Vi försvann ut i det vita vid 9 tiden efter en stor drulle med the fam. Därefter befann vi oss i backarna hela förmiddagen. Sen blev det lite lunch och after ski innan vi tog liften upp igen. Kvällen spenderades sen med hela släkten och lite lekar i stugan.

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår packade vi väskorna, och tidigt imorse satte sig familjen i bilen för att bege sig mot Norge. Efter timmar av bil, var vi äntligen framme i Kvitfjell vid 4 tiden. Vi hämtade upp nycklarna och begav oss mot stugan. Senare mot kvällen kom resten av gänget, däribland kusiner, faster osv. Kvällen spenderades därefter tillsammans med 10 pers, i soffan, med kortlek och massa hyttekos.

Likes

Comments

LÖRDAG - började dagen med lite frulle innan jag begav mig ner till gymmet för att träna armar. Meja hörde av sig och hon kom ner till stan för att möta upp mig. Vi köpte oss varsin varm dryck och satte oss sedan i hamnen bland allt annat solglatt folk. Där satt vi i ett par timmar innan vi begav oss hemåt igen. Men så underbart att få se solen igen! När jag kom hem blev det dusch och sen middag med familjen. Resten av kvällen spenderades sedan i soffan, skönt!

SÖNDAG - söndagar blir alltid slappa! Mina planer för kvällen är att möta upp Jacob för att ta en promenad och sedan köpa med oss glass. Perfect sunday

Likes

Comments

Efter en vecka av matteprov, samhällsprov och en massa annat, är jag tillbaka. Känner mig redo för att uppdatera här igen så nu kör vi. Igår var vi hemma hos Meja för att fira henne. En jättemysig kväll med gott sällskap. Men då det var fredag var jag helt sjukt sliten och när jag kom hem slängde jag mig i sängen. Veckan har som sagt varit hektisk och tung så fredag var sjukt välbehövligt!!!

Likes

Comments

Gårdagen satte sina spår och idag kunde man känt sig fräschare. Så jag startade min morgon med favoritmasken från L'Oréal. Sedan dess har jag kollat Netflix och nu är det snart dags för middag. Förhoppningsvis orkar jag klämma in lite plugg ikväll också.
KRAM

Likes

Comments

Idag fyller en av mina äldsta och bästa vänner, Clara 18 år, så himla sjukt! Dagen har bestått av förberedande inför kvällen samt två timmar på gymmet med min andra kompis Klara. Vi tog oss också en promenad ner i hamnen som var fylld av folk i det fina vårvädret.

Vid halv sju tiden begav vi oss hem till Clara för att sedan fira henne hela kvällen. En sjukt kul och lyckad kväll!

KRAM

Likes

Comments

...är vi över att det är fredag! Dagen ännu har innehållit en dubbellektion i svenska och sen lunch. Nu är det dags för natur innan vi har sista lektionen för dagen som är historia. Vi har egentligen en samhällslektion också, men den är inställd idag! Ikväll har jag inte planerat något speciellt utan har bara planer på att träna. Tror även att Let´s dance börjar idag, och jag är verkligen en sucker för såna program.

HA EN FIN FREDAG, KRAMISAR JONNA

Likes

Comments

Har börjar använda dessa produkter igen och jag kan bara säga att jag ÄLSKAR dom!!

Likes

Comments

Steg upp klockan sex, vilket kändes fruktansvärt tungt. Jag och ind. gruppen åkte idag till gbg för ett studiebesök. När vi kom fram gick vi direkt till läppstiftet för att besöka Wistrands advokatbyrå. Besöket där var sjukt intressant faktiskt. Därefter åt vi lite lunch innan vi begav oss mot tingsrätten. Där fick vi ta del av flera rättegångar, så intressant. När vi lämnat tingsrätten gick vi för att shoppa lite och därefter äta på pinchos. 18.40 satt vi på tåget hem igen efter en toppen dag.

Kram

Likes

Comments