Header

Jag klev ur bilen, sa hejdå till dig och stängde dörren.
"Fan vad dumt", hörde jag mig själv säga högt.
Tryckte in portkoden och började gå upp för alla jävla trappor.
"Fan fan fan", viskade jag för mig själv efter vartannat steg.
Så jävla, jävla dumt.
Jag klev innanför ytterdörren och sparkade av mig skorna utan att knyta upp dom. Slängde mig på sängen utan att ens ta av mig jackan.
Hela jag luktar som dig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har så mycket ångest just nu att det värker i hela kroppen. Jag skulle tro att det till största del beror på morgondagen. Även om jag inte tänker på det så ältar min hjärna det omedvetet. Om och om igen. Har ont i hjärtat och kroppen är svag. Om ett hjärta kunde explodera av ångest så hade mitt gjort det nu. Utan tvekan.

Har verkligen haft jättemycket hemlängtan idag också. Ughh.

Likes

Comments

Bilder från idag när jag och Raske gick hem från stan. Det är en jäkla tur att det är fint ute nu, för annars skulle man ju aldrig orka.

Torsdag. Redan. Fredag imorgon. Skönt, men panik.

Det ska bli jättehärligt med helg igen. Längtar efter att få pussa på katten och hunden, äta middag med hela familjen och att sitta i soffan med ALLA och kolla på tv på kvällarna<333 Det är verkligen det finaste som finns. Småsaker som jag förut tog för givet uppskattar jag jättemycket nu.

Innan detta måste jag dock överleva morgondagens danslektion. Lektionen jag har fruktat ända sedan jag gick i ettan. Jag har på riktigt haft ångest inför detta i över två år. MER ÄN TVÅ ÅR. Det är sjukt. Imorgon är det dags att redovisa diktarbetet. Inför en massa ögon. Första dansen jag någonsin koreograferat själv. Skitläskigt.

Jag ska verkligen försöka att inte tänka på detta ikväll. Tänker att jag åker till skolan tidigare imorgon och har ångest då istället. Ja, så får det bli.

Likes

Comments

Där stod du.

Jag tömdes helt på allt.

Det här går inte.

Någon måste fylla mina lungor med luft.

Hjälpa mig att andas.

Annars dör jag nog.


// ​till och med 05:46 tänker jag på dig //

Likes

Comments

Hur jag känner för det mesta, haha.

Hejhej.
Kom hem från skolan för en timme sedan ungefär trots att jag slutade redan vid 10. Våran andra lektion för dagen var inställd, men stannade kvar för att göra nytta. Lämnade faktiskt in en uppgift och provdansade diktarbetet några gånger.

Nu ska jag plugga lite till, duscha, laga mat och sedan kolla på tv.
Hörs lateroooo

Likes

Comments

Finaste färgerna på träden just nu i alla fall!!

Herregud vilken grå dag. Är jättetrött och linserna har typ torkat i mina ögon (haha), så här får ni endast en halvtaskig +/- lista för denna tisdag.

+ Blev klar med diktarbetet och hittade en låt.
- Jättejättejätte grått väder (men ändå liiite mysigt kanske).
+ Improviserade och koreograferade som tusan på moderna idag. Hade inte ens lite ångest(!!). På riktigt alltså. Sjukaste???? Men så jävla, jävla, jävla skönt.
- Har varit jättetrött hela dagen. Somnade nästan på sista lektionen.
+ Köpte godis efter skolan. (Dock skulle väl denna kanske vara på minus egentligen eftersom det bara är tisdag... haha.)
- Somnade halvt i soffan, halvt på golvet efter skolan. Det var såklart jätteskönt, men skulle egentligen ha behövt använda tiden till plugg.

Nu ska jag skriva lite på en uppgift, och sedan ska jag försöka lägga mig tidigare än igår. Tror klockan blev 1 innan jag somnade. Inte okej.

Vi hörs imorgon. Puss puss.

Likes

Comments

I fredags var jag kvar i Falun för att gå på halloweenfest. Eller snarare lite pre-halloween då det än så länge egentligen är ganska tidigt för att fira det. Vi kom som ett litet The Purge-squad, hehe. Jag tycker i alla fall att det verkligen blev jättebra och att vi var jättecoola, haha.

Jag hade i alla fall jättekul på festen. Även om inte festen i sig var superkul, så har jag alltid roligt ihop med världens bästa människor. Då spelar det egentligen ingen roll vad det är vi gör, det blir alltid bra ändå.

Likes

Comments

Hej på er.
Kom till Falun redan igår kväll då jag åkte med Maja hit. Det positiva med det var att jag fick sova längre än vanligt i morse, även om det kändes tråkigt att åka från familjen igår.

Nu är det måndag igen och jag har en jobbig vecka framför mig med flera olika sorters redovisningar. Bland annat diktarbetet... Vi ska koreografera en dans utifrån en dikt. Varenda ord och tecken i dikten ska vara en rörelse. Jag ganska nyligen hem från skolan, då jag stannade kvar för att försöka göra klart det. Det är nämligen redovisning på fredag (herregud). Jag blev dock inte helt klar, jag har några ord kvar, men det kändes skönt att få dansa igenom stegen några gånger i alla fall.

Likes

Comments

​18 augusti 2016 23:11

Det är ångest, fast det inte alls är ångest. Det är inte ångest i sin renaste form, men det är där. Det går inte att missa. Det är där. Det gör ont. I hela kroppen. Inte molande. Och inte skrikande. Nånstans däremellan. Men fortfarande så förbannat olidlig. 

Likes

Comments

Likes

Comments


Better Blogging Nouw