Header

Min träning flyter verkligen på bra nu och jag har hittills varit på gymmet varenda dag denna vecka, försöker få tillbaka rutinen att bara ta mig dit, därefter när den är tillbaka kommer jag lägga mer fokus på att träna hela kroppen och inte bara köra den muskelgrupp jag känner för.

Min lilla rumpa har äntligen(!!) börjat växa lite nu och det har jag Ellen att tacka för, hennes pass som hon gav mig när jag var klient hos henne har verkligen fungerat bra för mig, men större ska den bli, herreguud. Iallafall så får detta mig att vilja köra ben&rumpa varenda dag, men viktigt med vila så bäst att jag lyssnar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förra gången det var firande var det Agnes som stod i centrum, igår var det Alices tur då tjejen fyller 20 år idag. Jag mötte upp henne och resten av gänget utanför Ritz runt elva och därefter gick vi alla in tillsammans. Kvällen bjöd på en hel del skratt, dans och en massa skoj. Dock tog den slut relativt tidigt för mig, valde att inte dricka så tröttheten och smärtan i fötterna tog faktiskt över:( Varför man envisas med att alltid bära klackar när man vet att det kommer var förjävligt(!) redan efter en timme det vet jag inte, kul hade jag iallafall. Så, TACK Alice, du är en stjärna.

Likes

Comments

Det syns iallafall vilket mitt nuvarande favoritfilter är haha... På fredagen blev det en spontanutgång med Elvira, och ingen bra heller. Lördagen spenderades på jobbet, men innan skulle det ut och ätas med Melina, Alice och Matilda. Har haft turen att lära känna världens finaste vänner genom jobbet, men ingen av dom kan ju hålla tider:) höll på att halvt frysa ihjäl i väntan på att de skulle komma till stan, tur att jag tycker om dom ändå.

Likes

Comments

Hur många chanser kan en person ge bloggvärlden egentligen? Vartannat inlägg handlar om att jag är tillbaka haha... Kan inte lova något men ska verkligen försöka nu. Ni har ju missat massor, kommer inte ihåg vad jag berättat och inte så det som har hänt har hänt, inte mer med det. I helgen är iallafall ett planerat firande inbokat för @agneslinner , äntligen älsklingens tur att fylla <3. Tror nämligen ingen mått sämre än henne denna sommar:( Så det kommer bli super! Mer om det på söndag.

Likes

Comments

Jag är alltid inne och virar på Youtube och la märke till att Demi Lovato hade släppt hela sin dokumentär där i tisdags och klickade mig in på den så fort jag såg den. Helt ärligt, den var väldigt bra, följer inte henne på det sättet egentligen men den var ändå värd att se. Hon tar upp viktiga ämnen och pratar om vad hon gått igenom, självklart får man en inblick i hennes vardagsliv med. Så, tips om ni inte har något att se på ikväll! Kika på den!

Likes

Comments

Det var inte igår jag öppnade upp för att skriva ett inlägg. Tiden går så fort nu, varenda måndag vill jag att det ska bli helg, varenda fredag vill jag att den ska vara över. Tror det kan bero på att jag avskyr skolan men samtidigt jobbar jag dag och natt som jag egentligen inte orkar med på helgerna, inget passar riktigt. MEN, tänkte försöka dra igång bloggen igen, tycker ju om det, att blogga. Tror nog att den mest kommer bestå av min träning och troligtvis tips på bra övningar, mat och sånt, jag älskar ju det. Träningen har legat lite på hyllan för mig de senaste veckorna vilket har resulterats i en helt annan form men jag har ÄNTLIGEN hittat tillbaks nu, så skönt. I lördags drog jag igång med kostschema och bestämda träningspass igen, gick ju både fort och bra i somras när det följdes så ser inte några bekymmer med det denna gång.

Nu ska jag straxt ut på en promenad sen fixa mig och därefter springa iväg till barskolan, hoppas ni har en mysig söndag!

Likes

Comments

Har envisats att träna med halsont hela förra veckan och att det nu blivit mycket värre är väl egentligen inget oväntat, får skylla mig själv, därför blir det en liten vilodag för mig. Eller vi får se, ska försöka hålla mig borta från gymmet men jag vet mycket väl att jag kommer vilja följa med när min bror ska iväg senare ikväll.

Har testat ett nytt PWO, typ det värsta jag prövat med. Står att man bör ta det 30 minuter innan träning men jag bestämde mig för att ta det under tiden jag skulle byta om och det var tur det. Efter tio minuter stickte det i hel ansiktet, öronen och låren. Fick panik, bokstavligen. När jag stod och kollade på det i butiken kom en kille fram till mig och rekommenderade Frenzy Lemon Coke med kommentaren "ska inte ljuga och säga att något smakar bra, alla smakar skit, men det här är den som smakar minst illa". Jag ba åh :D. Kan intyga med att det inte smakar gott, men det funkar uppenbarligen!

Likes

Comments

Och så blev det även Emilias tur att fylla 18. Hon firades hela kvällen lång i fredags och det bjöds på välkomstdrinkar, snacks och lite senare serverades det plockmat innan kvällen fortsatte inne i stan. Dock slutade den för mig när vi hade kommit in dit, jag skulle nämligen upp och jobba på lördagen så suget för en festkväll var inte på topp så då var lika bra att åka hem. Hade iallafall det jättetrevligt hos miss Carlqvist och hoppas att hon med är nöjd med kvällen. Just det, bilden är i vanlig ordning snodd från Emelie hehe, tack gumman!<3

Likes

Comments

Det blev ett andra pass med cardio, axlar och mage för mig idag. Lusten fanns egentligen inte men jag visste att det skulle gå bra när jag väl var på plats och det gjorde det med. Gick upp två kilo i en axelövning och herregud vad mycket större jag blivit? Inte märkt det förrän nu. Kanske inte mycket för världen men för lilla mig är det ett stort kliv i rätt riktning till att bli slätare men samtidigt växa i muskelmassa.

Likes

Comments