Header

Tidig morgon.. 05:15 klev sonen upp och jag gled med. ofrivilligt. Det funkar, vi slocknar nog igen om nån timma eller två. Inatt blev jag klar med två beställningar. Man blir så taggad för mer varje gång något blir klart. Det är så jag håller motivationen uppe! Jag tröttnar aldrig men ibland kan något kännas enformigt.

Idag ska jag virka mössor, riktigt kul tt många gillade mössan. Nu har ska jag testa en annan färg än vit. spännande.

Ska även skicka iväg några ordrar som blev klara igår!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon!

Jag fick inte mycket gjort igår ikväll, jag höll på att tuppa av mitt i virkandet.. Får berätta att veckan inte varit så lovaden gällande sovpunkten.

Tidig morgon trots helg, vardag för förälder.

Jag vill visa er mössan som finns ute på shopen, däremot är det nog bäst att kontakta oss om du vill köpa en mössa, för då får du den perfekta storleken på mössan. helt enligt dina önskemål. Du bestämmer färg.


Jag älskar dom två tofsarna!

Amos är modellen för Jolipetit. Charlotta är med i en av bilderna, Amos moster. Amos kommer vara med och testa produkterna och avgöra om dom är OK, med hjälp av mamma. Jag.


Likes

Comments

Godkväll!

Nu är det kväll, igen och det betyder jobb. Enda stunden då jag verkligen får ro till att jobba. Under dagen är fullt upp med att fungera som familj. Jag är inte så flexibel att kunna sitta av fem minuter och jobba. Cred till er.

Innan jag börjar jobba igen så vill jag visa några av våra bit-ringar som finns inne just nu. vad tycker ni?

Bitringen som inte har någon träring, den har en skallra i sig. Ingen jobbig skallra utan lite dovare och mer behaglig för föräldrar örat. jag önskar att jag har tio armar till, för det är så mcket jag vill göra, så mycket jag vill skapa men tiden räcker liksom inte till.

Nu ska jag virka vidare, en specialbeställning - en gris i killvariant.


​Här går det att köpa bitringarna --> jolipetits bitringar


Kramar

Jolipetit

Likes

Comments