På denne tiden av året dukker det alltid opp en del diskusjoner angående Pride. Trenger vi egentlig denne fargerike feiringen?

Jeg vet at vi trenger den, pride er med på å gjøre en forskjell. Jeg vil anbefale dere å klikke dere inn her for å lese hva de som syns det er vanskelig, eller ikke har mulighet for å delta har skrevet. Kanskje akkurat du kan delta for en av dem?

#gåformeg

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

//annonse

Er det flere som skal ta tak på den siste arbeidsuken før ferien? Jeg er sikker på at det ikke bare er jeg som gleder meg til å ta fatt på årets sommerferie!

En ting som er viktig på sommeren er solbeskyttelse, det er et must å beskytte seg mot de sterke solstrålene. Denne sommeren har jeg forelsket meg helt i Solar Protect Fluid fra Schrammek, det er den beste solbeskyttelsen jeg noen gang har hatt. Dette inneholder solfaktor 50, noe som gjør at du får helt optimal beskyttelse mot solen. Produktet trekker fint inn i huden uten å legge seg som en tykk maske på overflaten. Dette er et must "on top" prodikt å ha med seg i vesken nå på sommeren!

Solar Protect Fluid påføres over dagkrem og under/over make-up, påføres etter behov når huden utsettes for sterk UV-eksponering.

Kunne du tenkt deg å hatt denne på plass i veska når du tar fatt på ferien? Jeg kjører en konkurranse på Instagram hvor du har mulighet til å vinne en Solar Protect Fluid, alt du trenger å gjøre for å delta er å legge igjen din favoritt sommer-emoji under bildet på Instagram. (verdi kr 595,-)

Lik og del gjerne innlegget <3


Likes

Comments

Hverdagsliv

Har dere hatt en fin helg?

Vi feiret midtsommer/sankthans med en lang båttur ut på Oslofjorden i går, Oslo viste seg virkelig fra en helt ny side. Det er så vakkert rundt omkring alle øyene som ligger kun et lite steinkast fra sentrum, det blir ikke mer idyllisk en dette!

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg byttet ut VG lista med båttur, dette er virkelig smaken av norsk sommer :)


Likes

Comments

Mote

Dere har sikkert fått med dere de kule pinsene fra Georgia Perry? De er helt geniale å bruke hvis dere ønsker å sprite opp denim jakker, bager, T-shirt o.s.v.! De har et bra utvalg pins av kjente personer, emojis, mat++++

Hvor kult hadde det ikke vært å hatt en denim jakke som var pimpet opp med dine egne favoritter? Jeg har allerede klikket hjem noen favoritter som skal pryde min denim jakke denne sommeren :)

Likes

Comments

skjønnhet

//konkurranse

I dag har vi klargjort make-up rommet for sommeren, nå er alt klart for å ta i mot kunder! Jeg kommer til å ta i mot kunder hele sommeren, i dette lokalet har jeg mulighet for å utføre alle typer make up.

Siden vi har hatt en ordentlig sommer-klargjøring i make-up lokalet hos Sol pmu ønsker vi å trekke en heldig vinner som får en gratis VALGFRI make-up time. Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar under innlegget. (Vinneren vil bli trukket i slutten av denne måneden.)

Jeg kan tilby:

Cover make-up.

Dag/kvelds make-up.

Fest/bryllups sminke.

Make-up training.

Kanskje du kunne tenkt deg å ta med venninnegjengen på kurs? Jeg skreddersyr pakker etter deres ønske.

Alt av henvendelser kan sendes til jon@stonefashion.no

Lik og del gjerne innlegget <3

Likes

Comments

skjønnhet

//reklame for eget arbeid

Helt siden jeg var på kurs i Italia så har jeg alltid hatt med meg Ripar Cover make-up i styling-kofferten min, det er ikke en ting den ikke klarer å dekke over! I dag ble det en ny runde med opplæring i Ripar Cover make-up, selveste Rita Parente flydde fra Italia for å undervise oss hos Sol pmu. Rita Parente er en av de dyktigste make-up artistene i Italia, det er hun som er grunnleggeren av Ripar Cover. Rita Parente har jobbet med make-up i 46 år, hun driver Italias største hudpleieskole.

Ripar Cover make-up er bygget opp i samarbeid med plastikkirurger, serien har blitt skapt for å kunne skjule alt fra tatoveringer, fødselsmerker, arr, blåmerker, vitiligo o.s.v.

Ikke bare skjuler den det du måtte ønske, den holder også ekstremt lenge. Du kan bade med den, den tåler å være under vann i hele 4 timer. Dette er en make-up som holder seg fin hele dagen, den er sertifisert til å holde seg fint på huden i 16 timer. Foundationen smitter ikke over på klær.

Forstår dere hvorfor jeg har blitt så glad i denne make-upen?

Selv om foundationen har en ekstrem dekkevne så er den skånsom mot huden. Den dekker ikke til porene, huden har ingen problem med å puste gjennom produktene. Foundationen inneholder en rekke næringsrike stoffer som er med på å pleie huden.

Når det kommer til cover må det brukes forskjellige korigeringsfarger for å få dekket 100%, dette er noe vi lærer bort og veileder i på klinikken.

Her kan dere se før/etter av min egen tatovering, dette er noe av det arbeidet Rita Parente utførte i dag.

Her i Oslo får du kjøpt produktene hos Sol pmu, samt noen utvalgte salonger. I Haugesund får du kjøpt dem på Haugesund hudpleieklinikk. Jeg kommer til å ta i mot kunder for cover make-up i sommer, det er bare til å sende forespørsler på mail. Dette er jo helt genialt for de som ønsker å dekke til tatoveringer før bryllup, sommerfester o.s.v.

Likes

Comments

Mat

Det er sikker ikke bare jeg som har opplevd at bananene skifter farge etter å ha ligget på kjøkkenbenken noen dager? Det er fort gjort å kaste overmodne bananer i søpla, neste gang bør du heller bruke dem til å lage en saftig banankake! Jo mer moden en banan blir, jo søtere blir den på smak. Akkurat derfor egner overmodne bananer seg så utrolig godt til bakst!

Det er veldig enkelt å bake en banankake, du bør bare ha litt tålmodighet når det kommer til stekingen. Start med å mose bananene med en stavmikser, før du blander inn smeltet smør. Pisk egg og sukker sammen til du får en stiv eggedosis som du rører inn i bananblandingen. Rør forsiktig inn siktet hvetemel og bakepulver. Hell røren over i en smurt brødform, før du gir den et lite dryss med finhakkede bær på toppen. Kaken stekes på nederste rille i ovnen, i en forrvarmet ovn på 180 grader. Steketiden kan variere fra ovn til ovn, men kaken trenger ca en time i ovnen.

Banankake:

2 egg.

50g smør.

4 bananer.

2 ts bakepulver.

2,5 dl sukker.

4 dl hvetemel.

4 dråper vaniljeessens.

En liten hånd med valgfrie bær.


Glasur:
4 ss melis
1 ss kakao
2 ss sterk kaffe.

Når kaken er ferdigstekt lar du den avkjøles på en rist mens du gjør ferdig glasuren. Stryk et tynt lag med glasur over hele kaken og avslutt med et lite dryss med finhakkede bær på toppen. Dette er en utrolig saftig kake som bokstavelig talt smelter på tungen!

Likes

Comments

I går fikk jeg endelig overstått tannlegebesøket jeg har gruet meg til hele uken. Jeg fikk rikelig med bedøvelse, allikevel er det noe av det ubehageligste jeg har vært med på. De måtte snitte opp og fjerne deler av tannkjøttet for å få ut tennene, det var en helt spesiell følelse å ikke kjenne noe som helst smerte, men samtidig kjenne at det ble brukt utrolig stor makt for å få ut tennene. Etter at tennene ble tatt ut ble kjevebeinet slipt til slik at det skal bli enklere å få festet implantatene senere. Helt til slutt ble sårene sydd sammen før tannlegen ønsket meg god helg og sendte meg ut døra.

Jeg har hørt mange skrekkhistorier om slike behandlinger som dette, men jeg sitter ikke igjen med noen negative tanker rundt operasjonen. Det var veldig ubehagelig, men jeg kjente ikke en eneste antydning til smerte under operasjonen. Jeg har hatt litt smerter i ettertid, men ikke verre enn at en kombinasjon av ibux og paracet har klart å ta knekken på det.

Nå må jeg bare smøre meg med tålmodighet og la sårene gro før jeg drar tilbake for å fjerne stingene. Noe sier meg at jeg kommer til å sette ny rekord i is-spising denne helgen ;)


Likes

Comments

Gårsdagens sommerfest med Nouw ble en stor suksess, vi storkoste oss nede på Lekter´n. Veronica og jeg satt oss ned sammen med Anne Marthe og Karoline som hadde tatt turen over fra Karmøy, for noen utrolig morsomme jenter! Det er en helt spesiell følelse å sitte på taket på Lekter´n på denne årstiden, det oser over av sommerfølelse. Måkeskrik og duften av saltvann går rett hjem hos meg, det gir en ordentlig sommerfølelse for en vestlending!

Det ble ikke så sent for min del siden jeg måtte opp på jobb i dag tidlig, men det er alltid deilig med en liten forsmak av helg før uken er over.

Tusen takk for et utrolig koselig event! Noe sier meg at det kommer til å bli flere kvelder på Lekter´n i løpet av sommeren :)

Anne Marthe & Karoline

Photo: Madde

Før jeg kan ta helg har jeg en date med tannlegen. Jeg krysser fingrene for at hun klarer å få ordnet opp i det som er galt, jeg nekter å få en ny runde med betennelse og opphovnet hamsterkinn!

Har dere noen morsomme planer for helgen?

Sørg for at dere lager dere en fin weekend <3

Likes

Comments

Hei!

I dag drar jeg rett på sommerfest etter jobb, Nouw har invitert til en stor sommerfest på Aker brygge. Det er alltid hyggelig å bli kjent med nye bloggere fra den samme plattformen, dette kommer til å bli så morsomt:) Jeg er sikker på at Nouw-teamet har rigget i stand noe veldig bra for kvelden! Eventet blir holdt på Lekter´n på Aker brygge, et helt perfekt sted for en ordentlig sommerfest!

Følg med på @jonlundemoen på Snapchat, der skal jeg poste live fra kveldens store happening <3

Likes

Comments