Jeg har hatt en ordentlig "blogg-dag" sammen med Veronica i dag, slike dager er alltid bra for kreativiteten. Vi som blogger går jo som regel rundt i vår egen lille verden, så det er alltid like hyggelig å sette seg ned og oppdatere hverandre på hva som skjer. Det er også alltid en stor fordel når vi er to, da blir det så sykt mye lettere å få knipset noen bra bilder.

En favoritt som jeg drar frem år etter år er denne jakken fra Rick Owens, det må være et av de mest brukte plaggene jeg har. Jeg elsker de lange armene, de gjør noe med hele looken!

Jakke/Rick Owens. T-shirt/Arnie Says. Jeans/H&M. Necklace/Bjørg. Shoes/The last conspiracy.Scarf/Hallhuber

Photo by Verozitas

Nå skal jeg pakke kofferten og komme meg til sengs, i morgen tidlig går turen til det glade sørlandet. Jeg har et makeup oppdrag hos Studio Bliss, så i morgen blir det full fres i Lyngdal!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 60 lesere

Likes

Comments

I går lå jeg sammenkrøllet under dyna hele dagen mens jeg var helt gravd ned i boken til Sophie Elise. Jeg ble så revet med i boken at jeg ikke klarte å legge den fra meg, jeg leste faktisk hele boken på en dag. Historien som blir fortalt fikk meg helt revet med, den er både sterk, trist, og morsom. Jeg elsket måten historien blir skrevet på, den er så ekte!

Jeg sitter igjen med så mange spørsmål, jeg skulle ønske at jeg kunne fortsatt på bok nummer to i dag! Tusen takk for at du har skrevet denne boken, det er nok ikke bare jeg som kjente meg igjen i de forskjellige hendelsene.

  • 134 lesere

Likes

Comments

Er det lov å fremdeles ligge i sengen når klokken har passert 17? Det sier litt om hvordan gårsdagens boklansering ble, jeg er evig takknemlig for at jeg ikke hadde satt opp et eneste gjøremål i dag! Jeg har holdt meg under dyna helt til nå, jeg tror faktisk jeg holder meg her til i morgen. Men det var helt klart verdt det ::)

Gratulerer så mye med boken, Sophie Elise, det er så utrolig imponerende å se på alt du har fått til!

På grunn av fotoforbud så ble ikke noen oppdateringer på Snapchat i går, men jeg har fått låne en del fine bilder av flinkeste Joakim.

  • 124 lesere

Likes

Comments

Har dere hatt en fin helg?

Her har det vært helt stille og rolig, det har vert deilig å hente seg litt inn etter at arbeidsuken var over. Både Pontus og jeg hadde fri i går, så vi bakte muffins og dro på besøk til noen venner som bor litt lengre ned i gata her vi bor. Hverdagene går så alt for fort så det er alltid koselig når vi har tid til å være litt sosiale i helgene:)

I går kveld dro vi på The Kasbah med et annet vennepar, et sted dere må teste ut om dere er glad i hummus. De har helt klart den beste hummusen jeg har smakt, jeg angrer på at jeg ikke kjøpte med meg noen bokser hjem. Som dere forstår så har det vært en veldig rolig helg for meg, noe som vil si at jeg har spart opp mengder med krutt til i kveld! I kveld skal boken til Sophie Elise feires, så noe sier meg at hele blogg-norge kommer til å være en tanke redusert i morgen....

Det kommer uten tvil til å bli en festlig søndagskveld, jeg er sykt klar for å slå meg litt løs! Følg med på @jonlundemoen på Snapchat, så kan dere få med dere feiringen!

Nyt søndagen, håper den er snill med dere :)

  • 197 lesere

Likes

Comments

Er det flere som har rigget seg til i sofaen og latt helgen synke inn?

Fredagskvelder er de beste, det slår aldri feil. I kveld ble det Indisk aften her hjemme, med god hjelp fra de ferdige produktene fra Sarita. De skal virkelig ikke undervurderes, butter chicken var helt magisk! Jeg skal på oppdrag i Kristiansand neste uke så da håper jeg at jeg får tid til å ta turen innom til den kjente restauranten til Sarita. Den dama kan virkelig greiene sine!

Skjer det noe spennende hos dere i helgen? Her blir det stille og rolig, men på søndag blir det full fres! Sophie Elise har invitert til fest i forbindelse med boklanseringen sin så det blir helt klart ikke en søndagskveld i sofaen. Festen skal være på en strippeklubb, så noe sier meg at hele bransjen kommer til å svinge seg rundt i stengene på søndags kveld! Det er ingen presse som får adgang til festen, noe som gjør at folk kan slippe seg helt løs. Den jenta er smart :)

Nyt fredagskvelden kjære venner, senk skuldrene og nyt den <3

  • 229 lesere

Likes

Comments

skjønnhet

//anbefaling

Helt siden jeg var i Italia på kurs med Rita Parente så er det et produkt jeg alltid har med meg i makeup-kofferten, Ripar Cover Camouflage. Dette er det beste produktet når det kommer til dekkevne, tro meg det har reddet meg ut av mange kriser. Det fjerner alt av blå ringer under øynene, blåmerker, pigmentflekker, sprengte blodkar, o.s.v.

Hver gang jeg får krisetelefoner fra folk som trenger akutt hjelp til å dekke over noe så er dette produktet jeg anbefaler. Det er flere kjente personer som har fått dekket over ting før de skal foran kamera, da er det dette produktet jeg har brukt. Den kan også fint legges i hele ansiktet, men da legger jeg på et mye tynnere lag. Det er rett og slett et vidunderprodukt som er din beste venn når ting skal dekkes over! 

I Ripar serien er det også tilleggsprodukter som gjør det mulig å fjerne tatoveringer, noe jeg ofte gjør når jeg har brydestyling.

Jeg har alle de forskjellige fargene i min koffert, det gjør at jeg er 100% sikker på å oppnå perfekt resultat på jobben jeg skal gjøre. Når det er intense farger som skal dekkes over så legger jeg den på i flere lag, da med et transparent pudder mellom lagene. Jeg har sminket bort saftige blåmerker med dette produktet, det er ikke uten grunn at det alltid er på plass i kofferten min. Produkter som dette er gull verdt i min jobb som makeup artist, det gjør rett og slett jobben min mye lettere.

På vestlandet kan denne serien kjøpes på Haugesund Hudpleieklinikk, og i Oslo kan den kjøpes hos Sol Pmu. Helt klart en av mine største favoritter, jeg kan garantere dere at dere kommer til å elske den!

Likes

Comments

Mat

Tusen takk for alle tilbakemeldingene som kom på gårsdagens innlegg, nå har jeg fått drøssevis av tips til hvilken genser jeg skal få strikket. Jeg var faktisk ikke klar over at det var så mye fint å velge mellom!

Jeg tenkte jeg skulle dele et lite lunch tips med dere, det er sikkert ikke bare jeg som mister kreativiteten rundt dette måltidet. Det er alt for lett å ty til enkle løsninger, løsninger som kanskje ikke gir så utrolig mye tilbake. Jeg er en av de personene som ofte tyr til knekkebrød, noe som ikke er så sykt spennende i lengden....

Men det trenger ikke alltid å være så avansert, dagens lunch tilberedes på noen få minutter!

I dag falt valget på noe så enkelt som en tomatsalat med mozzarella, toppet med fersk basilikum, pepper og balsamico. En lunch som helt klart er mye mer spennende enn det tørre knekkebrødet som jeg pleier å ha. Jeg må bli mye flinkere til å spise forskjellige salater til lunch, det er jo et hav av forskjellige freshe godbiter der ute!

​Nyt torsdagen, snart er helgen her! 

Likes

Comments

Hverdagsliv

Jeg vet det er mange av dere som har tatt fatt i strikkepinnene denne høsten, Facebook florere over av et hav av fine strikkegensere! Jeg hadde store planer om å få mormor til å lære meg å strikke, men jeg har innsett at tiden ikke strekker til. Kjenner jeg meg selv rett så hadde jeg kanskje blitt ferdig med en gryteklut i 2022, derfor har jeg nå fått tak i noen som strikker på bestilling.

Men jeg klarer ikke å bestemme meg for mønster, jeg er rett og slett helt tom når det kommer til det. Så jeg tenkte at kanskje noen av dere kan hjelpe meg litt på veien. Kanskje dere har noen linker til noen sider med et bra utvalg? Eller kanskje det er noen av dere som er så kreative at dere lager mønster selv? Jeg har bladd meg gjennom utallige mønstre, men jeg har enda ikke funnet det jeg leter etter....

Jeg vil har en stor og lodden genser, en genser som er litt løs og ledig. Flaskegrønn er en farge som fenger meg, men jeg er åpen for forslag. Er det noen av dere som har en formening om hvilken genser jeg bør gå for? Jeg setter stor pris på alle tips, del gjerne innlegget med noen strikkeglade venner :)

Likes

Comments

//Invitert

Presseuken er i full gang her i Oslo, først ut var spring/summer 2017 visningen hos Polhem PR.

Styling: Nathalie Helgerud. Makeup: Linda Wickmann/Max Factor. Hår: Headmasters

  • 403 lesere

Likes

Comments

Det beste med søndager må være å få frokost på sengen, kunne gå i pyjamas til langs på dag, gjøre sofaen om til en stor seng, at det er helt innafor å se på dårlige serier som ruller over skjermen hele dagen. Jeg er faktisk sikker på at det er akkurat slike ting søndagene er laget for!

Jeg kjenner på kroppen at jeg er veldig glad for at det ikke ble noen bytur i går, jeg klarte fint å få i meg nok enheter under middagen. Det er helt klart ikke et bra sjakktrekk å legge seg på stigende rus, noe jeg bare må bli flinkere til å minne meg selv på...

Men i dag tenker vi ikke på slike ting, søndagen er skapt for å nytes :)

Hvordan står det til med dere? Er det noen som har gjort noe morsomt som vi kan le av i dag?

​Verdens diggeste pyjamas kan dere finne her​den har blitt min nye favoritt denne høsten! 

  • 650 lesere

Likes

Comments