpare ska fram först blir det endel trängsel. och mitt i det fastnade jag och blev knödd åt sidan där det fanns en välplacerad gatukant och foten vek sig. bet mig själv i läppen och kände att inget får stoppa mig. men efter ett par kilometer kände jag att det inte gick längre och jag fick lämna WO till pappsen. fick åka fyrhjuling till målet där lillebror och camilla väntade. bästa lillebror följde med mig till hotellet så jag fick duscha och göra mig redo för en middag på stan.
Bästa pappa kom i mål på en jättebra tid så när de kom till hotellet skålade vi med bubbel innan vi gick ut för att äta en god välförtjänt middag! <3 Nu ligger jag hemma med foten i högläge i hopp om att den ska kännas bättre imorgon!

Likes

Comments

​alla dessa otroligt vackra färger som just nu finns i naturen. ja får liksom inte nog! det måste vara en av de bästa sakerna med hösten, alla fräter! på våran väg finns ett så fint lönnträd som jag kör förbi varje dag och sedan det började skifta färg har jag tänkt stanna och plocka mig en bunt med löv för att göra en krans. och igår tog jag tag i det och gjorde mig en krans. så enkelt och så fint

Likes

Comments

en av de mest fantastiska och bästa människorna på att sätta ord är Michaela. Jag läste hennes bok, om att älska när den släpptes 2014 i ett svep. Mest för att hon verkligen vet hur man sätter ord på allt, tack snälla Michaela för det! Jag var helt såld och reflekterade mycket över allt som stod. Nu när hon har släppt jag är inte perfekt, tyvärr vill jag klicka hem både den och en bok om kärlek

Någon av er som läst Michaelas böcker? 

Likes

Comments

Äntligen ska jag få träffa lille August. En av mina närmsta vänner fick förra söndagen (på dagen beräknad) en liten prins. Och som jag har längtat efter att få träffa lilla familjen efter tillökningen. har hela våren och sommaren klappat och pratat med denna kotte som vi inte vetat könet på genom magen och äntligen är han här. och det blev en liten August! Jag har hittills bara fått se mängd fina bilder på honom men nu ska jag få sniffa på honom! Jag har sedan vi fick veta att det växte en kotte där inne spanat på bebiskläder, bebissaker och verkligen längtat tills man kunnat köpa kläder eller saker till kotten. Vi anordnade en babyfika för Alexandra för ca en månad sedan och då köpte jag och Sofia kläder i beige för att vara så neutralt som möjligt. Och även nu drog jag mig till de bruna och beige kläderna. Så det fick bli en kofta och ett par byxor i höstbrunn för att matcha årstiden. Så en välkommen till livet- present till August ser ni nedan.

Likes

Comments

Idag har jag en sån där stark känsla av att förnya och göra om.. brukar kunna stilla det behovet av att surfa runt på olika inredningssajter och spana. och nu börjar det till och med komma upp lite julinredning på sajterna vilket jag tycker är så kul. jag älskar julen och allt mysigt som hör till! posterna ovan hittar ni hos Room99

Likes

Comments

jag har sovit så fruktansvärt dåligt inatt.. mest på grund av det fruktansvärda som våra vänner var med om i går natt. svårt att släppa tanken från det och det slutade med att jag sov bredvid en av mina golfklubbor. inte förens det blev ljust kunde jag slappna av och somna ordentligt ett par timmar. tog en lång och skön frukost framför nyhetsmorgon, alltid så skönt sätt att starta dagen på! 

Likes

Comments

​huvudbonader, så himla snyggt, inte minst nu under hösten. ovan ser ni några läckerbitar som jag gärna hade haft i garderoben. och färgerna.. grått, vinrött, mörkgrönt, brunt och svart. precis som de otroliga färgerna ute som ändras för varje dag som går. man kan inte annat än att gilla det! 

Likes

Comments

Instagram @jonnabjarneteg