Det bedste sted i mit kvarter er BM. BM er den lokale fodboldklub. De har en masse græsbaner, som er tilgængelige for alle dem, som har lyst til at spille lidt fodbold. Udover det har de også to kunstgræsbaner og nogle tennishaller. Grunden til at det er, at jeg elsker at spille fodbold. Mine venner spiller der også, så det er også et sted, hvor jeg kan have det sjovt med dem. Nogle gange tager jeg også derop, og spiller lidt for sjov sammen med nogle af mine venner Jeg har gået til fodbold i snart 11 år, så jeg kan virkelig godt lide at spille fodbold.

Mit bedste sted derhjemme er mit værelse, da jeg kan gøre lige, hvad jeg vil. Udover det er der også de ting, jeg har brug for der. Når jeg er på mit værelse, spiller jeg tit Playstation, men jeg ligger også nogle gange med min mobil. Jeg bruger rigtig meget tid på mit værelse. Jeg er der ikke altid alene, men også med mine venner når vi har spilleaften eller bare hænger ud. Jeg sover selvfølgelig også på mit værelse. Jeg bor i et hus meget tæt på skolen, så jeg har det meget let, når jeg skal i skole.


My favourite place in my house is my room. I like to spend my time there with my friends or alone. I live in a house nearby the school.

My favourite place in my hood is the local football club called BM. At BM there a lot of space to play football. I like playing football a lot and I have played in almost 11 years.


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg var med min klasse i Madrid fra den 5. Februar til den 9. Februar. Vi skulle flyve fra Kastrup Lufthavn til Madrid. Turen derned gik super godt, og vi hyggede os. Da vi landede i Madrid, blev vi mødt af to lærerer fra skolen, som skulle hjælpe os med at komme til skolen. Da vi kom til skolen, stod alle elever klar til at tage imod os. Vi mødte, dem vi skulle bo hos, og så skulle vi bare hjem til dem. Vi skulle både opleve hvordan de gik i skole, men også hvad de lavede i fritiden med venner osv. En af dagene tog vores egen klasse ind til centrum af Madrid, hvor vi så en masse ting. Vi fik også lov til at shoppe.

De skulle også komme op til os i Danmark og bo hos os et måned efter vi var dernede.

Heroppe skulle de også med os i skole, men først skulle vi lige cykle til skole, men det var meget svært for dem, fordi de fleste af dem var ikke vant til at cykle i Spanien. Efter et par forsøg gik det fint for dem, men de var ikke sikre i trafikken.

De skulle også smage vores danske mad, men jeg tror ikke, de var så vilde med det, for de spiste ikke så meget.

Jeg synes, det var en meget sjov udveksling at lave, fordi vi fik oplevet en helt anden kultur og måde at leve på. Man fik også øvet sit engelsk.


In february me and my class was in Madrid to live with a family. We saw a lot of things in the centre of Madrid. At their homes we ate spanish food. Some of it was good, but some wasn’t good.

A month later they came to visit us. They also saw some of the important things in Odense. They tasted danish food, but they didn’t like it I think.


Likes

Comments

Hej

Jeg var med hele min årgang i Berlin fra den 1. Maj til den 5. Maj. Turen til Berlin er en fast ting, som 8. årgang gør hvert år. I år var det blevet vores tur, og jeg havde glædet mig utrolig meget. Vi skulle mødes mandag morgen kl. 5.30 ved skolen, hvor bussen ventede. Turen derned tog omkring 8 timer med stop på vejen. Da vi ankom til hotellet, var alle oppe at køre. Vi skulle til at have vores hotelværelser. Jeg skulle bo sammen med Andreas, Leonardo, Anders og Thomas. Vi endte med at få det bedste værelse ifølge lærerne.

Allerede første dag skulle vi gå 10 km for at se fjernsynstårnet. Jeg havde været deroppe en gang før, men det var stadig vildt spændende at se det igen.

Tirsdag skulle vi på sightseeing, hvor vi fik set en stor del af Berlin bla. Det Olympiske Stadion.

Næste dag skulle vi ud og se en skole i Berlin. Det var meget sjovt at se hvordan det foregår dernede i forhold til her i Danmark, hvor vi jo har et andet skolesystem end dem.

Om torsdagen var vi i rigsdagen, som er ligesom folketinget her i Danmark. Der havde jeg også været før, men man får alligevel lidt ekstra viden, når man er der igen. Efter det havde vi fået lov til at shoppe i nogle timer, så man kunne få købt gaver eller lidt til sig selv. Om fredagen var det hele slut, og turen gik hjemad i bussen.

Alle havde hygget sig i Berlin og haft nogle gode dage. Det var helt sikkert en vellykket tur, synes jeg.


Hello

From the 1. May to the 5. May I was in Berlin with my school. It was a really great trip. We saw a lot of buildings and sculptures. It was a really nice city to visit, but it was very different from Odense. We stayed at a hotel at night. I slept with Andreas, Leonardo, Anders and Thomas.


Likes

Comments

I de seneste 2 uger har vi lavet naturfagsprojekt. Emnet var, “Du er skabt af stjernestøv”. Jeg var i gruppe med Thomas, Solbjørk og Emma. Vores gruppearbejde fungerede godt, og jeg synes, at vi fik fremstillet et godt produkt. Vi havde valgt at fokusere på “Liv i rummet og beboelige planeter”. De første 3 dage skulle vi se en masse film om emnet, og svare på spørgsmål. Fra onsdag af måtte vi begynde at arbejde i vores grupper, og så kørte det bare. Vi fik både lavet noget godt fagligt og noget kreativt. Vi lavede et lille solsystem, som skulle illustrere vores galakse. Udover det lavede vi også tre plancher, hvor der var en masse illustrationer af de ting, vi sagde.

Projektet skulle være færdigt tirsdag formiddag, og derefter skulle vi fremlægge for klassen. Vores lærere besluttede sig derefter for, at vi skulle fremlægge projektet for nogle 4. klasses elever, så vi kunne lære at formulere det bedre til nogen, der ikke forstod det så godt. Fremlæggelserne gik super godt, og vi fik sagt, hvad vi skulle. De små børn så ud til at forstå, det meste af hvad vi mente, men der var selvfølgelig noget, som de ikke forstod, da vi har lært meget mere end dem.

Meningen med det hele er, at vi skal bruge projektet, som fremlæggelser til vores skolefest. Til skolefesten kommer forældre, søskende og lærere forbi, for at se hvad vi elever har lavet.


​Hello

The last two weeks we have been doing different things that we’re used to. The task was to make a project. The headline was “You’re made of stardust”. The goal was that we could present it for our parent, siblings and teachers.


Likes

Comments

Hej mit navn er Jonas Bech Hauge, jeg er 15 år, og går i 8. klasse på Sct. Hans skole i Odense.

På denne blog kommer jeg til at skrive om mine rejser med skolen, og lidt om hvad jeg laver i min fritid, da jeg har fået det til opgave.

Til daglig går jeg som sagt i 8. klasse på Sct. Hans skole. På skolen skal man vælge linjer, når man kommer i 7. klasse. Du kan vælge mellem International, Innovation og Sport & Sundhed. Jeg har personligt valgt at gå i International, da jeg godt kan lide at have de sproglige fag. I vores klasse har vi to timers ekstra engelsk og spansk. Udover sprogfagene har vi nogle udvekslingsrejser. Vi skal bo hos en familie i både Spanien og Italien. Hele årgangen skal også på en tur til Berlin.

I min fritid spiller jeg fodbold tre gange om ugen på Marienlyst. Jeg har gået til fodbold i ca. 10 år, så fodbold betyder meget for mig. Næsten alle mine gode venner spiller på holdet, så det er jo kun en fordel for mig.

Når jeg ikke spiller fodbold, er jeg sammen med mine venner efter skole eller om aftenen. Vi hører musik, spiller FIFA og hygger os meget.

Min bedste ven er Anders. Han går også i International klasse ligesom mig. Vi har kendt hinanden siden vuggestuen, og har gået i samme klasse hele livet.

Jeg håber, at I kommer til at synes om min blog.


​Hello. My name is Jonas Bech Hauge, I’m 15 years old. I’m an 8th grader on Sct. Hans skole in Odense. I’m gonna write about my trips with the school and a bit about my spare time.

In my spare time I play football at the local team. When I’m not playing I like to hang out with my friends. My best friend is Anders. Me and Anders have almost known each other for our whole life.

I hope you are going to like my blog.

Likes

Comments