Hverdagsliv, Reise

Denne helgen tilbringer vi i skjærgården i Kristinehamn, noe som har blitt vårt lille fristed. Pulsen senker seg med en gang vi kommer kjørende opp grusveien, dette stedet gjør underverker for både kropp og sjel. Vi bor i en liten rød hytte i skogen, det kan ikke bli mer idyllisk enn dette. Denne helgen skal nytes maksimalt!

Det er ikke så lenge til julerushet setter i gang, da er dette det perfekte stedet å få ladet opp batteriene på før siste innspurt av 2017 står for tur.

Er det noen av dere som har et spesielt sted dere drar når dere skal koble helt ut og få ladet batteriene? Slike steder er gull verdt <3

Jon Lundemoen

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hverdagsliv

Har dere fått fart på lørdagen?

Vi hadde egentlig planer om å dra til Stockholm på konsert denne helgen, dessverre ble den utsatt til februar. Men vi bestemte oss for å være litt impulsive så vi kastet oss rundt og reiste fra Oslo i dag morges. Det ble ikke Stockholm, men en liten weekend tur blir det!

På høsten er det en ting som blir diskutert en del blant bloggere Vixen Blog Awards (i år har det byttet navn til Vixen Influencer Awards). Jeg har vært så heldig å vært nominert flere ganger tidligere, men fremdeles har jeg ikke klart å rykke helt opp på seierspallen i denne nomineringen. Nå har nomineringen åpnet for 2017, jeg er sikker på at nettsidene til Vixen koker allerede. Hvis dere lesere mener at min blogg fortjener en nominasjon så hadde jeg satt utrolig stor pris på om dere tok dere tid til å nominere bloggen min her . Under årets kategorier tenker jeg selv at jeg passer best inn under årets livsstils influncer. Både blogg og Instagram blir oppdatert av smakebiter fra min hverdag, en fargerik blanding av reise, mat, mote, hverdagsliv og make-up. Akkurat som et godt gammeldags piffi-krydder, en blanding av hummer og kanari! Dere velger selv hvilken kategori dere eventuelt vil nominere meg i, men "livsstil" er den kategorien jeg føler meg mest hjemme i :)

Nyt lørdagen kjære venner, vi oppdateres når vi er fremme <3

Vixen Influencer Awards 2017
Jon Lundemoen

Likes

Comments

Photo by: Verozitas

//Bjørg //H&M //Blundstone //Zara //Prada //Damir Doma

Jon Lundemoen

Likes

Comments

skjønnhet

//reklame

Jeg har skrevet om de små magiske ampullene fra Scrammek tidligere, et produkt jeg har blitt helt avhengig av når huden min trenger en liten boost! Det er ingen hemmelighet at både lange flyturer og storbyliv sliter på huden, da er det helt genialt med kurer som dette. Jeg begynte på en intensiv 7-dagers kur som består av 7 ampuller med en gang jeg kom hjem fra Los Angeles, noe huden min satt veldig stor pris på.

Jeg merker en forskjell allerede etter første dag, denne kuren gir huden en deilig boost. Anti Pollution kuren bekjemper oksidativt stress på huden, beskytter hudens DNA og styrker den forsvarsmekanismen i huden. Det er en vitaliserende kur som virker beskyttende mot miljømessig stress, en kur som er perfekt å bruke 2-3 ganger i året for de som bor i byer. 1 ampull fordeles på morgen og kveld. Kuren påføres etter rens.

Denne kuren gjør også underverker etter julebordsesongen, jeg bare nevner det ;)

Jon Lundemoen

Likes

Comments

Autumn, the year`s last, loveliest smile.

Hver eneste høst minner jeg meg selv på å nyte naturens siste pust før vinteren tar over. Høsten er som et fyrverkeri av farger, har dere gått gjennom de forskjellige parkene? Jeg går gjennom parken hver eneste dag når jeg er på vei til jobb, nå på høsten må jeg stoppe litt opp for å nyte årets siste dose med farger før vinteren overtar. Alt er så utrolig fargerikt og lekkert på høsten! Selv om jeg er et sommermenneske så er jeg veldig glad i denne årstiden, det er bare så dumt at den ikke varer så veldig lenge. Snart legges vinterens kjølige slør over parkene, denne vitamininnsprøytingen skal holde oss i gang gjennom den kommende sesongen. Sørg for at dere nyter den <3

Jon Lundemoen

Likes

Comments

Contains affiliate links Mote

Er det ikke dette et deilig mønster å hvile øynene på? Jeg er sikker på at mandagene hadde blitt litt morsommere med denne buksen. Slike plagg gjør meg glad, da er nettshopping det eneste riktige! Er du også glad i spenstige mønster? Da bør du sjekke ut denne kolleksjonen, den gjorde mandagen min litt mer sprudlende :)

G-Star X25 Pharrell

Photo: www.zalando.no


Jon Lundemoen

Likes

Comments

Mat

God formiddag!

Har helgen vært fin? Etter jeg var ferdig på jobb i går ettermiddag har jeg bare koblet helt ut. Det har vært så deilig å bare slappe av hjemme, det er er noe som må til av og til.

Når jeg var i Los Angeles ble jeg helt hektet på Matcha latte, noe som er veldig enkelt å lage hjemme på sitt eget kjøkken også. Jeg hadde faktisk trodd at det skulle være litt avansert, men det viste seg å være like enkelt som å lage en vanlig klassisk latte.

Kjenner dere til Matcha fra før? Matcha er en grønn superte fra Japan, munkene har brukt den i over 700 år. Matcha inneholder blant annet rikelig med antioksidanter, og naturlig koffein. Teen inneholder også en aminosyre som heter I-theanin, en aminosyre som gir en avslappende følelse. Teen er også veldig bra for stoffskiftet. Matcha danker ut både spinat og brokkoli når det kommer til innhold av antioksidanter.

Matcha-te er veldig kostbart, men den er så konsentrert at det skal utrolig lite pulver til. For å lage en kopp te trenger du kun 1/4 teskje med Matcha pulver. Bland en shot Matcha sammen med en kopp steamet mandelmelk og dryss over et lett lag med kanel.Enklere blir det ikke! Pulveret kan blandet inn i forskjellige ting, her er det bare til å bruke fantasien. Jeg har sett en oppskrift på Matcha-iskrem, det blir det neste jeg skal teste ut.

Sunday morning 

Kanskje noen av dere sitter på noen oppskrifter man kan bruke dette superpulveret til? Kom gjerne med anbefalinger!

Jeg ønsker dere alle sammen en deilig søndag <3

Jon Lundemoen

Likes

Comments

Mote

Er dere godt i gang med helgen?

Jeg dro rett hjem etter jobb og rigget til en ordentlig fredagsmiddag med biff og rødvin, det er smaken av helg det! Nå har jeg lagt meg til rette i sofaen mens jeg hører gjennom det nye albumet til Pink, og oppdaterer meg på den nye kolleksjonen til Erdem x H&M. Med andre ord en veldig bedagelig fredagskveld!

Erdem x H&M treffer med veldig, jeg gleder meg til å se kolleksjonen live. Både strikket, blomsterprintet, og silkeplaggene vekker interessen min, jeg tror dette er en kolleksjon som kommer til å gå rett hjem hos meg. Dette ser ut til å være en kolleksjon som er veldig aktuell for norske menn!

I år tror jeg det kan bli rift om herreplaggene når kolleksjonen slippes i november. Jeg håper virkelig at kolleksjonen er like bra live som det den er på bilder, jeg står klar med visakortet! Er dere like begeistret for kolleksjonen?

Nyt fredagskvelden kjære venner, håper dere får en deilig helg <3

Foto: H&M/Michal Pudelka

Erdem X H&M
Jon Lundemoen

Likes

Comments

Mat

Tenk at vi har kommet oss halvveis gjennom uken allerede, snart begynner helgefølelsen å prikke i kroppen! Er ikke det deilig?

En annen ting som er deilig nå på høsten er en nybakt eplekake rett fra ovnen, det er selve smaken av høst det. Dere har sikkert fått med dere at butikkene har fått inn mengder med norske epler? Da er det bare til å brette opp ermene og bake høstens første eplekake! Varm eplekake stiller i en klasse for seg selv, uten tvil en av mine favorittkaker! Varm den opp i ovnen og server den gjerne sammen med vaniljeis, det er en perfekt kombinasjon det.

Eplekake er veldig enkelt å bake, det finnes ikke avansert! Mest sannsynlig har du det meste av det du trenger stående i kjøkkenskapet allerede, da er det bare til å røske med seg en pose epler fra butikken.

Dette trenger du: 200 g smør, 150 g sukker, 3 egg, 200 g hvetemel, 1 ts bakepulver og 5 epler. (+ brunt sukker og kanel til toppingen)

Slik gjør du:

Bruk kjøkkenmaskinen til å røre sammen sukker og smør hvitt. Tilsett så eggene og rør dem godt inn. Tilslutt rører du inn siktet hvetemel og bakepulver. Hell røren i en smurt form på rundt 24 cm.

Del eplene opp i like store båter, (du velger selv om du vil skrelle dem først). Fordel eplebåtene jevn over hele kaken, før du gir kaken et lett dryss med brunt sukker og kanel.

Kaken skal stekes på nederste rille på 180 grader i ca 40 minutter. Kaken er ferdig når den har gått en gyllen overflate og er gjennomstekt. Bruk en kakepinne for å sjekke om den er ferdigstekt. (En ferdigstekt kake skal ikke etterlate rester igjen på pinnen når du tar den inn på midten av kaken).

Så det fristende ut? Da syns jeg du skal dra innom butikken for å kjøpe epler når du er på vei hjem i morgen, det er jo tross alt sesong for eplekake ;)

Jon Lundemoen

Likes

Comments

Instagram@jonlundemoen