Header

HÄR

Jag har verkligen varit fast bestämd med att köpa en Boomerang jacka tills jag såg denna! Vet att jag bara skulle ångrat mig om jag höll fast vid den första då jag egentligen inte gillar långa jackor (den gick över rumpan) samt att hitta en bra päls till den är väldigt svårt, så bäst att köra på ett safecard så att säga. Kan tänka mig att denna blir riktigt snygg med ett par skinnhandskar till hihi. Ska dock inte säga för mycket då jag inte fått hem den än...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej godingar! I måndags gick jag och tjejerna på stan, som ni vet, men vi satte oss även ner för en liten fika, själv åt jag inget men girlsen lyxade till det lite. Tycker det är så viktigt att sätta in lite vardagslyx här och där så att de faktiskt är möjliga att ta sig igenom veckan. Om det är en fika, ett bad, en lunch på stan, bio med kärleken, ja you name it! Fixa det! 

Likes

Comments

Hej godingar! Igår lånade jag hem boken "The fault in our stars" från skolan och valde även att ta den på engelska, men satan hörrni vad det gör ont att läsa den. På tal om något helt annat så hann jag även shoppa lite mer inför Halloween, nämligen linser och kattöron. Ja, jag ska vara katt, lite nojig över att jag kommer behöva sätta in linserna men det ska nog gå. När jag äntligen bestämt vad jag ska vara till den här högtiden så har även en kompis som fyller arton planerat ett firande med temat "pyjamas party", hur kul? Dock behöver jag hitta ännu en ny outfit så ångesten har ännu inte släppt, men det löser väl sig. Önskar er en bra tisdag. KRAM.

Likes

Comments

 (gammal bild) Hejsan! Hoppas ni haft en bra dag, min måndag har inte varit speciell alls. Haft en föreläsning, som dessutom var grym! Varit i skolan, tränat och ska väl snart sätta mig med plugget och sedan ska jag sussa. Kommer inte bli roligare än så tyvärr. Skönt ändå, att veta att ett helt lov kommer om endast fyra dagar, det jag lever för. Ska ni gör något kul på lovet?

Likes

Comments

Måndag: skola och träning

Tisdag: Skola och träning

Onsdag: Skola och träning

Torsdag: Skola och träning

Fredag: Skola och träning

Lördag: Morgonträning och Halloween fest!

Söndag: Jobb 11.00- 18.30 och Pole Dance 19.00- 20.00

Likes

Comments

 Känner mig tom, ensam, liten och svag. Har ett hål i bröstet som inte går att täppa igen, hur mycket jag än försöker, vill och hoppas, så funkar det inte. Det finns bara där och jag kan inte göra något åt det. Jag kan inte svara på varför, för egentligen bör jag gå runt med ett leende på läpparna men det går inte. Vi alla har väl varit här någon gång så det är väl bara att hålla ut för en dag är känslan borta, men just nu är jag tom utan anledning och det är okej.

Likes

Comments

(Låt oss minnas tiden då jag hade bra rutiner)Gissa vem som kirrade ledigt den 29(Halloween)? Jag kommer inte behöva gå upp direkt när klockan ringer, jag kommer inte ha någon tid att passa! Minns inte sista jag var ledig en lördag! Kommer må som en gud! Ska däremot till jobbet idag och ingen av mina vapendragare kommer vara där men det ska nog gå iallafall! Därefter ska jag till gymmet med min bror och det ska bli SÅ kul! Minns tiderna när vi inte ens kunde andas samma luft utan att börja bråka, haha ojoj... Får önska er en bra lördag, PUSS!

Likes

Comments

Äntligen fredag! Veckan har gått förbi grymt fort och finns såklart inget negativt med det. Har hunnit med en hel del, en, relativt många träningspass, läst ut två böcker (!!), fotat med Agge, shopping, ja men lite allt möjligt. Däremot vill jag beställa hem så grymt mycket kläder och skor för tillfället, men ska vänta tills nästa vecka för just för tillfället vet jag inte vilka plagg/skor som jag mest vill ha. Dock ska jag valt ut 5 saker till nästa vecka. Kanske låter som mycket, men jämfört med allt jag favoritmarkerat så är de inte mycket. Hoppas ni får en bra fredag! KRAM.

Likes

Comments