View tracker

Hverdagsliv

Da var det fredag igjen, uten tvil den deiligste dagen i uken!

Jeg må få takke for alle de fine meldingene som har tikket inn angående 10-års jubileet mitt , det er så hyggelig at det er så mange som ønsker å ha en happening i sin by. Dette kommer til å bli så morsomt, jeg elsker å jobbe med slike tilstelninger! Det er en del arbeid som gjenstår i planleggingsfasen, men det nærmer seg sakte, men sikkert. Jeg skal holde dere oppdatert på alt av datoer ;)

Vi har også kommet et godt stykke videre med organiseringen i leiligheten, nå begynner det faktisk å se ut som et hjem her. Det er fremdeles noen møbler som må kjøpes inn, men vi har fått organisert mesteparten av eskene som har tatt opp stor plass. Jeg satser på at vi får organisert siste rest i løpet av helgen, vi er begge to veldig rastløse på å få ting i orden. Jeg er fremdeles helt overlykkelig over vårt nye hjem, det gir meg en deilig ro i kroppen. En ting er sikkert, vi kommer aldri til å gå for noen midlertidige løsninger igjen!

Det er mange som har spurt meg om diamant-speilet jeg la ut på snapchat @jonlundemoen. Speilet er kjøpt på Bolia, det kommer til å passe helt perfekt inn på veggen over sofaen!

Jeg ønsker dere alle sammen en strålende weekend, lov meg at dere bruker den bra <3

Likes

Comments

Mote, skjønnhet

//Reklame for eget arbeid

I år er det faktisk ti år siden jeg valgte å satse på drømmen min, ti år som har gitt meg utrolig mye spenning og glede! Jeg har blitt kjent med så ufattelig mange fine mennesker i denne bransjen, mennesker som har fått en helt spesiell plass hos meg.

Jeg føler meg heldig som har fått lov til å jobbe så lenge med faget jeg elsker, opplevelsene har stått i kø siden den dagen jeg valgte å satse! Når jeg startet opp for ti år siden så startet jeg som assistent for forskjellige store navn i bransjen, mennesker som gav meg rikelig med kunnskap som jeg har hatt god bruk for på min vei.

I løpet av de ti siste årene har jeg assistert i både spillefilmer og tv serier, jobbet med egne tv show, stylet en rekke cover, arrangert kundekvelder, holdt kurs, jobbet som personal shopper, dratt rundt på kjøpesenter-turne, hatt utallige "bli ny dager", reklamekampanjer, make-up kunder, blitt booket til jobber i utlandet, vært moteekspert, dratt på turne med Top model, bidratt med styling til forskjellige bøker, gjort musikkvideoer, jobbet som kjendisstylist, gjort både teater og opera, listen kunne fortsatt gjennom hele innlegget.

Bilder: Diverse minner fra min tid i bransjen.

Jeg har vært så heldig at jeg har fått vært med på utrolig mye forskjellig i løpet av min karriere, jeg kunne ha skrevet en hel bok om alle de forskjellige opplevelsene jeg har hatt etter at jeg utdannet meg som make-up artist og stylist. Det er veldig mange som faller av lasset underveis, jeg er stolt over at jeg har holdt det gående i så mange år.

Så hvordan feires et 10-års jubileum?

Det siste halvåret har jeg jobbet med denne feiringen, den skal strekke seg over hele 2017. Jeg har fått med meg noen veldig bra samarbeidspartnere på veien, sammen er vi snart klar for å gi full gass! I løpet av mine år i bransjen har jeg fått veldig mange henvendelser fra folk som ønsker eventer på sitt hjemsted, dette året skal jeg sørge for at det blir en rekke styling-eventer rundt om i landet! Høres ikke det ut som en morsom feiring?

Jeg er i full gang med å sette opp en turne hvor jeg skal arrangere både make-up kurs og styling-eventer rundt om i hele landet. Dette blir den perfekte feiringen for meg, jeg elsker å reise rundt og formidle kunnskapen jeg har bygget opp i løpet av årenes løp.

Det vil bli forskjellige størrelser på eventene, jeg vil sette det opp slik at flest mulig får mulighet til å delta. Jeg er allerede booket inn til flere show, samt make-up kurs, men jeg ønsker også å sette opp mindre eventer på klinikker, butikker o.s.v. Er dette noe av dette som høres spennende ut for deg? Kanskje det hadde vært noe for venninnegjengen, eller kundekretsen din? Da kan du sende meg en mail på: jon@stonefashion.no, så skal jeg sette opp eventer der det er interesse for det.

Jeg gleder meg så utrolig mye til å sette i gang med dette prosjektet, jeg kunne ikke ha feiret jubileumet på noen bedre måte. 2017 kommer til å bli et veldig morsomt år! Nå gjenstår det bare å få de siste brikkene på plass før jeg pakker styling-kofferten og drar ut på tur :)

Likes

Comments

Hverdagsliv

Endelig er vi på plass i den nye leiligheten vår!

Det skal gå lang tid før jeg flytter igjen, jeg glemmer alltid ut hvor sinnsykt mye arbeid det medfører. Slike intensive dager tar på, jeg kan kjenne på hele kroppen at den har fått brukt seg godt de siste dagene. En ting er å flytte på møbler og tunge esker, men utvask av leilighet er pokker meg krevende det også. Jeg er helt gangsperr etter å ha skurt ned veggene, neste gang så er det ingen tvil om at vi booker inn et vaskebyrå for å ta seg av den jobben.

Men jeg skal ikke klage, det er så sykt deilig å endelig få flytte inn i vårt nye hjem!

Jeg er sikker på at vi kommer til å stortrives i leiligheten, den kommer til å bli så fin når vi har fått alt på plass! Det tar nok litt tid før alt er ordentlig på stell, men vi tar det step by step. Ventetiden har vært lang, men det har helt klart vært verdt å vente på! Nå har vi en helt nyoppusset leilighet her på St.Hanshaugen. Jeg gleder meg til å vise dere vårt nye hjem, men først må vi bare få organisert flyttekaoset som står stablet opp etter veggene...

Jeg er SÅ klar for å ta fatt på en helt ny epoke!

Likes

Comments

Hat/Zara. Bag/Dior. Jeans/Cheep Monday. Sweater/Weekday.Shoes/Dolce & Gabbana. Scarf/Acne.

Likes

Comments

Hverdagsliv

Endelig fredag!

Jeg er i full gang med siste innspurt av fakturering, om noen få timer så ringes helgen inn. På mandag flytter vi inn i den nye leiligheten, så denne helgen skal brukes på å få de siste tingene på plass i pappeskene. Jeg er så sykt klar for å flytte nå, alt kommer til å bli så mye enklere når vi endelig får litt mer plass å boltre oss på! Det skal bli så deilig å få en ordentlig kontorpult igjen, de siste månedene har jeg kjørt hjemmekontor fra sofaen.....

Er dere forresten klar over at det er tulipanenes dag i dag? Nå bogner butikkene over av forskjellige varianter, du burde helt klart ta med deg en blomsterkvast på vei hjem fra jobb. En blomsterbukett frisker alltid litt opp hjemme, vi har alle godt av å få litt vår inn i stuen!

Det er noe spesielt som ligger i luften på fredager, vi har en helt ubrukt helg i vente. Har dere noen spennende planer for helgen? Jeg kommer nok til å stå med hodet ned i flytteesker hele helgen, men kjenner jeg meg selv rett så blir det nok en liten festlighet mellom slagene.

Nå starter vi nedtellingen, om noen timer kan vi senke skuldrene og la helgen falle inn over oss.

Jeg ønsker dere alle sammen en strålende helg, sørg for at den gjør dere bra!

Likes

Comments

Hverdagsliv

Endelig fikk vi en hel dag med dagslys igjen, jeg kunne nesten kjenne litt på vårfølelsen når jeg vandret rundt i Oslos gater i dag. Når jeg var ferdig med dagens møterunde tok jeg meg en lang tur rundt om i de forskjellige bydelene. Det er alt for lenge siden jeg har tatt en slik runde, det gjør alltid godt for å få klarnet litt opp i toppen. Med kaffekoppen godt plassert i den ene hånden og kamera i den andre så la jeg ut på en ordentlig byvandring for å sanke inn inspirasjon, og få luftet tankene mine litt. Når jeg er ute på turer som dette så ser jeg ting rundt meg på en helt annen måte, som regel så løper jeg fra a til å for å rekke forskjellige avtaler. Bare det å sitte alene på operataket og drikke kaffe gir meg en helt spesiell energi, jeg tar meg tid til å kjenne på den friske luften som kommer sigende inn fra fjorden. Dager som dette gjør godt for sjela, dager hvor jeg ikke trenger å tenke over hvor mye klokken er.

På dager som dette så havner jeg også alltid i samtale med mennesker som jeg møter på veien, mennesker som byr på både interessante samtaler, og et varmt smil. Jeg skal helt klart bli flinkere til å prioritere slike dager. Jeg har en tendens til å holde meg mest inne på denne årstiden, noe som ikke fører til at dagene blir mindre grå. Selv om gatene er ganske gustne i årets første måneder, så er det nok av små fargeklatter som ligger spredd rundt om i byen vår. Jeg elsker å knipse bilder av ting som dukker opp underveis, ting som vekker oppmerksomheten min. Neste gang så må jeg bare huske å velge et fottøy som er litt mer egnet for lange turer, det er aldri noe sjakktrekk å gå 3 timers lange turer i boots som ikke er ordentlig gått inn. Jeg måtte ty til en halv pakke med plaster før jeg kunne ta tak i den siste etappen hjem til St.Hanshaugen :)


Likes

Comments

skjønnhet

//Gave

God onsdag, kjære venner!

Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om to produkter som har fått en fast plass på badreromshyllen min. L´occitante sin shower gel har vært en fast favoritt lenge, men nå har også dedoranten sikret seg en fast plass blant mine favoritter. Produktene har en helt perfekt styrke på duften, noe som gjør at de ikke stjeler oppmerksomheten fra parfymen du avslutter med når du er ferdige med dine faste rutiner på badet. Du kan kjenne at produktene er pleiende, samtidig som de har en deilig maskulin duft.

En shower gel som er beriker med sheasmør. Dusjgeleen renser kroppen skånsomt og etterlater en luksuriøs og deilig maskulin duft. Pris: 159,-

Deodoranten er uten aluminium og er beriket med oljer som bidrar til å beskytte huden og etterlater en maskulin og krydret duft av Eau des Bavx. Pris: 179,-

To produkter som garantert faller i smak, vi fortjener alle litt luksus i hverdagen!Likes

Comments

Mote

Er det flere som føler seg litt tunge i kroppen for tiden? Det kan pokker meg være litt vrient å komme i gang nå i januar, spesielt når vi får servert en god dose med grå dager. Jeg lengter etter lysere dager med solstråler som får knuppene til å skyte frem, selv om det er alt for tidlig å lengte etter våren nå. Først må vi komme oss gjennom vintermånedene, så det er bare til å krysse fingrene for at de neste ukene byr på noen solstråler som kan tine oss litt opp.

For å få fokuset bort fra alt det gråe på utsiden, så har jeg begynt å planlegge vårgarderoben min, jeg gleder meg så uendelig mye til den fineste sesongen setter i gang! Denne sesongen er rosa en veldig aktuell farge, rosa og grått er en kombinasjon som allerede har rukket å bli stor på sosiale medier. Dere som leser bloggen min har garantert fått med dere hvor glad jeg har vært i den rosa genseren min fra Acne, nå har jeg funnet en ny genser som garantert kommer til å bli en gjenganger for den kommende sesongen. Den nye modellen finner dere her , den har en fargetone som går rett hjem hos meg. Selv om det er en god stund til våren setter inn, så er jeg allerede i god gang med å planlegge vårgarderoben min. Det blir en ganske enkel garderobe på meg denne våren, jeg tror det kommer til å bli minimalt med mønster på de forskjellige plaggene.

Det har vært så lite dagslys de to siste dagene, så det har vært helt umulig å få til noen bilder. Det henger ferdig-stylede outfits i skapet, men værgudene har ikke hatt de samme planene som de jeg har hatt. De fleste bloggere er like frustrerte på denne årstiden, det blir en del utfordringer med å få ut alt vi egentlig ønsker å dele. Egentlig så burde jeg ha lagt ferien til januar, det hadde vært helt perfekt å starte det nye året med noen solfylte dager i varmere strøk. Det er noe jeg allerede skal føre opp i kalenderen til neste år!

Likes

Comments