Header

22 December = två dagar kvar till Julafton. Jag har knappt börjat slå in alla julklappar eller börjat fundera på vad jag ska ta med mig till julbordet hos mamma och pappa... Känner mig inte riktigt redo detta året.  Tycker ändå att det ska bli mysigt och stress hör ju till såhär två dagar innan, right? 

Tänkte sätta mig ner och slå in lite fler klappar och dricka lite kaffe! 

Massa kramar så hörs vi imorgon 

Likes

Comments

Nu har jag varit borta ett tag ifrån bloggen men jag känner nu att jag vill ge det ett försök igen. 

Jag har flyttat till en större och ljusare lägenhet som jag älskar. Jag har också börjat jobba på två nya jobb så jag jobbar 24/7 för  jag har fortfarande kvar mitt jobb som simlärare på Elfsborg. 

Men jag ska hitta tid till att blogga och dela med mig utav allt som händer i mitt liv, saknat allt positivt bloggen kommit med! 

Likes

Comments

Det var ett tag sen kompisar men en elogé till er som är inne här varje dag ändå.

Vad har hänt i Jolin Skoglunds liv sen vi sist träffades här?

Jag är nu helt hemma i min egna lägenhet, Jag jobbar mer med musiken, Jag har jobbat varje dag i typ 3 månader och har nu mina första lediga veckor... men jag jobbar ändå haha.

Idag sitter jag hemma och jobbar med bilder från ett bröllop jag fotograferade för några veckor sedan. Jag har lagt undan min mobil så jag verkligen ska fokusera och få detta gjort, tre bilder kvar sen jag finito och ska åka till studion. 

Men nu ska jag åka till studion, är lite sen och detta inlägg är förövrigt tidsinställt haha så jag hoppas att jag redan är där nu. 

Massa kramar

Likes

Commentsmen hur fantastisk är inte denna nyhet? Delicato har släppt en egen Proteinbar mer smak Av deras chokladbollar! Prövade den innan idag och den är fanatisk

Likes

Comments

Jag ryser i hela kroppen när jag får göra det jag älskar och det bästa jag vet är att jag har så många människor i mitt liv som stöttar mig i alla mina beslut. 

Idag sprang jag förbi studion där vi spelade in en liten bit av en kommande musikvideo. Så spännande att jag spricker! 

Förlåt för sen uppdatering men jag hoppas er Torsdag varit jättefin! 

Kram Jolin 

Likes

Comments

Var inne på Lindex och köpte sötaste outfiten till Lärke då jag inte kunde hålla mig haha, hur fin blev inte min prinsessa? 

Likes

Comments

Såg dessa och kunde inte motstå att köpa dem! Från Happy plugs och jag kan medge att det tog ett tag att välja mellan silver och guld. 

(bilder tagna med nya kameran) ​

Likes

Comments