Header

Ja, tro det eller ej, men jag lever fortfarande. Det har ekat tomt här i lite mer än en vecka och det är helt okej, för ibland händer det. Jag hade iallafall en sjukt lugn och skön fredag, spenderade den med Wilma som vanligt(ja jag är alltid med henne). Hon vet allt om mig . Det finns inget hon inte vet, ingen sida hon inte sätt. Min lördag var endast stressig. Stressade till jobbet, på jobbet, från jobbet, hemma och sedan till nästa ställe. När jag väl landade hos Max var jag sååå trött men den känslan blåstes snabbt bort då vi alla samlades där för att fira honom. Söndagen var ingen höjdare, trodde aldrig att mitt jobbpass skulle ta slut, timmarna ville bara inte passera, sjukt provocerande att folk var hemma i sängen medan jag stod och serverade gäster. Näe. Släpper den tanken nu.

Likes

Comments

Det var ju inte bara firande för Emilia denna helg utan min lördag spenderades hos Olivia för att fira henne. Där bjöds det på supergod middag, en hel del dans och massa annat skoj. Stannade mycket längre än planerat och det resulterade i att jag låg kvar i sängen en timme för länge dagen efter, men jag kom i tid till jobbet iallafall, det som räknas ju. Alltså jag var verkligen en person som ALLTID steg upp runt sex- sju på morgonen förut, undrar vart den personen tagit vägen... För inte finns den kvar hos mig iallafall.

Likes

Comments

Jag har lagt upp ett nytt kostschema från och med denna vecka och det sträcker sig över fyra veckor. Ska försöka ta kort på de flesta maträtter, men när jag fotat en så vill jag lägga upp de bilder på direkten men jag ska försöka hålla mig så att allt samlas i ett och samma inlägg. Blir nog bäst så! Eller vad tycker ni? Enskilda eller ett? Det är ju trots allt ni som ska läsa det. Kommer bli mycket frukt, grönsaker, rotfrukter och vegetariskt. Vill kunna bli vegan ju! Ni som följde min blogg förut när jag uppdaterade väldigt ofta kommer nog ihåg att jag nämnde det då. Även en sida som heter Fitspoholic(här)? Alla bilder över är tagna därifrån och recept på alls finns på bloggen!

Likes

Comments

Måndag: Skola, gym och PLUGG!

Tisdag: skola, plugg, boxning och ännu mer plugg.

Onsdag: Skola(matteprov) och gym.

Torsdag: Skola(svenskaprov) och boxning

Fredag: Skola och boxning.

Lördag: Jobb 11.00-18.30, därefter födelsedagsfirande.

Söndag: Jobb 11- 18.30, därefter träning.

Det känns som att jag har missat något, men i stora drag så består denna vecka bara av massa plugg och träning. Inte lika mycket boxning som vanligt men det är skönt med variation. Ska försöka hålla min motivation uppe denna vecka, iallafall på en högre nivå än vad jag hållit den på innan. Hoppas ni fick en bra start på morgonen och att dagen fortsätter så. KRAM

Likes

Comments

Hej på er! En härlig bildbomb(haha fyra bilder..)från i fredags då vi firade att Emilia blivit ett år äldre, och inte vilket år som helst, utan 18 år. En sån härlig ålder, så mycket frihet som tillkommer. Vi började kvällen hos henne, därefter drog vi oss in mot stan då ett bord väntade på Fratelli. Jag valde att ta en kycklingsallad och var lite tveksam till en början, men guuud så god den var. En lagom mängd och precis i min smak!

Jag fotade som fasiken och många bilder blev SÅ fina, vill lägga ut alla här och nu men inlägget skulle bli alldeles för långt. Typiskt va, antingen får man inga alls eller så hamnar man där jag är nu. Jag hade överlag en jättetrevlig kväll med en hel del skratt och snack. En skön mix med personer, alla bidrog.

Likes

Comments

Hej godingar! Min dag har varit lååång och är så glad över att äntligen få känna mig fräsch, med andra ord nyduschad. Jobbade med Elsa idag och vi har ju fått någon snille på att alltid ta fina bilder varje söndag vi jobbar tillsammans och det fick vi checka av. Att jobba med någon man känner gör jobbet väldigt mycket lättare och det känns därav så skönt att det alltid är hon eller Hanna som jag har pass med. Lucky me. Och förresten, fun fact, bröt fyra naglar på jobbet idag:) skön dag.

Likes

Comments

Höll nästan på att skriva "äntligen fredag" men kom snabbt på att det bara är torsdag, tyvärr. Den här veckan har gått så himla sakta och jag gillar det inte.

Min kommande dag ser inge annorlunda ut än de andra så har inte lust att tjata ut er mer än nödvändigt om den, så för att väga upp inlägg lite så tänkte jag att jag slänger in lite låttips. Så ha det bäst och hoppas ni gillar låtarna! Gamla som nya. Förresten, har haft "snap" på huvudet hela veckan och den vägrar släppa, går och sjunger på den hela tiden. Haha.

Likes

Comments

Hej godingar! Försöker komma in i bra matvanor, alltså att äta med jämna mellanrum men det är svårt. Brukar äta alldeles för sällan nu på senare dagar men det beror nog endast på att jag är lat. Däremot tog jag mig i kragen och lagade mat efter mitt träningspass på Friskis igår och det blev väldigt gott och var så simpelt, kung. Hackade lite sallad, paprika och stekte quornbitar, mer än så behövdes inte.

Därefter hoppade jag snabbt in i en dusch och satte mig för att plugga lite och jag fick faktiskt en del gjort, så en klapp på axeln för det. Idag ska jag även ta tag i en uppgift som jag släpat efter med alldeles för länge. Fysatan hörrni, vad jag hatar att ligga efter i saker, men vem gör inte. Hoppas ni får en fortsatt bra dag. KRAM.

Likes

Comments

Måndag: Skola och därefter gym, sedan hem och plugga.

Tisdag: Morgonträning, skola och därefter boxning.

Onsdag: Skola sedan någon form av träning, samt middag med Emelie och Elvira.

Torsdag: Skola och boxning.

Fredag: Skola, boxning och därefter firande för Emilia.

Lördag: Jobb 11-18.30, därefter firande för Olivia.

Söndag: Jobb 11-18.30, sedan blir det träning och därefter matshopping med pappsen sedan hem och vila.

Likes

Comments

Vet ni, jag har helt missat att Therese Lindgren startat en podd med Therese(hennes bästa vän). Lyssnade på första avsnitt i duschen, sen fick de rulla i bakgrunden hela morgonen, men det gjorde inget då de var underhållande att lyssna på. Är inte mycket för podcast längre, men kommer tyvärr slaviskt följa denna.

Hov1 släppte även en ny låt, Gråzon, och samma kväll hade alla Instagrambilder kommentarena "Gråzon älskling" "Vi är i en gråzon älskling". Skrattade faktiskt lite, men fint ändå.

Tråkigaste av allt, Marcus kommer längre inte medverka i Jons vloggar, och han var hela anledningen till att jag kollade på vloggarna. Världens roligaste ju. Jaja, överlever nog ändå.

Likes

Comments