Eventer

//Invitert

God morgen :)

Gårsdagens andre pressevisning var hos Vass PR, her fikk vi servert en helt fantastisk black & white lunch. Var ikke de sorte burgerne utrolig morsomme?

Vass PR har spesialisert seg innenfor skjønnhet, de har flere av mine favorittprodukter i hyllene. Både Keune og Foreo er to serier jeg har blitt veldig glad i, det kommer snart 2 egne innlegg med noen nyheter jeg allerede har testet ut fra begge de to seriene.

I dag starter jeg dagen med et stylingoppdrag for en kunde før jeg tar fatt på dagens visninger. Heng med på @jonlundemoen på Snapchat, der sender jeg direkte fra alt som skjer i løpet av dagen.

Ha en strålende onsdag !


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Eventer

//Invitert

Denne uken er det presseuke hos PR byråene her i Oslo hvor nyhetene for AW17 blir vist frem.

Første stopp var frokost hos Polhem PR klokken 09:00 i dag morges.

Det går slag i slag nå i starten på uka men jeg skal prøve å oppdatere bloggen så godt jeg kan.

Jeg skal prøve å være flink til å sende direkte på Snapchat (@jonlundemoen) heng gjerne med der :)


Likes

Comments

Mat

//Samarbeid med CarePacks

I påsken testet jeg ut en rekke produkter fra CarePacks , et sunnere alternativ av forskjellige godbiter. CarePacks jobber med å finne sunnere alternativ til godteri, sjokolade, drops og chips. Hos Care Packs finner du smakfull og sunnere snacks som du kan nyte med god samvittighet. Produktene inneholder mindre sukker, salt, kalorier og tilsetningsstoffer. Noe både kroppen og humøret setter stor pris på.

Alt dette kan du få levert rett hjem på døra hver måned, slike konsepter liker jeg!

Utvalget er svært variert, du får et stort utvalg av forskjellige produkter i en eske fra CarePacks. Alle produktene er håndplukket av teamet bak CarePacks, noe som gjør at du hele tiden vil få et unikt utvalg av produkter som virkelig leverer.

Pakkene sendes ut i slutten av hver måned, det er ingen bindingstid og det koster 349,- i måneden. Vi vet alle hvor kostbart det kan være å handle kvalitetsprodukter på diverse spesialbutikker så dette syns jeg er en veldig bra pris. CarePacks er en levende pakke, det vil si at du hele tiden vil bli introdusert for nye, spennende produkter som du ikke vil finne i dagligvarebutikken

Jeg har hørt utrolig mye positivt om CarePacks, noe jeg forstår veldig godt etter at jeg testet ut pakken selv. Produktene er virkelig smaksfulle og har topp kvalitet! Jeg ble begeistret for alt som lå i esken, alle produktene hadde sitt eget unike særpreg. En ting som var helt nytt for meg var ingefær-sticks, det må være et av de beste godteriene jeg har smakt!

Klikke dere inn her for å lese mer om produktene fra CarePacks, der vil dere også finne flere spennende oppskrifter på forskjellige fristende godbiter.

Alle dere som leser bloggen min får en rabatt på kr 100,- hvis dere ønsker å teste ut et abonnement på CarePacks. (Gjelder kun abonnement som normalt koster 349,- pr mnd.)

Alt dere trenger å gjøre er å oppgi rabattkoden: JONLUNDEMOEN


Likes

Comments

Eventer, Mote

//Stylingdag på CC Gjøvik

Har dere hatt en fin søndag der ute?

Jeg har fått sortert bildene fra gårsdagens stylingdag på CC Gjøvik , her skal dere få noen smakebiter fra dagen i går.

Lene og Karoline vant en stylingdag med CC Gjøvik og meg, det vil si en dag hvor de skulle få rikelig med inspirasjon innenfor hår, make-up, hud og styling. En ordentlig mor og datter dag hvor alt bare handlet om å kose seg.

Angelique på Hair & There freshet opp både farge, klipp og styling, det ble noen inspirerende timer i frisørstolen! Angelique og jeg gikk i samme klasse når vi utdannet oss til stylister, så i tillegg til hår så gjør hun også både styling og make-up.

CC Gjøvik har et veldig bra utvalg av forskjellige butikker, i går plukket vi all stylingen fra Vila , Strique & Mique , Hvit tråd , Skoringen og Shoeday .

Det var mange av dere som lurte på hvor denne vesken var fra etter at jeg postet den på Snapchat i går. Den kommer fra Hvit Tråd , hvis jeg husker riktig så koster den rundt 800,-


Tusen takk for en utrolig morsom dag, det er alltid like hyggelig å komme på besøk til CC Gjøvik!


Likes

Comments

Mat

God morgen :)

Har helgen vært bra?

Det ble ikke så veldig sent for meg i går, etter et par glass rødvin ble ikke veien til senga så veldig lang. Jeg blir alltid veldig sliten etter en slik stylingdag som jeg hadde i går, sliten på en veldig god måte. Det er så morsomt med slike dager, jeg føler meg heldig som får muligheten til å bli kjent med så mange fine mennesker rundt om kring på min vei!

I dag blir det en veldig rolig søndag for min del, jeg skal bare slappe av og se gjennom alle bildene fra i går. Jeg satser på at jeg blir ferdig med bildene i løpet av dagen, da skal dere få se mer fra gårsdagens styling på CC Gjøvik.

Er det noe som hører med til søndager så er det pannekaker, i dag testet jeg ut en helt ny oppskrift som jeg skal dele med dere her på bloggen. Kombinasjonene av sjokolade, banan og pannekaker er noe som faller i smak hos de fleste på en søndag :)

Dette trenger du:

2 egg, 2 ts bakepulver, 3 dl hvetemel, 1 ss kakaopulver, 2 godt modne bananer og 4 dl melk.

Bland alt sammen med en stavmikser, før du lar røren hvile i kjøleskapet i ca 20 minutter. Stek pannekakene på middels varme til de får en fin og gyllen farge. Server dem med et lite dryss melis, og sprit dem opp med ditt favoritt syltetøy.

Syndig og farlig godt, det fortjener vi på en søndag det!


Instagram/Snapchat : @jonlundemoen


Likes

Comments

Eventer, Mote

Da var jeg på vei inn til Oslo igjen etter en veldig vellykket dag på CC Gjøvik!

Jeg har storkost meg sammen med den fine gjengen, timene ha virkelig flydd av sted. Dere skal få se sluttresultatene i morgen, det kommer til å ta litt tid å jobbe seg gjennom alle bildene som har blitt tatt i løpet av dagen.

Jeg legger med noen behind the scenes bilder, det endelige resultatet skal dere få se i løpet av morgendagen.

Nyt lørdagskvelden, sørg for at dere gjør den fin <3

Likes

Comments

Eventer, Mote, Reise

God morgen!

Dagens morgenkaffe nytes på toget mot Gjøvik, det er tid for bli ny mor & datter. Det har nesten blitt en årlig tradisjon å besøke Gjøvik i april, jeg tror det er 6 eller 7 året jeg er der på rad. Gjøvik har blitt en et sted jeg har blitt veldig glad i, jeg har så mange fine minner fra alt jeg har vært så heldig å fått tatt del i der.

I år er det mor & datter som skal styles, to heldige vinnere får en hel dag med styling! Alt er pakket og klart for en kreativ og morsom dag sammen med den fine gjengen på CC Gjøvik.

Jeg kommer til å oppdatere Snapchat gjennom hele dagen, der kommer jeg til å poste mengder med behind the scenes materiale! Alt setter i gang klokken 10:00, klikk dere inn på @jonlundemoen på Snapchat for å få ta del i dagen :)

Nyt lørdagen kjære venner, vi oppdateres når jeg ruller inn mot Oslo igjen i kveld <3

Likes

Comments

Mote, Eventer

//Invitert

Passer det ikke bra å avslutte uken med et ordentlig kjole-bonanza?

I går kveld viste Nina Jarebrink frem AW 2017 kolleksjonen sin på Hotel Christiania Teater i Oslo, nok en gang beviste Nina at hun er dronningen av glamour!

Jeg elsker sammensetningen av de forskjellige plaggene som utgjør kolleksjonen "Women", den løfter det til et helt eget nivå.

Gratulerer så mye med en fantastisk visning, det er lenge siden jeg har vært på et så utrolig bra gjennomført event!#ninajarebrink #polhempr #hotelchristianiateater #women #sebastian #janeiredale


Likes

Comments

Hei!

Jeg er bare innom en kjapp tur for å si hei, i dag går det virkelig i ett hele dagen.

Først ut var det photoshoot med Aylar Lie og Oslo Hair, nå er det visningen til Nina Jarebrink som står for tur. Heng med på @jonlundemoen på Snapchat, der kommer jeg til å sende live fra kveldens visning.

Nyt kvelden, vi høres på Snapchat :)

Likes

Comments

Hverdagsliv

Endelig er jeg frisk og rask igjen, jeg er evig takknemlig for at ting ikke biter seg så veldig godt fast i denne kroppen! Jeg har brukt hele onsdagen på å ta fatt på de tingene som har samlet seg opp etter ferien. Når det først er gjort så er det ikke så vanskelig, men det er pokker meg et tiltak når du først skal sette i gang. Det føles deilig å være tilbake, jeg hater når jeg ikke fungerer slik jeg skal!

Nå er alt krysset av listen og jeg kan endelig ta tak i de forskjellige tingene jeg har i vente. I morgen starter uka mi for fullt, kofferten er allerede pakket og klar! I morgen tidlig blir det photoshoot, etterfulgt av visningen til Nina Jarebrink. Til helgen drar jeg til CC Gjøvik på bli ny mor og datter , det er virkelig noen kreative og morsomme dager i vente.

Jeg føler meg helt underernært etter både ferie og 2 sykedager, det skal bli så ufattelig deilig å komme i gang igjen! Nå blir det full fres med happenings helt frem til neste fredag, jeg kjenner at jeg er så utrolig klar for å ta tak i alt som skjer.

Jeg kommer til å oppdatere på @jonlundemon på Snapchat gjennom hele morgendagen, heng gjerne med om du vil ha noen smakebiter fra både photoshoot og motevisning!

Likes

Comments