Shit vad tiden bara flyger iväääg. Redan Augusti och jag har bara jobbat jobbat jobbat...Dock har jag klarat av denna sommar som om jag inte jobbat alls vilket resulterat i otroligt lite sömn men helt klart värda minnen. Bara att passa på medan ni kan som mamma säger.

Pdol är ett bra exempel där det helt plötsligt blev 3-dagars med öppning/stängning alla dagar efter haha. Nog fick man ihop 9 starka sovtimmar Torsdag till Söndag. Men kul vare!


I skrivande stund ligger jag i sängen, klockan 01:49 och precis kommit hem från Storforsen med Sanna, Gustav och Viktor. I morgon ska man vara matchvärd för Kurirenspelen hela dagen och på Lördag drar man på bortamatch i Kiruna. Hooooppas att jag tar mig i kragen och slutar fotbollen efter denna säsong så man får sig lite fritid haha..

Passar på att lägga in lite nytagna bilder från mobilen, puss.

​<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tjabba tjena hallå! Då man är ett litet dampbarn som hela tiden måste ha saker att göra och inte kan sitta still, har jag gjort en typisk sommar-lista på saker jag ska hinna göra i sommar. Perfekt att ta upp och läsa när man har en tråkig och oplanerad dag framför sig ;) Här kommer den!

Gå över Bergnäsbron i solnedgången

Gummibåt-häng

Nakenbad

Båttur

Hiking

Cykla 3 mil

Picknick

Drinkkväll

Tälta

Planka Aronsbadet

Låååång Nattpromenad

Roadie

One Night Stand med en främling

Sanatoriet i Boden

Boka en resaLikes

Comments

Tack fina du för dessa år, nu vänder vi blad och börjar på nästa kapitel. 30.03.15 - 28.06.17

Likes

Comments

Tänke bara bjuda på massor utav bilder från livets bästa vecka, Studentveckan! Hela veckan var grymt bra och kommer alltid att se gymnasiet som en fantastisk tid i livet.

BALEN


MÖSSPÅTAGNING, VINBRÄNNBOLL OSV...

STUDENTDAGEN

​<3333333

Likes

Comments

Nu hemma efter en hel vecka utav festande och otroligt grymt häng. Människorna jag åkte med är verkligen så roliga och så tragiskt att vi nu går ut skolan och inte alls kommer träffas på samma sätt. Oslagbart gäng. Sen var även min kusin och andra bekanta på samma hotell. Att festa tillsammans utomlands är så annorlunda jämfört med hemma i Luleå. Hursom så slår det alla Luleåfester iaf haha!! Det känns verkligen inte som att det var en studentresa, kändes som att vi alla hade sommarlov och drog utomlands tillsammans. Det är väl för att vi knappt gått i skolan den senaste tiden och att studentfirandet inte börjar förrän på Söndag då det är KICK-OFF fest.

Första dagen drog igång med Poolparty (ÄLSKAR DAGSFYLLOR) och fortsatte med Whiteparty på kvällen! TYVÄRR är jag sämst på att kommahåg att ta bilder.. Har iaf fått ihop några jag kan bjuda på


Då vi åkte dit med Grabbarna Grus så tillbringade alla kvällar mer eller mindre på deras Beachclubb. Men det bästa var ändå alla förfester på hotellet, stackars städerskorna säger jag bara haha..


4 Snabba om resan

Vilket "event" var bäst? HEEELT klart Partybåten. Det var 3:e dagen vi var där, strålande sol och alla dränktes i drinkar och svett. Suger att man inte har en enda bild därifrån då ingen tog med sig sin telefon :(

Vad är det du kommer minnas och ta med från denna resa? Kommer ta med mig alla förfester på balkongerna. Räcker så.

Favoritdryck under resan? Favorit och favorit... Drack typ enbart en rysk sprit som heter Rushkinoff vodka enbart för att den var så himla billig. Drick den inte om ni inte vill förstöra hela er hals och röst haha.

Hade du gjort det igen? lätt, fast under högsäsong.


Likes

Comments

Hejj! De senaste dagarna har varit otroligt bra. Jag lämnade in min absolut sista skoluppgift i fredags och den här veckan går jag bara Tisdag för att prata betyg och lämna in böckerna. Sååå skönt men samtidigt såå konstigt att aldrig mer behöva göra ofrivilligt plugg.

Har iaf haft en skön helg med vänner, grill, jacuzzi, basket, middagar, uteservering, bad, fotboll, golf, jobb, sol, träning, krök.. jaa! Jag har hunnit med en hel del. Man blir bara så glad när solen äntligen hittat till Luleå och man kan hitta på saker utomhus igen haha.. SOMMAR <3

Här kommer lite bilder som får sammanfatta min "helg". ( Missade totalt att fota under grillkvällen tillsammans med Simon, Lidas, Ebba, Kim och & Klara ) Det vart en lyckad och lång kväll iaf, Ciao


Likes

Comments

Studenten is coooomiiing!!

Jag har verkligen en sådan bra tid framför mig just nu. Om 11 dagar åker jag till Magaluf med 20 grymt härliga tjejer och om 29 dagar springer vi ut ur skolan för sista gången!!! Blir så glad i kroppen bara när jag tänker på det.

Jag har bara 4 skoldagar kvar innan vi drar mot Magaluf och jag måste verkligen börja packa. Jag åker med mina tjejer dit men ändå så otroligt kul att typ hela Luleå ska dit under samma tid. Både tråkigt och kul. Oavsett så kommer det bli en resa med mycket fest och sol. Vi har bokat resan tillsammans med Grabbarna Grus och då tillkommer det scheman och planerade olika fester varje dag. Vi får både VIP och tillgång till Partybåt osv.. Kommer verkligen bara att njuta där borta och framförallt utnyttja vår All inklusive till max. Milkshakes, drinkar och glass var femte minut hehe.

Hotellet vi bor på är ett stort "Partyhotell" där i princip alla studenter bor på. Hotel BH Mallorca. Här kommer några bilder från Google hahaSedan när vi kommer hem är det några som stannar på Summerburst i Stockholm men då jag ska gå balen några dagar senare så känns det skönt att bara vara hemma, ladda om och inte stressa sig igenom allt. Även studentveckan börjar och det kommer att bli så kul att bara få fokusera på studenten och sina vänner och inte allt runtomkring. Jag har inte tagit på mig ett enda jobbpass för vill verkligen bara njuta och komma ihåg den här tiden som den absolut bästa. Gasch längtar ihjäl mig.

Vi kommer hem till Sverige tisdagen den 6 Juni och studentveckan börjar den lördagen. Så tacksam att Ekonomieleverna har planerat denna student tillsammans och att vi verkligen går All in. Vissa jag pratat med från andra program har knappt planerat någonting och är inte så taggade på hela grejen vilket känns tråkigt.

VÅR STUDENTVECKA:

Lördag: Kick-Off fest

Måndag: Vinbrännboll

Tisdag: Balen

Onsdag: Maskeradfest

Torsdag: Klassfest, göra i ordning flaket

Fredag: Champagnefrukost, STUDENTDAGEN!!!!!, mottagning och studentfest!!!!!!!! 


Likes

Comments

1. Helt klart första hösten i 1:an då jag fick lära känna nya vänner för livet <3 Kommer sakna att komma till skolan och träffa mina vänner varje dag nu när vi går ut.. Vi hade iaf en grymt rolig och partyfylld början där jag och Sanna t.ex styrde en brakarfest som slutade i kaos haha


2. Näst bästa är att jag träffade Simon ;) Vi har hållit ihop under princip hela gymnasietiden och lääängtar så mycket tills vi får avsluta skolan tillsammans också med studentresa, bal osv


3. Det finns ju inget härligare än att få sommarlov och jag har otroligt fina minnen från hela somrarna men sena sommarkvällar tillsammans med vänner slår väldigt mycket! BESTA


4. Skolorienteringen hahaha, ni som vet ni vet! Kommer alltid att kolla tillbaka och skratta till detta..


5. Kreta 2016. Jag, Sanna, Wilma och Jenny drog ner till Kreta en vecka i början av år 3. Så himla kul att spendera tid med Jenny som vi växt upp med men som vi är väldigt dåliga på att träffa i nuläget. Verkligen en resa med sena nätter och mycket skratt. Träffade även ett härligt gäng skåningar som vi umgicks med, i princip hela tiden haha.

Likes

Comments