View tracker

Min vardag

Känslan när man var lite och vaknade på morgonen för att springa till paketkalendern och öppna dagens lucka är oförglömlig. Som 21 åring borde man kanske växt ifrån den känslan men nejdå. Mamma överraskade mig med en chokladkalender som nu pryder mitt köksbord så att jag varje kväll kan gå och öppna luckan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Min vardag

Igår kväll var jag som sagt på Jakobs skola. Det var deras första examination som går ut på att i grupper sätta upp ett framträdande med en eller flera låtar från den musikstil terminen gått ut på. Pop var gårdagens tema. De framför sedan för publik och blir bedömda ut efter det. Igår när man satt och tittade förstod man vilka otroliga talanger det går på skolan. Ska bli roligt att följa dem i tre år få se deras utveckling. Filmerna tar lite längre tid än väntat så fick bli lite bilder nu bara. Hoppas jag kan lyckas få ihop något till imorgon.

Likes

Comments

View tracker

Min vardag

Varit och tittat på dessa grymma ungdomar ikväll på Jakobs skola. Helt fantastiskt vilka talanger vi fått se och höra. Har tagit massa bilder och spelat in lite som jag får gå igenom imorgon efter jobbet. Berättar mer då!

Likes

Comments

Min vardag

Den långa jobbhelgen är nu över, har dock gått förvånansvärt fort. Avslutade helgen med fotbollsträning och har nu äntligen kunnat sätta mig ner i soffan. Sitter och läser om allas första advent och själv har jag inte hunnit få upp någonting än. Får bli en storstädning imorgon och ner i förrådet för att leta rätt på julsakerna. Kanske blir det en sväng till affären med för att köpa några julblommor som kan pryda fönsterna. 

Likes

Comments

Min vardag, Usa

En liten sovmorgon idag trotts jobbhelg. Börjar kl 11 idag så har tagit det väldigt lugnt och laddat batterierna. Det är 20 arbetspass kvar innan ledighet och usa. Både jag och Adam är så himla taggade nu och allt känns så nära. Nästa vecka går vi redan in i december! Kan hända att denna sista månaden blir mycket prat om usa men vi längtar ihjäl oss nu!

Likes

Comments

Usa

Igår passerade vi 50 sträcket. Bara 50 dagar kvar tills vi sitter på planet till usa och tiden går så himla fort just nu så snart sitter vi där. Allt går på nedräkning just nu 50 dagar och tre jobbhelger kvar. Varje dag man vaknar på morgonen blir ett steg närmare till min livs resa tillsammans med mitt livs kärlek. 

Likes

Comments

Jag lever fortfarande! Har blivit mycket jobb de sista dagarna samtidigt som feber och halsont smugit sig på så har varit ett litet blogguppehåll. Vi var på julmarknad med jobbet i helgen, kan ni fatta att det är första advent nästa helg? Vart tar tiden vägen?! Direkt när jag slutat jobbet idag blev det hem till mamma för serier och lussebullar. Precis vad man behöver när man inte mår bra.

Likes

Comments

Min vardag

Efter jobbet idag var det direkt hem och städa. Ska få hit någon imorgon som ska fixa ventilationen så det var bara att dra fram dammsugaren så att man slipper skämmas. Blev precis färdig och har nu bytt om till myskläder, värmt glöggen, satt mig vid datorn och startat min just nu favorit låt och här tänker jag spendera resten av kvällen.

Likes

Comments