Header
View tracker

Han gjorde det igen. Fantastiska människa. Tog mig till kärlek, tog mig till dans. Man kan verkligen inte bli besviken, och han tog nog inte bara mig, utan även hela Oslo med storm. Fina, fina människa. Jag och Maja stod fantastiskt bra också. Redan från början var vi långt fram, men efter att ha jobbat oss framåt under hela konserten så stod vi tillslut bara några meter ifrån honom.

Och tänk att jag ska få se honom igen om 213 dagar?? Det känns fint att ha något så livsviktigt att se fram emot.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Oj oj oj oj oj vad jag är trött. Dels måndagstrött i vanlig ordning, men förmodligen också på grund utav allt farande och flängande i helgen. Från Falun till Sälen i fredags. Från Sälen till Oslo i lördags, från Oslo tillbaka till sälen senare samma natt. Somnade i min säng vid halv 4 (på natten?? morgonen??), och efter bara några få timmars sömn bar det av till Karlstad. Och slutligen efter en heldag där, tillbaka till Falun. Ja, nu hör ju. Farande och flängande.

Vi åkte till Karlstad för att byta julklappar med morfar och gänget, men såklart också även för att umgås. Det var mysigt att få träffa och krama om alla igen eftersom det händer allt för sällan.

Nu är jag som sagt väldigt måndagstrött. Det var nämligen inte bara måndag idag, utan även en dålig sådan. Så nu ska jag se klart senaste avsnittet av Så mycket bättre (som jag redan har somnat till flera gånger), för att sedan gå och lägga mig. Tror faktiskt jag kan behöva somna skittidigt en kväll.

Puss och god natt på er.

Likes

Comments

View tracker

Typ endast dessa bilder jag har att bjuda på från i onsdags förra veckan fram till fredagen.

På onsdagen vankades det 200-dagars fest inför studenten. Sjukaste. Hur är det möjligt att lilla jag nu har varit på min första studentfest under denna kommande, och förhoppningsvis oförglömliga resa?? Det var roligt i alla fall. Innan vi drog ut hängde vi (mitt lilla gäng, haha) hos Maja med hennes kompisar, vilket var lika bra som det brukar vara. Sedan partajade vi hela natten ända till stängning. Det var det spåraste (som Stian skulle sagt) för att vara en onsdag, haha. Vi var ett fräscht gäng i skolan dagen efter kan jag säga:)

Resterande dagar, torsdag och fredag, spenderade jag en del tid med Emma som faktiskt kom till Falun onsdag eftermiddag. Vi sprang i affärer (bland annat IKEA där jag äntligen köpte mig en liten panda!!! haha), åt god mat (pizza och Max, haha) och myste till julkalendern. På fredagen sen hade jag lyxen att få åka bil ända hem till dörren. Var nog dock inget jätteparty resesällskap då jag för det mesta bara sov, haha.


Likes

Comments

​12 maj 2016 23:16

Hur länge ska man orka vara förlamad samtidigt som det pågår ett lopp på liv och död inuti?

Likes

Comments

Hola amigos!
Har tänkt att dra en recap av de senaste dagarna lite senare. Men inte just nu, för nu är jag och Maja på väg till Oslo!! Vi ska ju för tusan se Håkan idag!!! Vavavavavava???? IIIIIIHHHHH.
Vi får höras senare helt enkelt.
Puss puss och ha en bra dag, för det kommer troligtvis jag ha.

Likes

Comments

27 oktober 2016 00:16

Klockan är mitt i natten och jag vill skriva. Vill skriva bra, skriva mycket, skriva allt, skriva vad som helst.
Tänker att det oftast blir finast om man skriver om sånt som gör ont.
Tänker på dig och hur besviken jag har gjort dig igen.
Tänker att jag kanske borde träffa dig i alla fall. För då kanske det blir bra. Eller så kommer det bara göra ont. Göra ont för att vi kommer göra om samma sak en gång till. Samma sak som vi vet inte funkar. Samma sak som leder till skoskav i hjärtat.
Tänker att jag isåfall får något ont att skriva om. Någonting som gör ont, men som blir fint i form av bokstäver på ett papper.
Tänker att jag kanske borde träffa dig i alla fall.

Ett inlägg jag publicerade torsdagen den 27 oktober klockan 00:16, mitt i natten, men sedan raderade. Tog bort.

Men nu är det här igen.

Likes

Comments

Detta låg i ett paket på sängen när jag kom hem i helgen. Blommigaste setet inför sommarn (mycket passande till denna årstid), lite sminkgrejs (haha) och finaste ögonskuggorna. Till och med jag som inte kan smink, och som inte alls vet hur man sminkar sig lyckades få till något någorlunda med dessa skuggor.

Likes

Comments

Tisdag 08:23.
En Maria som ser jätteskyldig ut trots att hon bara tar kort på den fina himlen utanför fönstret. Vi fick nämligen skjuts av Amelie G till skolan idag vilket var jätteskönt.

Har varit en zombie hela dagen idag dock. Men på eftermiddagen kom Sally hit och slingade mitt hår. Så nu är det lite ljusare. Det var kul i alla fall.

Nu däremot ska jag sova.
God natt!!

Likes

Comments

Svängig dag minst sagt.
Första danslektionen var rätt dålig, men som tur var också kort. Vi fick istället kika på teater som repade till våran produktion. Dom ska även kolla på oss imorgon (måste panikplugga koreografi nu). Sedan hade vi en till danslektion som började dåligt, men slutade rätt bra. Jazznumret till cabarén börjat sitta och det känns som om jag börjar få lite koll. Känns skönt. Och kul.

Resten av dagen har jag varit galet produktiv? Har handlat, städat (verkligen allt!!! alltså dammsugit, dammtorkat, tvättat, rensat skafferi, rensat kylskåp, rensat i ett kaos-skåp), och lagat JÄTTEGOD nudelwok. Tog till och med tag i att läsa längsta vetenskapliga, historiska artikeln på engelska:) Go me verkligen!! Har fått saker gjort idag (förutom novell som ska vara inne på onsdag, men shhhh).

Så nu ska jag ner och hämta tvätten innan det blir nattinatti för idag. Puss!!

Likes

Comments

Här har vi frillen. Är verkligen nöjd. Känns mycket bra till och med(!!).
The perks med att ha en kusin som frisörar, som man brukar säga.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw