Header
View tracker

DUBAI

Vem vill inte besöka Dubai? En sådan häftig stad som har det mesta som jag skulle vilja uppleva. Om jag håller tummarna lite extra hårt så kanske det blir en resa dit.

PARIS

Åh Paris. Ja! Jag har verkligen velat besöka Paris hur länge som helst nu. Paris är ju så himla fint. Kärlekens stad. Dock hittar jag ingen som vill åka dit med mig, haha.

Om någon som läser det här och vill åka dit med mig så plz let me know!! OBS. jag är seriös.

KÖPENHAMN

Jag var riktigt liten när jag besökte Köpenhamn för första gången. Och den andra var förra året i april när jag åkte dit med Kolmården för att gå på Tivoli. Såg inte så mycket utav staden då. I år ska jag försöka dra med Emma en solig dag i sommar och ta en tåg resa hit över dagen!


LONDON

Självklart bär det av till London i år med. Sedan 2011, har jag besökt London minst en gång varje år och nu känner jag att det börjar bli lite som en tradition. Vintern är nog favorit årstiden att åka dit så i år blir det nog en resa dit i december!

BERLIN

Jag och C har pratat smått om att ta en roadtrip till Berlin i sommar och det hoppas jag verkligen blir av. Jag har länge velat besöka staden som har fina byggnader men även historia.


(Bilderna är tagna ifrån Pinterest och Google. Förutom de från London, dom är mina egna!)


Likes

Comments

SMOOTHIE BOWL & CAPPUCCINO WITH ICE CREAM AND CINNAMON


Det är fredag och jag är ledig ifrån jobb!! Så himla skönt. Jag fick ingen bra start på dagen då min natt har varit hemsk, så denna fredagen kan bara bli bättre! First thing first; en jäkla god frukost. Mmmm!

Likes

Comments

View tracker

Två bilder från Pinterest som visar vart jag hellre skulle vilja vara just nu.

Ligger i soffan och kollar på en serie på Netflix. Livet är för tillfälligt väldigt stilla och tråkigt. Jobbar och försöker även plugga sönder för att ta körkortet snarast. Har just nu träningsvärk från hell och drömmer om ett spännande liv på resande fot eller kanske varma sommardagar som är så bra. Mörkret utanför gör en så deprimerad. Dock är det ju snart fredag, och det är ju väldigt positivt!!

Likes

Comments

Jag, C och Ann tog en roadtrip igår till Ullared och Gekås. Blev en del shopping, bl.a. en tassimo bryggare, som jag länge tänkt att köpa, med chai latte och caramel macchiato kapslar. Drömmen!!! (Klickade även hem Suchard choklad, Oreo och cappuccino från hemsidan precis nyss). Blev även lite kokböcker och inredning till lägenheten. En väldigt bra dag trotts läskig bilfärd pga dåligt väder, haha. På vägen hem var det så dimmigt på vissa ställen att man inte såg någonting alls!

Likes

Comments

Nu vinkar jag för sista gången hej då till 2016 och fokuserar för fullt på det nya året. 2016 var bra, dåligt och ibland overkligt, på ett bra sätt.

2017 började väll inte jätte bra då jag i måndags fick reda på att jag blir arbetslös om två månader. Trodde jag, tills idag. Mitt jobb jag hade innan ringde och ville ha tillbaka mig efter att ha hört vad som händer på mitt nuvarande. Jag jobbar för samma företag men på ett annat lager och jag är så glad att äntligen få komma tillbaka!!

Jag är så jävla redo och taggad på detta år.

Likes

Comments

Alltså, kolla vad gott!!!! Gjorde denna på nyårsafton och den blev så lyckad. Jag tror det var första gången jag gjorde cheesecake... (nöjd, haha). Receptet är taget här ifrån! 

Nu ska jag laga pannkakor och sedan fortsätta montera ihop våran eldstad som jag köpt!! Likes

Comments