Jonna Bjarneteg
Jonna Bjarneteg
Jonna Bjarneteg
View tracker

Jag fick en te-adventskalender utav Sofia på första advent. Så mysigt att prova olika sorters te som jag annars kanske aldrig hade provat. det är så bra att varje påse innehåller en mängd te att man kan göra två koppar på varje påse. så är det något speciellt man fastnar för kan man brygga fler koppar. och nu längtar jag redan till imorgon så jag får provsmaka ett nytt te.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Förra söndagen, första advent hade vi två av mina fina vänner med sambos och barn här hemma på adventsfika. det blev en så mysig stund även om minstingen i gänget inte var på sitt bästa humör. idag är det andra advent och ingen adventsfika inbokad. idag blir det en lugn dag här hemma med lite julfix. jag ska strax hoppa i lite kläder, sitter fortfarande i morgonrocken, och gå ut och se om jag kan hitta några små granar att ta in.

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! det går så många dagar emellan varje gång jag kikar in här nu för tiden, och den här gången.. nästan en månad! men under november har det varit mycket med allt annat som tex. jobbet. och veckorna bara rullar förbi och imorgon är det redan första advent. hallå, vart tog hela hösten vägen?! Som sagt, första advent imorgon och då har jag bjudit hem mina bästa vänner på glöggfika. önskar så att de hade fått smaka på förra årets julgodis på bilden även i år, men då vi har väntat på en ny spis ett bra tag, som vid ankomsten var sönder gjorde att vi nu får vänta på en ny. så trött på att leva utan spis! därav har jag enbart bakat några få saker och köpt resten... men jag hoppas de blir nöjda ändå!
Nu ska jag rulla iväg på middag! ha en mysig lördagskväll! <3

Likes

Comments

Snön virvlade utanför fönstret är vi vaknade imorse, och längtan efter att få göra julfint hemma växer sig större och större även om inte längtan efter själva juldagarna är så stor. nu ska det bara bytas däck på bilen sen är jag väl redo för snön! jag satt nyss och spanade igenom Lisas blogg där hon tipsade om en DIY-krans. de liknande de jag har postat inlägg om förut som ni ser ovan (från Pinterest) så enkelt och så fint! jag knåpade ihop själva ringarna tidigare idag och ska inom kort dekorera dem med ris och eukalyptus till jul.

Likes

Comments

weekendmode

Att snön kom igår var något som inte gjorde mig särskilt glad då jag inte är en vintermänniska. och idag regnar det, inte bättre det. men det positiva är att man får och kan mysa på bäst man vill! idag jag låg kvar i sängen tills strax innan elva då Johanna ringde och ville komma förbi på en fika. satte igång kaffet och rörde ihop chokladbollar och tände ljus. så fint att få spontanbesök <3. nu har hon nyss åkt vidare och jag myser runt och tänder mer ljus och gör sånt där måste-göra som tvätta, röja och städa.

Likes

Comments

Inatt lanserades Molly Rustas smyckeskollektion för Safira. Alltså, hur fina är inte smyckena? Jag gillade speciellt ringarna och det nätta eleganta armbandet ovan.

Kolla in hela kollektionen här!

Likes

Comments

Alltså vilket väder vi bjuds på idag, helt otroligt! solens strålar värmer till och med i höstkylan. stort plus! och på vissa ställen ligger nattens frost fortfarande kvar. dock har jag inte vistats ute speciellt mycket idag mer än till och från bilen. jag, kärleken och mina bästa vän är nyligen hemkomna från ett litet besök på Gekås. Inte varit där på väldigt länge men nu är ljusförrådet påfyllt i alla fall så att vi fortsätta mysa under allt höstkvällar. på tal om hösten så läste jag precis denna listan med bra anledningar till att älska hösten..

Likes

Comments

Här har ni den.. kärlekens dovhjort som numera hänger på väggen. Jag känner mig nöjd och stolt över att den hänger just där den hänger. Men skjuter han något större, kanske en älg med fina horn, skulle jag kunna tänka mig att byta och hänga den på denna hedersplats och doven på någon annan plats.. utrymmet kanske?

​Vad tycker ni om trofén?

Likes

Comments

väggkonst

Kärleken kom hem med ny väggkonst häromdagen.. nämligen hornen från en dovhjort som skall upp som en trofé. men även om jag egentligen inte är så förtjust i att ha en massa horn och djurkranien på väggen känns det ändå okej att sätta upp denna som är en av hans första och dessutom lite större återkommer när den väl är på plats! men där vi pratat om att sätta upp trofén har vi i dagsläget mina två tavlor från Vee Speers som med andra ord skall få hitta en ny plats i huset. frågan är bara vart..?

Likes

Comments

Instagram@jonnabjarneteg