Header

Min vardag

Hej igen alla! Länge sedan sist! Endel som önskat att jag skulle börja blogga igen så ska gör ett nytt försök. Händer inte så mycket i mitt liv just nu så får se vad det blir för blogginlägg hädanefter. Livet rullar på med jobb, träning och emellanåt lyckas jag få tid till nära och kära. Jobbar fram till torsdag denna veckan och på fredag blir det bowling och premiär käk på pinchos med vännerna. Längtar och ska bli väldigt mysigt, hört mycket positivt om det. Nu blir det film innan sängen kallar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min vardag

En lång jobbhelg har nu tagit slut. Efter jobbet åkte jag direkt till samlingen inför säsongens sista match. Blev en riktigt go vinst med 4-1! Nu har jag precis lagt mig i sängen, helt slut i både kropp och knopp och längtar tills det är dags att sova.

Likes

Comments

Min vardag

Efter gymmet igår åkte jag till affären för att handla mjöl. Bättre lycka denna gången när jag skulle börja göra mina kanelbullar. Plockar fram allt som ska i och inser att mjölken jag har är gammal. Så mycket problem för några kanelbullar. Lyckades tillsist få ihop en deg. Fick sedan bli lite städ och tvätt dag hemma innan det blev dags för bio. Min kollega hade lyckats övertala mig med att följa med på IT. Den var inte så läskig som jag trodde den skulle vara. Det gånger man hoppade till var på grund av de plötsligt höga ljuden. Nu lagar jag mat och sen väntar gymmet innan jag kickar igång denna jobbhelg.

Likes

Comments

Min vardag

Idag har det varit en kort jobbdag med möten. Fastnade dock med mina kollegor som vanligt så blev lite senare än tänkt. Efter jobbet tänkte jag att jag skulle inviga min kitchen aid med att baka kanelbullar. Första affären var jästen slut men lyckades hitta det i andra. När jag väl kom hem började jag plocka fram allt och märker då att inte mjölet räcker. Var helt enkelt inte meningen med kanelbullar idag. Får ha våran kanelbullens dag imorgon istället så efter gymmet ska det handlas mjöl och bakas. Nu blir det film!

Likes

Comments

Min vardag

Sliten från gårdagen var det upp med tuppen för jobb. Dagen har ändå gått väldigt snabbt men när jag jobbat färdigt bytte jag ut gymmet mot power nap. Nu i efterhand tycker jag fortfarande att det var helt rätt val! I helgen spelade jag min sista damlags match för säsongen och Jakob passade på att ta lite bilder. Det blev många härliga skratt åt alla bilder. Man visar ju inte direkt sin bästa sida när man ska rädda bollarna. Bortsett från alla grimaser är det dock väldigt roligt att se sig själv in action ibland.

Likes

Comments

Min vardag

Vilken dag! Har blivit så uppvaktad hela dagen av alla fantastiska människor. Morgonen började tidigt med att förbereda allt för min brunchbjudning. Blev väldigt lyckat och tror alla gick mätta ifrån. Hann andas ut innan det var dags för kören och sedan väntade ännu ett firande fast i mindre skara. Har fått så mycket fint idag, bl.a en
kitchenaid, presentkort, resväska och pengar. Nu är jag så slut och ska sova. Imorgon är det tidig morgon och tillbaka till verkligheten.

Likes

Comments

Min vardag

Igår blev det jobb hela dagen. Blev även en mycket trevlig lunch ute med kollegorna för omväxlings skull. Hämtade ut paket på posten påväg hem med lite nya kläder. Har rensat ut garderoben från allt gammalt och för stort och insåg ganska snabbt att det behövdes fyllas på för att klara hösten och vintern. Idag ska det börja städas, fixas och bakas inför en brunch jag ska ha på söndag och ikväll väntas träning. Nu är det dags att börja dagen!

Likes

Comments

Vilken mysig och trevlig helg det har varit. Alltid lika roligt att åka upp till Värmland. Helgen har bjudit på många skratt och sena kvällar. Vi kom upp på torsdagskvällen, hann bara handla mat och umgås lite med släkten som följt med upp. På Fredagen plockades det svamp, jag och Jakob lyckades plocka en del faktiskt. På kvällen bjöd vi på in alla på middag, både vår skånska och värmländska släkt. Lördagen dela vi upp oss lite mer. Vissa åkte och shoppade, vissa plockade svamp och vissa åkte till en bilkyrkogård. Jag hängde med bilen som gick till bilkyrkogården. Pappa var mest imponerad över de gamla bilarna och jag var mest imponerad över färgerna och vad naturen gjort med bilarna. Blev många bilder knäppta men har valt ut några här under. Stannade till hos min pappas faster påvägen tillbaka och sedan på kvällen blev vi bjudna på mat hos pappas kusin. Efter det tog jag bilen till min nästkusin. Söndagen blev det bara tid för hemresa och hann precis hem till kören som jag börjat på tillsammans med mamma och mormor.

Likes

Comments

Min vardag

Idag har vi haft en lång planeringsdag på jobbet och har ont i magen av alla goa skratt det blivit. Har de absolut bästa kollegorna! Känslan av att längta till nästa arbetspass är så skön. Efter jobbet åkte jag och hämtade ut ett paket och stannade sedan till en stund hos morfar och pratade. Hann vända i lägenheten innan jag åkte med mamma till mormor för att spendera kvällen där. Har precis slängt mig på sängen i mitt nya mysset jag hämtade innan idag. Nu ska jag bara lyckas samla kraft för att packa väskan, imorgon väntas Värmland.

Likes

Comments

Min vardag

Veckan den har rullat på i en himla fart. Inte en enda kväll ledig denna veckan. Det har varit kompisar, fotbollsträning och hockey. Jag är som sagt både hus och hund vakt denna veckan och det har gått riktigt bra. Väldigt skönt med hus! Om en liten stund ska jag åka iväg och börja på min jobbhelg. Ledig någon timme imorgonkväll och efter jobbet på söndag åker jag direkt vidare till match. 

Likes

Comments