Header

Idag har jag gått på en lägenhetsvisning. Jag måste nämligen flytta eftersom att jag bor i en tvåa och det är för dyrt för mig nu. Efter julen så flyttade min rumskompis ut eftersom hon slutade studera. Så jag tänkte att jag skulle försöka hitta något billigare. Så idag gick jag på en visning. Måste helt klart säga att det var en snygg lägenhet. Huset är nybyggt och lägenheten går i min stil. Så jag hoppas nog lite att jag skulle lyckas få den.

Förutom det har jag gjort en hel massa skolarbete idag. Sommarlovet närmar sig och jag har super mycket att göra. Men det är också lite roligt. Dock måste jag säga att jag inte är så taggad inför matematik provet. Matematik är helt klart inte min starka sida.

Hade Gött!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Helgen har varit en karusell. Har haft hela tjocka släkten här. Känns så iallafall. Min syster, kusin och kompis har jag tillbringat helgen tillsamman med här i Åbo, Vi har shoppat, gått på teater och spelat sällskapsspel. Det har varit super roligt men också väldigt tungt. Att hålla igång hela tiden är påfrestande.

Nu sitter jag och gör helgens läxor. Har ungefär tusen saker att göra innan sommaren kommer. Så jag tänkte att man kan ju försöka börja i god tid. Men det går sådär. Kanske jag kommer igång nästa vecka. Nästa vecka åker jag äntligen hem till Jakobstad. Har inte varit där på nästan tre månader. Så nu känns det som att jag måste hem och träffa familj, vänner , katter och huset.


Likes

Comments

Ännu en lång skoldag förbi. Från 08.30 till 16.30. Sådana dagar är sjukt jobbiga. Men jag klarade det. Nu är jag hemma och beundrar mina nya möbler. Jag är sjukt nöjd över hur det blev.. Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så åkte vi till Ikea och köpte ett soffbord och ett tv bord. Och jepp! Jag har en julgran i februari.

På schemat ikväll blir träning och tyska prov läsning. Trodde i en sekund före jag började med tyskan att jag kanske skulle ha varit bra på det. Får helt klart ta tillbaka det. Det är bara att kämpa på nu så kanske det går vägen.

Likes

Comments

Helgen är slut och jag har hunnit med fårvånansvärt mycket. På lördag kom mina föräldrar och min lilla syster hit till Åbo. Var jätte roligt att se dem igen. Har inte sett dem på två månader. Ikea och shopping har stått på schemat. Vi Ikea köpte jag ett nytt tv bord och ett soffbord. Bild på dem kommer när jag har fått göra det snyggt här i min lägenhet. Ser ut som ett bombnedslag nu då vi är så många i lägenheten.

Dessutom har jag suttit en del framför tv:n. Om någon har missat så är det skid VM i Lahtis som pågår. Hittills har Finland fått två medaljer. Så jag kan helt klart säga att jag är super nöjd. Men nu från och med nu måste jag börja jobba lite mera med skolan uppgifterna. Har sjukt mycket att göra och bra två månader. Ingen stress här inte.


Likes

Comments

Idag tänker jag skryta lite för att jag vill och kan. För idag har det nämligen varit en riktigt bra dag. Vaknade klockan 7.00 (okej det kanske inte var så bra) för att gå till skolan. Hade motivation idag. Troligen därför att vi hade bara en lektion. Slutade klockan 10.00 och ledig resten av dagen. Jag är så peppad eftersom att skid VM i Lahtis börjar imorgon och alla som känner mig vet vilken skid nörd jag är. Det skall bli skit kul att se hur Finland klarar sig.

Det ändå som saknas en sådan här bra dag är mina två fantastiska vänner från Jeppis. Börjar ha riktigt längtan att få träffa de båda två. Nåja, nog klarar jag mig... hoppas jag.


Bjuder tyvärr på en gammal bild. Plus mina två underbara vänner och jag!

Likes

Comments

Det är en stund sedan jag skrev om min vardag. Som sagt så studerar jag forfarande här i Åbo och livet rullar på. Jag har faktiskt börjat bli lite skoltrött men det hör väll till. Nja, om två månader tar jag sommarlov.

Vad har jag sysslat med under den senaste månaden då? Jo!

- Festat

- Gjort läxor

- Tillbringat tid med mina underbara vänner

- Ätit chips, godis i massor


Alltså denna tjej!

Likes

Comments

Alltså kan helt enkelt säga att ibland skäms jag för att bo i det här landet. Hur kan folk tycka att kärlek är fel! Och varför skall inte samkönade äktenskap inte få adoptera?

Likes

Comments

Fy fan vad jag hatar homofober och dem så bra ser sig själva och tänker på sig själva.... Har läst en hel massa kommentarer nu när regeringen tack och lov valde att förkasta medborgarinitiativet om att stoppa samkönade äktenskapslagen. Kan helt enkelt säga att jag har svårt att förstå hur vissa människor orkar leva med sig själva och vara så otroligt trångsynta! Vad är de rädda för? uuuuuu homona skall ta över världen eller nått...

som jag skrivit tidigare... hellre i helvetet med homosexuella än i himlen med homofober... tack för mig!

Likes

Comments

UMK finalen sänds ikväll! Jag är så taggad att Eurovision året kör igång igen. I detta inlägg tänkte jag tippa top 3. För er som inte vet vad UMK är så kall jag berätta. UMK är finska Melodifestivalen. Alltså vi väljer vår representant till Eurovision song contest. Tippningen som jag gör i detta inlägg är inte vad jag tycker bäst om. Utan vem jag tror kommer vinna ikväll osv.


På tredje plats kommer:

På andra plats kommer:

Och vinnaren är:

UMK sänds ikväll klockan 21.00 på Yle Tv 2 eller på Yle Arenan om du är intresserad att kolla!

Likes

Comments

Några frågor:

Namn? Jonathan Eklund

Stjärntecken? Ingen aning

Tre rädslor som du har? Sprutor, döden och ormar

Tre saker som du älskar? Katter, julen och

Har du lärt dig ett nytt språk? Håller på att lära mig tyska

Har du en Bästa vän? Ida och Gunnar

Hur lång är du? typ 175

Vad saknar du just nu? Mina katter

Vilken tid föddes du? 09.05

Din Favoritfärg? Svart och vitt

Är du kär i någon? Nix

Favoritcitat? Livet

Favoritplats? Pirilö

Favoritmat? Spagetti

Är du någon gång ironisk? Nästan hela tiden

Vad lyssnar du på just nu? Tystnaden

Vad lägger du först märke till med en ny person? Personligheten

Skostorlek? 42,5

Ögonfärg? Blå

Hårfärg? Mörkblont

Favoritfärg på kläder? Svart

Har du någon gång busringt någon? Jajja!

Vad är färgen på dina underkläder du har på dig? Svart

Favoritfilm? Beck filmer

Hur känner du dig just nu? Bekymrad tror jag

Någon du älskar? Mamma

Din relationsstatus? Fri som en fågel

Din relation med dina föräldrar? Super duper

Favorithögtid? Jul

Tatueringar/piercingar du har? Har inte

Tatueringar/piercingar du vill ha? ingen aning

Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen? 20-30 minuter

Om du kunde träffa vem som helst på jorden, vem skulle det vara? Sia

Vad tänker du på mest? Hur jag ska hinna med allt

Din konstigaste talang? Röra på öronen

Vad var din senaste lögn om? Jag ljuger aldrig ;)

Tror du på spöken? Nej

Tror du på magi? Nej

Tror du på lycka? Ja

Hur är vädret just nu? Tråkigt

Vilken var den senaste boken du läste? En bok om marknadsföring

Gillar du lukten av bensin? Njaaa?

Spenderar du pengar eller sparar du dom? Båda

Kan du röra din näsa med tungan? Nåå nej

Favoritdjur? Katt

Vad gjorde du igår vid midnatt? Sov

Vad vill du ha skrivet på din gravsten? King of fucking everything!

Om hela världen lyssnade på dig, vad skulle du säga? Sluta vara homofober, var snälla mot varandra!!!!!

Vad har du för bakgrundsbild på datorn? Ett grafisk mönster

Haft ett jobb? Jepp

Rökt? Nej

Druckit alkohol? Joo

Är du vegetarian/vegan? Nej, men har tänkt tanken att bli vegetarian

Varit inne på datorn 5 timmar i sträck? Joo

Tittat på tv 5 timmar i sträck? Kanske

Varit utomlands? Joo

Likes

Comments