Header

Det viktigaste här i livet kommer aldrig gratis. Det är nåt jag har lärt mig under mina 20 år levda. Man måste kämpa för vissa saker, så är det bara!

Idag börjar jag räkna kcal intaget igen efter en hel del "slarv" och oregelbundet kost intag. Ska försöka hålla mig på stabila 2500kcal först och se hur det känns! Ska även försöka lägga in lite långsam cardio i form av lite längre promenader.

Har blivit en del festande senaste veckan och det märks direkt på mig haha! Vägde 100.6 kg igår kväll, men är dock inte speciellt orolig över vikten eftersom jag snarare går efter resultaten på kroppen.

Är väldigt laddad på att köra nu, har köpt ännu ett nytt gymkort och den här gången på sats :) Kommer även att köpa på friskis i slutet på Juni. Korkat? Ja kanske, men nu har jag alternativ och inga ursäkter ^^ Det finns även alltid någon av polarna som man kan träna med nu!

Ha en bra dag o njut av sommarvärmen!

/J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 195 Readers

Likes

Comments

Tjena!

Hade beställt lite prylar i veckan, b.la kosttillskott från mmsports.
Beställde:
-Whey 100 protein
-Bcaa i pulverform
-Andro state
-Två t-shirts

Bestämde mig för att prova Andro State som det snackats en del om. Jag personligen tror inte på testoboosters eller fatburner piller, men bestämde mig för att pröva en testobooster för att veta.

Hade även beställt två stycken ringar och ett armband ifrån Sweden rock shop.
På senaste tiden har jag blivit en riktig prylbög. Älskar ringar, smycken, klockor o allt krimskrams haha ^^ Smyckena var såklart riktigt snygga! :)

Har bokat in tid hos naprapaten i helgen för att försöka få ordning på ryggen och mina bröstmuskler. Börjar bli ojämn i bröstmusklerna pga sämre kontakt på högersidan.. Får hoppas det löser sig :)

/J


  • 151 Readers

Likes

Comments

Tjena!

Först vill jag tacka för dem fina kommentarerna och antalet visningar hitills på bloggen! Gör mig otroligt glad och motiverad till att fortsätta skriva!

Idag är en väldigt skön dag då jag vet att jag har långledigt nu till måndag! Kommer däremot ha fullt upp varje dag!

Imorgon: Fixa festivalbanden inför Stockholm fields (hårdrocksfestival) och studentskiva på kvällen!

Fredag: Stockholm fields hela dagen!

Lördag: Upp tidigt för att åka på handbollscup och coacha!

Söndag: Handbollscup

Kommer att vara en rolig men rätt hård ledighet ;)

I skrivande stund sitter jag vid datorn trött som en gnu efter massagen hos Hassecoach i brunna/kungsängen som slaktade ryggen på mig idag! Har du problem så rekomenderar jag varmt att höra av dig till han!

Blir inget längre inlägg idag men önskar er alla en trevlig ledighet!

Ha de bäst!

/J

  • 193 Readers

Likes

Comments

Tjena!

Under en period nu har jag suttit och funderat på varför vi alla är så olika. Varför är det bara få personer som faktiskt lyckas nå sina mål i livet?

Sen slog det mig helt plötsligt att egentligen är vi inte så olika! Alla föds med olika förutsättningar men alla föds med en hjärna och ett hjärta!
Det är allt som behövs för att man ska nå dit man vill, oavsett om det är att bli pro bodybuilder, VD eller bara allmänt en bättre människa!

"Men om vi alla kan, varför når inte alla sina mål då?"

Där har vi frågan man bör ställa sig själv, varför skulle jag inte nå dit?

Hitta saker som gör dig motiverad! Det kan vara småsaker som att: "Idag skiner solen lite extra och idag ska jag hälsa extra glatt på kollegorna", eller "Fan den där killen är otroligt stark, så där vill jag bli så ja prövar ta i lite mer idag på gymmet!"

Det som motiverar mig är att tänka att oavsett vad jag gör finns det alltid någon som är starkare, större, trevligare etc och mitt mål är att jag ska vara den personen åt folk! Personen som aldrig gav upp och som alltid strävar efter att bli bättre!

Dela gärna med dig av vad som motoverar just dig, för vem vet vilka ögon det kan öppna för dem som läser det ;)Take care!

/J

  • 288 Readers

Likes

Comments

Ja mina vänner! Hatten av till världens bästa gym! Fyfan vilken känsla att kliva in på stället som format så många atleter genom tiderna!

Mentaliteten i USA är helt annorlunda en svenska gym också. Här hälsar folk och ger komplimanger som vardagsmat. Det blir en fantaatiskt trevlig atmosfär att befinna sig i!

Gymmet i sig består av 3 enorma rum fyllt till bredden med allt från squat racks, hantlar och maskiner! Jag kände mig som ett litet barn på julafton haha! Måste sett ut som en vilsen turist (vilket jag är) när jag smyger runt bland de olika prylarna och letar efter en maskin eller vikt :)

Jag körde ben idag och ville verkligen inte sluta så körde väl i drygt 2 timmar innan benen gav upp ^^

Träffade en fantastiskt stor och underbart trevlig atlet som är tävlande bodybuilder. Jerome Ferguson himself. Grymt coolt att stå bredvid samt snacka med en pro bodybuilder!

Den stora skillnaden mellan sverige och USA i gymbranschen är att i USA är det mer respekt om du är otroligt stor och stark (vilket jag alltid har tyckt) medans i Sverige är det mer inne att vara så rippad man kan bli! Förstå mig rätt bara, menar inte att det är nåt fel med det utan säger bara vad jag personligen tycker!

Avslutar med bilder från Golds:
  • 272 Readers

Likes

Comments

Hej på er!

Befinner mig i skrivande stund i San Diego i USA! Fantastiskt väder, fantastisk mat och fantastiskt gym! Har vart här i 3 dagar nu och vi har gjort allt ifrån att festa till gym och sol! Man kan verkligen säga att jag lever livet här borta!

Imorgon har vi bestämt oss för att lära oss att surfa! Kommer att vara riktigt svårt men förhoppningsvis förbannat kul!

Har trots allt hunnit med en del träning också, 2 pass för att vara mer exakt.
Gymmet här är fantastiskt! 3 stora rum med allt från typ 110 lbs hantlar till maskiner o stänger!

Bifogar en del bilder från resan hitills!
  • 286 Readers

Likes

Comments

Ja du.. Det är en sak man får höra väldigt ofta! "Du som tränar, får du verkligen äta det där?" JAAAAAAAA DE FÅR JAG!

Herregud bara för att man tränar så betyder väl inte det att man är nån inställd robot? Fan alla människor gillar att unna sig något gott någon gång haha ^^

"Fusk dagar" är ett vanligt påstående idag och det anses ofta som en belöning! Självklart bör man öven njuta av livets goda sidor även fast man är intresserad av träning och hälsa! Fusk dagar är även positivt för att chocka kroppen om man ligger på diet tex ;)  • 341 Readers

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!

Då var jag igång igen med en ny blogg och ett helt nytt upplägg!
För er som inte känner mig så heter jag Jonas och är 20 år gammal. Har tidigare bloggat på Myshowroom och via mitt föra team "Team prospects by BMR sport nutrition". Jag är en vanlig, skön och halvt efterbliven kille som brinner för träning.
I Augusti kommer jag att börja studera till Hälsoutvecklare/Personlig tränare och massör och inleder då en ny era i livet där jag kommer att kunna arbeta med det jag brinner för!

Den här bloggen kommer däremot inte alltid att handla endast om träning för jag gör mycket annat runt omkring gymmet också. Har väldigt mycket åsikter o idéer (inte alltid bra) som kommmer att slinka ut ibland.

Målet med bloggen är att kunna inspirera samt underhålla er läsare vilket jag själv tycker är väldigt viktigt när det kommer till bloggar.

Kommer försöka blanda med bilder och filmer, dels på träning och dels på vardagslivet (gillar att bjuda på mig själv rätt mycket som ni kan se på bilden längst ned).

  • 436 Readers

Likes

Comments