Första skoldagen skulle jag beskriva som en extra dag av ledighet. Vi fick nämligen lämna redan 10.40, inte för att jag klagar. Jag begav mig hem direkt och la mig i den varma solen. Där njöt jag av hettan och lite mysiga podcasts. Eftermiddagen bestod inte av något speciellt och det var inte fören 18 tiden som jag lämnade huset. Då hämtade Anna upp mig och vi åkte ut till Saltö. Det är så fint där, vi fick en suverän kvällsutsikt! Efter någon timme åkte vi in till stan och köpte med oss lite fika för att sedan besöka ännu en fin plats här i Strömstad! Sista stoppet var en handbollsmatch. Nu ligger jag hemma och är mer än redo för lite sömn. Godnatt på er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bilder från tidigare i veckan då jag och Adam tog oss en tur till Göteborg!

Efter en alldeles för "kort" ledighet är det dags att återgå till rutiner. Imorgon slås dörrarna upp igen och vi startar höstterminen! Trots att det känns tungt skall det bli skönt att få tillbaka lite vardagsrutiner. Så imorgon kickar det igång!! Sista dagen har spenderats otroligt lugnt, precis som jag ville! SKÖÖÖNT!


Likes

Comments

!!!Hade velat må som man mådde i det här turkosa!!!!

Hej på er! Nu var det ett tag sedan jag skrev av mig lite. Anledningen till min frånvaro har varit både jobb men också den infektionen som min kropp gått och burit på sen i maj. Jag bli inte bättre! Jag blir bara mer och mer förkyld samtidigt som hesheten sitter kvar och kroppen är svag. Jag var hos läkaren häromdagen som konstaterade att jag dålig och skrev därför ut penicillin. Nu hoppas jag på förbättring, men den verkar inte vara i närheten. Gårdagens jobb slutade med att jag stod och hostade blod på toaletten. Här vill vi inte bli friska tydligen :( Ska försöka proppa i mig vitaminer och VILA.

Kramar från en utmattad tjej

Likes

Comments

Igår var en tuff dag. Min halsinfektion har lett till en kraftig heshet som gjorde arbetet som butiksbiträde lite svårare. Det var helt enkelt rätt svårt att få fram någon röst alls! Ner jag väl slutat åkte jag hem och vilade innan Oskar drog med mig på minigolf. Vi mötte David vid banan och spelade ett litet tag innan vi tröttnade. Jag kan STOLT säga att jag vann. Det var inte bara min första vinst utan jag gjorde också min första HOLE IN ONE!!! Usch va stolt jag blev, det hörde nog alla som befann sig i närheten :) Efter golfen åkte David iväg och jag och Oskar shoppade med oss lite gott hem. Där spenderades resten av kvällen.

Idag vaknade jag rätt sent, dock inte ett dugg utvilad då jag knappt kan sova med den hosta jag har. Så inatt blev det väl runt 4 timmars sömn... Som tur var har jag varit ledig idag och har därmed kunnat återhämta mig ändå!

KRAM

Likes

Comments

Längtar tillbaka!

Godmorgon! Nu ligger jag i sängen och koser meg med "New music friday", den listan gör mig alltid så himla glad! Idag kan jag ligga kvar i sängen lite extra då jag börjar 11. Detta innebär dock att jag stänger och kommer inte vara hemma förens halv 9 tiden... men men! Mitt enda problem är att jag tror att jag börjar få halsfluss.. halsen är helt svullen och jag bara hostar. Kände mig även lite dålig igår med feber och yrsel. Får se vad som händer!

Igår jobbade jag också, usch vilken seg dag! Efter jobbet tog jag och Anna en liten roadtrip, så mysigt!

Kram

Likes

Comments

Efter jobbet igår kom Oskar förbi och vi hängde resten av kvällen! Jag är ledig idag så det var kul att hitta på nått. Idag har jag varit i solen hela dagen. Jag och Moa åkte ut till Capri för att lägga oss på klipporna och sola. Där låg vi ett bra tag innan vi kom hem till middag.

Resten av kvällen bestod av vila då jag har lite ont i halsen. Imorgon väntar jobb! Kram

Likes

Comments

Efter en tung jobbdag som satte sina spår i kroppen, mötte jag äntligen upp två av mina fina vänner! Jag, Meja och Agnes gick ner till Heat för att käka och babbla på. Var ett tag sedan vi träffades, så det var verkligen ett kärt återseende! Dock saknade vi vår Maja. Efter några timmar på restaurangen gick vi till Backlunds för lite extra mys!

Kram

Likes

Comments

Igår vaknade jag upp till en ledig lördag, hur skönt? Jag mötte ganska tidigt upp Klara och vi tog oss en tur till Nordby. Där stannade vi dock inte länge då vi inte hittade något som behagade💔vi åkte istället in till stan för att köpa snacksen för kvällen. Därefter gick vi skilda vägar, och jag njöt av solen som precis kommit fram.

Vid 7 tiden åkte vi ut till Anna för lite "partaj". Där stannade vi resten av kvällen. Kvällen var toppen!

Kram

Likes

Comments