2017.... ett underbart år! Fått lära känna så många nya underbara människor , både i Sverige och utomlands , fått resa! ❤️ Bäst av allt är ändå att jag hittat vart jag verkligen hör hemma! Fått träffa min underbara familj. 💓

Tagit beslut som fått mig må mycket bättre , beslut man trodde man skulle må dåligt av , men så blev det inte! ❤️

Jag har fått förståndet att droger är inte min framtid , att droger inte är mitt öde. Att jag inte behöver vara rädd hur det skall sluta för mig.
Att jag tog tag i mitt liv efter flera års trassel , jag tog tag i mina problem. Fått uppleva saker , fått äran att vara med min familj som bor utomlands!

När jag tänker tillbaka på året 2017 , tänker jag hur bra livet kan bli utan att man inte kunnat ana det tidigare. Jag har fått lära mig i år att det finns människor att kämpa för , det finns grejer som gör livet värt! Jag fick bekräftat att droger var inte mitt öde.

Polis har kontaktat mig angående övergreppen , varit på förhör. Kan ju inte bli bättre? POLISEN TRODDE MIG?!?! Ni anar ju lyckan!

Börjat ta tag i skolan , nästa vecka ska jag söka gymnasium! För ett år sedan trodde jag att knarka var mitt öde i framtiden.. men tack Gud så vände dem tankarna!
Här sitter jag idag med betyg , leende på läpparna , familj , och ett glatt hjärta utan mörka framtidstankar & skriver detta. Trodde aldrig jag skulle få uppleva att säga att jag faktiskt inte vill droga!

Så mina vänner , det är aldrig försent att börja om på nytt!❤️❤️❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 10 Readers

Likes

Comments

Okej , tre veckor kvar till julafton! Alltså detta år har gått läskigt fort! Känns inte som ett år sedan jag var i Marocko i Januari eller som ett halvår sedan sommaren började. För mig är det helt ofattbart!

Varit ett bra och dåligt år men majoriteten bra! Tre veckor kvar och redan börjat baka massa gottigheter. Snart är det även dags för att skriva vad man skulle vilja göra 2018,har en del grejer på min lista! Skulle vilja åka till Stockholm en helg , bo på hotell , shoppa och bara njuta av huvudstaden. Skulle också vilja åka till Marocko igen 2018! Ber till Gud det händer!

I fredags julpyntade jag och grannen hos henne! Det gick superbra!

Första advent idag med , sjukt kul att fjärde är på julafton. Som vanligt kommer mormor från Norrköping och bara myser med oss över jul och nyår , sedan dagen efter hon åkt hem skall jag och min mamma till Skåne!

Mycket att se fram emot närmaste tiden och hoppas att 2018 blir lika bra som 2017.

MEN dock skall jag ta spruta imorgon!! Är verkligen det VÄRSTA jag vet. Sist jag tog spruta var i Marocko i Augusti. Trodde jag skulle dö av skräck! Men nu är det iallafall skönt att från och med spruta imorgon behöver vi inte springa utomlands och ta spruta om något händer! Peppar peppar så går allt toppen på resorna haha! Men kommer vara så jävla nervös imorgon! Har tre lektioner innan sprutan , skall ta sprutan 11:30. Sen skall jag ha prov på eftermiddagen. Kan inte säga att jag direkt kommer jubla och springa in i skolan imorgon , däremot kommer det vara med tunga steg jag går mot skolsköterskan...

Vet inte vad egentligen som skrämt mig så över sprutor men får verkligen panik! Vet att det inte alltid måste vara något specifikt som hänt men denna panik och rädsla känns extrem! Jag är en sådan som då i Marocko väntar tills jag verkligen behöver i nödfall. Som då jag blev hund riven och var tvungen åka in och få FYRA sprutor men fick bara en som tur var! Gick aldrig tillbaka.. Då förstår ni kanske hur rädd jag är , för jag är liksom medveten om faran om jag inte tagit den vilket jag uppenbarligen inte gjorde.. Läkaren sade " kom tillbaka imorgon klockan 8" Men jag återkom aldrig..

Dom måste undrat vart jag tog vägen , skulle liksom dit och få tre sprutor till. Fick tabletter stora som hus ( jag skojar inte dom var gigantiska) men han ville ändå att jag återkom dagen efter , men nix :)

Men jag antar man måste göra vissa saker här i livet fastän man inte alls gillar det...

Tänk på mig imorgon när jag ligger där och "dör" ;)

Likes

Comments

Trots att denna dagen hade att erbjuda bland annat ångest så hade jag en toppen kväll med fina vänner då en av dom fyllde år🎈

Har även pratat lite med min kusin i Marocko , lilla Zinab , älskar henne oändligt! ❤️ tänkte på det förut att f*n vad tur att mobil och internet finns så man har denna möjlighet! Eller som för 10 år sen när telefonräkningen blev flera meter lång och man blev några hundra fattigare efter bara några få minuter!
Att få prata med dem man älskar är bästa medicinen!

Som sagt dagen slutade väldigt bra!
Tidigare idag var jag i skolan en timme , hade franska. Glömmer aldrig för någon månad eller två sedan när jag hade gått på typ 2 franska lektioner i hela mitt liv MEN jag får jättemycket beröm??! Snacka om lycka!

Idag i franskan läste vi till och med om Marocko! Kändes i hjärtat , både positivt och negativt . Negativa var att jag längtar tillbaka och positiva var att alla minnen från resorna kom som en film på näthinnan. ❤️Min kusin på bilden! ❤️

  • 55 Readers

Likes

Comments

Denna vecka startade inte alls så bra..
började veckan med ångest , ont inom mig , depression så att det skriker om det , tårar osv
Men vem minns den som ger upp?
❤️
Blir bara att ta det lugnt resten av kvällen och kolla klänning inför skolavslutning 😍 Veet jag är tidig men ändå 💃🏼

Kollat lite på en från H&M men vet inte riktigt , har sån beslutsångest! Lägger bild här nere 👇🏻

Färgval är också ett stort problem för mig! Alla fina färger som finns så ska man välja 😂 Är sugen på ljusrosa eller svart , men svart känns begravning , eller? 🤔

Ska eventuellt ha ett so-prov på fredag eller kanske nästa vecka , vet ej riktigt när ✍🏻
Kan verkligen inte få in i huvudet att det är sista året i grundskolan!
Och snart jullov , dock vill jag inte va hemma , trivs så bra i skolan nu! 😩 läraren till och med säger till mig ibland för jag tjötar på lektion 🙈

Var även på skolmöte idag som gick toppen! Fick beröm och grejer 😂

  • 63 Readers

Likes

Comments

Hösten 2017

Som dom flesta vet är halva min familj inte svenskar , inte kristna utan dom är araber och muslimer.

Ett ämne som är väldigt jobbigt för bland annat mig är rasism. Jag älskar min familj trots att dom är muslimer , precis som du som läser detta älskar din kanske svenska familj. Att ofta som mig som har familj som inte är blonda och har inte blåa ögon får höra ibland groteska kommentarer. Bland annat en som stod mig nära förr sa en gång att h*n skulle kunna skjuta ett muslimskt litet barn på cirka 2år. Min kusin är 2år och när jag satt med henne i famnen så började jag gråta av vetskapen om att vissa vill döda henne och alla andra i min familj. Denna människa visade jag aldrig bilder på mina små kusiner för jag ville inte ge h*n en bild av hur dom såg ut så h*n kunde föreställa sig att skjuta just dom! Eller så har jag fått höra att jag skall åka hem dit jag kommer ifrån , jag är född här , är svensk medborgare och har svenskt pass.. Men det tog inte dessa människor reda på utan dom tog för givet jag var en av dom som " kostade pengar" som alltid är ursäkten till deras hat.

Om någon sa " du får ta hit dina små kusiner och dom får leva med dig" hade jag sagt nej för jag vill inte dom skall växa upp med att svenskar som av någon anledning anser sig bättre människor än dom skall döma och kränka dom.

Eller så har jag till exempel blivit kallad terrorist , bara för min familj är muslimer..

Bara för min familj inte har samma religion som dom , tror inte på samma saker , har mörkt hår och bruna ögon så tar dom sig rätten att hata , kränka och önska livet av dom.

precis som svenskar så är dom bara människor, har samma kroppsdelar , samma funktion men ända skillnaden är att dom inte är lika ljusa men värst av allt för rasister är att dom är muslimer.

Jag skall förklarar för er som anser att muslimer är terrorister , i koranen står det att det ett av dom VÄRSTA grejerna och synderna en muslim kan begå är att ta livet av en annan människa eller annan levande varelse.

Terroristerna som gör sina plågsamma handlingar i Allah"s namn är inga riktiga muslimer....

Stora frågan är ju då vad svenskarna gjort så bra?


Likes

Comments

2017

Idag kom det fram igen , gran och hela skiten 😂🎄🎅🏻 Sjukt att det snart är jul! Lite mer än en månad. Skrämmande hur fort tiden går 😲

Ett år sen snart jag var i Marocko första gången! Och hoppas med hela mitt hjärta jag kommer dit snart igen! Så man kan lämna detta skitlandet 🙃

Imorgon ska jag till sjuksköterska på bup.. pallar inte 🙄 sitta där och ba säga : jag mår bra av medicinerna . Är ju inte direkt väder att gå ut i.. snö och halt ☃️ HATAR snö!

Helst vill jag gräva ner mig i ide tills sommaren

Har en period där depressionen är värre..

Likes

Comments

Hösten 2017

Höstlovet börjar gå mot sitt slut , haft en underbar vecka med familj i Norrköping!
Mycket skratt❤️
Men snart börjar kämpandet igen med Bup & skola 💪🏻
Fått veta av min mentor att om jag vill kan jag trotts jag varit hemma 4år gå linjen juridik! Är verkligen min dröm! Men vet inte riktigt vad jag vill gå faktiskt!
Mindre än 50 dagar till jullovet , vad sjukt ändå när jag tänker efter! 🎅🏻
Måste ta tag i också att kolla efter en balklänning , slutar nian i Juni & alla nior i min skola skall ha bal 👸🏻
Jag och en av mina bästa vänner är balvärdar!
Längtar faktiskt! 😻
Helt sjukt att om ett år går jag gymnasiet! Inte riktigt fått in det i huvudet , känns inte som 9 år sedan jag livrädd började förskoleklassen!
Trotts att jag halvs förskoleklassen hade det jätte kämpigt & i stort sätt hela min skolgång så sitter jag här godkänd 💪🏻
Är en känsla jag inte kan beskriva! För ett år sedan trodde jag mitt öde var att knarka & bo på gatan , men livet har lärt mig att det inte alltid blir som man verkligen tror! Skolan fick mig att sluta vilja knarka! 💓

Livet har verkligen vänt för mig! Står i bostadskö för att få lägenhet här i Norrköping , klarar mina studier och så vidare! För ett år sen hade jag inte ens kunnat föreställa mig detta! 🙏🏻
Det viktigaste är inte egentligen VAD man gör åt sin situation utan att man ALDRIG ger upp!
1år är kort tid men så mycket kan förändras! Saker som man aldrig trodde skulle kunna förändras!

När jag var runt 11år gammal lyssnade jag mycket på en tjej som heter Sofijah som la ut depplåtar som hon rappade , bland annat en låt jag ÄLSKADE var hennes låt som heter ”nu är det över” trodde aldrig jag skulle kunna sjunga med , men nu kan jag det ❤️

Ge aldrig upp! Det kommer när det kommer 💓

Likes

Comments

Här ligger jag igen , i min mormors säng & njuter av livet ❤️ Har så mycket här än l Göteborg! Har släkt , vänner med mera.
Skall vara här en vecka & fullbokad av träffar med folk❤️
Håll tummarna nu när vi står i bostadskö att vi kan flytta hit snart! ✊🏻skulle göra mig så lycklig!
På en dag här shoppade jag för 1200kr 🙊💸
Ser hela min månadssumma flygs iväg haha 💸

Skämt åt sido , en man på ca 35 förföljde mig idag på stan! Riktigt otäck var han! I ca en halv timme vad jag vet följde han mig , dom gånger jag tittade på honom stirrade han på mig. 😱
Frågade tillslut efter vakter , det var kväll & mörkt ute så vem vet vad han kunnat göra! Ett tag tänkte jag ”jag dör nu” det ända i mina tankar var att nu tar han mig.. men jag lever 😹🙋🏼

  • 122 Readers

Likes

Comments

Torsdag imorgon , en vecka sen redan jag i minsta detalj fick sitta och förklara övergreppen jag varit med om.
Tungt kan man inte säga annat..
tycktes till och med se hur polisens ögon blev blanka.. 😪

Kändes konstigt att sitta där omringad av tre kameror som iakttog alla mina rörelser samt två mikrofoner som spelade in ljud.
En timme tog det att berätta , en berättelse som egentligen inte borde kunna berättas utan att man visste det var en lögn , men tyvärr hände det inte bara mig.

Polisen slutade med ”du ska veta att vi alla här tror på dig , men vad åklagaren säger vet jag inte”
Den meningen gav mig en klump i magen , det finns alltså några som försvarar en pedofil? Är det verkligen så det ska vara? Att en pedofil kan vinna?
Men det jag vet är att en dag kommer jag få det att stå ” sexuellt ofredande mot barn” i hans papper , det lovar jag 👊🏻💗

Annars är jag nöjd med förhöret! Toppen poliser och en toppen advokat! 💓

  • 141 Readers

Likes

Comments

Hösten 2017

Förlåt att jag inte gjort inlägg på länge , men varit så trött och haft mycket med skolan!
Iallafall , nått några av mina mål!

Klarat gå på gymnasiemässan med klassen, varit hel dag , gå på en tisdag ( då är 9or:na i gamla byggnaden)

Känns gott att klara några av sina mål! ❤️

Imorgon skall jag till läkaren på Bup och få höjd medicin, tyvärr kan dom bara höja en medicin i taget 😫
Men sånt är livet! Bara att le och se glad åt 😄

Men på torsdag skall jag också på polisförhör angående sexuella ofredanden jag varit med om 10 gånger av samma man. Känns gott att äntligen bli hörd av polis! Socialen ville inte göra en anmälan , 10 tillfällen va för lite! Men nu ska dom få!
Kommer när allt är klart skicka ett brev till kärringen på soc och berätta hur man inte skall neka barns hälsa.
Sjukt hur man som vuxen inte kan bry sig! Så om en mördar EN person , ska man säga ”han har inte mördat tillräckligt?”
Mår illa över sånna människor! Hon försvarar ju liksom pedofilen! 😪
Aldrig skall man sluta förvånas ❤️

Kraaam ❤️❤️

Likes

Comments