Header

Fan va härligt att det är lördag idag!! Idag blir det bara att ta det lugnt hela dagen och ladda krafterna inför måndag så man kan skriva på projektet igen!! Känns så jä*** bra att jag äntligt fått igång arbetet på detta projekt, längtar tills jag är färdig med allting och får möjlighet att presentera det för er!! Ha en härlig lördag nu allesammans & ta hand om er!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon alla!! Idag ska jag till studion & lyssna hur det går med produktionen av min nya singel som beräknas vara klar inom en snar framtid. Sen ska jag fortsätta skriva på ett hemligt projekt jag börjat på nu, ser fram emot denna dagen! Kom ihåg att alla kan lyckas med det man vill göra bara man jobbar för det!!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Äntligen börjat jobba på ett projekt som jag velat göra väldigt länge nu känns hur bra som helst. Projektet planeras vara helt klart någon gång i december månad om allt går som det ska. Sen tänkte jag tipsa om en riktigt fet outfit till sommaren checka bilderna här under, klicka på bilderna för att komma till respektive affär. Hoppas alla haft en bra dag godnatt!!

Likes

Comments

Godmorgon & goddag. Idag ska jag eventuellt börja på ett projekt jag planerat att börja på väldigt länge samtidigt som att jag just nu jobbar på en låt som kommer att släppas inom en kort framtid förhoppningsvis. Jag har väldigt många projekt i rörelse just nu och är tacksam över att en del av min familj backar mig i det jag vill göra nämligen saker jag tycker är roligt. Ska bli grymt kul att se hur det kommer att fungera med bloggen osv, jag tror att det kommer fungera hur bra som helst jag känner det på mig, min tanke är att även börja med youtube om ett tag när jag fått lite fler läsare till bloggen. Det innebär självklart inte att jag ska lägga ner mitt bloggande men jag vill göra mycket, jag kan inte bara hålla mig till att göra en grej jag behöver aktivera mig pga av min adhd. 

Likes

Comments

Contains affiliate links

Godnatt hoppas alla har haft en dunder dag idag! Jag har lyckats få ordning på designen på bloggen iallafall och jag är sjukt nöjd! Nu är det bara att köra! Klicka på bilden och kolla in dessa sjukligt snygga Nike skor!!

Likes

Comments

Godmorgon och välkommen till min helt nya blogg! Jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg.. Idag ska jag försöka att arbeta lite mer med designen på bloggen för att göra den lite mer lockande för er alla! Inklusive att jag ska göra lite andra saker så som marknadsföring osv. Hoppas alla får en jätte fin dag & glöm inte att sprida kärlek till alla era nära!

Likes

Comments

Hallå där folket! hoppas allt är lugnt med er!! Tänkte börja med att blogga lite om min vardag osv.. Jag tänkte började med en liten presentation av mig själv: Mitt namn är Jonas Jelse och är en snubbe från marks kommun. Jag är född 1995 med ett medfött hjärtfel.. Jag har opererats 3 gånger som barn och har ingen vänsterkammare så jag äter en blodförtunnande medicin som heter ''Trombyl'' !! Har inte så mycket mer att skriva om idag men hoppas ni kommer att följa bloggen och hålla er uppdaterade.

Likes

Comments