Min senaste video
Jonas grentzelius
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Yeeey, Nu är mitt nya vlogg liv igång!
I dagens avsnitt följer jag med Nathalie till Ikea. Hon ska göra en smink hörna i sitt rum och köper allt hon behöver till det. Sedan drar jag ut på krogen med Emma, Erik och Alexsandra! Glöm inte att prenumerera på kanalen, länk till dagens avsnitt finns HÄR.

Just nu sitter jag och redigerar gårdagens vlogg i min nya soffa, Älskar den verkligen! Hinner nog inte redigera klart för jag ska på ett info möte om mitt nya jobb. Jag ska göra marknadsundersökningar genom att ställa frågor till allmänheten i utvalda butiker. Men det kommer ni få se på fredag. Har du en YouTube kanal? Isåfall får du jätte gärna länka den i kommentarerna under videon på min kanal så ska jag kika! Vill hitta era kanaler och lära känna er mer. Vore super kul!
Vet inte vad jag ska ha på mig idag, jag vill ha något snyggt och cleant men det måste ända vara svalt och bekvämt.. har så lätt att få panik attacker bland massa nytt folk, men hoppas att det går bra idag! Vädret är ju helt lovely så det känns som att det kommer bli en bra dag. Nu måste jag redigera så mycket jag kan, puss så länge!

Likes

Comments

God morgon!
Igårkväll blev det utgång på Kopparhammaren såklart! Bästa nattklubben i Norrköping! Det var 90's tema igår så hade inte full koll på musiken då jag inte ens levde mer än ett år på 90 talet, haha! Nej men jag var helt nykter och hade trevligt med mina vänner. Men man känner sån sjuk skillnad på dansgolvet när man tagit ett par glas.. Har inte svårt för att dansa men det blir alltid lite skönare med lite vin i kroppen, haha!

Idag sitter jag och redigerar en vlogg. Jag vloggar idag också! Jag ska försöka vlogga varje dag nu! Vill verkligen det, i Love att vlogga!

Likes

Comments