View tracker

Idag grattar vi tjejen i mitten som fyller 17! Grattis fina vännen!!

I helhet har dagen varit bra, full av lektioner och sen en slapp eftermiddag. Det är ungefär så mina vardagar ser ut nu för tiden, skönt!

Kram

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Min finaste syster Moa på hennes studentbal förra året, älskar de här bilderna på henne! Gaassh she's pretty

Likes

Comments

...är det skönt med måndagar!! Asså måndagar är så sjukt underbara ibland. Jag älskar verkligen känslan av att längta efter helg, för den längtan varar länge än helgen, förstår ni vad jag menar? Hihi klurigt dedär men måste faktiskt säga att måndagar är en favoritdag ibland. Hoppas iaf att ni har haft en bra dag och har en någorlunda bra känsla för den här veckan.
Min måndag började iaf med svenska. Just nu skriver vi en novell och jag måste säga att det går lite halvdåligt, har absolut ingen inspiration! Men efter en dålig lektion gick det uppåt, resten av dagen hade jag lite mer go i kroppen, hihi! Sista lektionen avslutades iaf på topp med lite skönsång på spanskan, härligt! Därefter slutade vi, 13.45 och sen de att jag kom hem har soffan varit min bästa kompis!! Ligger här och kollar Prison break nu, bästa verkligen! Ikv blir det lite spanska plugg inför morgondagens prov och sen gymmet! Bra planer, bra måndag!

Kram på er

Likes

Comments

Efter en lång sovmorgon tog jag mig en promenad med Meja. Vi promenerade i det fina vädret till gallerian. Där hängde vi i några timmar innan vi gick till gymnasiet för att se en väldigt hetsig handbollsmatch. Efter matchen gick jag hem för att äta middag. Därefter blev det soffhäng med familjen och Prison Break, alla har fastnat för den nu!

Kram från söndagsångest-jonna

Likes

Comments

Efter en slapp morgon i soffan åkte jag, Mallan och Moa ner till stan för att fika lite. Vi satt på Backlunds i flera timmar, åt och pratade. Vi var hemma igen vid 5 tiden. Då gjorde jag mig iordning innan vi åt en familjemiddag. Runt 7 hämtade Oskar upp mig, vi åkte för att handla lite godis sen blev det SKAM-marathon.

Hoppas alla hade en bra lördag, kram

Likes

Comments

Efter en lång dag med skola, slutade vi. Jag, Maja och Agnes väntade på Meja för att gå tillsammans hem till henne. Där gjorde vi tacos, åt och pratade i flera timmar. Jättemysigt!
Vid halv 8 tiden hämtade Jacob upp mig och vi åkte för att hämta upp Oskar och Paula. Vi åkte hem till mig där vi bakade(host, jag) och spenderade resten av kvällen med fika och tjat!

Mysfredag!

Likes

Comments

Så var första skoldagen klar! Slutar sent på onsdagar så idag gick vi till kvart i 4. Därefter körde Jacob hem mig, jag hämtade mina saker och vi åkte för att hämta upp Oskar och sen till Nordby, Jacob shoppade lite, jag däremot lyckades inte få med mig en enda påse, bra jobbat! Vi åt lite där innan vi åkte hem, släppte av Oskar för att sedan åka tillbaka till mig. Där satt vi i några timmar och åt(igen), innan Jacob åkte vidare. Resten av kvällen spenderades lugn, skönt tycker jag,

Likes

Comments