//reklame

Ny uke, ny konkurranse!

Da er det tid for å poste konkurranse nummer 2 nå i desember, denne uken kan du vinne en Black Clearing Mask fra Dr.Schrammek. Dere har kanskje sett bilder av den på sosiale medier? Jeg har blitt utrolig glad i denne masken, den gjør underverker når jeg føler at jeg trenger en ordentlig rens av huden. Det har blitt et must for meg å ha denne med i kofferten når jeg er på storbyferier!

Black Clearing Mask:

Kraftfull, svart rensemaske som virker som en svamp på smuss og skadelige miljøpartikler fra hudoverflaten. Passer alle. Perfekt for uren hud da den renser i dybden, forfiner porene, fjerner eksisterende urenheter og forebygger nye. Dere har sikkert kjent følelsen av "storbyhud"? Denne masken er helt genial å bruke etter en byvandring med mye forurensing! Den renser godt opp i porene og etterlater huden ren og fresh.

Kunne du tenkt deg å vunnet en Black Clearing Mask? Alt du trenger å gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar her på bloggen, eller på Instagram @jonlundemoenDel gjerne innlegget med noen som kunne tenkt seg en slik maske :)

Black Clearing Mask

Jon Lundemoen

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei!

Det er på tide å fortelle hvem som vant den første konkurransen her på bloggen i desember, det ble Cathrin Kolberg :) Premien var en make-up time for deg og en venn, i make-up studioet mitt her i Oslo. Send en mail til jon@stonefashion.no så avtaler vi en tid som passer.

I morgen blir det en ny konkurranse her på bloggen, da vil dere få mulighet til å vinne et av mine favoritt produkter innenfor hudpleie. Det er et produkt som er helt perfekt å ha når juleferien setter i gang!

Ønsker dere alle sammen en strålende søndagskveld videre <3

Jon Lundemoen

Likes

Comments

//inneholder reklame for eget arbeid

God morgen!

Er det flere som har hatt en behagelig start på søndagen? Jeg storkoser med pannekaker, kaffe og adventslys, førjulstiden er fin. Denne fridagen skal nytes maksimalt, noe jeg er riktig så flink til! Jeg tenkte faktisk jeg skulle få unnagjort julegavehandelen i dag, ikke minst få sniket til meg noen kopper med gløgg nede på julemarkedet. Det er en helt spesiell stemning i luften nå i desember, sørg for at julestresset ikke får den til å forsvinne.

I kveld trekkes vinneren av konkurransen her på bloggen, så dere som ikke har fått den med dere har fortsatt mulighet til å delta her . I dag er det også siste mulighet for å bruke rabattkoden på alle produktene i nettbutikken, det tilbudet kan dere få med dere her .

Nyt søndagen, sørg for at du gjør den fin <3

December mornings

Jon Lundemoen

Likes

Comments

skjønnhet

//reklame for eget arbeid

Er det ikke deilig med helg?

Vi feirer helgen med et stort make-up salg her hos SOL PMU! I morgen får der 25% på alt av produkter i salongen, vi holder åpent fra 11:00 til 16:00. ( Professor Dahls gate 8, 0355 Oslo).

Vi feirer også nytt design på nettbutikken, ved å bruke kodeordet lundemoen25 får dere 25% rabatt på alt av produkter i nettbutikken også. Sjekk ut nettbutikken her , det har kommet inn en rekke freshe nyheter denne sesongen.

Minner dere også på konkurransen hvor du kan vinne make-up til deg og en venn, vinnerne blir trukket på søndag. Klikk dere inn her for å komme til konkurransen.

Nyt helgen, sørg for at dere gjør den fin <3

Jon Lundemoen

Likes

Comments

Da vil jeg anbefale deg å se en serie jeg har kommet over på TV2 Sumo, denne må du faktisk få med deg!

Jeg har blitt helt oppslukt i "Ack Värmland", i denne serien står virkelig gullkornene i kø.

Anette mister jobben sin i kantinen etter at det blir kjøpt inn en kaffeautomat, det er først etter det hun bestemmer seg for å satse på sin en egen karriere. Anette satser alt på å starte opp for seg selv, noe som resulterer i salongen "Anettes føtter". (dette gjør hun selv om hun ikke har noen som helst erfaring, eller kunnskap innenfor faget).

Det er ikke bare bare å kombinere familieliv og egen bedrift, utfordringene står i kø for Anette. I denne serien får vi ta del i både familieproblemer, utfordringer med å bo på et lite sted, kjærlighetslivet, og problemer med ansatte. Til tider er det så utrolig pinlig at jeg må gjemme meg bak puten, det er ikke alltid du skulle ønske at du var en flue på veggen. Anette er en hitmaskin når det kommer til frekke kommentarer, det er helt umulig å ikke bli revet med når hun først fyrer i gang. Anette er den venninnen du skulle ønske du hadde i vennegjengen, hun er virkelig et deilig krydder i hverdagen!

På denne tiden av året passer det helt perfekt å kose seg med bra underholdning når mørket sniker seg på, da er det deilig at noen har klart å skape noe så morsomt som "Ack Värmland". Det er så mange utfordringer fra hverdagen som blir dratt frem, du kommer til å kjenne igjen en god del hverdagsproblemer som irriterer vettet av deg. Du vil også garantert kjenne deg selv igjen i en rekke ting som dukker opp underveis, i denne serien er det ingenting som får passere i stillhet. Her smelles det både med dører og spydige kommentarer, en deilig blanding som skaper den perfekte underholdning :)

Photo: tv4play

Jon Lundemoen

Likes

Comments

skjønnhet

//reklame for eget arbeid

Trenger du make-up til årets julebord, eller kanskje du vil være litt ekstra fin til årets nyttårsfeiring? Etter stor etterspørsel har jeg bestemt meg for å åpne opp for flere kunder nå i desember, til og med på nyttårsaften. Timene pleier å bli revet bort raskt nå i desember så det lønner seg ikke å vente for lenge med å bestille time.

Jeg bruker spesialprodukter som sørger for at sminken holder hele kvelden, noe som er et must for slike tilstelninger! All make-up vil foregå i studioet mitt hos Sol Make-up & Styling i Pilestredet 75 c. (pris:700)

Alle forespørsler sendes til jon@solpmu.com

Jon Lundemoen

Likes

Comments

skjønnhet

//reklame for eget arbeid


Da er det tid for å kjøre i gang med første "luke" i årets adventskalender her på bloggen, i dag har dere mulighet til å vinne en make-up time til deg og en venn. Hadde ikke det passet bra nå som julebordssesongen er i gang? Dere får en privattime sammen med meg i studioet, her vil jeg designe hver deres look slik at dere stråler hele kvelden gjennom. Dere vil også få hver deres sett med løsvipper, samt minus 20% på produkter.

Alt dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet, enten her eller på Instagram (@jonlundemoen). Tag en venn som fortjener å bli gjort litt ekstra stor stas på nå i førjulstiden.

Lik og del gjerne innlegget <3

Jon Lundemoen

Likes

Comments

Hverdagsliv

God morgen :)

Har dere funnet frem adventsstaken og tent opp det første lyset? Jeg har en veldig rolig start på søndagen, akkurat slik jeg liker det. Noe av det beste jeg vet med søndager er å spise frokost mens jeg fremdeles sitter i pyjamasen, noe som er obligatorisk på søndager. Nystekte rundstykker og omelett, det er en perfekt start på søndagen for meg!

Jeg har skrevet om årets adventskalender tidligere, den blir lansert i løpet av ettermiddagen. Er det noe spesielt dere håper på å finne i årets konkurranse? Årets kalender blir litt mindre, men premiene er større enn hva de har vært tidligere. Jeg kan røpe såpass at det blir både produkter og behandlinger i årets konkurranse, blir ikke det morsomt? Jeg kommer til å slippe en ny konkurranse hver eneste søndag i desember, det vil si at det blir flere muligheter for å vinne frem mot jul.

Når vi først snakker om adventskalendere, er det noen av dere som hear begynt å følge med de forskjellige som går på TV? Jeg henger litt etter med akkurat det i år, men har store planer om å ta det igjen i løpet av dagen. Kom gjerne med tips på hvilken som er årets favoritt!

Nyt søndagen kjære venner <3

Sunday

Jon Lundemoen

Likes

Comments

Det er første gang juletreet har stått ferdigpyntet 2. desember, vi klarte rett og slett ikke å vente....

Slik det ser ut på sosiale medier så er vi langt i fra de eneste som har brukt lørdagen på å få på plass juletreet. I år ble det juletre i plast, noe det faktisk var utsolgt for flere steder allerede. Det er ingen tvil, det har blitt innafor å pynte juletre flere uker før jul. Kanskje det kan ha noe med sosialemedier å gjøre? Nå er julestemningen ordentlig på plass her på St.Hanshaugen, her snakker vi en klissete blanding av juletre, julemusikk, duftlys, glorete julepynt, svibler og juleøl. Etter at vi fikk pyntet juletre ble det et aldri så lite glitterhelvete i leiligheten, noe sier meg at vi kommer til å finne spor etter glitter i flere måneder fremover! Men det er pokker meg stas med denne julestemningen, jeg storkoser meg blant flamingoer, julekuler og svibler <3

Nå skal jeg prøve å vaske av meg alt glitteret som har festet seg i ansiktet mitt, i kveld er det tid for bursdagsfeiring på Grand Hotel. Jeg gleder meg til en helaften med god mat og drikke sammen med noen av de første vennene jeg fikk her i Oslo, alt ligger til rette for at det kommer til å bli en super kveld!

Er det flere som har fått en liten glitterstorm hjemme i løpet av helgen, eller klarer dere å vente noen uker til?

Ønsker dere alle sammen en strålende lørdagskveld, sørg for at dere gjør den fin <3

Jon Lundemoen

Likes

Comments

Instagram@jonlundemoen