Header

Förjävligt är det. Att sånt händer. Hela tiden. Och att det är så svårt att prata om. Att det tar så lång tid. Kanske till och med aldrig.

Vi måste hjälpas åt. Ta hand om varandra. Prata. Kramas. Det blir bättre. Det ska bli bättre.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Eeehh min PRODUKTIVITET idag??? Har liksom gjort ingenting(!!) i flera dagar. Men idag städade jag rummet direkt jag vaknade, tvättade flera tvättmaskiner och GYMMADE?!?!? Drog med mig lillebror till gymmet så han kunde agera personlig tränare till mig och det var verkligen ROLIGT!!! Är sugen på att träna igen!!! Alltså wooooow hahahah.

Men SÅÅÅ himla skönt att få saker gjort. Tänker härmed fortsätta vara en person som gör saker (ahahah).

Likes

Comments

Det här med personligt utrymme? Äsch.

Likes

Comments

Är så HIMLA HIMLA HIMLA NÖJD med mina nya kissekatt jag gjorde på Rhodos. Kände direkt att den verkligen var hemma där. Känner mig på något sätt mer hel för varje tatuering. ÄLSKAR DEN!!

(PS. Kommer SÅKLART en liknande vovve så småningom. SÅKLART. Vad annars???;)

Likes

Comments

Gick en promenad hem till mormor för ett litet tag sedan. Vi fikade nyttig kladdkaka som jag tog med, och kollade på gamla bilder. Är så glad att mormor sparat allt. Det är ju verkligen nått speciellt att bläddra i ett fotoalbum.

Likes

Comments

Idag, precis som de senaste onsdagarna, följde jag med mamma och hennes jobbarkompis på promenad. Startade, precis som de senaste onsdagarna, klockan 07:40. Och sedan avslutade vi, preciiiiiis som de senaste onsdagarna, med en frukost på Bullans.

MYSIGT.

Likes

Comments

Idag när jag gick in till byn för att fika med Maja kände jag verkligen att hösten är här på riktigt. Tycker det är himla mysigt. Älskar färgerna och framförallt den FRISKA luften<333

Lite senare under dagen hängde jag med mormor upp på fjället för en föreläsning-ish av Sveriges näringsminister. Rätt intressant faktiskt.

Efter det hann jag även med ännu en fika för dagen med mormor.

Denna dag är 10/10, och får en 10/10.

Likes

Comments

Överraskningen jag skulle få "söndag 8/10" var en dag med familjen på Tusenfryd!! Åkte karuseller hela dagen!! Blev även jagad av spöken å zombies å annat äckligt.... De hade nämligen halloweenfirande, och varje timme släpptes massa monster ut. Var tydligen inte så cool som jag trodde:)) Haha. Och jag är tydligen även JÄTTERÄDD för clowner. Det var någonting med just dom som fick mig att bli rädd på riktigt. Usch. Men känner ändå någon slags hatkärlek. För trots att jag var rädd kunde jag ju inte låta bli att stå redo för att kolla varje timme när helvetet brakade lös.

Hade hur som helst en jättebra och mysig dag!

Likes

Comments

Eeehhhh produktiviteten på mig ikväll????
Inte nog med att detta är 3dje(!!!) inlägget jag publicerar så har jag även gjort klart så många inlägg som jag ska publicera senare. Alltså typ alla från studentresan och studentveckan!!! Fattar ni??? Hittills 12(!!!!) inlägg!!! Inte så jävla jobbigt bara jag tog tag i det? Wow är så imponerad. Ska göra klart några till när jag ändå är igång. HEJSVEJS


(Har ju haft loppis idag också!! Blev av med en hel del och fick allt in lite kosing;-))

(Och föresten. Imorgon är det dags för suprise!! Ska vara klar och redo att åka 07:30:)) Hur nu det ska gå till. Meeeen det löser jag.)

HEJSVEJS IGEN

Likes

Comments