Bakteriell lunginflammation kanske, eftersom jag just fick feber.

Det suger verkligen att vara sjuk. Speciellt när man har börjat i en ny skola och är riktigt peppad och vill vara motiverad och framåt. Men nu känns det bara som ett helvete att behöva släpa sig dit varje morgon. Dock så måste jag dit imorgon, även om jag har feber.

Annars är det lugnt vill jag säga, har inte riktigt kommit in i det här att jag går i skolan nu. I tisdags satt jag i klassrummet och lyssnade på läraren, som pratade på om tiden osv, och så slog det mig; Shit, jag ska hit imorgon igen. Lite komiskt faktiskt men jag tror det kommer funka.

Nighty night ppl!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så jag kanske inte är den okrönte skönhetsexperten. Men lite kunskap om vad som är bra och inte har jag nog. Jag kom över ett jättebra recept på en ansiktsmask för oren hud. Prövade den ikväll och tycker att den var jätteskön, och så luktar den himmelskt. Så jag tänkte att jag skulle dela med mig

Det du behöver är:

 • 1 dl jordgubbar (frysta går bra, det använde jag)
 • 1 msk mjölk
 • 1 msk majsenamjöl

Gör såhär; Mosa eller mixa jordgubbarna med mjölken och majsenamjölet. Stryk över hela ansiktet och halsen. Låt masken sitta i tjugo minuter och tvätta sedan av med varmt vatten. Man kan förvara masken i kylskåpet upp till en dag.

So that's all kids, lycka till.

Likes

Comments

Här kommer lite rolig fakta så här innan läggdags;

 • En människa dör fortare av sömnbrist än svält. Det tar ungefär 10 dagar att dö av sömnbrist. Svälter man tar det ett par veckor.
 • En annanas är ett bär
 • En gris kan ha orgasm i 30 minuter
 • Ungefär 10,000,000 personer har samma födelsedag som du.
 • Alla svanar i England ägs av Englands drottning
 • Slår du ditt huvud mot en vägg förlorar du 150 kalorier i timmen
 • I Alaska är det olagligt att titta på en älg från en flygande farkost
 • En gris kan inte titta upp på himlen
 • Mer än 50% av jordens befolkning har aldrig fått eller ringt ett telefonsamtal
 • Myggor föredrar blonda
 • På ett ungefär så ges 12 nyfödda barn till fel föräldrar. Varje dag!

Nu ska jag iallafall sova. Nighy night ppl

Likes

Comments

Är uppe hos Em och håller henne sällskap nu när hon har lägenheten för sig själv. Hon står och diska och jag sitter och leker DJ :)

Försöker planera helgen. Vill verkligen att det ska hända lite denna helgen. Vet att jag ska käka här hos Em på lördag och hoppas att jag kan träffa en till kär vän på söndag. Men annars är det dött. Är det någon som vet om det händer något roligt?

Annars är det lungt. För lungt. Rastlös som f'n. Förslag anyone?

Over and out//Sarah

Likes

Comments

Jag försöker hålla mig igång. Försöker att koppla bort allt för ett tag. Så i söndags och igår bestämde jag mig för att måla om badrummet. Det blev riktigt snyggt. Sen har jag gjort allt för att inte behöva; lagt ansiktsmask, dekorerat i köket, pratat med random folk om allt och inget, kollat på film med Em, vandrat i detta förbanade ösregn. Good enough? Noo.

Så fort jag sätter mig, lugnar ner mig och andas så börjar allt snurra igen. Mitt största problem är att jag inte vet vart jag ska vända mig. Eller rättare sagt, vad/vem som är rätt att vända sig till. Det finns så många olika problem och sidor av problemen. Det är så att jag små ler åt mig själv, här sitter jag och ältar. Igen.

Inget kontantkort i posten idag, sigh. Imorgon får vi satsa på då. Annars får jag ryck och det blir Emelie som får lida och lyssna på mitt eviga tjöt. Men ni vet hur det är right? När ni bara vill bli kontaktade av en speciell person men telefonen är död/datorn funkar inte etc etc...

Catch you on the flip side//S

Likes

Comments

Look here, Ibland vill man verkligen tro att man har riktig otur.

I torsdag när jag täffade en kär vän fick jag en mobil han inte använder längre. Helt fantastiskt snällt av honom. Men jag fick också en varning, låt inte mobilen dö för han kan inte pin koden till kortet i.

Så allt var frid och fröjd till dagen efter. SItter på norra me Em, och plötsligt så dör mobilen. Av ingen anledning jag känner till. Så nu sitter jag här med en mobil jag inte kan använda.....

Tur nog så kan man beställa gratis kontantkort på nätet, utan pengar på. Så nu hoppas jag det kommer med posten snarast! Eller att min vän kommer tillbaka från Köpenhamn och plötsligt har kommit på koden :D

Likes

Comments

Tell me, what you thinking about when got me waiting patiently. Usually I don't have to wait for nobody. But there's somethin bout you that really got me feeelin weak. And I'm tryin to find the words to speak. Boy I got my eyes on you, so tell me what you wanna do. I can picture you in my room until the morning.

Yea you know what I mean right...
 

Likes

Comments

Sometimes lifes just not fair. Sometimes it takes it to far, like it know´s how to screw with your head. Some people might just call it karma. Some call it bad luck. I don't know what it is, but I sure know it's gonna get me in to more problems than I allready have.

I don't know what it that makes me go on like this. Might just be my turn now ey? Haven't you been in that situation? You  know you're gonna handel the situation fine, and get something good from it. You know it never goes wrong.

But then it strikes you. This time it's fails.

It kills me that I can't do anything about it. That there is nothing I can do to change the situation. I mean, come on...

Oh please someone with almighty powers, make this little change in the universe for me....

Likes

Comments

Jag har hittat det ultimata, det som räddar min natt när jag är vaken länge i en lägenhet där 3 personer ligger och sover.

Jag vill ju oftast lyssna på musik, och på nätterna blir det alla möjliga  webbradiostationer. Men ska man lyssna på det så måste man ha hörlurar eftersom folk sover. Och då är man fast vid datorn, så vill man gå och röka, äta eller något liknande får man så snällt ta av sig hörlurarna och vara utan musik en stund. Men det vill jag dock inte.

Så för några veckor sen såg jag min räddning.

 

TRÅDLÖSA STEREOHÖRLURAR från Arkon. Finns på Claes Ohlson för 299:- Sändaren kan kopplas till Tv/Stereo/Dator. Behöver dock laddas då och då. Men annas är de fan-freaking-tastic.

 

 

Den andra räddningen kom när jag hittade den bästa webbradion atm.

Radio 107.5 - Spelar dansmusik, och det är inget för mycket tjöt. 15 låtar på rad utan stopp. Helt bäst just nu! http://www.studio1075.se/

That's all from me kids. Catch you on the flipside

Likes

Comments

Det är riktigt skönt att komma bort ibland, här uppe är det tyst och lugnt. Men även om det är tyst runt om mig så är det ett helt kaos som snurrar i mig. Problemen hopar sig från alla håll och jag vet inte vart eller till vem jag ska vända mig. Jag vet inte vad jag ska ta i tu med först.


Impulserna är många och slår hårt. Att fly är den första. Den lättaste och den mest lockande också. En vis man sjöng en gång att man ska lämna det skepp som sjunker.


Att total ignorera allt som händer, och att jag är en del av det, och bara ”go with the flow” är vad jag gör atm.
 

Likes

Comments