View tracker
View tracker
View tracker

God eftermiddag! Nu ligger jag i soffan och kollar skam. Har verkligen fastnat för den serien!! Snart ska jag dra på mig gymkläderna och cykla ner mot stan.

Dagen började rätt stressigt! Jag och Paula blev lite sena och fick springa till klassrummet där det var fullt med folk. En författare var på besök och det var därför flera olika klasser från olika årskurser där. Vi hann iaf precis i tid. Därefter var dagen rätt lugn med lektioner, ingenting som var jobbigt liksom. Dock var jag tröttare än vanligt idag, men det är ju trots allt måndag och det är ursäkt nog.

Hörs imorgon, kram


Likes

Comments

Efter en helt kaos vecka där min tid för bloggen varit 0, kom den älskade helgen. Jag startade helgen med en överraskningsfest för Kerstin! Så mycket kul folk och en jättekul kväll! I lördags gymmade jag och sen kollade jag SKAM tills 9 tiden. Då drog jag hem till Ludvig. Därifrån åkte jag vid 12 tiden. Söndagen har bestått av handboll och en inlämning. Jättekul helt enkelt!!

Den här veckan ska jag försöka bättra mig, fingers crossed! Kram

Likes

Comments

Hur fin var inte himlen igår??

Hej på er, hoppas allt är bra! Med mig är allt helt okej. Har precis skickat in en inlämning som jag spenderat hela eftermiddagen med. Slutade egentligen kvart i 2 idag då vi hade en inställd lektion men idag var jag lite extra duktig så jag slog mig ner på en stol i biblioteket och pluggade till 20 i 3. Sen cyklade jag hem för att sätta mig med mer plugg... Ja ni vet, gymnasiet! Jag ska dock inte klaga, vi har ett bra tempo. Jag är bara väldigt bra på att skjuta upp saker till sista sekund.. Men nu är den äntligen inskickad, nu kan jag andas ut!! Så nu ska jag kolla lite film innan jag somnar. Kram

Likes

Comments

Idag är det första advent, åh vilken julkänsla den för med sig! Idag har jag jul-pyntat och jul-städat rummet. Innan det drog jag till gymmet och körde ett pass. Gick hem med skakiga ben, helt rätt! Sen blev det en riktig slapp dag. Det var inte förens vid 6 tiden som jag drog mig iväg. Jag gick ner till NSM hallen för att kolla lite innebandy med ett gäng. Nu kom jag precis hem och skall lägga mig i soffan med lite plugg och godispåsen som Paula kom med förut. Hon är verkligen bäst!!!

Kram

Likes

Comments

Gårdagens lilla tur på stan resulterade i att jag köpte min favoritparfym!! Den var nedsatt också, man måste ju bara älska Black Friday! Den här parfymen är verkligen oemotståndlig

Likes

Comments

Efter att jag slutat skolan SPRANG jag och Agnes till bussen: Där krigade vi tillsammans med massa andra om plats på bussen. Som tur är hade Meja löst detta åt oss, gäller att planera sånt ;) Vi kom fram och spenderade några timmar där innan vi åkte hem. När vi kommit hem gick vi hem till Meja och sedan till mig innan vi gick ner på stan. Vi strosade runt i lite butiker innan vi köpte godis och gick hem till Meja. Där satt vi och pratade och myste ett bra tag innan alla begav sig hem till sig.

En mysig shoppingdag!! Kram

Likes

Comments

Idag hade vi veckans kortaste dag. Vi inledde med privatjuridik och sen rullade det på med lektioner fram tills dess arr vi slutade 13.40. Då cyklade jag hem för att slänga mig i soffa. Ovanligt eller hur... Här har jag iaf legat ett tag, men snart blir det ändring på de. Jag och Paula ska dra till gymmet vid 7, då kan jag känna att jag varit lite produktiv idag iaf..

KRAM

Likes

Comments