Header

‪Mormor kommer läsa julsagan gråtandes i år igen. Tack för att ”den mysigaste tiden på året” ALLTID är PISS. ‬Julen påminner mig alltid om hur viktigt det är att ta vara på varandra. Tyvärr genom en jävla överkörning varje gång.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Joline har börjat jobba!!!!
Har gjort två dagar FULLPROPPADE med information, utbildning och allt sånt där (så nu kan jag ALLT om alltifrån underställ till handskar till pjäxor). Första dagen var jättemysig då gänget hade personalmiddag på fjället på kvällen. Och alla verkar hittills vara jättebra och snälla!! Nu i början är jag heeelt helt slut av alla nya intryck och sånt. Är ju inte heller van att stå upp hela dagarna, haha. Mina fötter gör oooont.

Men jag ser fram emot denna vinter!! Tror verkligen det kommer bli bra!

Likes

Comments

Ni.

Likes

Comments

9 augusti. Dagen vi hade sett fram emot i över en månads tid ungefär, haha. Det var nämligen enda dagen jag, Maja och Isabella var lediga alla tre. I sista stund fick vi även med oss Oskar på vår Ölandsroadie. Vi gick upp tidigt och tog oss under dagen till både Långe Jan och Långe Erik, Ölands södra och norra udde. Däremellan kollade vi nästan på sevärdheter, hade picknick, fikade, lekte på lekpark och sjöng i bilen. Fin dag med fina människor.

Likes

Comments

Mitt i min Ölands-sommar drog jag, Maja och Tove till Örebro för att gå på Håkan. Tredje gången jag ser honom och det var lika fantastiskt denna gång. Grät, skrek och skrattade om vartannat. Till och med för en sån som mig är det nästan svårt att förstå hur han lyckas få en att känna så mycket på några timmar. Galet. Och galet bra. Fick dejta Sanna och Johanna en snabbis också eftersom de också var där!!

MEN SER NI PÅ BILDERNA HUR NÄRA JAG ÄR HÅKAN!!!!! DET ÄR SCREENSHOTS FRÅN EN VIDEO OCH INTE ENS INZOOMAT. <333333333!!!!!! Verkligen definitionen av "å gud det gör så ont att nått så nära kan va så långt bort".

Direkt efter spelningen hoppade vi in i bilen för att jobba oss tillbaka till Öland och fantastiska Böda camping, haha. Tror vi kom fram vid 6 på morgonen eller något. Och så skulle jag jobba dagen efter:)))) Eller ja, samma dag. Fick sova några timmar i alla fall. Men för Håkan är allt värt. Inga problem.

Likes

Comments

Var ute igår och jaaaa. Ja det var jag, Hahah. Det var kul att träffa så många iallafall då ALLA var där!! Sally fixade ju frippen på dagen också. Så är numera lite ljusare och lite kortare. Superduperfint!!!

Likes

Comments

<3

De jag tröttnat lite på att hänga med dygnet runt. Men snart börjar jag jobba. Och då kommer jag säkert sakna mitt-i-natten-kissen med den lilla, soffhäng hela dagarna och tusen mattider att hålla reda på. Finingarna.

Likes

Comments

Idag har jag startat dagen med en tekopp och dagens julfilm (4e dagen i rad haha), varit ute på långpromenad och halkat omkull som fan:))), lekt i snön och faaaaaktiskt slagit in lite julklappar!!!

OCH IMORGON ÄR BÄSTA DAGEN!!! JULKALENDERN BÖRJAR!!! JAG SKA TILL FRISÖREN (dvs kusin Sally) och jag ska UUUT!!! Är Svintaggad på imorgon!!! Verkligen JÄTTEtaggad!!!!

Likes

Comments