Header


Idag är det min tur att öppna lekrummet här på hotellet så jag uppe tidigt imorse. Jobbar till två idag och efter det blir jag bjuden på middag hemma hos mina föräldrar!

Likes

Comments


Mitt nya underklädes sett ifrån Monki! Tyckte det var så himla fint och sött! Min favorit färg är just blå och baby blå ligger nog närmast hjärtat. Trosorna är high waisted vilket gör dessa till mina första par. Kan inte sluta tänka granny om dom, haha, men dom är faktiskt sjukt sköna.

Likes

Comments


Detta är min morgon idag. Jag blev tvungen att sjukanmäla mig då jag knappt kan röra mig pga lederna. Gjorde pannkakor till frukost och det var ju inte så enkelt som det kanske ser ut på bilderna, för det är inte lätt att vispa och vända med vänster hand (har minst ont i den) och mjölken kunde jag knappt lyfta upp.. hehe. Tänkte sova en snabbis för att få bort smärtan en stund samt bli mindre trött. Vaknade minst 5 gånger inatt. I hate this.

Likes

Comments

Likes

Comments


Så här har min kväll sett ut! Blev bjuden på middag av min kärlek och nu ska vi kolla på en film och äta jordgubbar dopade i choklad som jag fixade i ordning direkt efter jobbet förut. Så gott. Glad alla hjärtans dag på er!


Likes

Comments

Haft en bio kväll med Emma! Äntligen. Som man har väntat på andra filmen, haha. Känns dock som att det var nyligen man såg den första. Jag tyckte bäst om den här, men tror nog att trean kommer vara bättre. Well see!

Likes

Comments