Min vän fyllde i onsdags men firades i lördags med vänner. Hon hade kod tema "cocktail" svart och vit, så jag klädde upp till det fast det är så kallt ute. Men det visade att alla gjorde inte som hon sa. Men de klädde till svart eller vit alla fall😋
Vi körde massor med lekar som var ASS Nice. Dansade nån stopp så vi hade jätte trevligt. Riktigt länge man har varit på sånt fest utan barn. Brandon fick vara med morfar sin.
Men vi åkte därifrån runt 24 tiden för då är man hemma 01.
Jag kände helt slut och jätte trött efter festen.


Tack gumman för en fantastik kväll. Hoppas du hade lika roligt som vi gjorde❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vad jag älskar med vinter att det är så himla vackert att se på. Ljus och vackert ute. Plus när man har barn så kommer tillbaka den känsla att uppskatta snön lika mycket som de gör. Man blir så himla glad när de ser överlyckligt.
Bygga snögubbe, snöbollskrig och njuta dagen med att ha roligt.Att se min son lyckligt blir min morgon ett minne med glädje fast det tar dubbel så långt tid att komma fram till dagis så är det värd🙏

Man är trött efter jobbet, men att kunna få promenera hemåt med sånt vackert utomhus så blir man pigg.
Den känslan har man inte fått på länge. I min tanke tänkte jag "det var riktigt länge sen jag har inte sett snön så här på evighet"

Likes

Comments

Äntligen köpte jag adventskalender till Brandon. Jag tror att han kommer älska den för han bara älskar dinosaurier.

Jag köpte den i Lekmers hemsida. Längtar själv att kunna få se vad som finns bakom luckorna.

Likes

Comments

Jag har lärt mig hur man gör Wonton nudelsoppa. Enkelt och gott.

Likes

Comments

I torsdag var vi bjuden på middag hos en vän som fyllde 28 år just den dagen. Jag skulle laga mat åt henne eftersom hon praktiserade, men som tur var så fick hon vara ledigt och då lagade vi tillsammans. Det var skönt ändå att inte vara själv i köket.

Folket började komma runt 17 tiden. Den som var bara bjuden den som stod närmaste utav henne, så det var faktiskt skönt att vi var inte så många. Det är så mysigt med bara få människor.


Den presenten som du fick utav oss kommer vi verkligen att njuta tillsammans. Stort grattis än en gång till för vi älskar dig för den du är. En underbar och härligt person.

Likes

Comments

Idag var inte trevligt väder. Det var kallt, regnigt, blåsigt och mörkt ute. Det var verkligen en riktigt höstväder. Men ingen hindrar mig att åka iväg till min shape träning för det var för över en vecka sen jag har inte tränat pågrund av att jag mått dåligt. Men ärligt talat så är jag inte riktigt frisk, men jag mår bättre när jag åker iväg och få göra något annat på min lediga dag. Fick även chansen att gå runt i gallerian själv och tittade lite på rea bland annat. Fick en plagg hem och en present till en vän som fyller nästa vecka. 


Min lunch efter träning....blev lagom mätt.. en grillad varm korv med mörkt bröd=)

Hämtade min son på dagis och han tycker alltid om att hålla paraplyn när det regnar...
Min man lagade middag, kyckling med pumpa....det var så himla gott

Självklart måste man ha efterrätt...hembakad äppelpaj som mannen bakade...gott

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag känner mig så himla trött. Här tror man att man får sova mer,istället sov man mindre. Åt frukost tillsammans med sonen
Och nu väntar jag bara på att få åka iväg till jobbet.
Har lite ont i magen efter frukost, det är nog från igår. Magen fick lite mat.

Idag ska mannen och Brandon åka iväg till Globen och titta på Marvel Universe Live klockan 11 utan mig tillsammans med hans kusin och moster. Vad kul de ska ha. Han är inte sånt person som gillar superhjältar, men hans kusin däremot älskar superhjältar och då kanske Brandon blir förtjust i dem efter han ser showen.

Likes

Comments

Godkväll mina vänner!
Ni har väl inte glömt att sommartiden är slut och dags för vintertid. Vad härligt!
Vi får sova mer🙏

Likes

Comments

Idag var jag helt slut, vaknade trött på morgon och åkte till jobbet 1 timme tidigare. Det visade sig att jag kollade på fel schema. Bättre tidigt än sent alla fall.
Dagen började segt och efter 1 timme började folket komma att det var ingen stopp alls. Men vid 17 tiden kom en grupp gäster som hade så starka parfym att efteråt mådde jag jävligt dåligt. Jag kände mig spyfärdig som om jag var bakis. Jätte svårt att förklara. Åt middag och sprang till toaletten och spydde ut alla mat. Efteråt mådde jag bättre. Jag var helt normal igen. Förstod inte vad som just hände med mig.


Jag skulle behöva en sånt, hemlagad hamburgare..😋😋 för just nu är magen tomt,men ändå är jag inte hungrigt. Jag som brukar vara vrål hungrigt på kvällen☺️

Likes

Comments

Innan jag åkte till Filippinerna fick jag ett brev från vårdcentralen att de har inte hittat något fel på mitt knä i röntgen och rekommenderade att söka sjukgymnast.

Jag blev lite besviken då för jag får aldrig veta varför jag har så himla ont att jag kan knappt gå.

Men den funderingar försvann när jag kom hem efter semestern fick jag ett brev och där stod det att de har hittat felet på mitt knä i magnetröntgen att jag har liten spricka i knän och det är normalt. Eftersom det är bara ett litet spricka så behöver de inte operera mig utan den läker själv. Så det var skönt att veta så nu vet jag vad jag måste göra.

Nu känner jag helt normal igen, men när jag står för länge eller överlastar mig själv gör det ont men det går över. Så den läker sakta men säkert=)


Nu kan jag börja träna igen lite försiktigt=)

Likes

Comments