Hverdagsliv

Har dere hatt en bra start på uken?

Jeg har lagt bak meg tidenes mest hektiske uke, men det har vært så utrolig morsomt! Frem mot helgen jobbet jeg intensivt med styling av kjendiser som skulle på forskjellige tilstelninger, august er virkelig en måned med stor glamour-faktor! Etter at jeg var ferdig med den siste stylingen hoppet jeg rett over på en musikkvideoinnspilling ute i det fri, her snakker vi kontraster. Jeg har storkost meg på sett, det har vært så morsomt å jobbe sammen med den fine gjengen gjennom hele helgen.

Musikkvideoen slippes om noen få uker, jeg gleder meg helt ekstremt til å vise dere hva jeg har vært så heldig å få tatt del i. I løpet av denne uken kommer også flere av stylingene jeg jobbet med på trykk, da skal dere få se mer av det jeg har drevet med de siste ukene. Tiden har gått så utrolig fort, jeg kan ikke fatte at august snart er over allerede.

En ting er sikkert, denne høsten har fått en helt ekstremt bra start!

Etter å ha jobbet innendørs fra morgen til kveld hele uken var det helt fantastisk å få jobbe ute i naturen i helgen. Jeg fikk øynene opp for flere fine steder som kun ligger en liten kjøretur fra Oslo.

Jeg skal dele mer med dere de kommende dagene, men akkurat nå skal jeg ta igjen litt kvalitetstid med kjæresten og bare la alt synke inn.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Mote, skjønnhet

I går hadde Elle sin årige sommerfest, kanskje en av de mest populære festene vi har her i Norge. I den anledning var det flere som tok turen innom meg for å få ordnet hår og make-up før de skulle ut på den røde løperen. Jeg tenkte jeg skulle vise dere stylingen jeg gjorde på Linda Johansen , er ikke denne langbeinte skjønnheten utrolig vakker?

Jeg har forskjellige stylinger jeg skal vise dere i løpet av de kommende dagene, men først må jeg bare bli ferdig med helgens oppdrag. Denne helgen jobber jeg med en musikkvideo, noe jeg gleder meg til å dele med dere! Jeg kommer til å poste noen smakebiter på Snapchat (jonlundemoen) i løpet av dagen, følg meg gjerne der.


Likes

Comments

Mote, Eventer

//invitert

Gårsdagens arbeidsdag ble avsluttet med after work hos Undorn og Twinsisters Agency hvor vi fikk sett de nye kolleksjonene til Undorn og Hosbjerg. Spennende nyheter, fine folk, god mat og drikke, det er hva jeg kaller en bra avslutning på en onsdag!

Tusen takk for et veldig bra event, det er alltid like hyggelig å komme på besøk hos dere <3

Likes

Comments

Mote

I dag har jeg jobbet med en styling som skal brukes under filmfestivalen, noe som vil si at det har vært kjole-bonanza på SOL Make-up & Styling! Det er ikke overflod av slike glamorøse stylinger her i landet så det er alltid morsomt når jeg kan dra litt på. Ekstra gøy er det at stylingen skal brukes i min hjemby!

Er det flere som gleder seg til å se på alle de fantastiske kjolene som kommer til å bli brukt under årets filmfestival? Jeg vet at det er utrolig mye fint som kommer til å bli vist frem i år ;)

Likes

Comments

skjønnhet

//reklame for eget arbeid

I dag slipper vi endelig det nye konseptet vårt, noe jeg har sett frem til i flere måneder!

I samarbeid med SOL pmu lanseres det et helt nytt stylingkonsept, SOL Make-up & Styling. Sammen har vi skreddersydd et beauty-konsept som tar for seg det meste innenfor skjønnhet. Vi gjør alt innenfor make-up, kursing, cover make-up og personal shopping.

Lokalet ligger et lite steinkast fra Bogstadveien, det kunne ikke hatt en bedre plassering!

Vi har allerede fullt opp med make-up og styling i august, men fra september av er det mulighet for å sette opp timer igjen. I forbindelse med lanseringen åpner vi også opp en ny Facebook-side, en side som jevnlig vil bli oppdatert med mengder av inspirasjon. Her finner dere den nye siden vår. Alle dere som ønsker å sitte modell bør følge med på den nye siden, der vil vi poste alle de forskjellige tingene vi trenger modeller til.


På fredag hadde vi besøk av vakre Yvonne som driver Vakre rom, hun fikk en make-up training hvor hun blant annet fikk teste ut høstens store it farge fra Grande Lips. Er dere ikke enige i at den glossen er helt rå?

Jeg håper dere liker det nye konseptet vårt <3

SOL Make-up & Styling


Lik og del gjerne innlegget <3

Likes

Comments

God morgen godtfolk <3

For første gang på lenge så har jeg tid til å helle i meg hvor mange kopper kaffe jeg vil før jeg går ut dørene, jeg er sikker på at slike lørdager gjør godt for kropp og sjel! Har dere noen morsomme planer for lørdagen?

Jeg skal jobbe på Norwegian Fashion Week i dag, det skal bli så morsomt å oppdateres på alt det nye! Første del av dagen skal jeg jobbe med make-up, før det braker løs med visninger på kvelden. Følg gjerne med på @jonlundemoen på Snapchat, der kommer jeg til å oppdatere gjennom hele dagen.

Nyt lørdagen kjære venner, vi oppdateres når jeg er på plass ute på Norwegian Fashion Center!


Likes

Comments

Denne sesongen har hatt en pangstart, august er uten tvil den travleste måneden hittil i år. Det er så mye morsomt på timeplanen nå i august! I tillegg til å lansere et nytt styling prosjekt på mandag skal jeg gjøre styling til filmfestivalen, Elle festen, moteuken og en musikkvideo. Dette blir morsomt!

Etter at jeg postet innlegget hvor jeg søkte etter modeller har det kommet inn flere hundre meldinger, jeg blir helt satt ut over hvor mange som ønsker å sitte modell for meg. Dette setter jeg utrolig stor pris på!

Jeg jobber fra morgen til kveld hele uken, men til helgen skal jeg sette av tid til å lese gjennom alle meldingene. Det er bare til å ha litt is i magen, alle sammen kommer til å få svar i løpet av helgen :) Nå skal jeg sette i gang med en ny look på en modell her i det styling studioet, en look jeg skal dele med dere i løpet av morgendagen.

Ha en strålende onsdagskveld <3

Make-up

Likes

Comments

Hverdagsliv

//annonse

Nå er det på tide med en liten konkurranse igjen, denne gang er det i samarbeid med easyFiks som jeg har samarbeidet med gjennom flere år! Jeg har ikke tall på hvor mange ganger de har reddet meg etter at jeg har mistet telefonen min i bakken, det er først når uhellet er ute at du ser hvor avhengig du er av mobilen. Det er ikke bare mobiler easyFiks reparerer, de kan redde en rekke av forskjellige elektroniske ting! Sjekk ut nettsiden deres, du vil garantert bli overrasket over hva de får til.

easyFiks er en bedrift som har vokst seg veldig store på vestlandet, det er utrolig imponerende å se ha de har fått til. De hadde ambisjoner om å bli en landsdekkende kjede, dessverre gikk ikke det helt etter planen. De satset utrolig mye for å få til flere avdelinger, men av og til så må man faktisk dra inn årene. Jeg er sikker på at denne gjengen kommer til å satse igjen, men nå ligger alt fokuset på avdelingene på Raglamyr og Amanda storsenter. Her kan jeg garantere dere god service!

Er du en av de som sitter med en knust telefon? Da er dette en konkurranse for deg! I samarbeid med easyFiks deler jeg ut et gavekort på 1790,- (IP6 skjermbytte). Alt du trenger å gjøre er å tagge 1 venn som er kjent for å være uheldige med telefonen sin. Tagg enten her på bloggen, på Facebook, eller på Instagram. Konkurransen vil bli postet på alle mine kanaler. ( jonlundemoen)

Lig og del gjerne innlegget <3

Likes

Comments

skjønnhet

Kunne du tenkt deg å sitte makeup-modell?

Jeg er på jakt etter modeller i alle aldre, både til cover make-up og klassisk make-up. Dette er en bra mulighet for dere som ønsker å lære dere mer om make-up og cover!

Jeg trenger modeller til følgende kategorier:

- dag/kveldsmakeup

- foto/film-makeup

-Leppe-modell

- cover av tatoveringer, fødselsmerker, brannskader, sprengte blodkar og solskader.

Er dette noe du kunne tenkt deg å bli med på? Da kan du klikke deg inn og sende en melding her :)

Legg igjen en kommentar på hva du ønsker å være modell for.

Setter stor pris på om du liker og deler innlegget <3

Likes

Comments