Er det mange som er slitne etter gårsdagens julebord?

I kveld er det min tur til å tørke støv av paljettene, det er tid for julebord med vennegjengen. Pinnekjøtt, riskrem pakkeleker og julebrygg, dette må jo bare bli en bra kveld! Jeg elsker førjulstiden, jeg syns faktisk at det er førjulstiden som er det fineste med hele julen. Det er en helt spesiell stemning som ligger i luften når vi går inn i desember, jeg tror det må være en av de mest sosiale månedene vi har i løpet av året.

Fordelen med vennejulebord er at det er ingen fare for å drite seg ut for hverken sjef eller kollegaer, så da er det ingen som reagerer om du ender opp med å danse på bordet i løpet av kvelden ;)

Selv om vi er helt i starten av desember så er det garantert noen som allerede har klart å tråkke i riskremen, det virker som om det er en del nordmenn som ikke klarer å beherske seg når det er drikkebonger i omløp. Folk burde ha trent litt året rundt, da hadde de sluppet å gå på en kjempesmell i førjulstiden ;)

Nyt lørdagen kjære venner, sørg for at den blir magisk!

​Følg meg gjerne på Snapchat (@jonlundemoen), så far dere ta del i festlighetene ;) 

  • 120 lesere

Likes

Comments

//Reklame for eget arbeid

God kveld, godtfolk!

Da har vi fått trukket vinneren av konkurransen, siden det er helg så bestemte vi oss for å trekke ut to vinnere som får hver sin Ready To Go pakke nå i desember. De to heldige vinnerne er Ingunn Elise Nitter-Nerland og Kristin. Send oss en mail på jon@stonefashion.no, så finner vi en ledig time til dere før julen ringer inn.

På bildet over så har vi gått for en klassisk look, en kombinasjon som passer perfekt til julebordssesongen! I tillegg til hudpleie og make-up så har vi også tilført et lett slør av spraytan, noe som mange av kundene ønsker før de skal på julebord.

I heler desember kjører vi et lanseringstilbud på Ready To Go til 1190,-, verdien på en slik pakke er 1800,-.

Ready To Go består av en pakke som er satt sammen for å gi deg optimal glød! En Ready To Go pakke inneholder mini hudpleie, design av bryn, og make-up. Både Susanne og jeg lang erfaring innenfor skjønnhetsbransjen, sammen er vi klare for å gi dere menger med inspirasjon og gode tips!

Vi tar også oppdrag utenfor salongen, så vi kommer til å presentere flere spennende nyheter i tiden som kommer. Vi kan tilby forskjellige pakkeløsninger etter kundens ønske, så det er mulig å booke oss til både privattimer, show,bryllup, og venninnekvelder hjemme i din egen stue!

Forespørsler kan sendes til jon@stonefashion.no.

  • 227 lesere

Likes

Comments

Vi har virkelig fått en kick-start på "Ready To Go" konseptet vårt, det har vært fullt trøkk helt siden i dag morges! Vi startet dagen med styling av en reklamefilm for et nytt klokkemerke som snart skal lanseres. Innspillingen var i et av de fineste lokalene jeg har jeg har vært i, vi hadde utsikt over hele Oslo fra toppetasjen hvor innspillingen foregikk. Dere som følger meg på Snapchat (@jonlundemoen) fikk garantert med dere den fine utsikten jeg postet tidligere i dag.

Etter at vi var i mål med innspillingen så dro vi rett opp i salongen og satt i gang med våre første kunder som hadde booket "Ready To Go" pakker. Det er så morsomt at det er så stor etterspørsel etter slike timer, vi har allerede booket opp mange timer frem mot jul. Vi har det så morsomt når vi jobber sammen, Susanne og jeg er uten tvil et dream team!

Det er ikke bare arbeidsdagen som har vært travel, det har også tikket inn mail fra flere som ønsker å booke oss inn til forskjellige prosjekter. Vi har fått forespørsler på både eventer, venninnekvelder og bryllup, alt dette før vi har gått ut med noe som helst reklame for konseptet vårt. Det var meningen at vi skulle trekke vinneren av konkurransen i dag, samt poste all info om booking og priser, men tiden har rett og slett ikke strekt til. Jeg har satt av tid til slike ting i morgen, så da skal jeg få publisert alt i løpet av dagen. Det vil si at konkurransen er åpen noen timer til, så dere har fortsatt mulighet til å delta.

I morgen skal jeg ut på et nytt oppdrag, da skal jeg plukke ut forskjellige kjoler som skal brukes på rød løper. Følg med på @jonlundemoen på snapchat, i morgen blir det kjolebonanza :)

  • 196 lesere

Likes

Comments

Da var jeg ferdig med min siste arbeidsdag i Bogstadveien, fra om med i morgen så går jeg tilbake til å jobbe 100% selvstendig igjen. Selv om jeg kommer til å savne kollegaene, så gleder jeg meg utrolig mye til å sete i gang med mine egne prosjekter på fulltid. Det ser veldig bra ut til nå, jeg har allerede booket inn en god del jobber for de kommende månedene. I morgen er Susanne og jeg booket inn for å gjøre styling til en reklamefilm, så det blir en veldig bra start på den nye tilværelsen min som freelancer på fulltid! Nå går alt av bookinger gjennom meg, både privatkunder, eventer, annonsering på bloggen, og show. Alle forespørsler kan sendes til jon@stonefashion.no. Jeg kommer til å ta oppdrag helt frem til 20.desember, før jeg drar til vestlandet for å feire jul.

Før jeg drar videre på "grav-vin" med en kollega så skal jeg avsløre hvem som vant den første gaven i årets adventskalender. Den heldige vinneren ble Lena Andreassen, håper du liker boken! På søndag kommer det en ny konkurranse, så da blir det nye muligheter for dere som ikke ble trukket ut denne gangen.

Ha en strålende onsdagskveld der ute!

  • 359 lesere

Likes

Comments

Hverdagsliv

En av de mange forskjellige tingene jeg har samlet på opp gjennom årene er juletrepynt, jeg har en ganske stor eske stående hjemme på vestlandet. Det er like morsomt å åpne esken vært eneste år, det er så mange minner som ligger der innpakket i bobleplast. I fjor jobbet jeg med veldedighet på julaften, så i år så er det to år siden julepynten har sett dagslys. Derfor blir det ekstra stas å ta den frem i år, det er det første jeg skal gjøre når jeg kommer hjem til vestlandet! I år tror jeg at jeg skal gå for et hvitt juletre, men det skal pyntes opp med mange fargerike effekter. Jeg gleder meg spesielt mye til å pakke frem julepynten jeg kjøpte i Paris, der fikk jeg tak i noe helt unikt som jeg ikke har sett noen andre steder.

Men i år så har jeg faktisk funnet noen godbiter her i Oslo også, StyleConnection har tatt inn noen helt fantastiske enhjørninger som selvfølgelig måtte få en plass i samlingen min. Enhjørninger gjør faktisk livet litt morsommere! Jeg elsker den fargerike butikken som Kristin har åpnet nede på Løkka, hun har så mange ting som får meg i godt humør!

Er det flere som er klar for å finne frem julepynten? Tenk at i morgen er det 1.desember allerede, de siste månedene har gått så utrolig fort! Jeg er så klar for å ta fatt på førjulstiden, i år skal jeg virkelig sette av tid til å nyte den :)

Likes

Comments

I går kveld var det utdeling av sunn fornuft-prisen 2016, en av de viktigste prisene i denne bransjen. Det ble ikke noe oppdateringer fra selve prisutdelingen, jeg var alt for opptatt av å få med meg hva som ble sagt av de som stod på scenen. Det var så mange sterke historier, historier som det står respekt av å dele. Det har vært mange diskusjoner rundt sunn fornuft-plakaten, jeg mener at den tar opp en rekke viktige punkter. Det som forbauset meg litt var at det ikke var flere fra bransjen som møtte opp i går, det er så viktig å støtte opp om slike arrangementer. Gratulerer til alle som var nominerte, i går var alle sammen vinnere!

Etter prisutdelingen var ferdig så var vi en liten gjeng som dro videre, de impulsive kveldene blir ofte de morsomste! Jeg har vært helt fullbooket med avtaler i hele dag, så jeg ligger litt etter med noen av de tingene jeg egentlig hadde planer om å få gjort. Dermed har jeg heller ikke fått trukket en vinner av adventskalenderen , så jeg holder konkurransen gående til i morgen. Det vil si at det fortsatt er mulighet for å delta :)

  • 312 lesere

Likes

Comments

Hei hei!

Har mandagen behandlet dere bra så langt? Her har det vært full fart siden i dag morges, det har vært en ordentlig pang-start på uken!

Jeg er bare hjemom for å ta en kjapp dusj, snart går turen videre til utdeling av Sunn fornuft-prisen 2016. Det er så mange bra kandidater som er nominerte så det er helt umulig å si hvem som kommer til nå helt opp. Alle de nominerte har bidratt utrolig bra på hver sin måte, så i kveld skal vi feire hele gjengen!

Det kommer ikke til å bli noen flere oppdateringer her inne i dag, men dere kan få med dere live-oppdateringer av prisutdelingen på Snapchat (@jonlundemoen)

Ha en strålende mandag videre!


  • 374 lesere

Likes

Comments

Som jeg skrev i det ene innlegget tidligere i dag så kommer jeg til å kjøre adventskalender hver søndag frem mot jul. Hver søndag kommer det en ny konkurranse her på bloggen, så dere har flere muligheter for å sikre dere forskjellige gaver. I dag skal jeg dele ut et signert eksemplar av "En liter blod", en bok jeg selv er godt i gang med nå. En bok passer jo helt perfekt nå som vi er i full gang med mørketiden! Spesielt en spennende bok om vampyrer, en bok som virkelig får pulsen til å øke!

Jørgen Sivertsen forelsker seg i den vakre, men svært farlige Khazeema. Selv om det kan koste han livet, vil han gjøre alt for vinne hennes gunst. Gjennom henne blir han også kjent med Bombos. Vennskapet skal vise seg å være livsnødvendig, men Jørgen trekkes nå stadig dypere inn i vampyrenes verden, en verden bestående av livsfarlige situasjonerog blodige konflikter. Jørgen får skylden for ugjerningene og havner på flukt fra loven.

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å legge igjen en kommentar her på bloggen, eller under innlegget som er postet på facebook siden min. Vinneren vil bli annonsert her på bloggen på tirsdag.

Del gjerne innlegget med noen venner som kunne tenkt seg et signert eksemplar av "En liter blod".

  • 455 lesere

Likes

Comments

Mat

I fjor innførte Erna og jeg en ny tradisjon, gin-gerbread. Det var egentlig noe som enkelt som pepperkakebaking og gin. Jeg skal ikke skryte på meg at pepperkakene ble så fine, men vi hadde det hysterisk morsomt. Gin smaker jo granbar, så vi følte det ble en helt perfekt kombinasjon for å komme i julestemning. I år ble det kun pepperkakebaking, det er kommmer kanskje ikke som noen overraskelse at årets bakst egnet seg mye bedre på bilder;)

I år kjører vi heller på med julebord, så neste helg blir julemiddag i Frognerveien. Noe av det fineste med førjulstiden er alle de sosiale stundene, det er alltid så mye morsomt som skjer frem mot jul. I dag er det jo allerede første søndag i advent, så nå er det ikke lenge til førjulstiden settes i gang. Etter at duften av pepperkaker spredde seg i leiligheten så er stemningen på plass her! Jeg kommer til å kjøre en litt annerledes julekalender her på bloggen i år, det er rett og slett fordi det krever en del arbeid med slike kalendere. Jeg har veldig mye å gjøre frem mot jul, så derfor kommer jeg kun til å kjøre konkurranser på søndagene. Siden det kun blir en gang i uken så har jeg sørget for at det blir ekstra fine premier i år, det kommer til å bli større premier jo lengre nærmere vi kommer julen. Første konkurranse blir postet i dag, så da får dere mulighet til å sikre dere en lekker gave som dere kan kose dere med i førjulstiden.

Nyt søndagen videre, sørg for at dere gjør den fin <3

Likes

Comments