Den här helgen var den första på läänge som jag inte har haft någonting planerat alls och det var så himla skönt. Att bara varva ner och ta saker som det kommer var verkligen välbehövligt.

Hur som helst så åkte jag in till Asta igår och var med henne resten av dagen. Vi bara hängde och åt massa gott, vilket var precis vad jag behövde efter att ha varit lite plutt haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså hur fin är inte den här klänningen?? Klickade hem den lagom till bröllopet jag var på för några veckor sen och den var verkligen helt perfekt. Älskar allt med den, framförallt ärmarna och att den är off shoulder. 

Kanske inte riktigt är säsong för den nu när sommaren i princip är över men hur som helst så hittar ni den här!

Likes

Comments

Är det något jag är beroende av så är det silvershampoo. Älskar när håret är riktigt kallt blondt/vitt och får panik så fort minsta lilla gula ton börjar synas (vilket det gör alldeles för fort..). Det känns som att jag har testat typ alla märken som finns haha, men jag har aldrig blivit riktigt nöjd med resultatet. Hur som helst så hade jag hört mycket bra om dessa från Fudge Professionals (?) och dem var verkligen såå bra. Prisvärda också dessutom, recommend recommend.

Likes

Comments