Hello! Allt bra med er? Det är iallafall super bra med mig. Dagarna rullar på och i tisdags så var jag på stan med pappa och fixade lite grejor. Bl.a. ett extra bankkort. När vår familj var i Thailand så tog bankomaten våra bankkort och det vill vi inte riskera, så både jag och Linda har skaffat ett extra kort ifall det skulle hända.

Jag ska även köpa en ny kamera inför resan! Kameran som är på bilderna. Min bästis Julia har en sån och jag tycker verkligen den verkar super bra + att den har bluetooth vilket betyder att vi kan lägga upp bilderna vi tar med kameran här på bloggen. Så smidigt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 12 readers

Likes

Comments

Hejsan! Nu är det 27 dagar kvar och både jag och Linda börjar bli lite pirriga. Dock är det lite oroligt i Thailand nu när kungen har dött och det sägs även att det kommer bli en köldknäpp från november till januari på 14-15 grader. Men vi får bara hoppas på att det lugnar ner sig och att det kommer bli varmt och fint.

I helgen var jag och mina päron och handlade det sista inför resan. Dock har jag alldeles för mycket packning så kommer få packa om hundra gånger haha.

Idag ska jag och Linda träna på dagen och sen ska jag på stan och träffa pappa. Vi ska fixa ett extra bankkort, minneskort till kameran och även våra nya flygbiljetter. Ha en bra dag!

  • 35 readers

Likes

Comments

Hola! Är allt för längesen. Men som vanligt händer det inte så mycket i mitt liv. Linda däremot flyttar snart ihop med sin pojkvän i en lägenhet, och jag kan ju inte bli mer avundsjuk! Dock ska jag kanske flytta från Karlstad så ingen idé för mig att flytta till lägenhet + att jag brukar bo i Henriks lägenhet, så vi bor ju nästan ihop.

Imorgon ska jag och Linda upp tidigt för att äta hotellfrukost. Vi båda är lediga så vi tänkte mysa till det lite. Sen ska vi till ticket och få svar på några frågetecken vi har, och även shoppa lite saker som vi behöver ha inför resan. Mer om det imorgon! Ha en super mysig kväll! Puss.

  • 64 readers

Likes

Comments

Hej! Nu är det 56 dagar kvar tills vi åker! Tiden bara rusar iväg och som vanligt har både jag och Linda fullt upp med jobb, plugg till högskoleprovet och flytt för Linda. Men än så länge så har vi bokat flyg och även hotell dom första tre dagarna. Vi landar nämligen i Phuket och för att försöka slappna av tänkte vi att tre dagar skulle räcka. Hotellet som vi ska bo på heter Phuket Island view hotel som ligger precis vid karon beach.
Jag själv har varit i Thailand tre gånger och varje gång har vi varit i Phuket, och jag älskar verkligen det stället! Därför jag är så glad att vi börjar vår resa där. Kram på er!

Likes

Comments

​Hejsan! 
Denna blogg kommer i framtiden skrivas av både mig, Jonna och av min fina vän Linda. Det är så att jag och Linda ska backpacka i Asien i början av November, och vi vill gärna dela med oss av våra äventyr och våra planer för er som vill läsa. 
För tillfället jobbar jag och Linda väldigt mycket och när jag är ledig så jobbar hon och tvärtom. Så det är ganska svårt för oss att planera. Men vi ska ses nu på onsdag och försöka få ut våra biljetter så vi har kopior på dem och planera lite mer. 
Fram tills vi åker kommer ni får läsa om vart vi ska, packning och annat smått och gott. Puss på er. 

Likes

Comments