Tänkte få er att tänkte lite så här på fredags eftermiddagen, Kan ni lösa den här matematiska mysteriet? Lämna en kommentar och säg vad ni tror att det är för siffra som ska vara längst ner!       Puss&Snusk!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Halloj! Nu ska jag försöka bli lite merr aktiv när det kommer till bloggandet, ska försöka uppdatera bloggen minst 2 gånger om dagen. Vet inte om ja kommer klara det men jag kommer iallafall försöka!

Nu äre så här att pappas Sambo fyllde år i veckan och få sklart så firade vi henne, här har ni några bilder från firandet, Dom första är hos hennes Mamma och Pappa och dom andra är på Biteline West.
     Puss&Snusk! 

Likes

Comments

Tar några dagars Bloggpause, har lite små saker som måste göra på fritiden så jag har inte den tiden som jag brukade ha när det gäller bloggandet. Men om några dagar så är ja tillbaka på banan igen! Syns då Babes!      Puss&Snusk!

 

Likes

Comments

Jag har sätt många skratt men det är ditt som har lagt i mitt.

   Puss&Snusk!


Likes

Comments

Halloj, godnatt, godmorgon! Nu ska ja sova som prinsesan på ärten, men före jag ska sova så måste jag ha min dagliga doss av natthumor. Hittade den här videon och eftersom att min hjärna är slutkörd så tycker jag att videon är sjukt roligt, vet inte om jag skulle tycka att videon är rolig om jag var pigg. Men aja här har ni videon hoppas att ni har tycker att videon är OK.

    Puss&Snusk!


Likes

Comments

Familjen betyder allt, dom finns med från starten tills slutet. Dom finns där när man gråter och när man ler, dom ger tröst när man är nere och ger hopp när man vill ge upp, utan min familj vet jag inte vart jag skulle stå idag eller vem jag skulle vara. Att älska sin familj mer än vad jag gör är svårt.


Puss&Snusk

 

Likes

Comments

Gammal goding från förra vintern!

     Puss&Snusk!


Likes

Comments

Jag saknar någon att hålla om när jag känner mig ensam, någon att skratta och grina med. Jag saknar någon som förstår mig och kan ge mig tröst när det är jobbigt. Jag saknar någon att bli rädd med framför en rysare. Jag saknar att känna fjärilar i magen. Jag saknar att se någon i ögonen och känna hur hårt mitt hjärta pumpar. Jag saknar att vara blind av kärlek. Jag saknar att sakna någon som jag älskar. Jag saknar att vara kär. Jag saknar av att säga jag älskar dig och höra tillbaka jag älskar dig!
       
                                                    
                    Puss&Snusk!

Likes

Comments

Man vill ju alltid veta hur andra i ens umgivning tycker och tänker om än, jag har tänkte lite på den och en sak som är säker på är att dom inte kommer säga att jag är mogen, eller vad säger ni?

Puss&Snusk
Likes

Comments

Halloj! Idag så hamnar jag på soffan istället för att dra ut, rätt så skönt att bara sitta i soffan och ta det lugnt med familjen.

Puss&Snusk


Likes

Comments