Header

Nu är det klart! Alla saker är uppackade och insatta i skåpen. Gamla lägenheten är städad och nycklarna är överlämnade. Allt känns så skönt just nu. Har tagit hela helgen att flytta och det har varit tungt. Dock har det varit riktigt roligt också. Man har ju sina visioner hur det skall bli i den nya lägenheten och sen uppnår man dem. Känns så bra.

De närmaste dagarna blir det skolarbete till 100%. Har en hel del kvar och flyttandes har bara dragit ut på det. Men snart är det sommarlov. Ska bli super skönt!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag flyttat! Under hela dagen har jag och min familj flyttat möbler och saker till min nya lägenhet. Jag kan helt klart säga att det är tur att man inte flyttar varje dag! Det är sjukt tungt att bära skrivbord, soffa, tv, säng och så vidare. Men nu är det gjort. Sitter i min nya lägenhet och packar upp och snyggar till. I nästa inlägg får ni bilder på hur det blev här i lägenheten.

Hade Gött!

Likes

Comments

Igår fick jag äntligen nycklarna till min nya lägenhet. Ska bli sjukt kul att få flytta till en ny lägenhet. Så när jag fick mina nycklar "sprang" jag till lägenhet för att kolla än en gång hur det såg ut. Det var en så härlig känsla att få öppna alla lådor och skåp och tänka att här ska jag ha mina saker. Så det betyder att under påskhelgen ska jag flytta. Det är ett kaos hemma hos mig nu då jag försöker packa ihop alla saker.

Idag har jag suttit i telefon hela dagen känns det som. Har ringt till försäkringsbolag, fixat elavtal och internetavtal. Det är sjukt mycket saker som ska fixat som man inte änns tänker på ibörjan. Men nu är allt fixat!

Hade Gött!

Två bilder från lägenheten! Mer påkommande då jag får mina möbler dit.

Likes

Comments

Under torsdagen åkte jag och mitt team (klass) till Helsingfors för att åka på ett studiebesök. Vi hade kontaktar Rovio som skapat Angry Birds och Microsoft. Det var sjukt kul att se hur stora företag jobbar och hur det ser ut i deras kontor. Blev sjukt motiverande att studera efter det. Vet inte egentligen varför men det var riktigt intressant. Tyvärr var det foto förbud hos Microsoft så jag fick inte ta bilder. Skulle ha jätte gärna visat hur det ser ut där.

Jag har också haft otroligt i skolan. Tyska och matematik prov. Båda gick sådär. Dessutom har jag haft mycket uppsatser att skriva och har fortfarande. Dock är det bara 3 veckor kvar i skolan sen tar jag 3 veckors lov. Efter det börjar jag jobba. Ska bli super skönt att lämna skolarbetet för några månader.


Likes

Comments

Jag tänkte att jag skulle köra en liten serie med tanken på flytten. Idag har nämligen det första steget tagits mot att tömma min nuvarande lägenhet. När jag flyttade till den lägenhet jag just nu bor i så flyttade jag tillsammans med en kompis. Ungefär vid julen flyttade min kompis tillbaka till Jakobstad för att hon inte ville studera längre. Så jag försatte bo i den tvåan som vi bodde i. Idag har hon hämtat alla sina saker som varit kvar i lägenheten. Det känns konstigt att tömma lägenheten men också roligt.

Nästa vecka börjar jag med att packa mina egna grejer. Är både taggad men också känner jag att det kommer bli lite jobbigt. Som sagt, man samlar på sig en hel massa saker.


Likes

Comments

Idag är en dag att fira. Har nämligen skrivit på avtal idag om en ny lägenhet. Det betyder att om typ tre veckor så flyttar jag till ett helt nytt byggt hus och en snygg etta! Ska bli så roligt att få flytta. Har nämligen bott i en tvåa nu under ett år och hyran är lite för dyr för mig att bo själv här.

Det betyder att de kommande veckor vår jag packa ihop allting. Och nu när jag tänkte efter så har jag ganska mycket saker. Man blir förvånad hur mycket man samlar på sig på et år. Nu ska jag fira detta med pizza och en underbar kompis. Trevlig helg.

Hade Gött!

Likes

Comments

Idag har jag gått på en lägenhetsvisning. Jag måste nämligen flytta eftersom att jag bor i en tvåa och det är för dyrt för mig nu. Efter julen så flyttade min rumskompis ut eftersom hon slutade studera. Så jag tänkte att jag skulle försöka hitta något billigare. Så idag gick jag på en visning. Måste helt klart säga att det var en snygg lägenhet. Huset är nybyggt och lägenheten går i min stil. Så jag hoppas nog lite att jag skulle lyckas få den.

Förutom det har jag gjort en hel massa skolarbete idag. Sommarlovet närmar sig och jag har super mycket att göra. Men det är också lite roligt. Dock måste jag säga att jag inte är så taggad inför matematik provet. Matematik är helt klart inte min starka sida.

Hade Gött!

Likes

Comments

Helgen har varit en karusell. Har haft hela tjocka släkten här. Känns så iallafall. Min syster, kusin och kompis har jag tillbringat helgen tillsamman med här i Åbo, Vi har shoppat, gått på teater och spelat sällskapsspel. Det har varit super roligt men också väldigt tungt. Att hålla igång hela tiden är påfrestande.

Nu sitter jag och gör helgens läxor. Har ungefär tusen saker att göra innan sommaren kommer. Så jag tänkte att man kan ju försöka börja i god tid. Men det går sådär. Kanske jag kommer igång nästa vecka. Nästa vecka åker jag äntligen hem till Jakobstad. Har inte varit där på nästan tre månader. Så nu känns det som att jag måste hem och träffa familj, vänner , katter och huset.


Likes

Comments

Ännu en lång skoldag förbi. Från 08.30 till 16.30. Sådana dagar är sjukt jobbiga. Men jag klarade det. Nu är jag hemma och beundrar mina nya möbler. Jag är sjukt nöjd över hur det blev.. Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så åkte vi till Ikea och köpte ett soffbord och ett tv bord. Och jepp! Jag har en julgran i februari.

På schemat ikväll blir träning och tyska prov läsning. Trodde i en sekund före jag började med tyskan att jag kanske skulle ha varit bra på det. Får helt klart ta tillbaka det. Det är bara att kämpa på nu så kanske det går vägen.

Likes

Comments

Helgen är slut och jag har hunnit med fårvånansvärt mycket. På lördag kom mina föräldrar och min lilla syster hit till Åbo. Var jätte roligt att se dem igen. Har inte sett dem på två månader. Ikea och shopping har stått på schemat. Vi Ikea köpte jag ett nytt tv bord och ett soffbord. Bild på dem kommer när jag har fått göra det snyggt här i min lägenhet. Ser ut som ett bombnedslag nu då vi är så många i lägenheten.

Dessutom har jag suttit en del framför tv:n. Om någon har missat så är det skid VM i Lahtis som pågår. Hittills har Finland fått två medaljer. Så jag kan helt klart säga att jag är super nöjd. Men nu från och med nu måste jag börja jobba lite mera med skolan uppgifterna. Har sjukt mycket att göra och bra två månader. Ingen stress här inte.


Likes

Comments