Shop -> 1. Here // 2. Here // 3. Here

Bomberjackor är ett av mina favoritplagg under sommaren och det passar nästan till vad som helst! här har jag valt 3 svarta bomberjackor från olika märken som passar perfekt för sena sommarkvällar såväl som kyliga vårdagar.

Direktlänkar hittar ni ovan.

Likes

Comments

BALMAIN X H&M

Är ni redo för #hmbalmaination? det är i alla fall jag, för inte så länge sen stod det klart att H&M's nästa gästdesigner blir det Franska modemärket Balmain! Nyheten slog ned som en bomb på Billboard Music Awards röda matta när Balmains chefsdesigner- Olivier Rousteing med vännerna Jourdan Dunn och Kendall Jenner infann sig iförda plagg från det kommande samarbetet på bilderna ovan.

Efter H&Ms senaste samarbete med modegiganten Alexander Wang sattes ribban högt men med namn som Kim Kardashian och Kanye West som troget bär Balmain kommer det här samarbetet bli mer än intressant. Kollektionen släpps i butik och online den 5:e november 2015.

Läs mer om samarbetet HÄR.

Likes

Comments

Skor: Vans. Parfym: YSL. Tröja: Stüssy. Klocka: Casio. Bucket Hat: Stüssy.

Äntligen Juni och trots det blåsiga vädret börjar man ana att sommaren är påväg, här har jag samlat några favoriter som jag garanterat kommer att använda i sommar.

Klicka på bilderna för länkar!​

Likes

Comments