• Facebook
  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Yeey, hämtade precis ut mina klackar från Zalando som skulle kommit med expressfrakt för en vecka sedan.. Dåligt som fan! Men nu har jag dom i alla fall. 8cm, inte så höga men snygga och stilrena att ha på middagar och andra tillställningar. Perfekta till något event.
Idag har jag redigerat klart videon som kommer upp på YouTube kanalen imorgon. Jag och Emma testar att vara i stallet och Emma lyckas ramla av hästen 2 gånger! Så in och prenumerera så att ni inte missar det! Länk finns HÄR!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hade svin kul igår! Massa nytt folk som kom fram och ett par trevliga killar som vi för och efter festa med. Älskar att bara bli lite salongsberusad så man kan släppa loss på dansgolvet!
Idag står det redigera på schemat. Jag och Emma vloggade igår, det kommer komma lite från när Emma var på Summerburst också, hope you like it! Ni kommer självklart bli uppdaterade såfort den är uppe! Love!

Likes

Comments

Contains affiliate links

har precis klickat hem lite nytt tills jag åker till Spanien. You know i got kärring hetta så därför har jag beställt en hoodie, jacka och ett par skor i mesh (transparent) för att kunna känna mig naken och skön. haha! Nej men det blir perfekt till mig i värmen. Förövrigt så sket sig guldtuben igår. Jock och Danjal skulle fått biljetter av Splay men sen helt plötsligt så skulle dom inte få extra biljetter. Väldigt synd men jag fick hålla tummarna för dom i Linköpings på platens och här i Norrköping på puls. (utgång) igår. NYKTERT! 😊

Likes

Comments

Vad händer idag då gott folk?
En sådär seg dag med dåligt väder och för lite energi men vill fortfarande göra något! Vet inte riktigt vad om händer idag, men skulle vara mysigt att gå ut och käka. Får se hur de blir med det 😊 Nu ska jag dra mig hem mot Paula. Satte på mig en ny päls, as fräsh! Love it!

Likes

Comments

Skillnaden mellan Norrköpings alla klubbar är stora. Den som faller mig bäst i smaken är självklart Kopparhammaren.
Varför?
Jo för det första så är det inga små fjortisar som springer omkring och är pinsamma. Det är en klubb med bra folk som går ut för att ha en rolig kväll. Jag har inte hört om ett ända bråk där vilket tyder på att det är bra vakter som sköter sitt jobb som de ska.

På andra nattklubbar här i Norrköping är bråk tyvärr väldigt vanligt och då kan jag efter egna erfarenheter och andra säkra källor säga att till 80% så är det vakterna som triggar bråk.
Pssst, har själv sett ett sms där en vakt på **** skriver "Då ska jag se till att han gör våld mot tjänsteman".
Han menar alltså att bara för att han ogillar en människa så ska han skapa problem och trigga igång bråk för att kunna anmäla honom för våld mot tjänsteman. Har själv varit med om homofobiska vakter som triggar bråk och ljuger om mig. Känner du dig träffad? Pfft synd om dig.

Jag har aldrig varit med om ett ända problem på Kopparhammaren. Dom har riktigt bra och skön personal, mysig uteservering men inte nog med det, dom har en fin och mysig inneservering + dansgolv, VIP och scen! Det är det allra bästa med Kopparhammaren. Du kan gå ditt på så många olika sätt. Du kan gå dit på en dejt, sätta dig i en soffa med din crush utan att det blir stelt och knäpptyst. Eller gå dit med jobbet/familjen för att bara sätta sig på någon av serveringarna och ta en drink eller 2, och självklart kan du gå ut med dina girls och äga dansgolvet och kanske hitta någon snygg kille att dissa😉 Ikväll gästar E-TYPE kopparhammaren så vad säger du? Let's take the clubs to next level!
HÄR är kopparhammarens Facebook sida in och checka så du inte missar helgens events!


Likes

Comments

Contains affiliate links

Paniik! Igårkväll fick jag besked om att jag ska med Jocke och gänget till Guldtuben.. Fick panik och beställde hem 2 par klackar på express så hoppas att dom ska komma imorgon. Det ska bli helt magiskt att få vara med under kvällen, lycka! De ena är svart mocka 13cm klack, de andra är svart mocka med skinn imitations detalj + silver spänna 8cm.. Har tänk mig 13cm men fanns bara i en storlek mindre så beställde ett par andra i säkerhets fall. Vet inte vad jag ska ha på mig i övrigt men svarta klackar är ett måste! Vad tycker ni? 13cm hittar duHÄR. 8cm hittar du HÄR. Hoppas dom blir bra nu

Likes

Comments