BLOGG, HVERDAG

Hei alle sammen!!

Endelig er det min tur til å reise utenlands. Jeg jobber jo her på Oslo Lufthavn og er like reisesyk hver gang jeg er på jobb. Så det å skal ha en uke ferie nå er veldig etterlengtet! Jeg skal til Mallorca, Alcudia med tanten min. Vi skal være borte i en uke og det blir helt fantastisk!! Skal prøve å blogge litt fra ferien min.

Vi sitter nå på Northland her og har spist en frokost som ikke var spesielt god at all. Ost og skinke baguette med sennep og majones, det var ikke godt i det hele tatt.

Dere får gjerne følge meg på snapchat hele ferien!! --> jonasstarodden


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

BLOGG, HVERDAG

Hello alle sammen!

Jeg får en del spørsmål på snapchat om jeg kan fortelle dere litt om mine planer for sommeren så tenker jeg bare kan lage et blogginnlegg til dere om det!

Nå er det ikke mange dagene før jeg endelig skal ha en uke ferie etter en slitsom periode. Jeg har jobbet veldig mye i den siste tiden, ikke at jeg ikke liker å jobbe. Men kjenner nå på kroppen at en uke ferie skal bli veldig deilig, ettersom at min hverdag på jobb er ganske så stressende. Jeg takler stress og liker det men man må unde selv en ferie iblandt.

Jeg skal en uke til Alcudia med min tante, noe jeg gleder meg utrolig mye til. Mamma, tante og jeg har reist sammen de siste årene men som ikke alle av følgerne mine vet så mistet jeg moren min i 2013. Så har jeg og tante bare fortsatt og reise noe som er veldig koselig.

Ferie blir det men skal også prøve å jobbe litt med youtube og redigere bilder, videoer og få masse ut på youtube så jeg har ting klart til å poste når jeg kommer hjem. Jeg skal filme hele turen så mye som jeg husker haha, også skal jeg lage en video jeg skal få ut når jeg kommer frem. Skal prøve å filme en "pakk med meg" video, ble veldig inspirert av Eveline sin video på youtube så tenker jeg lager en sånn så kan dere se hva jeg har med meg på en ukes ferie.

Litt sminke skal med men ikke så mye, skal prøve å ikke bruke så mye men litt blir det. Det beste jeg vet med å ha fri er å sminke meg og føle meg fresh, kle meg pent og bare ta alt i mitt eget tempo.

Resten av sommeren skal jeg bare jobbe og ta det med ro egentlig. Det er jo gaypride snart så skal jo dit å bo på hotel i Oslo. Gaypride i år er 29. Juni - 1. Juli. Så om dere ser meg i Oslo da er det bare å komme innom, alltid koselig å møte dere og ta bilder og snakke med dere.

Så jeg skal blogge hver kveld på ferie og skal prøve å skrive litt på flyturen så jeg har noen innlegg klare til dere. Håper dere gleder dere like mye som dette som meg.

Så her skal vi bo i en hel uke! Dette blir ikke feil i det hele tatt! Hotellet heter El Lago til dere som lurer! :)

Likes

Comments

HVERDAG, BLOGG

Hei alle sammen og velkommen skal dere være til min nye blogg her på NOUW!

Jeg har en vennine som Heter Henriette som også blogger her på NOUW --> HER KAN DERE SE HENNES BLOGG

Jeg har jo blogget et par år på blogg.no men det er en stund siden sist. Også har jeg jo et eget domene men føler det er veldig vannskelig og opprettholde følgere osv når man ikke er på en plattform. Det jeg falt for på NOUW var at det er litt som instagram. Man kan følge folk og få med seg når de legger ut nye innlegg. Last ned appen som heter NOUW og logg deg inn med facebook så kan dere følge meg og få varsel når jeg legger ut innlegg.

Jeg syntes jo det å blogge er kjempegøy. Er bare det at ikke alltid tiden strekker til, men nå har jeg over en uke ferie. Noe som skal bli helt fantastisk. Jeg skal ha med meg macen på ferie og redigere videoer og ofc blogge. Skal ta med meg det ene kamera mitt og prøve å få tatt bilder og vlogge litt fra turen min til Mallorca.

For dere som ikke har sett meg før så kan dere følge meg på instagram, snapchat og youtube. Trykk på ikonene på siden så kommer dere inn til de forskjellige. Jeg hadde satt utrolig stor pris på om dere følgte meg der.

I skrivende stund sitter jeg her og har egentlig akkurat stått opp og skal dra om ikke lenge til jobben. Jeg jobber på Oslo Lufthavn Gardermoen og trives veldig der. Jeg kan godt lage et innlegg med spørsmål som jeg får ofte om dere ønsker. Bare å slenge igjen spørsmål i kommentarfeltet.

Ha en fin fin dag alle!

Likes

Comments

HVERDAG, SKJØNNHET

Dette er en look jeg bare elsker over alt på jord. Den er så sykt fint og enkel og den rosa parykken gjør seriøst looken, og de brune linsene da ofc. Det er en look jeg ble inspirert av å lage av Nikita Dragun.

Håper dere liker måten jeg gjorde dette på. Om det er noe dere vil jeg skal gjøre annerledes må dere gjerne kommentere, sende meg en melding på snapchat eller melde dere inn HER det er min facebookgruppe som dere kan skrive alt til meg. <3

Alle produktene står listet med merke også ligger det link til produktet.

Produktliste:

Foundation: Milani - http://bit.ly/2qtPy6R

Concealer: Urban Decay - http://bit.ly/2qOXOBm

Pudder: Sensai - http://bit.ly/2pIrTT7

Øyenskygge: Jeffree Star Cosmetics - http://bit.ly/2mnugYC

Eyeliner: Jeffree Star Cosmetics - http://bit.ly/2ao5Mba

Vipper: Dufflashes - http://bit.ly/2mAeTvB (monroe)

Bryn: Anastasia Beverly Hills - http://bit.ly/2pS03zx

Likes

Comments