Header

Hej på er. Befinner mig i Falun ännu en gång trots att det bara är söndag. Men det är okej, hade tur och fick åka bil hit. När jag kom till lägenheten packade jag upp, slängde mig i duschen, plockade fram lite kvällsfika och min bok. Har prov i etik och människans livsvillkor imorgon. Så har läst lite i den boken ikväll. Har dock inte pluggat så mycket alls, men jag både tror och hoppas att det ska gå bra ändå. Det känns ändå som om att det borde gå ganska bra om man är en någorlunda vettig människa med någorlunda bra koll, haha.


Idag har föresten varit en rätt bra söndag. Var duktig och vaknade strax innan min klocka ringde imorse. Så redan vid 8 var jag startklar för den här dagen. Blev så glad och fylld av myskänslor när jag kollade ut genom fönstret och möttes utav det lilla, lilla snöfallet som kommit under natten. Satte mig sedan vid köksbordet med ett tänt ljus för att plugga lite. Resten av dagen har jag tagit det rätt lugnt. Har varvat plugg (eftersom kommande vecka är kaos:)))))) med både tv-tittande och plock med annat som legat och samlats på hög.

Nu måste jag verkligen sova!! Är så trött att ögonen går i kors trots att jag idag både har sovit på soffan och i bilen till Falun, haha.
God natt, puss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej på er! 

Har inte hunnit berätta än att jag överlevde redovisningen av diktarbetet. Men tänk, det gjorde jag!! Nu i efterhand känns det så sjukt att det är över? Det är klart? Jag har gjort det och jag har klarat det?? Att någonting jag har haft så mycket ångest inför, en så lång tid, bara är förbi. Känslan som infann sig i kroppen efteråt går inte att beskriva. Kände mig helt tom trots att jag kände jättemycket på en gång. Det kändes så himla konstigt, men samtidigt så himla skönt. 

Något som däremot är mindre skönt är att jag nu har blivit tokförkyld. Direkt efter min redovisning i fredags slappnade jag av, och eftersom jag har varit på helspänn så länge (typ i två år, hahhah), så blev jag sjuk DIREKT... Däckade ganska kort efter att jag satt mig i bilen hem från Falun för att jag var så slut både fysiskt och psykiskt.

Idag fick jag däremot lov att trotsa snorig näsa och tungt huvud för att jag skulle jobba. Dock var det bara mellan 10-14, så det var inga problem alls. Jag var i butiken som jag jobbade i under sommaren och det kändes kul att vara tillbaka. Trivs jättebra där. 

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med något gott att äta till ​Så mycket bättre​ som börjar ikväll. Har längtat så mycket efter det!!

Likes

Comments

14 mars 2016 22:46

Allt blir till ångest till slut. Till och med alla bra känslor blir en klump i magen.

Likes

Comments

Jag klev ur bilen, sa hejdå till dig och stängde dörren.
"Fan vad dumt", hörde jag mig själv säga högt.
Tryckte in portkoden och började gå upp för alla jävla trappor.
"Fan fan fan", viskade jag för mig själv efter vartannat steg.
Så jävla, jävla dumt.
Jag klev innanför ytterdörren och sparkade av mig skorna utan att knyta upp dom. Slängde mig på sängen utan att ens ta av mig jackan.
Hela jag luktar som dig.

Likes

Comments

Har så mycket ångest just nu att det värker i hela kroppen. Jag skulle tro att det till största del beror på morgondagen. Även om jag inte tänker på det så ältar min hjärna det omedvetet. Om och om igen. Har ont i hjärtat och kroppen är svag. Om ett hjärta kunde explodera av ångest så hade mitt gjort det nu. Utan tvekan.

Har verkligen haft jättemycket hemlängtan idag också. Ughh.

Likes

Comments

Bilder från idag när jag och Raske gick hem från stan. Det är en jäkla tur att det är fint ute nu, för annars skulle man ju aldrig orka.

Torsdag. Redan. Fredag imorgon. Skönt, men panik.

Det ska bli jättehärligt med helg igen. Längtar efter att få pussa på katten och hunden, äta middag med hela familjen och att sitta i soffan med ALLA och kolla på tv på kvällarna<333 Det är verkligen det finaste som finns. Småsaker som jag förut tog för givet uppskattar jag jättemycket nu.

Innan detta måste jag dock överleva morgondagens danslektion. Lektionen jag har fruktat ända sedan jag gick i ettan. Jag har på riktigt haft ångest inför detta i över två år. MER ÄN TVÅ ÅR. Det är sjukt. Imorgon är det dags att redovisa diktarbetet. Inför en massa ögon. Första dansen jag någonsin koreograferat själv. Skitläskigt.

Jag ska verkligen försöka att inte tänka på detta ikväll. Tänker att jag åker till skolan tidigare imorgon och har ångest då istället. Ja, så får det bli.

Likes

Comments

Där stod du.

Jag tömdes helt på allt.

Det här går inte.

Någon måste fylla mina lungor med luft.

Hjälpa mig att andas.

Annars dör jag nog.


// ​till och med 05:46 tänker jag på dig //

Likes

Comments

Hur jag känner för det mesta, haha.

Hejhej.
Kom hem från skolan för en timme sedan ungefär trots att jag slutade redan vid 10. Våran andra lektion för dagen var inställd, men stannade kvar för att göra nytta. Lämnade faktiskt in en uppgift och provdansade diktarbetet några gånger.

Nu ska jag plugga lite till, duscha, laga mat och sedan kolla på tv.
Hörs lateroooo

Likes

Comments

Finaste färgerna på träden just nu i alla fall!!

Herregud vilken grå dag. Är jättetrött och linserna har typ torkat i mina ögon (haha), så här får ni endast en halvtaskig +/- lista för denna tisdag.

+ Blev klar med diktarbetet och hittade en låt.
- Jättejättejätte grått väder (men ändå liiite mysigt kanske).
+ Improviserade och koreograferade som tusan på moderna idag. Hade inte ens lite ångest(!!). På riktigt alltså. Sjukaste???? Men så jävla, jävla, jävla skönt.
- Har varit jättetrött hela dagen. Somnade nästan på sista lektionen.
+ Köpte godis efter skolan. (Dock skulle väl denna kanske vara på minus egentligen eftersom det bara är tisdag... haha.)
- Somnade halvt i soffan, halvt på golvet efter skolan. Det var såklart jätteskönt, men skulle egentligen ha behövt använda tiden till plugg.

Nu ska jag skriva lite på en uppgift, och sedan ska jag försöka lägga mig tidigare än igår. Tror klockan blev 1 innan jag somnade. Inte okej.

Vi hörs imorgon. Puss puss.

Likes

Comments

I fredags var jag kvar i Falun för att gå på halloweenfest. Eller snarare lite pre-halloween då det än så länge egentligen är ganska tidigt för att fira det. Vi kom som ett litet The Purge-squad, hehe. Jag tycker i alla fall att det verkligen blev jättebra och att vi var jättecoola, haha.

Jag hade i alla fall jättekul på festen. Även om inte festen i sig var superkul, så har jag alltid roligt ihop med världens bästa människor. Då spelar det egentligen ingen roll vad det är vi gör, det blir alltid bra ändå.

Likes

Comments