Header

Ska hänga i Borlänge med familjen idag. Julklappshandling i Kupolen.
Vi insåg dock igår att det både är Black friday OCH löning idag:)))) Så vi lär ju absolut inte vara ensamma i affärerna idag. Hääääärligt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Kolla btw på mina fransar!!! Fransserum funkar tydligen!

Likes

Comments

Från en dag med tidig morgonkiss samt en massa busturer ute i snön. Det vill säga hur alla dagar ser ut som mamma på heltid åt en 11 veckors gammal valp.

Likes

Comments

Likes

Comments

Slår ett slag för secondhand. Mina nya favoritjeans. För 200 pixx blev de mina.

Likes

Comments

​Känner mig för det mesta ganska trött och smånere typ. Vill (och orkar) mest bara ligga i soffan och halvsova... Bara vara. Har väl tröttnat rejält på att bara springa hemma om dagarna... Men SNART börjar jag jobba i alla fall!!! 

Och föresten!!! Nått som piggade upp var bion i torsdags! Jag och Maja gick och såg All inclusive och GUD vad bra den var!! Verkligen rolig rakt igenom. Rekommenderar rekommenderar!!! 

Likes

Comments

Vaaaaad jag blir sugen på fina, soliga, krispiga vintermorgnar när jag ser dessa bilder. Är verkligen redo för snö nu!!

Likes

Comments

Morgonen efter studentdagen när vi kramade varandra hejdå och jag skulle åka till Öland. Sa samtidigt hejdå till 3 år på Östra tvillingvägen 8. Vad vi grät. Allihopa. Mamma och pappa med. Allt gjorde så jävla ont här. Har tårar i ögonen i skrivande stund när jag kollar på den här bilden. Var verkligen så ledsen.

Studentdagen. Får tyvärr lite ångest av att tänka på den. Det var verkligen inte alls bästa dagen på studentveckan, men det absolut inte bara en dålig dag. Var förkyld, var TRÖTT, var ledsen, var glad, var SÅ JÄVLA STRESSAD över Öland och allt därtill. Önskar jag hade varit mer närvarande denna dag. Och önskar jag hade kunnat uppskattat den mer. Är såklart sååå tacksam för allt. Hade en jättefin mottagning hemma hos Sanna med god mat och släkt och presenter och musik och okej väder och allt sånt. Men där och då var det inte riktigt så jag kände.

Utspringet dock!!! Det SJUKASTE jag varit med om. Går inte att sätta ord på. Helt fantastiskt! Och fick ju spendera dagen med mina stjärnor.

Kvällen slutade gråtandes på torget med pizzakartonger i knäna. Otroligt sorgligt och fint på samma gång, haha.

Likes

Comments

Hittade inga bilder från torsdagen på studentveckan. Det var dock inte heller den bästa dagen. Inte alls. Mådde skit på studentlunchen efter den lilla utgången kvällen innan. Hade också mest bara ångest (!!) över ALLT. Studenten, packningen till Öland, att skiljas från alla, att flytta från Falun, att flytta ifrån min lägenhet, att äntligen ta studenten, JA ALLT. Stod mest och surade och grät när vi pysslade med flaket. Och på middagen hemma hos mormor och Kenneth låg jag bara på soffan och sov. Jag orkade verkligen inte vara vaken och tänka på allt. På toppen av allt detta började jag bli sjuk också. Usch, får till och med ångest av att bara tänka på den här dagen. Så istället väljer jag några bilder som gör mig glad. Personer som gör mig glada.

________________

En anteckning jag hittade från min sista tid i staden jag alltid kommer minnas som min även fast det inte längre är det:

Falun. Det är så jävla mycket som har varit för första gången här. Tack. Och förfan. Hejdå<3

Likes

Comments

Ett av mina 7 beställda paket anlände idag. En fantastisk bh. Svart med två skimrande gröna ormar på. Faaantaaastisk.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw