Det här inlägget kommer att raderas inom en kort framtid då jag inte vill ha någon som helst drama på min blogg, då den egentligen enbart ska handla om träning och lite utav min vardag osv. Men det har gått lite överstyr det här mellan mig och mitt ex, en del saker som fortfarande är oklara och då jag valt att inte berättat min sida av det som hänt så har de flesta bara hört hennes story. Sen kan jag tycka att det är fel att dra vita lögner för att dölja en bit utav historian för att få folk att hata mig, det är väldigt lågt och så lågt trodde jag inte man kunde sjunka..

De rykten jag hört är att jag ska ha kallat henne tjock, varit otrogen genom att prata med andra bakom hennes rygg & inte låtit henne gå ut med sina vänner.. Ni som känner mig från långt innan vet att jag varit överviktig och själv blivit retad för det genom min ungdom och att jag aldrig skulle kränka andra för hur de ser ut. Det finns en enda anledning till varför jag kallade henne rund och det var för att hon skulle få sig en liten knuff att ta tag i träningen som hon velar över. I vår relation var det en del diskussioner om hur ful eller tjock hon var medans jag berättade för henne att hon ser väldigt bra ut och har en jättefin form och att hon måste inse det själv men då hon en dag sade att hon verkligen behövde en knuff genom att få höra "sanningen" så valde jag att ljuga om det. Lördagen vi gjorde slut sa hon att vi skulle vara uppriktiga mot varandra och ställde frågan "är jag verkligen tjock och oattraktiv"? Jag svarade att hon hade blivit lite rund men att hon är fortfarande attraktiv oavsett hur hon ser ut. Det sa jag bara för att ge henne den knuff jag trodde hon ville ha men istället skickade hon tillbaka en massa negativa kommentarer om min kropp. Så att kalla henne tjock bara så där har jag inte gjort..

Min närstående släkting åkte in för någon månad sedan på akuten för tarmsjukdomen Crohns vilket gjorde mig väldigt orolig och nedstämd under en period och jag var i behov av att ha någon vid min sida för att prata eller bara finnas där för mig. Efter att hen hade legat inne på akuten ett par veckor så skulle vi närmsta åka till Stockholm för att hälsa på hen och då läget var ganska kritiskt kunde vi inte ta med för många till sjukhuset heller. Jag berättade för mitt ex att jag var nedstämd & ville gärna ha hennes stöd men det var bestämt att hon skulle gå ut. När vi var påväg hemåt så pratade jag med henne om det här att jag ville att hon stannar hemma för jag verkligen inte mådde så bra och bara ville prata om saker som hänt och så vidare men hon skulle fortfarande ut. Jag kände ganska tydligt att jag behövde prata med någon om det här så jag vände mig till en tjejkompis som faktiskt lät mig prata ut och som faktiskt lyssnade på mig. Om personen man är tillsammans med aldrig låter dig prata ut eller aldrig lyssnar på dig när du behöver det & när du faktiskt tagit upp det flera gånger att det vore skönt att bli hörd någon gång så är det inte så konstigt att man vänder sig till någon annan. Det är enda gången jag velat att hon stannat hemma för att prata med mig och den gången jag varit "otrogen" och pratat känslor med en annan person..


Däremot kan jag tycka att det hon gjort och sagt om mig är en vit lögn och en aning barnslighet döljer sig bakom hennes beteende då hon valt att utesluta det jag just tog med i mitt blogginlägg, det som faktiskt döljer sig bakom de här "onda sakerna" jag gjort eller sagt mot henne. Sen att peka finger mot någons postlåda och skriva något i stil som "skönt att slippa dig" anser jag inte vara så särskilt moget då man inte kan undanhålla att man en gång betytt någonting för en, som hon dessutom skrev att jag inte har. Sen är det ju så att vem skickar ens en konversation för att göra den andre svartsjuk? Och säger att man kan skicka flera saker som skrevs? Det här är ju ganska löjligt kan jag anse det som. Jag erbjöd mig att vara hennes vän nu när det tagit slut men fick tillbaka "det har ingen betydelse", någonstans har det ju ändå en betydelse? Men kanske lika bra att inte vara vänner över huvudtaget då vi ligger på olika mognadsgrader och jag faktiskt inte vill veta allt dåligt hon skriver om mig. Sen ni som har valt att lyssna på enbart en person och dömmer den andra, gör inte det.. Kan vara bra att ni för eran egna skull ställer er mittemellan och lyssnar på båda två och inte går i förtro för en person och börjar tycka dåligt om den andra, för det kanske är fel "sida" ni väljer.

Jag vill heller inte hänga ut någon och berätta bara "ah hon gjorde si, hon gjorde så och hon sade så här" för jag vill inte framhäva henne som någon hemsk person, för när vi väl mådde bra & inte bråkade så var vi ändå lyckliga ihop. Jag vill heller inte säga att jag hatar henne för jag har svårt att hata en person man en gång älskat.. Vill säga det att jag har gått vidare och det finns inga känslor kvar för personen men däremot blir man ganska nedstämd över att höra vad personen skriver eller säger om en på sociala medier eller utanför också.. vilket gör en rätt chockad om inte annat. Vi har i dagsläget ingen kontakt och det kommer nog förbli så också för det kan vara lika bra, om det ska sägas massa skitsnack för sånt orkar jag bara inte med, det har varit nog med drama som det varit!Likes

Comments

Det är fortfarande personer som undrar vad jag gjort mot mitt ex då de säkerligen läst hennes blogginlägg där hon hänger ut mig & framförallt får mig att framstå som en kvinnomisshandlare, iallafall den uppfattning man får ifrån texten. Då hon uttrycker sig "ja jag anmälde honom för 3 punkter. Men jag la ned det då han både hade stor risk att kunna bli dömd". Självfallet så blir ju många fundersamma över vad jag gjort och det är helt förståeligt för det hade jag också blivit men förmodligen så har personer ifrågasatt vad hon menar med det hon skriver ut, då hon använder sig utav känsliga punkter "har anmält honom för tre punkter", vilket gör att hon får all uppmärksamhet och redan där förlitar man sig på en person. Hon vände till och med en del av familjen emot mig vilket fick mig att vakna upp och inse att jag var tvungen att agera på ett vuxet sätt och berätta sanningen som hon vill dölja. Om det vore så att jag gjort någonting emot henne som är olaglig så borde jag för länge sedan fått papper eller samtal av polisen, alt. blivit förhörd och även om hon valde att lägga ned anmälan så skulle jag blivit informerad om detta vilket jag inte har blivit, vilket fick mig att inse att hon väljer att skriva ut så som hon gör för att få folk på sin sida och sen kan hon ljuga om precis vad hon vill. Jag har till och med fått olaga hot på mig att jag ska få rejält med stryk, att folk ska komma hem till mig och spöa mig.. vilket gör att jag hela tiden får vara på min vakt, känna en extra gång att dörren är låst innan jag lägger mig och så vidare. Anledningen till att jag skriver ut om detta är inte för att jag ska få någon slags uppmärksamhet eller att någon ska tycka illa om henne utan mer för att ni förtjänar att veta sanningen men dessutom för att undvika olaga hot vilket är anmälbart. Så snälla ni som håller på, jag ber er för eran egen skull att lägga ner för det kommer drabba er i slutet.. jag menar, vill ni ha anmälningar på er så visst fortsätt, men det blir konsekvenser av det. Sen kan jag med 110% ärlighet säga att jag varken misshandlat henne fysiskt eller använt psykisk misshandel emot henne för jag skulle aldrig i livet göra någonting sånt mot varken kille eller tjej!

Som en slutsats vill jag att ni som stöttar mig ska veta att ni betyder allt för mig! Jag har även alla mina vänner kvar och nya vänner vilket jag är så glad för och min familj är underbar som insåg vad som var fel, ni får mig att må så bra ❤ sakta men säkert börjar allting bli så bra och det förflutna är ingenting att blicka tillbaka på, utan bättre minnen kommer ❤

Till en början var allting som det skulle, romantiskt och charmen hon hade gav mig ett litet pirr igenom kroppen för det var nästan lite för bra för att vara sant. Det var en kall vinterkväll och vi bestämde oss för att träffas efter att ha skrivit på tinder och även snapchat, där allting faktiskt började. Hon var en väldigt trevlig tjej som var öppen och så mysig att umgås med. Hela tiden hur vi pratade om flytt, våra framtidsplaner och allting var verkligen perfekt. Kommer ihåg den dagen vi faktiskt hittade våran låt "XO" som vi har spenderat många timmar att lyssna på, vid speciella stunder. Där vi faktiskt började sjunga framför varandra och "släppte loss". De stunder vi faktiskt mådde så sjukt bra tillsammans men saker och ting förändrades, vi verkligen stressade till flyttdagen och när vi väl flyttade så gick allting utför. Det var som om vi levde i en sagovärld att allting skulle ordna sig och hur mycket vi än försökte få det att funka så var det alltid någonting som kom emellan, saker vi tagit upp från gammalt.. Då jag ljög om att jag var otrogen när jag var 15, då jag inte nämnde det i början, som faktiskt kom upp på tal en lång tid in i förhållandet dessutom. Men vi var 15, det som hänt då har hänt och vi kände inte varandra ens en gång. Jag kommer inte säga att jag ångrar relationen överhuvudtaget för det har gett mig en lärdom att alla passar inte för varandra, dessutom måste man värdesätta sig själv ibland också, oavsett hur egoistiskt det kan vara. Jag tycker inte illa om henne personligen men jag vill inte ha någonting med henne att göra på grund av de rykten hon sprider och nu försöker jag dra en slutsats här, då hon faktiskt började hänga ut mig på nätet och varje gång försvarar jag mig själv och berättar så som det egentligen var, sen vem ni tror på eller inte spelar ingen roll för jag vet hur det faktiskt var, då jag levde i relationen.

Jag minns hur dagarna kunde se så annorlunda ut på bara några timmar, hur hon kunde gå från att vara så underbar till att störa sig på någon eller någonting, hur förbannad hon kunde bli. Retades jag med henne kunde jag nästan få mig en smäll, utan att överdriva. Hur hon ganska ofta talade dåligt om hennes ex & hur illa behandlad hon hade blivit utav honom. Antingen var det exet som var fokuset eller hennes vänner som gjorde någonting fel, aldrig hade hon gjort någonting. Ifrågasatte man det fick man till svars "Vad tror du om mig egentligen?". Längre in i förhållandet fick jag veta att han hade misshandlat henne och vilka sjuka saker han gjort mot henne, nästan lite taget ur en skräckfilm. (Givetvis fanns jag där för henne och hon fick prata ut) Det som får mig att tveka på att det hon säger är sant, är dels att de fortfarande hänger som om ingenting har hänt men även för att hon sa att ingenting av det här får komma ut. I samma tillfälle berättade hon hur glad hon var för hon träffade mig, att jag fått henne att vara så lycklig och att jag visade henne vad kärlek var. Hon nämnde även att hennes släktingar tyckte för första gången om hennes pojkvän och hur snabbt de hade accepterat mig, vilket lät som en chock på hennes röst. Självklart gav det mig en bra självkänsla & jag förlitade mig mer och mer. Vi började därefter planera att flytta ihop då vi tyckte det skulle göra förhållandet ännu bättre, men dels då hon jobbade i annan stad och jag bodde i Eskilstuna vilket gjorde en begränsad. Vi började kolla lägenhet i Eskilstuna då hon sökte jobb där, men snart fokuserade vi mer närmare mitt jobb och avståndet mellan bådas familjer. Vi hittade en perfekt lägenhet i Köping som vi fick tips av våran vän, allting skulle bli så bra! Men inte långt därefter kändes det som relationen rasade isär och hur vi vid flera gånger sa "vi skulle aldrig flyttat ihop".

Hennes svartsjuka började komma fram och i början var det faktiskt ingenting märkvärdigt utan det var någon man pratade med som hade kommenterat flörtigt och det accepterades inte och det togs bort. Ingen stor sak av det hela utan det accepterades av båda. Längre in i relationen så var det däremot värre, om jag hälsade på en tjejkompis i affären tillexempel (bara sade hej, men ändå trevligt) så kunde hela hennes dag vara förstörd. Kommentarer som "Du blir ju så glad av att se henne och dina ögon glimtade till när du såg henne", och därefter ifrågasattes om jag var kär i vännen eller om jag legat med personen jag hälsade på. Det var inte bara vid ett tillfälle detta inträffade på. Tillslut blev det att jag stängde ut alla mina vänner för att de var "flörtiga", även de som hade pojkvän. Det var som om någon kontrollerade ens värld och man fick knappt chansen att bestämma själv och tillslut så frågade man nästan hela tiden vad som var okej och inte okej att göra (ni som varit med om detta förstår vad jag menar).
Nästan varje gång jag hade någonting att prata ut om så var det antingen att jag lägger skuld på henne, hon som tar över och pratar om sina problem eller så somnade hon som hände en gång, men ändå. (Fanns gånger där hon faktiskt lyssnade också). Men hon accepterade inte ifall jag gjorde samma sak och jag hade ingenting att säga om det. Sa jag någonting blev det bara värre och det började hängas ut på gruppen "the queens", att jag aldrig lyssnar på henne. Sa jag någonting jag tyckte var fel i relationen (som kanske tog hårt på henne) så kunde det bli världens bråk. Hon kunde tillexempel slå till en (hände två gånger) och även skrika till, det värsta var att hon skyllde det på mig.
Till en början behandlade hon mig olika från när vi var hos släktingar och när vi var ensamma, ungefär att hon aldrig betedde sig illa bland folk. Längre in i relationen kunde hon avbryta mig och avsluta meningen åt mig även bland min familj, vilket de reagerade på ganska så snart på och ifrågasatte om detta. Det som faktiskt fick mig att tveka i relationen var att vänner och familj påpekade dessa saker, och hela tiden undrade hur jag mådde. Jobbarkompisar sa även att jag kanske ska vara på min vakt ifall hon dömmer andra utifrån sig själv, vilket fick mig att inse saker från ett annat perspektiv eller snarare en annan synvinkel. Därefter tog jag kontakt med mina vänner jag mist och rådfrågade om detta, vilket gjorde att jag fick stöttning ifrån dem. Självklart fick jag ångest för jag gjorde det i smyg men berättade om det också längre in. Någon vecka senare gjorde vi slut (igen) och därefter erkände hon att hon varit med en annan kille under relationen, men att de bara hade pratat. Vad jag hört från andra så har de gjort någonting annat..

När hon en gång i somras kränkte ner på en av mina vänner för hon hade gått upp i vikt på grund av en skada så fick det mig att inse hur elak hon är .. dessutom när jag försvarade min vän och sa "jag har ju skadat mig också och gått upp i vikt" så blev jag ifrågasatt varför jag försvarade henne och hur jag kunde göra så.. vilket jag svarade att alla är fina på sitt sätt, även fast man är rund! Då jag har varit överviktig i min barndom och blivit uppfostrad att man är lika vacker oavsett hur man ser ut, så tål jag inte folk som klankar ner på andra på grund av deras vikt..


Likes

Comments

I måndags var jag till sjukgymnasten för att kolla upp mitt ben då jag haft problem under en lång tid med det. Varit på massa behandlingar och massage men ingenting har hjälpt, även röntgen hittade ingenting. Efter lite eftersökningar så började jag bli orolig för hur det skulle se ut i framtiden om jag inte åtgärdar problemen, och då jag sökt hjälp många gånger för det och ingenting har hjälpt så känner man sig kluven över vart man ska vända sig. Ringde förra veckan och ville ha en tid så den 13e (måndags) fick jag tid och hon kom fram till att det var en sträckning jag har burit på i hamstring (baksida lår) och det kan vara logiskt tyckte jag. Har nu fått en del övningar jag ska göra innan jag går upp på morgonen och stretchövningar som jag ska göra efter träning, jag känner mig lite lättad och förväntansfull över detta. Veckan har gått bra men smärtorna är kvar fast det har blivit en viss skillnad. Återbesöktstid bokade vi redan i måndags och om två veckor ska jag dit igen. Om vi hoppar fram 6 dagar (idag) så gick jag upp runt 11 och tänkte åka och träna men brorsan ringde och frågade om jag skulle med till Erikslund och det ville jag göra, så bytte om och vi åkte och shoppade lite. Hittade en jacka från #gant som jag köpte och sen köpte jag nytt duschdraperi! Nu är jag på gymmet och senare blir det att träffa vännerna. Ha en bra helg.

Likes

Comments

Första bilden är tagen från igår när jag tränade bröst och axlar vilket kändes jättebra i kroppen, kände att jag fick ut det jag ville av gårdagens träning. Jobbade som vanligt till 23.00 på ojämna veckor och inga konstigheter. Larmet var ställt på 07.30 imorse eftersom att jag var tvungen att tvätta och laga mat, vilket kändes så jobbigt att kliva upp. Nu är klockan 09.09 och jag har lagat mat, sista maskinen i nu och jag har handlat & hunnit hämta mitt paket. När tvätten är klar ska jag bara kolla serier tills jag ska gå till jobbet då jag har ont i halsen så tänker jag inte träna. Köpte dessa två par skor då mina skor är 2 år gamla snart så kände jag att det behövdes ☺ ha en bra torsdag!

Likes

Comments

Fick sammanlagt 4 blommor igår vilket behövdes verkligen i min lägenhet då jag inte hade några alls och dessutom har jag så svårt att välja! Nu slipper det vara tomt i fönstret iallafall och det känns underbart. Sen fick även en mindre blomma som passade alldeles utmärkt i hallen och trisslotter & pengar. Min dag kunde inte bli bättre än så ☺!
Imorse vaknade jag strax efter 8 och åt avokado mackor med ägg på, supergott! Åkte sedan till sjukgymnast där jag fick lite övningar jag ska göra dagligen och som det ser ut så hade jag sträckt hamstring (baksida lår) och gått med ett tag vilket det blivit sämre, fick tid igen om två veckor men känner mig förväntansfull att det ska bli bra! Åkte sen till gymmet och körde ett lätt axelpass och bål, det gick utmärkt. Stannade förbi Hemköp på vägen hem och köpte kakor till bakningen och sen bakade jag iordning en kladdkaka idag igen, för att hitta lite pluspoäng på jobbet😂 har duschat och ätit så ska snart röra mig mot jobbet. Ha en bra måndag!

Likes

Comments

Ingredienser

Kakan:
10st oreo kakor
4st aftereight
3st ägg
1 dl mandelmjöl
2 tsk kokosolja
1,5 tsk kakao
1 tsk blomsterhonung
1 tsk vaniljpulver
1 tsk bakpulver

Topping/glasyr
20g mörkchoklad (70%)
5st aftereight
2 tsk kokosolja
2 tsk blomsterhonung
1 tsk kakao
1,5dl kokosmjölk

Gör så här
Sätt ugnen på 150 grader under tiden

Kakan
1. Mixa oreo kakorna i mixer/matberedare
2. Knäck i tre ägg och mixa runt
3. Blanda ner resterande ingredienser och mixa till en jämn smet
4. Smörj plåten med olivolja och blanda ut smeten jämnt över formen
5. Stoppa in kladdkakan i ugnen ca 15 minuter, medans kakan är i ugnen så gör iordning glasyren.

Topping/glasyr
1. Smält kokosfett och aftereight i en kastrull på låg värme
2. Häll i kokosmjölken och rör om
3. Ställ in chokladsåsen i kylen och låt svalna ca 15 minuter, rör om mellan jämna mellanrum så den inte stelnar
4. Efter att kladdkakan och chokladsåsen har svalnat så smeta ut chokladsåsen över kladdkakan. Smula två oreokakor över kladdkakan och bryt isär några bitar aftereight, lägg några hallon i mitten
5. Ställ in kladdkakan i frysen ca 15 minuter!

Sen kan du dö lycklig 👅👅

Likes

Comments

Idag stannade jag hemma ifrån jobbet för jag mådde väldigt illa igår & då smittorisken är väldigt hög vill jag inte göra mina kära arbetskamrater sjuka. Som vanligt får man ångest men absolut ingenting man kan göra åt saken. Jag klev upp ungefär 13.00 idag efter en massa serietittande. Kände strax därefter att jag var tvungen att göra någonting så länge magen inte strular och passade på att åka till Willys för att handla ingredienser till en kladdkaka då jag av någon anledning blev sugen på att baka en. (Inte bästa idén när man är magsjuk) Handlade för 400kr och då var ju jag tvungen att göra den så god som möjligt & fin såklart! (Så jag kan ta en bra bild såklart😏) den blev lyckad tyckte jag för att vara första gången. Smakade en bit faktiskt men det satte igång magen, men det var gott så det var värt de. Recept kommer här nedanför🙏

Ingredienser

Kakan:
12 färska osötade dadlar utan kärna
1dl mandelmjöl
3 ägg
2 msk kokosolja
3 msk kakao
1 tsk blomsterhonung
1 tsk vaniljpulver
1 tsk bakpulver

Topping/glasyr
Ca 60g mörkchoklad (70%)
2 tsk kokosolja
2 tsk blomsterhonung
1,5dl kokosmjölk
2 tsk kakao
2 tsk kokos ca
200g proteinpudding (Barebell)

Gör så här
Kakan
1. Mixa ihop dadlarna i en mixer/matberedare
2. Knäck i alla tre ägg och mixa
3. Blanda ned alla resterande ingredienser och mixa till en fin smet
4. Smörj formen med kokosolja eller olivolja, strö på kokos i botten, häll i smeten och bred ut så du får en jämn yta. Jag valde en Ø 24cm form.

Topping/glasyren
Gör i följande ordning
1. Smält kokosfett och chokladen i en liten kastrull (svag värme)
2. Häll i kokosmjölk (1,5dl) efter allt har smält och rör om
3. Ställ in chokladsåsen tills den svalnat, rör om då och då (ca 15 minuter)
4. Efter 15 minuter så ta ut såsen och häll i 2 tsk kakao och rör ytterligare lite till
5. Smeta ut glasyren & proteinpuddingen på kakan och ställ in i frysen några minuter tills kakan är "fast".

SERVERA 😍👌
Likes

Comments

Vaknade upp förväntansfull av att frukosten jag förberett igår kväll skulle vara så god och hade sett fram emot den hela kvällen/natten. Klev upp vid 04.48 och njöt utav en underbar frukost, chiapudding och en äggmacka vilket var jättegott! Kände att jag hade energinivån var på topp för bra. Jobbpasset gick superbra men senare under dagen blev jag väldigt illamående, som om jag åkt på någonting. Tränade iallafall efter jobbet och just på gymmet hade det lugnat ner sig. Tränade rygg och latissiumus fick en bra omgång, underbart! Mage som avslut för dagen och känslan var bra. Åkte hemåt för att duscha men sedan dess har jag bara mått sämre och jag vill inte bli sjuk nu?! Känns som magsjuka..? Det har jag absolut inte råd med men vad ska man göra. Väl efter duschen blev det stretching då jag glömde det på gymmet. Spenderade resten av kvällen framför serier men illamåendet har inte släppt än och magen är konstig! Känner genast att denna onsdag kunde ha blivit bättre än så här. Godnatt på er

Likes

Comments

Den jobbiga alarmsignalen hade precis börjat ringa och huvudvärken började smyga fram. Tre gånger ringde larmet imorse och surrandet från nattduksbordet blev allt högre och högre. *gäsp! Efter att ha kollat mobilen ett par minuter så klev jag upp & fixade iordning mig för jobbet. Den här morgonen var jag väldigt trött och kände verkligen att jag behöver ändra kosten men även börja äta frukost på morgonen och inte bara dricka en celsius. Det gick bra på jobbet men kände att jag behövde vila efter jobbet så hämtade ut mitt paket på Ica maxi och sen åkte jag hem och duschade. Tog en lång PW på 40 minuter och promenerade sedan hem och städade, så det här med vilan blev det ingenting av. Efter städningen gick jag till affären och handlade avokado, bröd, chiafrön, mjölk och mild yoghurt. Då jag ska ta tag i det hälsosamma val jag alltid strävat efter, så ska jag börja min nyttigare resa här och nu. Som tillexempel att skippa granolan och börja med gröt istället, eller chiapudding vilket är supergott! De små valen gör en hel del faktiskt. Nu är klockan 19.20 och jag har ätit två äggmackor och har en skål med bär och nötter samt min sista granola-måltid för imorgon handlar jag inge mer sånt. Chiapuddingen står i kylen tills imorgon bitti och frukt är inhandlat för mellis.  Godnatt på er!

Likes

Comments

Denna mörka dystra lördag blev ändå ljus tillslut. Vaknade runt 11 och kände att kroppen var utvilad och känslan var vacker. Även fast det tråkiga vädret gav ifrån sig en sådan negativ känsla och omotiverat klev jag upp ändå. Fick meddelande av Madlene om jag ville hänga med henne och ta en kaffe så det var bara att kliva upp. Igår var tanken att gå ut med vännerna men blev aldrig så då jag kände att jag var så trött och kanske var lika bra att jag stannade hemma. Dels för ekonomin men även för hur jag skulle mått idag!
Vi satt och pratade och drack vårat kaffe och hade det trevligt! Efteråt tog vi en promenad och efter det så gick jag hem för att vänta på Rasmus. Jag följde med Rasmus till Västerås då han skulle köpa en ny bädd till sin hund och när vi var där mötte vi upp hans flickvän Kristine. De köpte en bädd tillslut! Nu ska jag duscha och senare ikväll ska jag bowla med Matilda 👌 tänkte använda en jeansskjorta och svarta jeans, tror det passar rätt bra ☺ blev utgång på Harrys också med Emelie och Emelie och Nora. Hade det superkul och träffade många nya och gamla vänner ☺

Likes

Comments