Header

Torsdag eftermiddag var hur produktiv som helst. Jag pluggade, fixade med food prep, jag fyllde i min lönerapport, jag fixade med hårinpackning , jag använde en produkt mot pormaskar och jag bytte ut alla lakan i min säng. Hade jag bara fått tränat också hade det varit pricken över i:et... Men hade jag tränat så hade jag inte haft tiden att göra allt det.

Tyvärr sov jag dåligt under natten mellan torsdag och fredag, vilket resulterade i att gårdagen inte blev så himla bra. När jag kom hem var jag orkeslös och på dåligt humör. Trots att jag (av misstag) tog en kort powernap så mådde jag inte bättre. Dock träffade jag min kära vän Mathias, som pluggar på svenska skolan i Spanien, innan han skulle tillbaka till värmen. Det kändes så konstigt, precis som att han aldrig hade varit borta....

Inatt har jag sovit väldigt bra däremot (det är helt otroligt hur beroende jag är av sömn). Jag har precis ätit en macka och ett äpple för att få i mig kolhydrater innan träningen, och dricker nu en kopp kaffe. Jag ska på ett fyspass tillsammans med laget på gymmet nu på morgonen, och sedan har vi isträning 12.30. Undereftermiddagen ska jag få gjort en del plugga, kolla på min lillebrors hockeymatch, och sedan ikväll ha mello-mys med familjen.

​Kram❤

Likes

Comments

Jag sitter just nu på Espresso House igen. Jag trivs här, jag tycker miljön är mysig med alla människor och de behagliga bruna färgerna. Nu kan det låta som att jag gör reklam för Espresso House, men så är inte fallet. Det är ett specifikt som jag tycker mycket om att gå till - personalen är alltid trevlig och läget är bra. Det är ofta behagligt mycket människor här med tanke på att det ligger så centralt. Dessutom är deras drycker verkligen goda, vilket jag inte upplevt på alla Espresso House som finns. Sen så är Espresso House ganska bra generellt därför att de har Wi-Fi, finns överallt, man får rabatt med studentkortet och jag är svag för deras yoghurt med nötter och frukt. Till det valde jag en svalkande islatte, då jag varit väldigt varm hela dagen i min Harry Potter-hoodie.

Nu ska jag få gjort lite plugg innan jag tar bussen hem om en timme. Jag är fortfarande lite sjuk så jag kommer inte träna idag. När jag kommer hem blir det förmodligen lite mer plugg, och sedan får jag se vad jag gör.

Kram Jossan❤️

Likes

Comments

Idag åkte jag bara till skolan för att ha utvecklingssamtal och skriva en examination. Efter det åkte jag hem och satte och skrev fanfiction i 6 timmar... exciting life, I know.

Jag vet inte riktigt vad jag ska uppdatera er om. Jag såg precis en film om psykologi som handlade om att föräldrar påverkar ett barns uppväxt mindre än vi tror. Varje människas kompetens och personlighets styrs nästan bara av gener.

Nu ligger jag och läser Harry Potter. Så många år i denna fandom, och jag får inte nog...

Jag har haft en bra onsdag, och det hoppas jag att ni också har!

Kram Jossan❤

Likes

Comments

Idag har varit en bättre dag. Jag åkte till skolan och var med på 2 lektioner, och mellan dem satt jag på Espresso House i Brunnsparken och pluggade inför en examination jag ska göra imorgon.

Mina fina klasskompisar gjorde mig verkligen på bättre humör, och jag är glad över att jag inte stannade hemma idag. Imorgon ska jag bara ha utvecklingssamtal och sedan göra min examination innan jag åker hem.

Likes

Comments

Jag tog mig upp imorse och åkte med till mammas jobb... men jag kom inte längre än så. Ibland är det inte bara den fysiska delen av kroppen som behöver vila, utan även den psykiska. Jag är så totalt tömd på energi, efter att i förkylningstillstånd pressat min kropp genom den här helgen, att jag bara inte orkar. Det faktum att tävlingen slutade i ett stort nederlag gör inte saken bättre.

Nu ska jag hem för att ladda mina mentala batterier och hoppas att morgondagen blir bättre. Medan jag väntade på Grön vid Hjalmar köpte jag lite frukost. Jag är egentligen inte hungrig alls, så jag såg till att köpa något riktigt gott som jag inte skulle köpa i vanliga fall - en Clif.

Kram Jossan❤

Likes

Comments

Jag och en av mina bästa kompisar, Ella, älskar Harry Potter. Så när hon var i London förra veckan erbjöd hon sig att lägga ut om det fanns något jag ville ha. Hon hittade de 2 underbara tröjorna på bilderna, och jag fick dem igår. På den första bilden har jag på mig en tröja med Hogwarts-skölden, och på de andra bilderna bär jag en tröja där det står "GRYFFINDOR, TEAM CAPTAIN, QUIDDITCH". De är helt otroligt sköna båda två!

Likes

Comments

God morgon på er!

Just nu sitter jag i bilen på väg till Borås🚗💨 Jag gick upp 04.20, vilket visade sig vara lite i onödigt tidigt..🙈 Men hellre det än alldeles för sent😉

En Nocco fick hjälpa mig igång idag, samt en matsked olivolja och en halv portion gröt. Klockan 6 är egentligen alldeles för tidigt för att äta frukost, så jag gjorde som sagt bara en halv portion gröt och tog med mig en av proteinbarerna jag köpte igår efter skolan🍫 Den får bli ett litet frellanmål(frukost och mellanmål blandat?).

Det var allt för stunden, vi hörs snart!

Kram Jossan❤

Likes

Comments

Riktig Friday-feeling med en cappuccino och proteinglass☕️🍨 Mummmms!😋 Det bästa i livet kombinerat med gainz💪🏼🌟 Då min mentorstid ställdes in idag hade jag nästan en hel timme att slå ihjäl innan mitt tåg gick, så jag gick och köpte några Barebells och en Lohilo. När jag kom till stationen blev jag så sugen på kaffe, så jag unnade mig det också - det är ju faktiskt fredag och lönedag😁💰

När jag kommer hem ska jag plugga och packa📚🎒 Jag ska ju tillbringa helgen i Borås, och vill inte behöva plugga där.

Jag blir så lycklig av att det är sol idag!☀️ Luften blir så mycket härligare. Jag tror verkligen att vädret har en otrolig betydelse för hur vi mår, dock gissar jag att olika människor påverkas i olika utsträckning. Jag mår så mycket bättre när solen lyser och det är varmt, men vem gör inte?😘

Kram Jossan❤

Likes

Comments