Mat


A friend told me I was delusional. I almost fell off my unicorn!


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Mat

Er dere klar for helg?

Jeg er ekstremt klar for å ta fatt på helgen, vi har fullt program helt frem til søndag! I kveld skal vi spise middag med en venninne og i morgen står det to bursdager for tur. Noe sier meg at det kommer til å bli en veldig sosial helg.

Denne uken har det blitt salat hver eneste dag, noe kroppen hadde bruk for etter en uke i New York. Jeg har testet ut en del enkle variasjoner på salater med forskjellig smak, oppskrifter jeg skal dele her på bloggen. I dag laget jeg en variant med kun 3 ingredienser, men som allikevel pirret smaksløkene!

Blandingen består av noe så enkelt som grønnkål, grapefrukt og polkabeter. Kombinasjonen av den beiske grapefrukten og den søte polkabiten gir en spennende smak. Tilsett olje og krydder, så er alt klart for servering. Polkabiter må være den fineste rotveksten vi har, den spriter opp et hvert måltid! Den er garantert bra å gi til barn som ikke vil spise grønnsaker, de fine fargekombinasjonene gjør måltidet mye mer interresant.

Nyt helgen, det er faktisk det den er laget for!

Snapchat/Instagram : jonlundemoen

Likes

Comments

Eventer, Interior, Interiør

//Invitert

Vi har fremdeles ikke kommet helt i mål med leiligheten vår her på St.Hanshaugen, så det passet perfekt å starte torsdagen med en et inspirerende frokost-event sammen med Georg Jensen Damask! Etter eventet var det fristende å bytte ut alt av tekstiler her hjemme, Georg Jensen Damask hadde alt for mange fristelser. Du får en helt spesiell følelse når du lar fingrene skli over tekstilene, kvaliteten kan både ses og føles. Nytt sengetøy er det som står øverst på min liste, jeg vil starte våren med en lyseblå og beige look på soverommet.

I tillegg til faglig innputt fikk vi servert en deilig hjemmelaget frokost. Det var en egen kokk som laget omeletter på bestilling, her kunne du velge blant en rekke deilig tilbehør. Omelett, fersk juice og nystekte rundstykker, det er en bra start på dagen det!

Likes

Comments

Reise, Hverdagsliv

Da er det tid for en liten oppdatering på uken min i New York, det har virkelig vært en ekstremt innholdsrik uke! Som jeg har skrevet tidligere så var jeg der borte på oppdrag, men jeg har allikevel fått med meg en hel del smakebiter på byen, smakebiter som har gjort at jeg helt klart ønsker å dra tilbake! Det var ikke mulighet for å ta bilder av alt, men noen glimt festet seg på kamera i løpet av uken.

Ukens arrangementer.

I begynnelsen av uken var jeg på min livs første hockeykamp i Madison Square Garden, noe som virkelig ga mersmak. Kampen var mellom New York Rangers og Florida Panthers, stemningen var helt rå! Folk var så utrolig engasjerte!

I slutten av uken ble det enda en tur til Madison Square Garden, denne gangen var det boksekamp som stod på programmet. Det var Gennady Golovkin og Daniel Jacobs som møttes i ringen, dette ble også en kveld helt uten om det vanlige. Virkelig en folkefest!

Ukens shopping.

Tro det eller ei men jeg handlet faktisk ikke et eneste plagg til meg selv på denne turen, det ble ikke tid til å slippe visakortet løs. Den enste plassen visakortet fikk kjørt seg var på Sephora. Her finner jeg alltid nye ting til make-up kofferten, det er uten tvil et av mine favorittsteder å oppdage nye vidunderprodukter på! Denne gangen kom jeg over et transparent pudder som danket ut den gamle favoritten min fra Laura Mercier. Jeg oppdager alltid nye produkter på Sephora, det er derfor det alltid er obligatorisk med et besøk der når jeg er på tur.

Ukens kred.

En ting som viste veldig godt igjen i New York var håret til kvinnene, i den byen fortjener de virkelig kred for alle de fine frisyrene. Det er ingen tvil om at de er flinke til å gå til frisøren der borte, det var så utrolig mye fint hår å se! Uansett hvilken aldersgruppe det var snakk om så var velstelte frisyrer noe som gikk igjen.


- Collect beautiful moments -


Ukens cravings.

Det er mye å crave etter i New York, en by som florerer over av alt for mange fristelser! Det er 3 ting jeg savner allerede, vanilla chia pudding, doughnuts og Big gay ice cream. Jeg startet nesten alle dagene med vanilla chia pudding og ferskpesset appelsinjuice til frokost, jeg har aldri smakt så god chia pudding som den de solgte i New York. Nybakte Doughnuts spiste jeg kun en gang, men jeg husker fremdeles godt hvordan det var å sette tennene i den nybakte kaloribomben. Jeg er sikker på at den personen som klarer å finne oppskriften på slankende doughnuts kommer til å sikre seg en god inntekt for resten av livet! Har dere hørt om Big gay ice cream, iskremen over alle iskremer? Her får du de heftigste iskremene du kan tenke deg, alt som er godt er samlet i et fargerikt beger som er toppet med strøssel i alle regnbuens farger!

Ukens uteplass.

Jeg var kun ute en kveld, da ble jeg anbefalt å sjekke ut 230 fifth. Det stedet har jeg skrevet om i et tidligere innlegg, jeg mener helt klart at det er et must å sjekke ut den når du er på Manhattan. Neste gang skal jeg ha en helaften der, det må jo være det perfekte stedet å ha festlig kveld sammen med kjæreste, eller gode venner.

Ukens starstruck.

Det er alltid morsomt å møte på store stjerner, noe det også er en mulighet for at du gjør i New York. Jeg var så heldig å havne på samme arrangement som Susan Sarandon, noe som føltes helt uvirkelig! Jeg angrer på at jeg ikke fikk tatt bilde sammen med henne, men det hadde blitt litt feil i den settingen jeg var i. Det er en helt spesiell følelse å møte mennesker som du vanligvis kun ser på film, her snakker vi starstruck!

Ukens budsjett.

New York er langt fra en rimelig by, det lønner seg å spare litt før du tar turen over. Husk på å regne med alle de dagligdagse tingene i budsjettet ditt, pengene flakser villig av sted i denne byen.

Ukens tips.

Google maps, jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten den appen! Jeg fartet rundt en del alene i New York, da var jeg helt avhengig av Google maps for å ikke gå meg bort i alle gatene. Men denne appen finner du alltid veien frem til der du skal, en trygghetsfølelse som er et must når jeg er ute på reis. Med denne appen får du mulighet til å se mye mer, den gir deg et veldig fint overblikk over hele byen. ( Det er spørs om jeg blir like begeistret når telefonregningen tikker inn)


Denne turen fikk virkelig opp øynene mine for New York, dette er en by jeg har store planer om å bli bedre kjent med i fremtiden!

Likes

Comments

Hverdagsliv

Da er jeg tilbake i Norge igjen etter en innholdsrik uke i New York!

Det ser faktisk ut som om jeg har klart å snike meg forbi alt som heter jetlag, noe jeg er uendelig glad for. Jeg er kun en kjapp tur innom for å si at jeg er tilbake igjen, i kveld skal jeg oppdatere dere på hele uken i New York. Jeg er akkurat ferdig med alle bilagene fra turen, nå skal jeg ut og levere tilbake all styling, samt ta tak i dagens make-up kunder. Det føles godt å være tilbake til hverdagen i Oslo igjen, jeg har med meg en god del nye ideer som jeg gleder meg til å ta tak i!


Nyt onsdagen kjære venner, vi oppdateres på alt når jeg i mål med dagens oppdrag <3


Likes

Comments

Reise

En ting er sikkert, nattelivet her på Manhattan leverer!

Jeg dro til 230 Fifth, et sted jeg virkelig kan anbefale dere å besøke. Her er det bare til å finne seg til rette i en lysende iglo og nyte den fantastiske utsikten. Her får du ikke pledd, men du får en egen varm morgenkåpe som du kan rusle rundt i. Drinkene er veldig gode, det er også et bra utvalg av forskjellige matretter som du kan nyte her på toppen . Dette må jo være det perfekte stedet å dra på lunch når du er ferdig med shoppingrunden!

Nå skal jeg pakke kofferten og begynne å tenke på å komme meg til flyplassen, jeg ville bare stikke innom for å vise dere noen snaps fra kvelden i går.

Vi oppdateres på alt når jeg er tilbake i Norge :)


Likes

Comments

Reise

I utgangspunktet skulle jeg nå ha vært på flyet hjem til Norge, men jeg sitter fremdeles på Manhattan. Flyet hjem ble kansellert, neste fly går ikke før i morgen kveld. Det vil si at jeg får en del ekstra timer her i New York, noen timer som jeg skal bruke bra! I løpet av denne uken har jeg ikke vært ute på nattelivet, noe jeg har jeg tenkt å ta for meg i kveld. Jeg har googlet meg frem til en sky bar som skal ha helt fantastisk utsikt, det må jo være det perfekte stedet å tilbringe den siste kvelden her på Manhattan!

Jeg kommer til å oppdatere dere på alt når jeg er tilbake i Norge, da kan jeg sette meg ned i fred og ro for å sette alt sammen i et litt mer utfyllende innlegg. Det har vært full fart hele uken, det er grunnen til at det ikke har blitt så hyppig med oppdateringer her på bloggen. Men vi tar det igjen til uken, ikke sant?

Jeg skal se om jeg får tid til et innlegg før jeg drar i morgen, hvis ikke oppdateres vi når jeg er på plass i Oslo igjen!

Ønsker dere alle sammen en strålende start på uken <3

Likes

Comments

Reise

New York, concrete jungle where dreams are made of

There's nothing you can't do
Now you're in New York
These streets will make you feel brand new
Big lights will inspire you
Hear it for New York, New York, New YorkOne hand in the air for the big city

Street lights, big dreams, all looking pretty
No place in the world that can compared
Put your lighters in the air
Everybody say yeah, yeah yeah

Likes

Comments