Header
View tracker
View tracker

Hej på er, och glad andra advent!
Just nu ligger jag och Hanna på golvet i omklädningsrummet och värmer oss. Vi ska snart träna det sista 2 timmarna i denna fruktansvärt kalla ishall, och sedan åka hem.

Har ni sett årets julkalender förresten? Jag tycker den är så himla mysig, precis så som en julkalender ska vara! Ger en massa julfeeling.

Kram Jossan❤️

Likes

Comments

View tracker

Hej finaste ni!
Idag och imorgon är det läger som gäller. Ishallen är tyvärr den kallaste jag varit med om, och näst intill outhärdlig. Dock gör det inte så mycket, för jag är med mina favoritmänniskor i hela världen.

Det bästa med läger är helt klart att man får äta så mycket, tack vare att man tränar så mycket. Just nu sitter vi och hjälper varandra med plugg samtidigt som vi väntar på middag (tacos👅). Jag älskar verkligen oss!

Kram Jossan❤️

Likes

Comments

Herregud! Den senaste veckan har varit så hektisk att jag helt glömt att skriva inlägg. Jag önskar verkligen att jag hade uppdaterat er, för det har hänt så mycket. Jag har varit på teater, tränat, haft en lyckad uppvisning och hittat tillbaka till min hälsosamma livsstil.

Tyvärr är det lite kinkigt med att lägga ut bilder där våra tävlingsklänningar syns, och därför hade jag ingenting att lägga ut om uppvisningen i onsdags. Dock kan jag säga att det kändes bra. Givetvis långt ifrån felfritt, men jag har ingen anledning att vara missnöjd. I helgen är det läger - slutspurt - och nästa vecka är det dags för första tävlingen. Woho! Då kommer jag få visa er betydligt mer.

Idag har jag en omständig inlämning, men efter det kan jag hämta andan i några dagar. Det känns verkligen skönt att jag i helgen kommer kunna fokusera till 100% på konståkningen utan att tänka på allt skolarbete jag måste göra.

Trots att denna veckan har varit fullspäckad och en aning utmattande (jag har i princip inte varit hemma) så har det känts bra i själen... mitt i allt kaos har jag lyckats hitta tillbaka till motivationen kring kosten och äter nu precis så som jag mår bra av.

Jag försökte sammanfatta så gott jag kunde, hoppas detta var tillräckligt. Ni får se till att ha en toppenfredag, så hör jag av mig snart.


Kram Jossan❤️​

Likes

Comments

God morgon på er!
Måndag morgon - upp ur sängen och starta om... kämpa vidare. Jag är så himla trött idag, min mamma skrattade till och med åt mig på grund av att jag såg så sömnig ut imorse. Jag saknar kaffe mer än allt :(
Men jag fick ladda upp med en matsked olivolja, en portion havregrynsgröt och en kopp grönt te denna kyliga måndag.

Jag är nu på väg till skolan. Kändes ju underbart att bli tvungen att springa till bussen... jag brukar inte göra det då bussarna går så ofta förbi min mammas jobb, men jag ville verkligen inte stå i kylan på grund av att jag känner att jag har en förkylning i kroppen. Men för det mesta lever jag efter uttrycket "Spring aldrig efter bussar eller killar, det kommer alltid nya".

Jag hoppas er måndag blir så bra som den någonsin kan bli!

Kram Jossan❤️

Likes

Comments

Idag bestämde jag mig för att medvetet ta en riktig cheat day för att i första hand sätta stopp för det mellanting jag levt efter det senaste, men också för att kolla hur min mage skulle reagera - jag åt våfflor med glass. Responsen var inte toppen... jag har ont i magen nu.

Nästa vecka ska jag skärpa mig med kosten. Det har varit mycket snack från min sida gällande det, och alldeles för lite verkstad. Jag har yttrat mig om saker som jag inte rättar mig efter dem... Men nu är det slut med det! Jag ska lägga upp ett ordentligt schema och verkligen hålla mig till det. Just är jag svullen och känner att jag gått lite grann, men det är okej.

Just nu ska jag åka från mitt andra jobbade idag, och ska hem för att äta middag innan träningen. Imorgon är nystart - jag har en massa idéer och tankar kring hur jag ska lägga upp min tid, och det ska bli roligt att börja prova!

Likes

Comments

Nu ska jag duscha och sedan åka för att jobba. Därefter ska jag hem igen för att plugga, och sen jobba ett pass till. Det kommer bli en sen kväll i kyrkan, men det ska bli mysigt.

Ha en toppenlördag!
Kram Jossan❤️

Likes

Comments

Ingen bra kombination. Jag har redan löpt ett par nya byxor och två böcker. Jag ska nu tillbaka till skolan för att träffa skolpedagogen då hon ska hjälpa mig lägga upp mina studier. (Jag har tidigare under terminen träffat henne en del, men det blev ett långt uppehåll nu på grund av att jag trodde att jag hade pejl... Vilket nu har visat sig inte vara fallet.)

Jag kan inte bestämma mig för ifall jag ska åka hem och ta det lugnt, eller stanna i stan och vänta på mamma så att vi kan shoppa tillsammans. Jag skulle behöva vila, men vem säger nej till en shoppingkväll (och med mamma dessutom?)

Vi får se hur det blir. Det är ju fredag, så oavsett tänker jag njuta.

Kram Jossan❤️

Likes

Comments