Som ni fick se igår är mitt hår numera silvervitt och betydligt kortare. Jag kunde inte varit mer nöjd, det blev bättre än jag kunnat föreställa mig. Jag har länge, i snart ett halvt år, velat prova just denna frisyr... och nu blev det äntligen så. När jag diskuterade detta med min frisör (jag går alltid till samma salong och samma person) i fredags så var hon väldigt positiv och gjorde allt för att få till det enligt mina önskemål. Som sagt lyckades hon, och mer därtill.

Jag ÄLSKAR verkligen mitt nya hår. Vad tycker ni?
Kram Jossan

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hello lovelies!
Är just nu hos frisören... det blir en riktig förändring denna gången, så stay tuned!

Likes

Comments

Jag hade inte tänkt träna alls idag då den 20 oktober är en väldigt tung dag för mig... Men just för att den är så jobbig vill jag spendera tid med min familj. Dock är det enbart jag och mamma som går och tränar, men det ger endorfiner inför kvällen så att jag är lycklig när jag kommer hem. Det är ett MRL-pass som står på schemat och det är inte mycket som slår det.

Inför träningen har jag laddat med kaffe och en skål müsli och jag känner mig faktiskt riktigt taggad på att träna, trots att jag inte var det för en halvtimme sen.

Hoppas er torsdagskväll blir toppen! Imorgon väntar fredag och kanske en liten surprise... vi får se.

Kram Jossan

Likes

Comments

Hallå underbaringar!
Nu tänkte jag dela med mig av en ny rutin i mitt morgonschema: 1 matsked olivolja på fastande mage.

Olivolja har otroligt många hälsofördelar och är väldigt bra att få i sig, oavsett hur man får i sig det. Jag steker alltid i olivolja. Många säger att de tycker att olivoljan sabbar smaken av det man steker, men då rekommenderar jag att antingen köpa en olivolja som är "gjord" för att steka i (den har ofta en mindre koncentrerad smak), eller så kan man steka i rapsolja. Det är mycket bättre än att steka i smör eller margarin!

Ett annat sätt att få i sig olivoljan är att dra lite grann över salladen istället för en dressing. Det gör att salladen blir lite mer smakrik och lite mer mättande.

Men varför är olivolja så bra? Jo, den är rik på enkelomättade fetter (omättat fett är mycket hälsosammare än mättade fetter. Mättade fetter finns i bl. a. smör) och oxidanten polyfenol. Polyfenoler finns naturligt i färska oliver och bidrar till att skydda blodfetter från oxidativ stress, som i sin tur kan förhindra bl. a. hjärt- och kärlsjukdomar.

Jag ser alltså till att dagligen få i mig minst 1 matsked olivolja varje dag, men ofta lite mer, på grund av att det är väldigt häslosamt. Här får ni hälsofördelarna uppradade:

  • Minskar kolesterolhalt i blodet
  • Motverkar hjärt- och kärlsjukdomar
  • Minskar högt blodtryck
  • Förbättrar matsmältningen
  • Förbättrar pH-nivån i kroppen
  • Är antiinflammatoriskt
  • Minskar effekten av åldrande
  • Bidrar till en kraftigare mättnadskänsla
  • Reparerar hår, naglar och hud

Källor:
​http://stegforhalsa.se/huskurer-med-olivolja/
http://www.zeta.nu/olivolja/olivolja-halsa 

Kram Jossan

Likes

Comments

God eftermiddag på er!
Nu sitter jag på bussen och ska hem. Jag stannade kvar i skolan för att plugga lite extra, men jag kom fram till att jag idag får gjort mer hemma. Så jag köpte med mig ett mellanmål och ska nu ägna resten av mig dag åt ännu mer pluggande.

Hoppas er onsdag (lillördag) blir toppen och att ni unnar er något!

Kram Jossan

Likes

Comments

God kväll på er!
Ännu en dag går mot sitt slut och jag är helt färdig i hela kroppen. Träningen var den tuffaste på länge, men det var riktigt kul!

Just nu är det så mycket stress över skola så jag ursäktar om mina inlägg har lite irrelevanta innehåll. Jag försöker bara hålla er uppdaterade om vad som händer.

För mig är det så mycket tankar som snurrar i huvudet kring framtiden att jag stundvis lider av en grov ångest. Jag vet att många andra också gör det för allt känns som en djungel full av kaos. Jag tror dock att jag börjar landa i vad jag verkligen vill, men det är lite saker som behöver redas ut först.

Imorgon är halva veckan gjord, tjoho! Ha en mysig tisdagskväll.

Kram Jossan

Likes

Comments