Header

Någonting som jag börjat få mer och mer problem med på senaste tiden är att jag absolut inte klarar av förändringar, då syftar jag på vardagsplaner, inget annat. Om jag har ställt in mig på hur min eftermiddag ska se ut när jag slutat skolan och den helt plötsligt inte kan se ut på samma sätt så får jag ångest. Har aldrig varit såhär tidigare så det känns väldigt jobbigt. Vet inte om det har med mitt mående att göra, att jag är stressad över mycket just nu, eller om det handlar om något annat. Däremot har jag alltid behövt planerat, men inte fått samma känsla när de behövts ändras.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måndag: Avklarad

Tisdag: skola och träning

Onsdag: Skola och träning

Torsdag: skola, träning sedan hem och plugga retorik

Fredag: Skola, träning och något kul på kvällen

Lördag: Jobb 11.00-18.30 därefter något roligt

Söndag: Jobb 11.00-18.30 sedan hem och ta det lugnt

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag har börjat kolla på en drös med väskor och av någon anledning är alla (nästan) i någon annan färg än svart. Inte likt mig haha... Vill verkligen ha en DKNY väska i svart däremot, jag skulle ju köpt en förra året men då fanns den bara med guldkedja och de som känner mig vet att jag ALDRIG skulle använda något i guld, passar nämligen inte i den färgen. I butiken så berättade hon att den skulle komma in igen vid denna tid så håller alla mina tummar att det är sant för då ska jag banne mig ha den där väskan. Tänker inte acceptera något annat. Här över ser ni några av de jag kikat på.

Likes

Comments

Nu är det snart dags att gå tillbaka till skolbänken, men inte riktigt än. Idag orkar jag inte göra så mycket, kanske åker iväg till gymmet, eller det SKA jag göra men utöver det så blir det nog mest vila. Denna vecka har bestått av en massa träning och lugna kvällar. Älskar sådana veckor ibland, dock känner jag mig mer trött än utvilad och det är väl lite jobbigt. Så efter jobbet imorgon så struntar jag i att ta mig till gymmet, blir istället att åka hem och skriva klart någon uppgift. Kan behövas...

Likes

Comments

Jag var inne på Molly Rustas Instagram för ett tag sedan och blev helt kär i en pälsväst hon hade på sig, den hon bar var inte svart men i och med att den kostar en del så ville jag ta det säkrakortet och beställa hem den i min favoritfärg. Ni hittar pälsen HÄR.

Likes

Comments

För några dagar sedan åkte Wilmas syster Mathilda till Australien för att vara au pair i sex månader och såklart skulle det vara en "avskedskväll" innan. Det bjöds på en massa gott och vi hade det SÅ mysigt men när alla tjejerna skulle ut så tog jag bussen hem. Ibland kan det vara skönt att inte fyllt 18 år än, jag menar, när man egentligen inte har orken att vara uppe halva natten så behöver man inte tacka nej för alternativet finns inte ens. Älskar att vakna upp på morgonen, pigg och glad och att se sina vänner ha en annan typ av morgon gör mig ännu glader att kvällen tog slut tidigt. Förstår ni vad jag menar?

Likes

Comments

Flera av de låtar jag lyssnat på under de senaste veckorna och tycker nästan alla fortfarande är lika bra. När man har bra musik i lurarna går det SÅ mycket lättare att beta av ett träningspass. Så tips tips tips!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej på er! Det har varit en del firanden under den senaste tiden och ett utav dem var för att fira Linnea som blivit 18 år! SÅ himla kul för henne, mindre kul att det inte var jag som fyllde ;) nej, det är faktiskt inte lång tid kvar för mig. Har en app som räknar ner dagarna tills det är dags och går in på den ungefär tre gånger per dag, utan att skämta nu. Just det! Invigde även väskan som jag köpte för ett tag sedan, tycker om den väldigt mycket men har svårt att veta vad jag ska bära till den. Jag är ju van att alltid endast bära svart så det var lite annorlunda att den var i en annan färg, om ni missat vart väskan kommer ifrån så hittar ni den HÄR. KRAM!

Likes

Comments

Hej på er! Träningen rullar på så himla bra nu vilket gör mig väldigt glad. Har sedan en och en halv vecka tillbaka börjat skriva upp vad jag äter och tränar endast för att kunna ha koll, är ju en person som verkligen behöver ha koll på det mesta tyvärr. På tal om träning och så, jag har börjat avsluta mina pass på gymmet med 1 timme på crosstrainern, vissa dagar har gått tyngre än andra, ni vet, redan efter en minut så ifrågasätter man sig själv varför man står kvar stup i kvarten. Men icke har jag lämnat den maskinen innan den slagit 60 och är så himla nöjd över det. Nu ska jag straxt göra mig redo för att möta Wilma på stan, vi har en boxnings träning som väntar.

Likes

Comments