Header

Hej godingar!Jag har precis suttit ner med min Bucketlist för 2017! Trodde det inte skulle bli någon sådan för mig, men det blev det iallafall. Känns både skrämmande och så himla kul att fylla 18! Lilla jag, min tur! Känns overkligt, min bästa vän fyller om endast några dagar och det är SÅ absurt. Vi har pratat om detta i såsåså många år och äntligen är det vår tur, vår tur till mer frihet och allt därtill.

Ett av mina mål är att ta hand om mig själv mer, att lägga mer fokus på mig och vad jag mår bra av. Även fast jag var bra på det i början av året så hamnade fokuset på annat ju längre in vi kom. Samt att vara bättre på att uppskatta de personer som tillför något i mitt liv. Har även massa roliga saker som jag vill kunna checka av att jag har gjort, sitter och flinar när jag skriver detta. Ha det bäst hörrni! KRAM.

Likes

Comments

Och han är tillbaka! Ed Sheeran har släppt två nya låtar idag som har gått på repeat hela morgonen hos mig, samt en gammal som jag fick höra för första gången häromdagen hos Wilma? Haha inte alltid man hänger med. Vad tycker ni? Gillar ni dem?

Likes

Comments

Jag ÄLSKAR ju att matcha, typ det bästa jag vet. Fick en vinröd douchebag (den minsta) i julklapp då jag inte har en bra träningsväska. Så nu har jag suttit och letat fram ett par jättefina Nike skor som skulle passa fint till, är dock lite rädd över att det ska vara för stor skillnad på nyanserna av färgerna, för det är ju det fulaste som finns enligt mig. Om man ska ha en helvit outfit, som ett exempel, så ska det vara "samma" vit på alla plagg, och inte skifta.

Min tanke är att jag ska beställa hem dessa skor redan imorgon, förstår ni att ha en helvit gymoutfit till? Samt väskan, hur snyggt! Eller ett svart sett, svart funkar ju alltid. Tror även att jag ska köpa en svart eller vit väska, beror på om den vita vill komma in i lagret igen. Får hålla tummarna, har ju redan ett par vita Nike så vore bäst med vit väska.... Jaja, kommer ändå inte kunna använda väskan förrän när det blir lite varmare. Är ni som mig? Gillar att matcha, eller spelar det ingen roll för er?

Likes

Comments

(Agnes och jag frös sönder när vi tog bilden över)Hej godingar! Hur mår ni? Jag mår helt okej, lite stressad men annars helt okej. Alltid ska det vara något haha. Har haft min första lediga dag nu på lovet, om man inte räknar med julafton och dagen därpå såklart, de var jag lediga på, men idag har jag inte gjort mycket alls och mina planer är att det ska fortsätta så timmarna ut. Kommer nog gå över till Wilma en stund, hänga och snacka lite skit bara. Sedan ska jag hinna med att sola en snabbis med, men efter nyår blir det inge mer med det, men känner ändå att jag vill vara brun tills dess. Ni förstår nog! Vad har ni för planer idag?

Likes

Comments

Hej fina ni! Mitt liv är mer eller mindre en bergochdalbana, allt händer på en och samma gång och jag hänger knappt med. Är lite sur då jag inte kommer kunna fixa mina fransar förrän 3 januari, mina naglar är för korta och min utväxt är extrem. Fick även ett erbjudande häromdagen som jag tyvärr kommer behöva tacka nej till och känner mig så otacksam, men tiden räcker tyvärr inte till. Jag är inte mer än människa.

Julen har precis sprungit förbi och min har varit väldigt mysig, firade med pappa på julafton och dagen efter var jag hos mamma. Hoppas att ni haft det jättebra vare sig ni firade eller inte. På kvällen den 25, firade vi även Mathilda, Wilmas syster som fyllde 20 år. Hade det sååå trevligt och det bjöds på massa smått och gott. Som ni märker försöker jag trycka in allt i en sådan liten text som möjligt, men så blir det när man varit borta från bloggis för länge. Allt ska in i ett och samma inlägg utan att ni ska behöva läsa en bok. Ta hand om er godingar. KRAM.

Likes

Comments

Ögonen bränner och magen vrider sig, och jag vet att det som hänt inte är mitt fel, men det spelar ingen roll. Han har satt sina spår och de kommer inte försvinna hur mycket jag än vill, hur mycket jag än försöker komma i andra tankar. För när klockan slår natt är det bara tystnaden och jag. Dagarna går och stegen som skulle bli lättare blir bara tyngre och tyngre. Fasaden håller snart inte, men på alla frågor så är jag bara okej, jag mår bra och tankarna kretsar kring annat såklart, men jag håller på att gå sönder. Min självkänsla har spruckit, gått i tusen bitar och inget passar. Dagarna blir mörkare och tystnaden jobbigare, och tillslut är jag där igen.

Ingen kan någonsin förstå, för man vet inte hur det känns förrän man varit där själv, man vet inte hur man reagerar förrän man varit där själv. Så snälla, jag orkar inte höra "vad fan håller du på med" längre. Jag tar ibland fel vägar men jag kämpar och försöker. Jag klarar mig, men jag har aldrig känt mig så äcklig och förolämpad i mitt liv. 

Likes

Comments

Hej på er! Hur mår ni? Är allt som det ska? Idag tar jag och nästan alla andra jullov vilket känns otroligt skönt. Äntligen. Därefter så är det bara fem månader tills jag fyller arton, typ det enda jag tänker på just nu. Hoppas det kommer gå fort, vill inte vänta mer ju! Bilden över är från en mysfika med tjejerna, älskar att fika på vinterhalvåret, annars är jag inte så mycket för det men tycker det är sååå mysigt denna årstid. Jag har faktiskt en soltid som väntar så ska väl ta mig ner till solariet och få lite färg och därefter sova, tror nämligen att det kan behövas. KRAM.

Likes

Comments

HÄR / HÄR / HÄR

Tror möjligtvis att jag kommer beställa hem allt detta plus ett par skinnbyxor. Kan tänka mig att den blusen till vänster skulle passa jättebra till en längre vit kjol, den i mitten är bara allmänt snygg och tröjan längst till höger skulle vara skitsnygg till ett par skinnbyxor! Eller vad säger ni?

Likes

Comments

Undra hur många gånger jag haft denna rubrik de senaste veckorna...Hej godingar! Nu var det ett bra tag sedan, hur mår ni? Jag mår bra, förutom att jag börjar känna mig lite krasslig. På tal om ingenting, så hade vi redovisning i svenskan där man fick berätta vilken bloggare man analyserat och vad man kommit fram till grammatiskt, och nu får jag ångest då jag ser hur mycket fel jag själv gör när jag skriver texter. Jaja, sånt är livet.

(David och Johanna för någon vecka sedan)Det har inte hänt så mycket sedan jag skrev sist, förutom att jag nu återgått till att endast ha ett jobb, samt så jobbade jag även på julgalan vilket jag aldrig gjort tidigare. Skolmässigt kan jag väl inte säga mer än att jag har två sena inlämningar i samma ämne, och då är det illa. Fyfan hörrni, inte okej! Jaja, ni får ha det bäst, för nu måste jag fortsätta leta kläder till nyår. KRAM.

Likes

Comments