Ni kankse undrar varför jag lägger ut en massa musik på min blogg jo det kan jag svara på nu om ni undrar? Jag lägger ut sån musik för att man ska förstå hur jag känner mej just nu. Sen när jag inte MÅR SKIT så slutar jag lägga ut en massa musik på bloggen. Tack för idag !

Likes

Comments

Visst jag o mitt ex har gjort slut ja men jag han inte säga en grej innan du blev ihop med en annan. Visst jag älskar dej o saknar dej precis lika mycket som du gör mot mej men vet ej fall om du gör det längre. Vill ju inte plåga dej heller så. Vill absolut inte förstöra ditt nya förhållande även om jag är lite svartsjuk så försöker jag hålla mej borta.

Men som sagt jag kommer älska dej o sakna dej men kan ej gå tillbaka till dej. Visst du har förstört mej några gånger. Men det är glömt men dom 2 som var tunga kan man ej glömma. vet om du vill ha tillbaka mej men sorry. Jag vill ditt bästa därför har jag blockat dej över allt. Dom bästa minnena vi hade kommer jag spara tills slutet av mitt liv kommer spara dina grejer också för den delen speciellt ditt linne och ljuset med glasburken. Visst jag kan ju inte säga att du har gjort fel hela tiden det kan jag ej säga för jag har gjort många misstag i mitt liv men när jag hitta dej så var det fan inget misstag. Har bilder från dom bästa tiderna och kollar på dom ibland o gråter mej till sömns. Jag vet kanske är lite försent att säga detta göra så att du ångrar att du blev ihop med din nya kille men då säger jag förlåt det var ej meningen men var tvungen o få ut det viktigaste innan men det fick jag aldrig. Älskar dej o saknar dej men sorry för att jag ens träffa dej förlåt men en grej har jag gjort bra i ditt liv som jag vet. Min ängel i mig skyddar dej just nu i vått o torrt + att han hjälpte mej att göra så att du sluta skära dej. Det är jag evigt tacksam för att jag vill hjälpa dej varsegod dessutom. Om du läser detta få ej panik o gör slut med din kille för ingen ide att snacka med mej. Dessutom en grej till nästa gång du gör slut med nån så tänk också efter i bland om du är redo för ett förhållande igen så att du inte krossar en tills kille hjärta 2 gånger så som du gjorde mot mig så tänk efter först se fall om du är redo att ta o blocka alla som du håller på med o är bara vän med vänner du litar på och din pojkvän. Så att du inte är O ordet mot han. Jag är glad över att du har glömt mej det säger jag tack och inte bara det jag säger även tack för att du har hittat en kille som älskar dej mer än vad jag gjorde kommer göra...

Likes

Comments

Mobba inte videon har ni inget snällt o säga så kan ni dra bara ett tips.

Likes

Comments

Ska vänner gå före sin pojkvän jag undrar fall om det är sant vet ej vad det är för fel på mej. Varför ska alla precis var enda jävel dissa mej ingen vill vara med mej ingen skriver med mej. Ni tror väl inte att jag ska skriva först för jag vågar inte för så fort jag börjar skriva så blir allt bara gräl skrik hat allt blir bara skit när jag börjar skriva. Jag vågar ej det så alla förstår men tillbaka till frågan. Ska en kompis gå före sin pojkvän??? Visst familjen går före allt men om det inte handlar om det så har man kanske planerat att man ska vara hos sin kille men sen nästa dag så vill du vara med din kompis,varför? asså hatar mitt liv i bland asså bara döda mej hata mej gör ni vill men jag tål inte sånt. HEJ DÅ!!!

Likes

Comments