Header

Jag mådde inte så bra igår som jag först trodde. Allt eftersom dag fortskred blev jag sämre och jag blev tvungen att åka hem innan min sista lektion. När jag kom hem somnade jag, och fick en aning feber. Jag sov i princip hela eftermiddagen och kvällen.

Idag är jag hemma från skolan. Jag skulle träffat Natalie idag men det blir ju inte av:( Så himla frustrerande, vi har så sällan tid att ses och när vi väl lyckas bestämma en tid så blir jag sjuk... Men jag får väl tacka och ta emot febern, och hoppas att den gör mig frisk. Jag vaknade 06.15 av min brors alarm och har varit vaken sedan dess, men fortfarande inte fått i mig någon frukost. Jag lyckades åstadkomma ett glas vatten och en matsked olivolja vid 7-tiden, men jag har inte alls känt för någon riktig mat. Dock måste jag ju äta för att bli frisk, så jag har ordnat kaffe som förhoppningsvis ger mig lite ork att fixa en frukost. Jag såg dessutom till att komma ur min pyjamas förut för att få igång mig själv, och det jag bytte till blev träningskläder... I ärlighetens namn tycker jag att de är de bekvämaste plaggen som finns att bära. I framtiden, när jag inte måste till skolan, kan jag lova att jag kommer bli en sådan som har fler träningskläder än vanliga kläder.

Jag funderar på att be någon av mina föräldrar svänga förbi Ica efter jobbet och köpa en Add eller Lohilo till mig, det är ju trots allt lillördag... Får se om jag vill, kommer ihåg och orkar.

Det var allt från mig för stunden. Vi hörs snart!

Kram Jossan❤

Likes

Comments

Idag har varit en bra morgon. Jag känner väldigt positiva vibes - jag sov faktiskt 7 timmar inatt, och det var 7 bra timmar; jag har en mysig outfit som jag tycker om och solen sken när jag gick till busshållplatsen från mammas jobb. Tyvärr är jag fortfarande sjuk, och jag glömde min frukost... Men det gjorde att jag blev tvungen att köpa det, och jag provade ProPuds jordgubbssmak. Den var jättegod! Den smakade som jordgubbsmilkshake.

Jag är lite trött just nu på grund av förkylningen, men som sagt så känner jag mig ändå på bra humör. Jag lämnade precis in ett intyg om vegetarisk kost i skolan och det känns så himla bra därför att jag inte ens gillar majoriteten av det kött vi får i skolan och vegetarianerna ofta får godare mat, men också för att jag gör en skillnad för miljön och tar ett etiskt ställningstagande som känns rätt för mitt samvete. Jag är inte vegetarian på heltid (än) dock, på grund av att jag är så hälsomedveten, men jag hoppas kunna nå dit en dag.

Ikväll ska jag återigen kolla på när mitt lag tränar. Om jag inte är frisk på torsdag finns risken att jag inte kommer kunna tävla SM på grund av att jag inte har tränat alls denna veckan, men just nu gör jag mitt bästa för att må bättre varje dag och ska inte ta ut något i förväg.

​Kram Jossan❤

Likes

Comments

Igår vaknade jag upp och var väldigt förkyld. Jag hade svårt att sova under natten på grund av mitt halsont, och tyvärr är ju sömn ovärderligt om man inte vill bli sjuk... Trots att jag kände mig orkeslös pallrade jag mig till jobbet för 2 pass, och åkte sedan till Tuve på kvällen och tittade på när mitt lag tränade. Idag är jag minst lika sjuk och seg, och kommer inte träna :(

Inför denna veckan hade jag fått massa motivation och inspiration. Jag tänkte lägga in ett till träningspass i veckan, och har hittat tillbaka till mitt hälsosamma jag. Det är så typiskt att jag ska bli sjuk, men jag håller modet uppe och kämpar mig igenom den här förkylningen. Nu ska jag fokusera på att försöka äta rätt (nyttigt och en ordentlig mängd, har ingen aptit nu när jag är sjuk) och sova mycket så att jag blir frisk så fort som möjligt.

Idag ska jag bara gå på mina lektioner och försöka plugga efter skolan, för att sedan kolla mitt lags träning. Det känns som att det kommer bli en lång dag... Riktiga förkylningar är så frustrerande, för man är inte så frisk att man orkar med sin vardag, men inte heller så sjuk att man kan stanna hemma.

Hoppas er vecka börjar bättre än min! Vi hörs snart

Kram Jossan❤

Likes

Comments

Hej på er!

Nu sitter jag på bussen mellan Kungälv och Göteborg. Jag hade uppvisning för barnen i skridskoskolan för ungefär en timme sedan, och nu ska jag träffa Jara. Tyvärr gick uppvisningen inte så bra då jag blev sjuk igår, och har väldigt ont i halsen idag.

Den senaste veckan har jag fokuserat på att bli av med suget efter socker, och inte tänkt så mycket på vilken mat jag har ätit. Dessutom har jag tränat dubbelt nästan varje dag så jag har behövt en massa mat. Vi får se om jag kör en vecka till utan att tänka för mycket kring maten och bara skippa allt som innehåller för mycket socker.

Det blev bara en liten snabb uppdatering i farten, men det är bättre än ingenting. Jag vill verkligen komma igång med bloggen igen, men jag glömmer av den :(
Jag hör av mig snart igen!

Kram Jossan❤

Likes

Comments

Hej på er!

Igår var en bra dag som slutade lite sämre. Jag hade väldigt roligt med mina tjejer i ishallen under de timmar vi tillbringade där, men jag var väldigt otagg när det var dags att åka vårt program. Dessutom lyckades jag få tillbaka smärta i nacke och rygg som jag kämpade med under slutet av förra veckan. Nu gör det ont varje gång jag rör mig och jag har sovit fruktansvärt inatt. Nu ska jag vila ordentligt och se till att smärtan försvinner för gott (förra veckan körde jag på med träning och allt som vanligt, på grund av att jag hade tävling).

Nästa vecka är det lov! Jag kommer träna 5 av 7 dagar; dubbla träningar 3 av 5 dagar. Därför hoppas jag verkligen att jag kommer hinna kurera min nacke och bli riktigt bra, så att jag kan träna fullt ut nästa vecka. Personligen har jag inte känt att jag haft en riktigt bra träning på evigheter, och det är frustrerande.

Förutom att träna under nästa vecka, hoppas jag kunna träffa några människor som jag inte hinner med annars. Jara är en av dem, herregud vad jag saknar den människan. Vi träffades några korta stunder i lördags när hon var och arbetade på vår tävling, men givetvis så räcker inte det. En annan person jag hoppas få tid för är min kära vän Natalie. Hon gör mig så himla glad och jag klarar inte av att gå för länge utan att prata med henne.

Vad gäller mitt fitnesslife så går det inte toppenbra, hehe. Jag försöker verkligen, men motivationen går som en berg- och dalbana... Men jag vet att jag kommer hitta tillbaka igen. Jag lär mig nya saker hela tiden och försöker hitta det tillvägagångssätt och den livsstil som passar.

Det blev ett inlägg om lite allt möjligt.... Men eftersom jag har varit borta så länge, så var det kanske nödvändigt.

Jag hade på mig skorna från Michael Kors för första gången igår. Jag är helt kär i dem, men det är lite för kallt för dem ännu. Så fort varmare väder kommer, så är det dem som gäller, all day and every day.

Kram Jossan❤

Likes

Comments

Då 1 av mina 2 lektioner var inställd idag valde jag att stanna hemma. Det är helt enkelt inte värt för mig att ta mig till skolan - den totala restiden dit och tillbaka blir mer än dubbelt så lång tid som jag skulle tillbringat där. Istället sover jag ut (för första gången på riktigt länge), njuter av en sen frukost (i skrivande stund, 09.05) och pluggar hemifrån.

Till frukost äter jag proteingröt och dricker en Nocco för att kicka igång dagen. Jag har sovit så dåligt den senaste tiden, och haft problem med att somna över huvud taget, men inatt fick jag mina timmar och känner mig utvilad. Tack vare att denna dagen börjar så bra så känns det som att hela dagen kommer bli bra. När jag är färdig ska jag köra lite yoga för fokus, och sedan plugga i någon timme. Därefter ska jag ta det lite lugnt, kanske packa inför uppvisningen ikväll så att det är färdigt, och sedan plugga lite till.

Jag hör av mig snart igen, hoppas er onsdag blir toppenbra! (Glöm inte att unna er något denna lillördag!)

Kram Jossan❤

Likes

Comments

Hej vänner!

Dags att ta upp mitt icke-konsekventa bloggande igen. Imorse satt jag och tänkte på vad som har hänt med mig... Jag gick in och läste mitt fina inlägg om mina förväntningar på 2017, och det har inte direkt börjat bra. I nuläget gör jag inget för att sträva mot ett enda mål på listan, vilket bara missgynnar mig för jag vet att jag skulle bli en lyckligare person om jag gjorde det. Därför tänker jag gå tillbaka till att blogga och nu aktivt bli samma positiva person som jag var då.

Jag har så mycket att berätta men så lite tid i skrivande stund, så jag får återkomma. Ha en toppentisdag, så hörs vi snart!

Kram Jossan❤

Likes

Comments