Header

Lovade mig själv och min omgivning att ta det lite lugnare så jag kör en föreläsning per månad förutom Värmlandssvängen då jag river av 6 föreläsningar på några dagar .

Nu i början på Januari så åker jag ner till Stockholm för en intervju från Danska Harper Collins. Boken släpps där i Mars och det är sjukt spännande 🙏

Annars är det helt galet just nu innan julen ! Delade ut julklappar igår på ett asylboende och ska till nästa i morgon. 61 julklappar är jag uppe i nu och då räknar jag inte mina egna barn 😂. Helt fantastisk vilken hjälp vi fått i år ekonomiskt ! Både från kyrkan men också våra insamlingar på olika håll.
Ska bli spännande att sammanställa kvittohögen för att se men vi är över 12000 absolut 😍😄
Jag har världens bästa jobb!

BTW så tycker jag det är häftigt att Fatima, en Shiamuslimsk kvinna är tomte i år 👊🏻🎁

Likes

Comments

I fredags föreläste jag för två grupper på Forsa Folkhögskola. En av grupperna var "Svenska för utländsk vårdpersonal".
Detta var första gången jag föreläser för nyanlända och det var häftigt. Efteråt så hade vi samtalsgrupper och detta var ord de kom på som beskrev mig.
Vi pratade om olika former av rasism. Vi konstaterade att i ex Egypten så ser man ner på människor från övre Egypten och kallar dem "saidi" . Känner mig otroligt ödmjukt över vad jag får uppleva 🙏

Likes

Comments

Idag var jag på Forsa folkhögskola och föreläste. Blev en riktigt bra stund och efteråt fanns det tid att sitta och samtala. Intressant att fundera vidare på ex vad som är möjligt att förlåta. När är man förlåten och när är man det inte. Kan man mörda och bli förlåten? Vart går gränsen?

Startar nyåret med en lagom full almanacka men lite utrymme finns för mer 🙏

Likes

Comments

För bokning av föreläsning eller andra frågor
ajoners_larsson@hotmail.com

Likes

Comments

Sitter på tåget igen. Denna gång ska jag norrut.
Har lite planer på g med en annan föreläsare som vet vad han snackar om. Tror vi skulle komplettera varandra väldigt fint.
Det rör på sig mycket nu och jag försöker hänga med så gott det går 😊🙏

Likes

Comments

Det är tydligt att intresset för USA trippen är stort och jag tänkte skriva en liten utförligare beskrivning om hur det hela gick till.
Först av allt måste vi reda ut begreppen för de som inte läst boken men ändå har åsikter om saker de inte har en aning om.

Vi var ditbjudna av Hamnerskins. De stod för vår resa, boende , logi och allt. Det var medlemmar från alla delar av USA där och även representanter från Europa, Sverige också.

Vi hade redan innan då resan planerades pratat om att gifta oss där borta men ju närmare resan kom så pratade vi mindre och mindre om det . Vi hade sagt att vi skulle åka OM allt funkade med Tor, som skulle bo hos min syster och vi skulle göra resan på minimal tid. Dvs vi skulle vara borta i 5 dygn.

Vi blev väldigt väl omhändertagna där borta på alla sätt och detaljerna finns att läsa i boken kring det.

På speldagen så åkte vi ut till ett ställe mitt i öknen. Där fick vi träffa massvis av människor . Bland annat talade jag med en man och en kvinna. Mannen presenterade sig som klanledare för KKK i Idaho och de hade fler personer med sig. Så kom det sig sen att vi denna kväll spelade för medlemmar ur Hammerskins men också KKK.
Detta förändrar inte historien överhuvudtaget och något bröllop var det inte tal om. Jag anser att det är lämpligt att läsa det material som finns innan man börjar ifrågasätta det.

Bjuder på lite fler bilder jag hittade också men spar lite på resten.
Jag är tacksam över allt kärleksfullt och vackert jag får
Möjligheten att uppleva idag.

Likes

Comments

Som uppstår då det inte finns något att försöka förklara eller försvara längre . Det har varit kaos i min mail de senaste dagarna pga radiointervjuer och annat sen "han som kallades Erik " gick ut i pressen. Det finns inget mer att säga om det faktiskt . Det är lite som att stå på sidan och se på när en människa sätter sig in i en bil och smäller rakt in i en bergvägg, med flit.
Nästa bok får bli en bildbok ❤️

Likes

Comments