Hverdagsliv

God fredag, fininger!

Jeg stikker bare en rask tur innom for å ønske dere en riktig fin fredag! Her er det full fart med jobb, det er grunnen til at det har blitt så lite oppdateringer her inne. Det er umulig å rekke over alt, denne gang var det bloggen som måtte nedprioriteres. I morgen er jeg tilbake for fullt igjen, da skal jeg få tatt tak i det som har blitt liggende de siste dagene.

Det har heller ikke blitt noen oppdateringer på Snapchat (@jonlundemoen), men der kommer jeg sterkt tilbake i ettermiddag :)

Nyt fredagskvelden kjære venner, vi oppdateres på Snapchat!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hverdagsliv

Jeg har pakket make-up kofferten og er klar for et stylingoppdrag som går over 4 dager. Det er alltid like morsomt med oppdrag som går over flere dager, spesielt når jeg skal jobbe med en så fin gjeng. Det er faktisk årets første store oppdrag, så dette gleder jeg meg til!

Jeg ønsker dere alle sammen en strålende onsdag, håper dere ikke står fast i snøkaoset som har tatt turen til østlandet!

Vi oppdateres på Snapchat (@jonlundemoen) <3


Likes

Comments

Hverdagsliv, Mat

//Sponset produkt

Jeg må presentere dere for det nye geniale tilskuddet til leiligheten vår, SodaStream Spirit! Tidligere har vi brukt en liten formue på bpblevann, den tiden er over etter at vi fikk SodaStream Spirit. Nå lager vi vårt eget boblevann her hjemme på kjøkkenbenken, med denne maskinen har vi utallige muligheter til å lage forskjellige forfriskninger!

Du kan lage din egen brus, boblevann, fresht blandevann til cocktails, vann med fruktsmak, du kan til og med lage ditt eget tonic vann. Her er det bare din egen kreativitet som kan stoppe deg! Jeg elsker boblevann med frisk frukt og sitronmelisse, det er helt genialt å ha stående i kjøleskapet! SodaStream Spirit koster 999,-, noe du raskt sparer inn igjen.

Med SodaStream kan du gjøre det litt mer spennende å drikke vann. Med et enkelt trykk forvandler du friskt springvann til sprudlende boblevann, både med og uten smak, på få sekunder. SodaStream har kullsyremaskiner som passer inn i alle slags kjøkken og alle er like enkle i bruk. Pakkene inneholder alt du trenger for å komme raskt i gang.

Alle SodaStream-maskiner kommer enten med en BPA-fri plastikkflaske eller glassflaske, samt en kullsyresylinder som lager boblene. Når boblevannet er laget kan du tilsette smaken du ønsker fra et stort utvalg av smaker kalt watermix.

Når du går tom for bobler kan du bytte den tomme sylinderen med en ny en hos de forskjellige forhandlerene og kun betale for kullsyren. Veiledende utsalgspris for en ny kullsyresylinder 99 kr. Det koster altså 1,70 kroner for en liter boblevann.

Jeg gleder meg til å kunne servere deilige lemonader på terrassen i sommer, ikke minst til å invitere venner over på hjemmelaget Gin & Tonic! Du kan jo prøve å rekne ut hvor mye penger du bruker på flaskevann i løpet av et år, jeg kan garantere deg at du får et lite sjokk. Jeg holder på å teste ut forskjellige oppskrifter som jeg skal dele med dere etter hvert, både på fruktvann og cocktails ;)

Likes

Comments

Uken som gikk

Er det flere som ikke fatter hvor helgen ble av? Mandager kommer alltid like overraskende på, plutselig er vi i gang med en ny uke! Mandag betyr "uken som gikk", så nå kjører vi på med en liten gjennomgang av uken som har passert!

Dagene har gått i ett siden jeg kom hjem fra Tenerife, det har vært noe som har skjedd hver eneste dag. Heldigvis er de to første dagene av denne uken ganske rolige, så da får jeg tatt tak i alt som har blitt satt til sides.

Ukens event.

Høysommer visningen hos Polhem Pr var uten tvil det beste eventet denne uken, de klarte å vekke sommerfølelsen hos alle som kom inn døra. Hele lokalet var fullt opp med masse deilige farger, og fargerike blomster. Jeg kjenner at det kribler i magen med tanke på at våren faktisk ligger klar om ikke så alt for mange måneder.

Photo: Verozitas

Ukens album.

Det nyeste albumet til Lady Gaga har ble spilt flittig forrige uke. Pontus fikk konsertbilletter til konserten hennes i Stockholm i bursdagsgave av meg, så vi har allerede begynt å varme opp. Konserten er ikke før i oktober, men da blir det en etterlengtet weekendtur til Stockholm. Den helgen skal vi virkelig nyte alt det Stockholm har å by på!

Ukens tilbakeblikk.

På denne dagen i fjor startet jeg dagen med å være gjest hos God Morgen Norge på TV2. Jeg ble invitert etter at jeg postet et innlegg om spiseforstyrrelser hos gutter. Dette er et tema jeg har engasjert meg veldig mye i, det er er fremdeles veldig aktuelt. Jeg skulle ønske det var mange flere som hadde spesialkompetanse innenfor dette området, her har helsevesenet en lang vei å gå. Det skulle vært mye mer åpenhet rundt dette, nå i 2017 så er det fremdeles en god del tabuer rundt denne sykdommen.

Ukens lengsel.

VÅR! Savnet etter våren ble ikke noe mindre etter ferien, jeg gleder meg så utrolig mye til det begynner å bli litt grønt rundt om i de gråe gatene. Jeg har gått til innkjøp av flere forskjellige vekster til leiligheten, så hjemme hos oss har våren tyvstartet allerede nå. Planter gjør faktisk utrolig mye med innemiljøet, humøret stiger betraktelig når det er noen fine farger rundt om kring.

Ukens craving.

Forrige uke var jeg helt opphengt i trøffelolje, det gjør faktisk livet litt bedre ;) Det spriter opp det meste, jeg får virkelig ikke nok av smaken av trøfler! Er det noe du bør toppe pizzaen med så er det dette, det løfter pizzaen til et helt nytt nivå!

Ukens minne fra Facebook.

Facebook kommer stadig med morsomme oppdateringer fra forskjellige hendelser som har skjedd i løpet av årenes løp, det er alltid morsomt å mimre litt tilbake i tid. Forrige uke dukket det opp et bilde fra en visning jeg gikk for Baron Von Bulldog for ti år siden, hvor pokker ble det egentlig av alle årene? Jeg husker veldig godt denne perioden av livet, jeg fikk vært med på flere morsomme prosjekter sammen med Baron Von Bulldog.

Ukens produkt. (sponset)

Jeg har sverget til ansiktsrengjøringsbørsten fra Foreo i nesten et år, den er en fast rutine både morgen og kveld. Nå når jeg var på ferie så testet jeg ut reiseutgaven, et produkt som er helt genialt når du er ute på reis! Ansiktsrengjøringsbørsten fjerner skånsomt døde hudceller, løser opp tilstoppede porer fra makeuprester samt tar bort 99,5 % av smuss og olje fra huden. Etter rengjøringen kjennes huden myk, ren og glansfull. Den ultrahygieniske silikonbørsten er 35 ganger mer hygienisk enn nylonbørster. Hver LUNA™ play ansiktsbørste kan brukes i opp til 100 rengjøringsrutiner og kommer i 3 fargerike nyanser.

Ukens festlige.

Det er uten tvil det at jeg disket opp med fire forskjellige bakster til fastelavn, en uke for tidlig. Jeg ler fremdeles, er det mulig å bomme så kraftig? Det har tydeligvis ikke bare jeg som hadde bommet, jeg fikk en rekke snaps fra andre som også hadde satt i gang med gjærbaksten. Men da har jeg fått det inn, fastelavn er altså først neste søndag :)

Håper dere har hatt en fin start på uken <3

Likes

Comments

Mat

Jeg vet ikke hvor jeg har plukket det opp, men jeg var 100% sikker på at det var fastelavn i dag! Det første jeg gjorde når jeg stod opp var å sette i gang med gjærbaksten. Jeg baker kun gjærbakst en gang i året, det er til fastelavn. I år slo jeg virkelig på stortrommen, jeg klinket til med fire forskjellige sorter. Det var når jeg skulle finne ut av steketiden at google kunne bekrefte at fastelavn først er neste søndag.......

Jeg måtte tenke meg om hvorfor jeg hadde fått for meg at fastelavn var i dag, det skyltes rett og slett et skilt som stod på utsiden av en cafe tidligere i uken. De begynner tydeligvis å selge fastelavnsboller i god tid før fastelavn, så det var det som fikk meg til å tro at det var fastelavn i dag...

Heldigvis er det god plass i fryseren, så da slipper jeg å stå i bolledeigen neste søndag :)

Likes

Comments

Jeg var bortreist da Unni Askeland åpnet utstillingen sin på Fineart, men i går fikk jeg tatt turen ned for å ta en nærmere titt på de nye bildene. Jeg har vært en stor fan av Unni Askeland i mange år, i løpet av årenes løp har jeg klart å sikre meg to eksemplarer som jeg har hengende hjemme. Den nye utstillingen "Er jeg fin nok for deg", har siste visningsdag hos Fineart i dag. Jeg vil virkelig anbefale dere å turen ned for å få med dere utstillingen!

Jo eldre jeg har blitt, jo mer glad har jeg blitt i å dra på utstillinger. Jeg elsker å observere, og ta til meg de forskjellige budskapene som bildene byr på. Det er en veldig fin måte å hente inspirasjon på, kunst er så ærlig!

Tusen takk for en fin utstilling, jeg elsker det du formidler gjennom bildene dine Unni <3

Likes

Comments

Hverdagsliv, Mat

Det har vært noe som har skjedd hver eneste kveld etter vi kom tilbake til Oslo, så i dag var det sykt deilig å bare slappe av her hjemme. Jeg er i det Italienske hjørnet i dag, så det ble både Italiensk pizza, og Italiensk vin!

Har dere smakt trøffelolje tidligere? Det må være en av de deiligste oppfinnelsene som er gjort! Jeg fant en ny butikk her i nabolaget, der har de et stort utvalg av forskjellige produkter som pirrer smaksløkene. Endelig ble det litt ny inspirasjon på kjøkkenbenken. Jeg skal poste noen oppskrifter her på bloggen neste uke, så da passer det perfekt med et lite tilskudd i krydderhyllen!

Jeg ønsker dere alle sammen en fin lørdagskveld, sørg for at dere gjør den fin!

Likes

Comments

Mote

I går arrangerte A´LAWEE BY MAHSHID ALAVI visning/utstilling på Påfuglen på Grünerløkka, en kolleksjon som kun består av sorte plagg.

Ideen bak A´LAWEE er at man kan ha få plagg, men samtidig en stor garderobe. Alle plaggene er designet slik at det kan brukes på mange forskjellige måter ved å fjerne lagene, eller leke med selve designet for å forandre på knappene.

A´LAWEE SS17 ble vist under New York Fashion Week i september 2016.

Det var flere plagg som vekket interessen hos meg, dette er en kolleksjon jeg vil se nærmere på. Jeg likte veldig godt lekenheten som viste igjen i kolleksjonen, dette er plagg med mange styling-muligheter! Lyset var ikke helt optimalt i går, jeg skal prøve å få tak i noen bedre bilder av kolleksjonen.

Men her har dere noen snapshot`s fra gårsdagens visning på Påfuglen:


Likes

Comments

Hverdagsliv

Jeg kunne ikke ha ønsket meg en bedre start på helgen, ingenting er som å våkne opp til blå himmel og strålende sol!

Det har vært full fart siden jeg kom hjem fra Tenerife, så jeg bruker fredagen på å svare på alle de ubesvarte mailene som har samlet seg opp i innboksen. Det har tikket inn både invitasjoner til forskjellige event, samt en rekke henvendelser fra både kunder og kjøpesenter. Nå er virkelig 2017 i gang, nå er det ikke lenge til jeg skal poste listen over hvilke byer jeg skal besøke med showet mitt. Dette kommer til å bli så morsomt!

I kveld skal jeg på to forskjellige motevisninger, så i morgen kan dere vente dere mange freshe nyheter her på bloggen.

Jeg ønsker dere alle sammen en strålende fredag, nå er det ikke mange timene til helgen er i gang!

Likes

Comments