Hösten har jag alltid gillat. Älskar att titta på löven som gulnar och röda. Men oavsett hur mycket man gillar denna vädret så saknar jag värmen och kunna få sitta i solpallen och njuta dagen med mango shake. Att inte ha så många kläder på sig är bara så himla underbart. Ingen halsduk, ingen jacka..bara en klänning, eller linne med shorts. Och slippa ha strumpor på sig är bara helt magisk.


Bjuder på lite några bilder när vi var i Boracay i septembers denna år.

Likes

Comments

Imorgon är det dags att gå på röntgen och kolla läget mitt västra ben. Än idag så har jag fortfarande ont att jag vaknar varje kväll av smärta. Två månaders väntetid är äntligen här. Det känns så skönt att kunna få veta vad som pågår. Det roliga är för 2 veckor sen fick jag ont i mitt västra handled och fortfarande har jag ont där. Jag vet verkligen inte vad som händer med mig.

Likes

Comments

Hej mina vänner!
Det var riktigt länge sen jag har bloggat, men det har inte hänt så mycket de senaste tiden förutom att jag har jobbat nästan varje dag och har varit trött så det hände inte så mycket annat än att vara hemma och vila och vara med familjen i princip.
Men i helgen åkte vi kryssning med några vänner för att fira en födelsedag och kunna umgås lite innan man åker bort i en hel månad från Sverige. Det var riktigt länge man slappnade av lite och det var riktigt skön för min del som gör inget annat än att jobba.
Fast man spenderar lite cash där så ångrade jag inte ett dugg för jag känner mig att jag förtjänar avslappna med mina nära och kära fast jag var helt förstörd dagen efter så var det ändå värd. Vill verkligen tacka som var med oss och för vi hade awesome dag med alla.


Grattis Grattis Mark B.❤️❤️❤️

Likes

Comments

Idag åkte vi till Sollentuna för att bada, man ska passa på när det är så fint väder. Mötte upp en vän/kollega och åkte tillsammans till Rösjöbadet. Aldrig vart där och den såg helt ok. Men Kallhällbadet tyckte jag är mycket finare strand. Vi grillade på plats och mannen kom efter hans träning.
En helt enkelt underbar lördag.

Man ska njuta dagen medans man kan👍

Likes

Comments

I torsdags tog jag ledigt från jobbet för att åka till Kallhäll och bada med barnen. Jag visste inte att de stängde av mellan Spånga-Bålsta i pendeltåget. Så onödigt att vi tog tunnelbana till Sundbyberg och stannade i Spånga, lika gärna hade vi tagit buss hemifrån.
Tog ersättningsbussen som skulle ta oss till Kallhäll men visade sig att bussen åker bara till Jakobsberg och fick vänta ännu en buss till som inte har barnvagn plats. Kunde inte fälla ihop barnvagnen för lillen somnade på vägen för det var en lång färd och väntande. Fick lite hjälp med barnvagnen upp att den fick plats precis i bussen mellan säte. Barnvagnen är så liten. (Resebarnvagn), tycker synd som har stor barnvagn för den kommer absolut inte in i bussen. Hur kunde de ha en sånt ersättnings buss?
Men kom fram till slut efter mer än 1 timmes färd som skulle ta 10 minuter egentligen.

Dagen var ändå underbar och mysigt att bada med barnen. Solade lite vid bryggan medans man vaktade ungarna som lekte för fullt i vatten.

Medans de andra blev hämtad från deras man åkte jag och Brandon buss som åkte hela vägen till Spånga, skönt. Bussen var desamma. Fällde ihop barnvagnen i trånga gående. Det var en skön buss att åka med så att jag och Brandon somnade på bussen. 30 minuters åkt tid och är trött så somnar man med aircondition.

Tack familjen Ahmed och Blomqvist för en mysigt torsdag med barnen❤️

Likes

Comments

I måndags åkte vi till Märsta med familjen och vänner för att hälsa på hos en vän och äta lunch tillsammans och bara mysa och ha lite skoj. Vi hann även gå ut och ta ett promenad och ute med barnen i parken och spelade lite Pokémon Go!

En skönt promenad, lekpark,fotmassage❤️

En jätte god lunch/fika

Tack min fina vän Martin för en mysigt och underbar måndag❤️

Likes

Comments

Den 14 augusti vart jag hos läkaren som skulle undersöka mina knä, men det var bara mer prat och skrivande i datorn. Han kände på knäna och kollade vart jag har ont mest. Alltså han tryckte mina knä hård för att kolla läget. Det gjorde så ont att jag kom hem ännu mer halkande. USH vad jobbigt.
Sen bestämde han sig att göra ett ordentligt undersökning på mig att jag måste lämna blodprov med fasta i 12 timmar. Så idag lämnade jag mina blodprov, 4 stycken proppar tog han från mig och jag var så himla hungrigt att magen bara kurrade. Mer än 12 timmar utan mat och vatten var för jävligt. Tur att de resten av timmarna sov jag. Hahahaha

Likes

Comments

Jag fyndade lite rea i #babyshop och #åhléns till Brandon som han ska ha till vårt semestern nästa månad. Så nu är jag nöjd med allting. Allt han behöver är redan förbered så det är skönt.


Bra skor måste man ha när man är ute hela tiden.
#pomdapi waff sandal

Hatt och keps behövs man ute i värmen!
#minirodini

Likes

Comments

Igår jobbade jag några timmar på jobbet och lärde upp en person och sen åkte jag vidare till en vän i Orminge för vi blev bjuden på grill middag hemma hos deras föräldrar som är bortrest. Innan åkte vi till Åhléns för lite shopping åt lillen som han ska ha till resan eftersom de har rea passade vi på när vägarna är förbi. Kommer inte ha så mycket tid sen.
När vi kom väl fram i Orminge C träffade vi alla och handlade tillsammans till middag. Det var faktiskt roligt att handla tillsammans. Det gör man inte ofta.
Medans de andra tog bilen mot huset tog jag, Gladys och Ninoy en promenad med barnvagnar som var jävligt skönt.
När alla var framme började grill mästare att grilla och det var så god. Vi åt inne eftersom det började regna små droppar men vilken tur för mot på kvällen slutade och vi satt i balkongen och myste med lite vin, öl i handen. Pratade allt möjligt, precis som det ska vara. Från historia till politik och media. Till slut spelade vi kortspel. Men tyvärr så var vi tvunga att åka hem för vi har en hund hemma och de andra får försätta sina dagar utan oss. Men vi har haft en fantastik dag. Tack familjen Linderot.

Här är några bilder som är tagen från gårdagens!

Hamburgare till middag var gott😋

Likes

Comments

Igår åkte vi iväg till Blue Laguna för bad och grill i fina vädret. Det blev mitt första dop i hela denna sommar så det var jätte skönt att kunna få bada och sola och äta god grill mat.
För att kunna åka dit så måste man ha bil så vi hyrde en bil i OKQ8 och mannens lille bror som körde. Så skönt att kunna åka bil. Längtar verkligen ha egen bil så att vi kan åka lite överallt. Men först måste någon av oss ha körkort. Tror jag kommer att satsa på körkort nästa år. Tror teorien har jag ingen problem med, lite rädd att köra är jag. Tänker för mycket att jag kommer köra fel och krocka. Det är nog mitt största rädsla.

Inviger Brandons nya badkläder om vi kommer att ta med inför resan. Den är perfekt. #lekmer #swimpy

Passar på att sola och vila👍

Bad..bad

Dags att äta..gottttt

Satt och tog en relaxing

Fotboll time

Tack familjen Ahmed och deras granne för en mysigt och underbar dag. Det behövde man verkligen👍
Tack James för åktur, underlättade verkligen för oss❤️
Det var helt enkelt en perfekt dag☀️👨‍👨‍👧🙏❤️

Likes

Comments