Dom enda två bilderna från först Nollekvällen då jag givetvis glömde bort att jag äger en telefon med kamerafunktion.
Kvällen var rolig synd bara att man kom hem kl 6 på morgonen efter att ha gått från stan till Nydalahöjd så man är ju lite död idag...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dagen är över. Omtentan är gjord. Det och den kändes sådär.

Likes

Comments

Resan började med att Soffe var sjukling och behövde nässpray. Vi letade ett apotek i tusen år men sprang in på Coop och när vi kom ut så såg vi att det låg ett apotek precis bredvid. Inte gjorde det något men ett kort knäpptes iaf. :)

Sen väl framme i Götet blev det fest. Först räkfrossa serverat med vitt vin som Soffes pappa bjöd på! Allting va så fint ordnat då vi kom så vi kunde bara sättas oss till bords å njuta av att vara där! Denna resa kan va ett av de bästa minnena på hela sommaren! Just för att jag fick spendera den med två favoriter samt Håkan i ett soligt och fint Göteborg! 💕

Vi hann va vilse, sno shot glas och dansa och sjunga till Håkan under en och samma helg! ✨

Likes

Comments

Jag har pluggat fram och tillbaka hela dagen och insett att livet är bra meningslöst ändå hahah skämtosido. Det positiva kommer kanske med tiden. Vi får se tiden an. En fras/mening som upprepas gång på gång i en bok som jag just nu läser. Utan personligt ansvar skriven av Lena Andersson. Mycket bra skriven med en text som till en början kan vara svår att ta sig igenom men när man väl har fattat hur hon skriver så är den klockren.
Kan verkligen relatera till bokens innehåll på något konstigt sätt. Inte för att jag har varit med om exakt samma sak utan det är hela grejen att en aldrig ger upp något/någon som en borde ha lämnat bakom sig förlängesedan.

Jaja nog om böcker och skit. Här ska egentligen bara bilder publiceras var det tänkt. Eftersom min kusin alltid säger till mig att min kamerarulle på telefonen innehåller så mycket naturbilder, vilket jag älskar, så tänkte jag göra plats för dem någonstans och göra som en "bilddagbok".

Gnatt

Likes

Comments