Header

Alltså detta!! Okej fine, smakar typ som yoghurt, men ändå inte. Älskar att toppa med riven kokos till. Mmmmmm. Favorit frukosten och mellanmålet just nu!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Lite efter med inlägget. Igår stod det jobb på schemat, 9-14. Kom hem runt tre och åkte iväg med babe för att köpa pizza. Pizza på söndagar är ju lite sådär extra nice. Började sedan tvätta vilket slutade i att min kära pojkvän tappade bort nyckeln in så att ingen kommer in, haha. Vi har verkligen letat överallt och den är spårlöst försvunnen! Får se vad hyresvärden säger och hoppas på att det löser sig idag, haha

Jag började även bygga upp ena garderoben i min walk in closet, eller.. C och Jesper gjorde väll det mesta, hehe. Äntligen får jag börja fixa lite!

Likes

Comments

Jag tror nog att det är den första riktiga höst dagen idag här i Norrköping och jag har jobbat ute sen 10. Jag är som en isbit just nu.

Hej föresten!
Lördag, så himla skönt. Dock jobbar jag 10-22 idag! Halva dagen har redan gått förbi i parken och nu har jag kommit ner på hotellet och ska ha kvällspasset. Vilket inkluderar ansiktsmålningar och disco. Har ett sånt roligt jobb!

Likes

Comments

God morgon fredag!! Ska strax ta en dusch och sedan bege mig till Ica för att handla något gott att äta! Har kvälls passet idag så börjar jobbet vid ett!

Så skönt med fredag även fast jag jobbar hela helgen! Veckorna går förbi så himla snabbt. Vet inte om det är bra eller dåligt.

Likes

Comments

Några första glimtar från lägenheten! Den är lååångt ifrån klar som det bara går. Men lite har vi fått ihop. Fick hem två tavlor (dels den som står på köksbordet) förra veckan som ska upp där i köket och mer tavlor ska klickas hem. Växter och några fler möbler ska införskaffas och såklart min garderob! Vi trivs så himla bra och jag längtar tills den dagen då vi fått i ordning på allt och trivs till 100!!


Likes

Comments

Jacket: Bikbok
Shirt: Forever21
Jeans: H&M
Shoes: Nike, stadium

Likes

Comments