Header

Det är jätteskönt att ha fransförlängning???? Man vaknar och är liksom skitsnygg direkt på morgonen?? Jättesmidigt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sitter på bussen på g hem till Sälen en sista gång innan Magaluuuuf. Ska hem för att Melvin har konfirmation imorgon. Typiskt bara att behöva åka buss halva dagen i det här vädret :(<\3

Likes

Comments

Idag gjorde jag fransförlängning???? Känns så jäkla märkligt. Fick panik först när jag såg dom, men tror det bli bra när jag vant mig. Låg där i tre(!!) timmar. Hade liiiite panik och spring i benen där ett tag. Men det gick ju bra. Hade dock lovat mig själv att inte somna när jag låg där, men vaknade av min egna snarkning efter typ en kvart hahah:((

Efteråt mötte jag upp nästan hela gänget på stan. Vi satte oss på en uteservering och käkade glass. Åh vad fint. Nu är sommaren verkligen här. Och så åker vi till Magaluf på lördag. Herremingud vad mycket fint jag har framför mig nu. Åååååhhhhh.

Likes

Comments

Det här var nog första gången jag på riktigt kände SOMMARKVÄLL. Kom med bussen till Borlänge vid halv åtta. Det var ljust, luktade syren (jättemycket sommar), det var grönt och det var VARMT. Så jag och Stina, som jag träffade på busshållsplatsen, beslutade att en kvällspromenad var en bra idé. Och ja, det var det verkligen. Var sådär sommarglad hela tiden. Och så gungade vi också. Alltså ÅÅÅÅÅHHHHH vad fint.

Likes

Comments

Fan ikväll, strax efter klockan tio, tryckte jag på "lämna in" en sista sista sista gång. Jag är klar. Jag, Joline Steen, är KLAR med gymnasiet. Herregud. För ungefär en månad sedan trodde jag nästan inte att den här dagen skulle komma. Men jag gjorde det. Jag är så jävla bra.

Men nu då? Pappa frågade om det inte kändes bra, men mitt svar blev att jag inte riktigt visste. Jag kände liksom ingenting. Jag tror jag var glad, men det kändes nästan lite tomt på något konstigt sätt. Så jag hoppade i mina tofflor och gick på en liten promenad med Håkans fri tillslut i hörlurarna. Fällde såklart en tår eller två, haha.

Men på riktigt, vad händer nu? Är det nu man ska börja andas igen? Leva? Haha hur är det ens att kolla på en serie utan att stress gnager i magen och ångest äter upp en inifrån? Minns nästan inte.

Även om en del av mig, nu några timmar senare, tycker att det känns helt fantastiskt. Så känns det ändå lite sorgligt på något sätt. Jag tror att en anledning till att jag skjutit upp att göra klart de sista uppgifterna är för att jag inte riktigt vill bli färdig. Det är precis som att jag har gjort allt i min makt för att hålla fast i det enda som är kvar. För nu är det verkligen början på slutet.

Likes

Comments

Idag har jag:

• Städat mitt rum
• Packat första "utkastet" (hahahha) inför studentresan(!!) (om två veckor?!?!¿¿?!¿!!?)
• Tvättat kläder
• Duschat
• Gått på promenad med Sally och vovven
• Hjälpt lillebror att plugga in alla sjöar och berg och allt i Nordamerika eftersom jag är PROFFS på hittepåknep för att minnas (använde mig av allt ifrån björnar och Yohio till snoppar och salt och pepp-ramsor för små hundar för att få honom att minnas) (kan även tillägga att vi lärde oss 30 punkter på en halvtimme) (även jag kan alltså hela Nordamerika utantill nu) (anlita mig jag är bäst)
• Blivit superduperupprörd pga sista avsnittet av Frikänd jslsbqhaksouwbbrlroqn
• Har också lärt mig ALLA verser i Snooks Mister cool ;P


För övrigt i helgen har jag gått på mer promenader, ätit goda middagar, haft spelkväll med familjen + mormor och K, ätit chokladbollar samt pluggat. Heeeelt ok med andra ord.

Nu ska jag sova och imorgon åker jag till Falun igen. Hejs!!

Likes

Comments

Gör det aldrig en gång
Första gången
För sen
Finns inget annat

Det blir det du vet
Det enda
Utan att tänka efter
Ibland
Utan att veta varför

Gör det aldrig en gång
Första gången
För sen
Finns inget annat

Likes

Comments

Jag skulle bara så himla gärna vilja berätta för någon.
Jag behöver få säga det högt.
Snart.

Likes

Comments

Idag åkte familjen till Långflon. Vi åt mat och handlade allt som är onyttigt. Godis och Nutella typ. Värt.

Likes

Comments

Idag alltså. Herregud. Hahaha.

Först och främst var jag egentligen ledig idag. Som vanligt den senaste tiden. Men jag åkte till skolan ändå för att försöka få klart mitt jävla gymnasiearbete. Vid två åkte jag ner till biblioteket i stan för att sätta mig där och skriva istället. Tryckte i mig en kaffe och ett halvt kakpaket för att sedan dra igång. Drygt 2,5 timmar senare var gymnasiearbetet inskickat. Va? Trodde nästan inte att denna dag skulle komma. Vågar dock inte riktigt pusta ut förrän jag fått ett ok om att det är godkänt. Men lite skönt är det ju såklart ändå.

Och nu till dagens kaos. Jag har nämligen två dagar i rad vaknat upp med kliande bett på kroppen. Så idag ringde jag mamma för att berätta om detta. Och så fort hon nämner ordet spindelbett flyger jag upp på matbordet och börjar gråta (alltså verkligen hulka). Jag får P.A.N.I.K. Vad? Ska? Jag? Göra? Mitt i all hysteri frågar jag även mamma om jag kommer att bli en spindel om det nu skulle vara så att det är det jag har blivit biten av. Hahahah. Får även prata lite med mammas kompis som försöker lugna mig. (Fick även flera timmar senare ett sms från henne där hon undrar hur det har gått<3333).

MEN. Det slutar inte där. Jag har så mycket fina människor runt mig. Alla brydde sig verkligen och engagerade sig otroligt mycket i denna spindelhysteri. Fick tre stödsamtal från olika personer på Skype, blev uppring på telefonen och fick stödjande snaps, haha. Sedan kom Maria till undsättning. Hon skyndade sig hem från träning för att komma och hjälpa mig att bädda ur, vädra allt och tvätta. Sedan dammsög hon även varenda hörn i min lägenhet för att rädda mig från potentiella spindlar<3333 Och inte nog med det. Hon föreslog också sedan att vi skulle gå in till stan och köpa något gott för att det förtjänade vi faktiskt. Sagt och gjort. Det blev kvällspromenad utan jacka i kvällssolen. Fint. Fint. Fint.

Tänk. Vem ska komma och dammsuga min lägenhet och rädda mig från alla spindlar sen då? <\3

Likes

Comments


Better Blogging Nouw