Min senaste video
Jonas grentzelius
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Som ni vet så fick jag ett litet kitt med hud och hårvårds produkter av min vän Ellen när jag fyllde år. Fick bland annat en ansikte scrub från Creightons som jag använt morgon och kväll i typ en månads tid. Och shit så len och fin min hy har blivit! I början blev jag lite röd och fick en och annan finne. Men det blir så när man börjar ta hand om huden. Den öppnar och redan porerna och då reagerar huden så. Men nu har de få finnar jag fick försvunnit. Kan inte ens kalla det finnas. Det blev bara 2-3 röda prickar. Men nu känns huden så len och fräsh! Man ser så stor skillnad! Har försökt hitta vart man kan köpa den, men den verkar inte finnas i Sverige. Hittade i alla fall en ikke svensk sida som säljer den HÄR!

HETT TIPS!!!

Likes

Comments

God morgon! Mamma råkade vecka mig vid 6 idag.. har sovmorgon till 10 men det gör inget för hon kom med frukost på sängen och varm choklad, plus att jag har redigerat lite på vloggen som kommer ut ikväll. Så det var bara skönt att ha tid på morgonen.
Idag har vi bara 2 lektioner, solen är framme och jag känner mig pigg och fräsh! Kan det bli bättre?

Bilden är från i fredags, på min toa innan vi drog ut till Jireel som spelade på puls i fredags. Några av de bästa vännerna man kan ha! Love you party girls!😘

Likes

Comments

Var ute igår igen.. haha! Kört onsdag, fredag och lördag denna vecka. Men det är ju så kul! Inte att supa sig redlös för det finns inte på kartan. Varför ska man supa sig full och inte ha kontroll så att säga!
Det jag uppskattar är att gå ut med ett par bra vänner, socialisera mig med folk och äga dansgolvet. Man går ju trots allt ut för att dansa. Har man behov att bli redlös bör man söka hjälp såvidare du inte bara är en fjortis snorunge som behöver bekräftelser. Hade i alla fall en rolig kväll. Brukar säga "det blir vad man gör det till". Jag bestämde mig för att ha kul med mina vänner och då blir det roligt. Man kan ju tycka att det är tråkigt att gå ut när det inte är några människor ute. Det klart att det är kul med massa människor men jag hade roligare igår än i fredags och då var det proppat med folk. Ta på dig några bekväma kläder du känner dig snygg i, ta en glas för att få igång kroppen, ta med dina vänner och gör kvällen till det du vill. Inte till hur det "borde" vara.

Några selfies från puls toan

Likes

Comments

I Går kväll drog jag och Sarah ut på onsdags klubben på puls. Der var 100 dagar innan studenten evenemang så det var fullt med folk ute! Hade super kul! Träffade massa nya människor och som vanligt massa sjuka killar som bara är FÖÖÖÖR MYCKET! haha, fattar inte varför en kille ska gå fram och tro att han ska få pussa på mig bara för att jag är gay. Det roligaste av allt är att när man säger " tror inte de va" så är man helt plötsligt inte deras typ eller ful or something.. så typiskt killar, så fort dom får dissen så är man "stans fulaste hoe" typ. Haha! Väx upp och inse att det är ni som antagligen är för fula för att man ska vilja ha någon intim närhet.. haha! Nej men true!
Hade super kul som sagt! Taggar upp inför fredag då jeerell "stavning" kommer till puls!

Likes

Comments

God morgon!
Sitter och redigerar gårdagens vlogg och har precis spelat in en mukbang till frukost! Blev riktigt lyxigt med mini pannkakor, blåbär och glass i smaken "salted caramel" nu favorit!! Som hallon saltlakrits fast kola. Nice som fan!
Gårdagen var okej, det var väldigt mycket folk och min ångest var hög! Men jag fick ingen attack vilket var så skönt! Kände ett fler tal gånger att jag skulle få panik men drog mig utåt för att ta lite luft och varva ner. Är super stolt! idag ska vi på en arbeta mässa och vi får väll se hur mycket folk det är där. Det ska bli intressant att få se olika jobb. Just nu i 2:an är de flesta lite skoltrötta och lite små Osäkra på vad man vill. Så jag tror att arbeta mässa blir perfekt!
Men nu ska jag fortsätta redigera tills jag måste dra mig mot mässan. Puss!😘

Likes

Comments

Idag står det Uf mässa i Motala på schemat.
Vi åker med skolan och ska fylla i lite papper som vi får i uppgift under dagen. Hoppas vi hinner strosa runt lite. Var i mota jätte mycket när jag var yngre. Min förra danspartner bor där, när jag dansade..
Efter skolan ska jag eventuellt träffa ett par tjejkompisar och åka till något öde hus som vi har besökt många gånger. Säger inte vilket i förväg haha! Annars ska jag bara vara hemma och göra de vanliga.
Vad tycker ni om läpparna? Ni kanske inte ser så mycket på bilden men nu har jag 2 ml fyllda i dom! LOVELIE!😍

Likes

Comments