Header

Åt helt, helt, helt slut nu för tiden. Igår efter skolan var jag helt förstörd. Både i kropp och sinne. 3 timmars dans på både måndagar och tisdagar gör sitt. Kroppen är blåslagen och hjärnan har stängt av för länge sedan. Så efter skolan orkar jag inte göra så mycket.

Dock var jag duktig och tog tag i en del saker igår i alla fall. Tvättade, duschade och bäddade rent i sängen. Samt tog tag i en sak som tyngt mig i några veckor nu. Det var jobbigt, men skönt att få det överstökat.

Idag efter skolan har jag också tvättat lite, samt dammsugit och diskat. Utöver det har jag bara legat i sängen. Sov i två timmar mellan två och fyra. Så när jag vaknade fattade jag ingenting. Sedan låg jag kvar i sängen tills det blev mörkt både ute och inne.

Nu ska jag strax göra mig klar för sägen och sova. Det är redan torsdag imorgon vilket känns både jobbigt och skönt. Jobbigt för att jag har ångest över historialektionen (det är inte ens en stor grej, men när man får ångest av exakt allt så blir det lätt så att mycket är jobbigt), men skönt för att det då snart är fredag.

Kom på nu att jag måste göra klart en svenskagrej först. Ååååh. Ja ja.
God natt på er, puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

2 juli 2015 18:16

Ikväll satte jag mig ner och läste igenom en bråkdel av de texter jag har skrivit det senaste året. De texter jag har skrivit i ett försök att förvandla mina tankar till ord. Och att sitta och läsa igenom alla ångestladdade anteckningar gjorde mig så otroligt ledsen. Inte en endaste människa förtjänar att må dåligt. Och det gör så ont i mig av att veta att det är så otroligt många som gör det.

Likes

Comments

Här är några bättre bilder på min senaste tatuering!!!! Visst är den fin? Tycker om den så mycket!

Jag har blivit heeeeelt tokig i tatueringar. För varje dag som går blir det bara värre och värre. Ibland kan jag inte fokusera på någonting eftersom det enda jag tänker på är tatueringar, haha. Men som tur är blir det påfyllning redan om två veckor!!! LÄNGTAR!!

Likes

Comments

I tre år har samma person fått mig att må dåligt. I tre år är det dig jag har gråtit över på kvällarna när lampan har släkts. I tre år är det dig jag har saknat. Tre. Jävla. År.  

Men det har blivit bättre. Det har det.

17 september 2013 22:21

Ibland känns det som om jag tappar bort mig själv. Att jag snubblar. Och att det är ditt fel.
Men någonstans är det lite mitt fel också.
Jag måste rycka upp mig, sluta tänka på det tråkiga och le lite.
Klarar du dig utan mig nu borde jag också klara mig utan dig. Men det låter lättare än vad det är. För det är skitsvårt.
Skitsvårt nu när jag redan har fallit så hårt. Från en så hög höjd. När du inte tog emot mig. Du släppte bara. Du lät mig falla fritt.

Likes

Comments

Sov hos Maja natten mellan torsdag och fredag. Efter att vi båda sovit middag efter skolan lyckades vi få tag i varandra och jag tog bussen dit. Vi käkade nudlar och åt godis i MYSIGASTE HÖRNAN EVER(!!!!!) till filmen Känn ingen sorg. Såklart att vi måste se den filmen ihop!! Äkta Håkan-kompisar ju!! Haha.

Har föresten helt glömt bort att säga det tror jag, men jag ska på Håkan igen i december!!! WAAAAAAHHH! Bästa Maja lyckades få tag i biljetter så den 3 december befinner vi oss i Oslo redo för att uppleva det finaste någonsin ännu en gång. Fyfasen vad fint alltså. Om 77 dagar. Herregud<33333

Likes

Comments

Hej på er!!
Fredag igen och jag befinner mig i soffan, hemma i Sälen, med en kurrande katt i knät. Helt perfekt.

Idag har varit en bra dag! Var bara i skolan från 9 till 9:40, haha. Inte jättejobbigt med andra ord. Vi hade "privatlektion" i balett. Så vi var bara två och två
tillsammans med våran lärare. Det kändes som att det gav jättemycket. Tror verkligen det är ett vinnande koncept.

Satte mig sedan med Sally på bussen mot Mora strax efter 11. Skönt att vara på väg hem från Falun redan då även om jag inte skulle landa i Sälen förrän strax efter klockan 5.

I Mora åt jag, Sally och Albert på Max som nyss öppnat där. Jättefräscht och fint! Sedan var Sally till tandläkaren, och innan vi styrde skutan hemåt hann vi även med att härja inne på en massa affärer. Tycker lite synd om alla som behövde ta del av min 7 mil långa story på snap, haha.

Likes

Comments

FIGHT ANXIETY. Så jävla fint. Så jävla viktigt.

Fick det här armbandet av Maja förra helgen. Från ingenstans räckte hon fram det till mig. Bara sådär. Det är så himla fint. Inte bara för att budskapet är så viktigt, utan för att det står för så mycket mer än så. Mig. Henne. Oss. Alla. Tillsammans.

Så jäkla, jäkla bra.
Tack Maja!!

Likes

Comments

Någonting jag aldrig kommer att förstå är hur tusan det kan finnas plats för så mycket tankar, känslor och ångest i min lilla kropp? Det borde verkligen vara både psykiskt och fysiskt omöjlig.

Likes

Comments

Falun är så himla himla fint

Bloggade ingenting igår. Hade mest bara ångest. Är även helt slut på måndagar och tisdagar efter all dans. Har ont exakt överallt.

Idag började vi med våra diktarbeten på dansen. Det är någonting jag har haft ångest och panik inför ända sedan i ettan. Men det kändes helt okej faktiskt. Kändes som om att jag kom igång bra. Tyckte nästan till och med att det var roligt?? Fattar ju såklart att jag inte kommer känna såhär närmare redovisningen. Men jag får njuta så länge det går helt enkelt.

Efter skolan har jag varit hos optikern på linskoll. Att ta mig hem efteråt tog nästan en timme för att jag kom på att jag skulle gå på en långpromenad. Gick i t-shirt klockan halv sju på kvällen?????? I september???

Likes

Comments


Better Blogging Nouw