Header

Idag tänker jag skryta lite för att jag vill och kan. För idag har det nämligen varit en riktigt bra dag. Vaknade klockan 7.00 (okej det kanske inte var så bra) för att gå till skolan. Hade motivation idag. Troligen därför att vi hade bara en lektion. Slutade klockan 10.00 och ledig resten av dagen. Jag är så peppad eftersom att skid VM i Lahtis börjar imorgon och alla som känner mig vet vilken skid nörd jag är. Det skall bli skit kul att se hur Finland klarar sig.

Det ändå som saknas en sådan här bra dag är mina två fantastiska vänner från Jeppis. Börjar ha riktigt längtan att få träffa de båda två. Nåja, nog klarar jag mig... hoppas jag.


Bjuder tyvärr på en gammal bild. Plus mina två underbara vänner och jag!

Likes

Comments

Det är en stund sedan jag skrev om min vardag. Som sagt så studerar jag forfarande här i Åbo och livet rullar på. Jag har faktiskt börjat bli lite skoltrött men det hör väll till. Nja, om två månader tar jag sommarlov.

Vad har jag sysslat med under den senaste månaden då? Jo!

- Festat

- Gjort läxor

- Tillbringat tid med mina underbara vänner

- Ätit chips, godis i massor


Alltså denna tjej!

Likes

Comments

Alltså kan helt enkelt säga att ibland skäms jag för att bo i det här landet. Hur kan folk tycka att kärlek är fel! Och varför skall inte samkönade äktenskap inte få adoptera?

Likes

Comments

Fy fan vad jag hatar homofober och dem så bra ser sig själva och tänker på sig själva.... Har läst en hel massa kommentarer nu när regeringen tack och lov valde att förkasta medborgarinitiativet om att stoppa samkönade äktenskapslagen. Kan helt enkelt säga att jag har svårt att förstå hur vissa människor orkar leva med sig själva och vara så otroligt trångsynta! Vad är de rädda för? uuuuuu homona skall ta över världen eller nått...

som jag skrivit tidigare... hellre i helvetet med homosexuella än i himlen med homofober... tack för mig!

Likes

Comments

UMK finalen sänds ikväll! Jag är så taggad att Eurovision året kör igång igen. I detta inlägg tänkte jag tippa top 3. För er som inte vet vad UMK är så kall jag berätta. UMK är finska Melodifestivalen. Alltså vi väljer vår representant till Eurovision song contest. Tippningen som jag gör i detta inlägg är inte vad jag tycker bäst om. Utan vem jag tror kommer vinna ikväll osv.


På tredje plats kommer:

På andra plats kommer:

Och vinnaren är:

UMK sänds ikväll klockan 21.00 på Yle Tv 2 eller på Yle Arenan om du är intresserad att kolla!

Likes

Comments

Några frågor:

Namn? Jonathan Eklund

Stjärntecken? Ingen aning

Tre rädslor som du har? Sprutor, döden och ormar

Tre saker som du älskar? Katter, julen och

Har du lärt dig ett nytt språk? Håller på att lära mig tyska

Har du en Bästa vän? Ida och Gunnar

Hur lång är du? typ 175

Vad saknar du just nu? Mina katter

Vilken tid föddes du? 09.05

Din Favoritfärg? Svart och vitt

Är du kär i någon? Nix

Favoritcitat? Livet

Favoritplats? Pirilö

Favoritmat? Spagetti

Är du någon gång ironisk? Nästan hela tiden

Vad lyssnar du på just nu? Tystnaden

Vad lägger du först märke till med en ny person? Personligheten

Skostorlek? 42,5

Ögonfärg? Blå

Hårfärg? Mörkblont

Favoritfärg på kläder? Svart

Har du någon gång busringt någon? Jajja!

Vad är färgen på dina underkläder du har på dig? Svart

Favoritfilm? Beck filmer

Hur känner du dig just nu? Bekymrad tror jag

Någon du älskar? Mamma

Din relationsstatus? Fri som en fågel

Din relation med dina föräldrar? Super duper

Favorithögtid? Jul

Tatueringar/piercingar du har? Har inte

Tatueringar/piercingar du vill ha? ingen aning

Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen? 20-30 minuter

Om du kunde träffa vem som helst på jorden, vem skulle det vara? Sia

Vad tänker du på mest? Hur jag ska hinna med allt

Din konstigaste talang? Röra på öronen

Vad var din senaste lögn om? Jag ljuger aldrig ;)

Tror du på spöken? Nej

Tror du på magi? Nej

Tror du på lycka? Ja

Hur är vädret just nu? Tråkigt

Vilken var den senaste boken du läste? En bok om marknadsföring

Gillar du lukten av bensin? Njaaa?

Spenderar du pengar eller sparar du dom? Båda

Kan du röra din näsa med tungan? Nåå nej

Favoritdjur? Katt

Vad gjorde du igår vid midnatt? Sov

Vad vill du ha skrivet på din gravsten? King of fucking everything!

Om hela världen lyssnade på dig, vad skulle du säga? Sluta vara homofober, var snälla mot varandra!!!!!

Vad har du för bakgrundsbild på datorn? Ett grafisk mönster

Haft ett jobb? Jepp

Rökt? Nej

Druckit alkohol? Joo

Är du vegetarian/vegan? Nej, men har tänkt tanken att bli vegetarian

Varit inne på datorn 5 timmar i sträck? Joo

Tittat på tv 5 timmar i sträck? Kanske

Varit utomlands? Joo

Likes

Comments

vill bara säga en sak... jag är så trött på homofober!

Hellre i helvetet med homosexuella än i himlen med homofober

Likes

Comments

När det blev den 16 december var jag så lycklig. Jag fick nämligen jullov. Åkte hem med tåg på kvällen och sedan dess har jag njutit av ledigheten. Sovit länge och ätit mycket godis. Att komma hem när man inte bor hemma någon mera är väldigt skönt. Då märker man hur bortskämd man är och jag stortrivs.

Under jullovet har jag jobbat också. Som studerande behöver man ju pengar så jag valde att jobba på ABC igen. Har varit riktigt roligt att vara tillbaka och träffa jobbarkompisarna igen. Dock saknar jag nog klasskompisarna ganska mycket.

Nu är det den 30 december. Snart är det nyårsafton. Då ska jag tillbringa den kvällen med mina två underbara kompisar. Vi vet inte ännu vad vi skall hitta på men något skojigt gör vi säkert. Dessutom skall jag på Star Wars filmen på söndag. Har väntat så länge nu att gå på den så snart vet jag inte vad jag skall göra. Nästa veckas torsdag så åker jag och mina vänner till Vasa för att se på Pleppo Två. Jag har ju redan varit på det en gång men jag tyckte det var så bra så jag bestämde att jag går igen.

Men det bästa har varit att få träffa mina katter igen!!!

Hade Gött och Gött nytt år!

Likes

Comments

Har hänt en hel del sen jag uppdaterade senast. Så här kommer nu en "check up" vad jag gjort och vad som kommer att hända.

I temat ordnade vi ett evenemang som hete Black and White. Det blev faktiskt riktigt bra. Kom mycket folk och de verkade ha roligt. Jag hade också super roligt. Dansade och minglade runt på dansgolvet.

Nu när vi ändå är inne på lite fest grejer så var det gläggrundan i Åbo i torsdags. Det var också super roligt. Vi gick från bar till bar för att dricka glögg och andra saker. Glöggrundan är det största studerande festen som ordnas i Åbo. Klocka 00.00 så spelade också några artister på en nattklubb. Vi hade riktigt bra stämning.

Julen har också kommit till Åbo och min lägenhet. Så för första gången har jag pyntat mitt eget hem. Känns faktiskt riktigt roligt att få pynta sitt eget hem. Åkte till centrum före första december och köpte lite julpynt.

För en stund sedan var jag också på det bästa jag varit på i mitt hela liv. Pleppo Två. Jag kan helt ärligt säga att jag aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Hade så sjukt i magen. Så om ni har möjlighet att gå på Pleppo Två så ska ni absolut göra det! Jag var där så tidig, så salongen var helt tom till först. Jag lovar den var fullt sen när alla kom :)

Likes

Comments

Jag har inte skrivit här på ett tag. Så jag tänkte att jag ska göra en lite uppdatering vad som hänt under de senaste dagarna.

Mitt team i skolan skall nu ordna vår första evenemang. Vår utbildning går ut på att starta ett företag och börja tjäna pengar med det företaget under studietiden. Vårt företag har fått namnet Welenta. Nu ordnar vi en fest med temat Black and White. Vi gör det i sammarbeta med nattklubben The Monkey. Om du är intresserad så skall du gå in på denna länk och kolla: https://www.facebook.com/events/1702159986768453/

Inom vårt företag Welenta så valde vi styrelse förra veckan. Jag ställde upp för att bli marknadsföringschef. Vi röstade om det i klassen och jag blev vald. Tack till klasskompisarna.

Förutom det så håller jag på med studierna så gott som hela tiden. Känns det som iallafall. Vi har börjat få ganska många halarmärken. Så nu ska de sys fast i våra halare. Så i förgår hade vi en sykväll med kompisarna. Det var faktiskt sjukt kul.

Dessutom ringde min förra chef. Hon erbjöd mig jobb under julen på ABC Jakobstad. Så jag blev så glad att jag får komma tillbaka till ABC så jag tackade såklart ja.

Likes

Comments