Min vardag

Wow vilken fin respons jag fick på mitt förra inlägg och tack så mycket för de fina kommentarerna!
Dagen har bestått av jobb och sedan lite städ när jag kom hem. Har precis satt mig ner i soffan och ska titta på wild things Sverige. Satt och skrattade högt sist jag titta på det, tänk vad personer i djurdräkter som inte kan se kan göra en på gott humör.

Bild från underbara kroatien i somras.

Likes

Comments

Under loppet av en natt kan allt förändras. Att gå från olycklig kärlek till den lyckligaste personen vid liv. För många år sedan var det min första dag på högstadiet. Det var en ny skola och ny klass som jag hade framför mig. Jag föll direkt för killen mitt emot och det var här det hela började. Jag var väldigt blyg och tre år gick av högstadiet utan att han visste hur jag kände. Jag hade ont i hela kroppen så mycket som jag ville men vågade aldrig. Även fast vi drev med varandra genom att gömma varandras skor, ta varandras pennor och rita i varandras block kände jag mig osynlig och visste att han var alldeles för bra för mig. Dagen skulle aldrig komma då han hade samma känslor för mig som jag hade för honom. Skolavslutningen i nian kom och avskedet där var lika jobbigt som väntat. Skulle jag någonsin få träffa honom igen? Sommarlovet gick och det var återigen dags att börja skolan. Gymnasietiden var det nya kapitlet jag väntat på. Första dagen står vi samlade i korridoren och väntar på att lärarna ska dela in oss i två klasser. Och där stod han. Den dagen hamnade vi i olika klasser men bara några dagar senare byta han till min klass. Jag var tillbaka i samma situation igen, vi hade roligt ihop och jag var fortfarande lika hopplöst kär i honom. Vi började skriva mer och mer och vi fanns där för varandra. Två år passerade och det var sommarlovet mellan tvåan och trean som väntade. Vi träffades en dag hemma hos mig och han berättade att han hade känslor för mig. Dagen som jag så länge drömt om men trott aldrig skulle komma dök helt plötsligt upp. Fem år av väntan i vetskapen om att det aldrig skulle bli vi var som bortblåst. och nu hade vi bara framtiden framför oss. Många minnen har samlats genom åren och många fler kommer det förhoppningsvis bli. Idag har vi varit tillsammans i ca 3,5 år och har vår livs största resa framför oss. Han är ett levande bevis på att aldrig ge upp och att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Likes

Comments

Min vardag

Precis hemkommen från släktträffen. Det har varit trevligt trotts att jag själv bara träffat ca en 3 del av alla som var på plats. Var nog egentligen mer en träff för generationerna över mig. Det bjöds på smörgåstårta, bildspel och lekar. Under kvällens gång blev det även en hel del härliga skratt.

Likes

Comments

Min vardag

Idag efter jobbet åkte jag hem till mamma som även hämtat hem lillebror idag. De hade köpt hem smörgåstårta som vi åt och sedan satte vi oss framför tvn till idol. Imorgon väntas släktkalas med stora tjocka släkten.

Likes

Comments

Min vardag

Då sitter man på tåget hem. Vi fick tyvärr gå lite innan det var slut så vi kunde hinna med tåget och slippa vänta i över en timme ute. Tråkigt som sagt att man missade slutet. Tåget är smockfullt men vi lyckades få platser i tysta avdelningen. Tågvärdinnan kallade precis tåget för volbeat expressen så fullt som det är från arenan. Kvällen har annars varit helt perfekt, maten var riktigt god och konserten var grym. Har bara varit på en konsert innan och den var inget jämfört med volbeat. Som förband spelade Crobot och Airbourne som också var rätt bra. En riktig show och upplevelse bjöds det på som nu är tyvärr redan är över. Nu har alla timmar i vaket tillstånd börjat kännas men ska försöka hålla mig vaken tills vi kommer hem, vill ju inte hamna i Kristianstad.

Likes

Comments

Min vardag

Idag är det mammas dag. Jag och Jakob har köpt biljett till kvällens  konsert i Malmö till henne och mig. Vi började med en liten shoppingtur på Emporia och nu blev det mat på jensens bøfhus. Tyvärr får man inte ha med sig systemkamera med sig in ikväll så ni får stå ut med mobilbilder. 

Likes

Comments

Min vardag

Då ska jag snart sätta mig i bilen och åka på jobb. Jobbar väldigt sällan kväll mitt i veckan men det ska jag göra idag. Tyvärr är det en sådan dag då jag hellre hade legat och sovit i sängen hela dagen. Så är väl egentligen tur att jag har jobb idag, annars hade jag antagligen sovit bort dagen.

Likes

Comments

Min vardag

Den här helgen har varit den bästa på väldigt länge. Det är helger som dessa som får det att pirra lite extra i magen och man vet att man har hittat den rätta. Vi har haft det så himla underbart och mysigt tillsammans även om vi inte gjort något speciellt. Bara njutit av varandras närvaro. Dagen idag har spenderats i soffan framför film. Vi har varit lika trötta och slitna båda två så det var skönt med en sådan dag när ändå vädret inte varit på topp.

Likes

Comments

Min vardag, Usa

Kvällen har spenderats tillsammans med Adam och hans familj. Det blev god mat och sedan var det dags för oss att titta vidare på usa resan. Ikväll fick vi bokat första hotellet i San Francisco. Det här med boende är så sjukt mycket att leta i. Bara att bestämma sig helt enkelt för något man gillar annars kan man sitta i flera timmar. Imorgon ska vi försöka ansöka om ESTA nu när första boendet är klart. Vi avslutade kvällen framför mma superior challenge.

Likes

Comments

Min vardag

Vi gör date night till weekend date. Idag när jag var färdig med propparna och Adams träning var slut åkte vi in till stan för att äta ute. Testade en ganska ny italiensk restaurang och hade det mysigt. Alltid så trevligt att kunna sitta ner utan med massa måsten! Påvägen hem gick vi inom ett fik för att handla med oss lite fika. Nu återstår att se vad kvällen har att erbjuda.

Likes

Comments