Jonna Bjarneteg
Jonna Bjarneteg
Jonna Bjarneteg

Sist vi var hos barnmorskan för ultraljud så sköt de fram datumet för beräknad födsel med 3 dagar. Så idag går vi in i vecka 22 och skorpan där inne har disco från morgon till kväll! Var lite orolig efter att jag vurpade i lördags och slog både armbågar och knän, har dock inget minne om jag slog i magen i den största dunsen. Men efter att någon timma gått och ett litet Googleförsök på hur illa det kan gå.. och tankarna enbart på hur skorpan mådde så började hon röra sig igen, tjoho! Och hon verkar trivas som fisken i vattnet vilket känns otroligt bra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår visade jag babyboxen från Apotek hjärtat och nästa box jag har hämtat ut och vill visa er är i från Apotekgruppen . Den innehöll lite mindre saker och mer reklam i pappersform, nit! Men super att få ännu en napp från MAM till skorpan, hoppas att hon gillar nappar, haha. Dessa små hänggosedjur är ju bara för söta!

Har ni som är eller varit gravida hämtat ut några Babyboxar?

Likes

Comments

Denna helgen har varit så lugn och skön! I fredags jobbade jag sent och när jag väl kom hem blev det mys med mina killar! Kärlekens klocka ringde vid 4 igår morse, han skulle iväg på jakt men som tur var kunde både jag och Charlie somna om en liten stund. Sedan myste vi framför nyhetsmorgon en lång stund innan vi åkte hem till Alexandra och fikade och grattade världens bästa August som fyllde hela ett år för ett par veckor sedan. stora killen! <3 vid två var lunch inbokad hos pappa och familjen, så mysigt att bara hänga och äta en massa gott!

När vi kom hem var kärleken hemma och då blev det ännu en myskväll framför tvn med god mat och tänd brasa! Det blev en ganska tidig kväll även igår, så att kärleken fick ladda upp sina batterier ordentligt för idag åkte han iväg på jakt igen. Men denna gången i ett par dagar och han tog Charlie med sig så här sitter jag i skrivande stund ensam hemma framför brasan. Har bäddat rent i sängen och jag bara längtar tills jag får lov att krypa ner och starta en bra film att slumra till!

Likes

Comments

Jag har ju helt glömt att visa er de andra Babyboxarna jag har hämtat ut. Denna ovan är från Apotek hjärtat och innehöll mindre reklam i pappersform vilket jag tycker var väldigt bra. Boxens innehåll var en liten blanding av bland annat plåster, blöjor, salvor, våtservetter, en napp med mera. Så kul att få hem lite provprodukter till lilla skorpan och mig.

Likes

Comments

Jag är en tjej som aldrig har varit så mycket för dyra och omtalade hudprodukter. Min hy mår så himla bra ändå! Men aldrig har jag fastnat så mycket för någon tvål och handkräm så mycket som jag gjort för L:a Brukets. Deras olika dofter är helt ljuvliga och doftar länge. Denna tvål fick vi igår utav finaste Linnea och Citrongräs-doften, Mm, helt fantastisk!
Klicka här för att komma till L:a Brukets webshop.

Likes

Comments

Måste bara säga, vilket fantastiskt höstväder vi bjuds på idag! helt fantastiskt!
igår kom Charlies syster Elsa hit med sin Husse och Matte, våra vänner, Christoffer och Linnea för lite mat och bus. så mysigt och så skoj de har ihop. Bus hela tiden varvat med liiite gos! Idag när vi alla hade ätit frukost tog vi på oss och gick en promenad i skogen, så härligt och de skötte sig så fint under tiden! älskade hundar!

Likes

Comments

Ni som följer mig via Instagram eller har sett här ovan via mitt flöde att jag och min sambo väntar en liten flicka. Känns så otroligt spännande och overkligt att det växer en liten skorpa inuti mig som de sista veckorna rör väldigt mycket på sig. Hon verkar dessutom må prima där inne och jag hoppas att hon gör det tiden ut! Tröjan på bilden fick vi i present av en av mina bästa vänner som en "grattis till er flicka-present" så himla söt. Ni hittar den här!

Likes

Comments

Nu är det nära, i veckan är det dags för ultraljud igen och förhoppningsvis vill den lille kotten ligga bra till denna gången så att vi får veta om det är en liten flicka eller pojke som bor där inne i magen. Såklart spelar det ingen roll men vi är två nyfikna föräldrar som vill veta om Charlie ska få en lillasyster eller lillebror.

Ni som har barn eller väntar barn, har ni tagit reda på barnets kön?

Likes

Comments

Nu är han här, här hos oss. Det senaste dygnet har vi levt i något i stil med valpbubbla (bebisbubbla när man får bebis och valpbubbla när man skaffar valp:). Alltså hur mysigt är det inte med en liten valp som tassar efter så fort man går någonstans, som helst vill ligga så nära som möjligt på natten och bara gosar. Att jag ska jobba imorgon känns dock mindre kul, att behöva lämna Charlie och kärleken hemma och inte vara hemma förens efter sju. Men på torsdag är får jag också en heldag hemma med lille prinsen, så mysigt!

Likes

Comments

Under två dagar har jag och mina kollegor spenderat två dagar på Solviken i Varberg för utvecklingsdagar. Så skönt att kunna sitta ner och umgås och prata om både jobb och annat med sina kollegor, vilket man sällan hinner annars. Vi har ätit massa gott, lyssnat på föreläsningar och planerat en hel del inför kommande tid på jobbet. Bra uppstart på höstterminen. Vi har även varvat den effektiva tiden med promenader längs havet, perfekt break från allt skrivande och jobbprat. Ni ser ju vilken härlig lunchpromenad vi gick idag!

Likes

Comments