View tracker

Hej idag har jag bara Pluggat,tänkt på olika saker som stör mig och så har jag skypat med min klass kompis!vaknade 9 imorse,sov ganska bra inatt till några timmar innan jag vaknade,då fick jag bara negativa tankar på hjärnan om saker som hänt i livet.Började skypa med en klasskompis direkt (snackade med han i ca 1 tim) och så har jag pluggat och samt pratat i telefon med en nära vän till mig,hon gav mig lite sköna råd :)

dagen har sätt bra ut men varit ändå lite deppig idag!Känner bara att det är negativa tankar i huvudet hela tiden fast jag inte ens borde ha dem,fast jag har fått goda nyheter så är det fortfarande något skumt som stör mig väldigt mkt! men jag är stark,skönt att man har sköna vänner som stöttar en! :) 

"Jag följer mitt hjärta och ser vart det leder mig"

så ser min dag sätt ut :)

Kram joline

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej gott folk <3

Idag blommar det för fullt i ödenäs :) det är 19 grader i skuggan och himlen är klarblå!

det är underbart fint väder ute <3 
pratade skype med två goa grabbar igår!

kom inte i sängs förren halv 12 igår! killarna tjötade om bilar som vanligt 

och sen så pratade vi om massor av andra roliga saker! så gårdagen var väldigt lyckad :) 

det tråkiga är bara att jag fortfarande har svårt att äta men jag går långsamt fram!

tyvärr blir det ingen skola för mig denna veckan heller,för får jag inte i mig mat kan jag inte fokusera!

men nästa vecka åker jag till skolan och samt den veckan åker jag till kristoffer den fredagen! 11 dagar kvar, längtar jätte mycket tills jag får se han igen! :) Är väldigt glad just nu med tanke på det fina vädret och massa annat sköj :)skönt att träden äntligen blommar ut :) man känner att sommaren är påväg <3 blir så lycklig! <3 
 

Blir lite plugg idag och sedan blir det att vara ute i solskenet och bara ligga och sola :)

och bara lyssna på fågelkvittren och höra bina och humlorna surra bland träden och bara känna doften av våren  och bara tänka på allt det positiva! <3 

ha nu alla en fortsatt trevlig måndag och passa på att vara ute i det underbara solskenet ^^

massa av kramar till er från mig  <3

 

//joline jonasson

Likes

Comments

View tracker

Ville Bara önska er alla en riktigt glad påsk och hoppas ni firar den med era nära och kära :) för mig blir det ingen påsk,sov riktigt dåligt inatt och kan fortfarande inte äta så jag får stanna hemma idag,men min familj åker bort till syrran idag i hunnebostrand så jag blir själv idag :) lite skönt faktiskt! men vi får väl hoppas det finns någon på fb som vill skriva :)

Ha nu en riktigt bra påskafton allihopa

myckket kärlek och värme till er <3 //jolineLikes

Comments

 låg uppe i sängen och smsade med en som står mig nära och började tänka på en sak jag var tvungen att skriva!

 Om det är någon läxa jag har lärt mig under det senaste då jag varit sjuk och haft både magsjuka och krångel med familjen, så är det att oavsett om man vill ge upp ska man inte göra det! Jag skulle kunna gå genom eld/vatten,Plågor/smärta bara för min familj/släkt,mina vänner !Dom kan betyda så mycket för en att man kan tappa kontrollen, för att man älskar och bryr sig så mycket om dom! Men man måste tänka sig för så att det inte blir fel ! <3 alla lär sig av sina misstag,man måste bara tänka sig för på hur man är och beter sig :)

Ha nu alla en glad påsk!

Massor av kramar och kärlek från mig till er <3

 

Likes

Comments

God morgon bloggen!

vaknade precis,ska träffa min kontaktperson kl 9 så vi får se vad som händer! håller på att boka en tid hos en läkare nu på morgonen, för att jag har inte mått bra nu i 2 veckor! har inte ätit något utan bara har kräkts eller fått jätte kramper i magen så fort jag får i mig mat,sen ligger jag och skakar på nätterna,typ som om jag fryser fast jag inte fryser och kan inte sova! sen så har jag gått ner (enligt vågen) 9-10 kg på 2 veckor, jag vill äta men varje gång jag går till kylskåpet tappar jag matlusten eller så blir jag illamående!! jag vet ju kanske vad det beror på men vill gärna att en läkare kollar på det! tror det kan vara att jag har svält mig själv,men inte medvetet eller att magen har blivit så stressad och orolig för att jag typ har gått och straffat mig själv för att jag är arg på mig själv för alla dem dumma sakerna i livet jag gjort! Och    det börjar kännas skönt med allt nu men mår fortfarande dåligt så behöver söka upp en läkare för detta är inte normalt det jag har! men jaja,så ser min dag ut!

kram joline <3 

Likes

Comments

håller man dem här sakerna blir inte livet så svårt!

-man ska vara stark och inte svag!
-lugn och inte jobbig och vild!
-snäll och inte elak!
-trogen och inte otrogen!
-vara ärlig och inte ljuga!
-tro på sig själv och inte tvärtom!
-håller det man lovar och inte bara säger en sak som du sedan inte gör!
-hjälpa varandra och samarbeta och inte lämna någon utanför hjälplös och ensam!

-visa kärlek och inte hat!

-vara vänner istället för ovänner!


hjälp varandra istället och hitta något sätt att samarbeta,sprid kärlek, så går livet mycket lättare <3

Likes

Comments

God morgon allihopa :)

vaknade precis,ska försöka få i mig något att äta! är klar med alla läxor jag behövde göra så det är klart! har pluggat super mycket och kämpat så in i bänken detta lovet! har hoppat över alla roliga saker folk har bett mig göra bara för att plugga :) jätte många är stolt över mig! :)

igår pratade jag med pojkvännens mamma på telefon men pojkvännen ville prata lite så vi gjorde det! förklarade för han att jag ville visa för han att jag kan bli bättre bara han ger mig en chans till! :) lyckades övertala han så han gav mig en chans till,blev jätte glad! både han och jag har gjort dumma saker i förhållandet men jag hoppas vi kan glömma bort dem delarna och bara fokusera på nuet och så vi kan samarbeta så förhållandet går bra! ska hem till han den 2:e maj för att träffa han och ge han lite saker som tillhör han! sen helgen där efter frågade han om jag ville komma ner igen för hans bror skulle tävla i en tävling när det gäller timmer! så jag svarade ja! men har sagt att jag inte kommer skriva till han mer utan han får skriva till mig då han vill prata! vilket jag hoppas han gör! kommer skriva någon gång i månaden men vi får se! tänker inte bli den gamla flickvännen igen iallafall! Går inte med på att förlora han igen! men ipaden kommer inte komma med till skolan från och med nu! gör jag det skriver jag bara och det vill jag inte! men igår var ändå en bra dag! Läxorna klara och bråk mellan mig och pojkvännen är löst :)

 

ha en fortsatt trevlig onsdag <3

// joline jonasson :)

Likes

Comments

LÄS HELA TEXTEN! Det är både en förklaring om hur allt har varit och ett tips till dig som vill bli stark och tro på dig själv! (ni kanske tycker texten är knäpp men jag försöker få folk att förstå saker och ting)

För 1 vecka sedan som jag har skrivit på fb bråkade jag med pojkvännen! Jag var dum,egoistisk,jobbig,var för klängig jag var inte nöjd med mig själv och jag var stressad med skolan och att gå ner i vikt så jag tog ut det över han!! Denna veckan som har varit har varit sjukt tufft för mig! jag kräktes konstant,åt inget (har gått ner 8 kg denna veckan för att jag inte har ätit utan bara kräkts istället) inget grät så mycket att jag ville dö men allt det var för att jag var arg på mig själv (sen fick jag nog magsjuka ett litet tag men kräktes mest pågrund av hjärtesorg) men denna veckan har gjort mig starkare än någonsin! Då allt detta hände,jag tror det var ett tecken från livet eller gud eller jag vet inte, men jag förstod om att det var ett tecken att sluta bete mig som jag gjorde! Jag tog tag i mina problem,jag var stark/lugn,jag gjorde alla läxor jag ligger efter med och jag är snart klar, jag bråkade inte med mamma utan gjorde det hon bad mig om! Jag ville inte vara dum mer jag orkade inte för jag förstod att det var ingen ide´, förlorar bara dem jag älskar! jag har varit ett svin mot både min familj, min pojkvän som jag älskar så mycket och mina närmaste vänner! Livet gav mig en chans till att ändra mig en gång för alla och bli normal och inte den jobbiga tjejen jag varit! jag tog chansen och jätte många har märkt att jag ändrats,jag stod ut med den smärta och plåga den senaste veckan har gett mig för att jag vill vara stark! folk säger jag inte förtjänar min kille,dem försöker säga saker som får mig att må dåligt men jag bryr mig inte,jag blockar det dem säger för jag vill inte bli arg utan jag vill vara lugn istället och visa att jag klarar att stå emot jag vill inte bråka över sånt här! Jag tar ansvar nu,lyssnar på vad folk säger,tänker efter på vad jag säger och hur jag säger! för jag tror på mig själv att jag kan klarar det, det var det ända som behövdes! min pojkvän har praktik nu i 5 veckor (om man räknar med påsklov) så jag kommer inte se han fören om ett tag! och jag tyckte detta behövdes,vi var för ofta och vi behövde vara ifrån varandra ett tag! och jag är glad att livet/gud gav mig en chans att ändra på mig! kunde inte varit gladare! :)

det jag vill säga med denna text är att om du vill bättra dig måste du bara följa 1 regel!

"TRO PÅ DIG SJÄLV" 

om jag lyckas kan du lyckas,det är aldrig försent att ge det en chans!

Kram joline!

Likes

Comments

Mamma la upp en fin status om mig förut idag på fb om hur stolt hon är över mig! ville dela den på bloggen

Det här skrev hon:

"Joline bara pluggar och pluggar, Kämpar och kämpar! Hon har gjort klart många läxor dom senaste 4 dagarna. Bara betar av, tar ansvar, gör disken, bråkar inte när jag säger till henne! Är så stolt över dig Joline, kämpa på! Älskar dig /mamma "

hon la även ut bilden här nedan <3 (jag tog den men hon la ut den) min pappa och mamma har ingen smak när det gäller klädstil när man ska ut med motorcykel ^^haha

pluggar för fulla mängder! är snart klar tack och lov <3 stressen håller på att gå över <3

så har min dag sätt ut :)

tack till er som läser bloggen <3 

//joline

Likes

Comments

God morgon allihopa! :)

vaknade precis,ska äta nu och sen blir det massor av plugg! men det bästa är att jag har gjort klart ca 5 st läxor på 4 dagar ^^ känns otroligt skönt så jag har inte mycket läxor kvar att göra! mamma är super stolt och hon säger att jag har varit lugnare än vanligt,och jag har tagit mer ansvar för saker och höllt det jag lovat och har kämpat jätte mycket! många har märkt att jag har varit annorlunda denna veckan!

har känt att jag tagit mer ansvar för saker jag lovat och jag är väldigt glad för det! känns skönt och jag trivs med det nya jag <3 hade inte klarat det utan alla mina kompisar och dem jag älskar!  <3

så ser dagen och så ut <3 kanske kommer fler inlägg sen :) 

puss och kram //joline <3

Likes

Comments